Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ooooffff çok sinirlendim bugün. bütün bir gün boyunca sular kesilirmi alllah aşkına yaaa...
güya barajlar doluydu. ne bu şimdi yaaaaaa

ne zaman gelir acabaaaa:26::26:

yetercim eşin ameliyat olacağı zamanda seni takip ediyordum diğer topikten
çok metanetli görünüyordun
bilmem belkide ben atladım
maaşallah diyeyim canım sana.drun dediklerini bilmiyordum
ne zor günlermiş.ama çok şükür geride kalmış ve hergün herşey biraz daha iyi olacak işallah

tumecim sanada geçmiş olsun canım
cımbızla çıkardım deyince benim içim bir fena oldu burda.misafririnde var o ellerle nasıl yapacaksın
ALLAH kolaylık versin canım

evet febeden ses yok.eşi yanındayken giremiyor ama msja neden cevap vermedi bu kız
merak ettik

masalcım bakım vardır belki canım.uyamadılarmı şu kadar süre ile kesilecek diye

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

semi,

gezin bakalım

ben takılırım böyle bir başıma

hoşgeldin tatlım

ama ben çıkmak zorundayım 5 dkya
komşum çay yapıcam gelin e
içelim dedi
bu saattemi dediğini duyuyorum ama he valla bu saatte

hoşgeldin tatlım

ama ben çıkmak zorundayım 5 dkya
komşum çay yapıcam gelin e
içelim dedi
bu saattemi dediğini duyuyorum ama he valla bu saatte

dedim dedimde yaz be güzelim.
tam serindir şimdi nasıl içilir çay oooohhhhh.
afiyet olsun şekerim. sonra görüşürüz bitanem

febe naptı acaba??

febeyi bende merak ediyorum, müsait değildir diye arayamıyorum da, mesaj çekerse hemen haber veririm

nevada kayıp dünden beri hayır olsun

RAPOR

kızlar dün arkadaşlarım geldi. kalmaya kocişi annesine kovduk kızkıza kaynattık güzel geçti onlar varkende giremedim.geç gittiler febeyi haber vereyim dedim azcık nete girdim kociş tepemde sen git geliyorum dedim yok efendim tehtidler başladı taşınınca bağlatmayacakmış falan filan sinir ediyor bu adam beni neyse konuşsun o.

eveeeeeeeeeeeet gelelim febeye çıktığında bana haber verdi ama fırsatım olmadı kızlar iyiymiş biraz sancısı olmuş ilaç alınca geçmiş 8 yumoşunu almışlar kızlar bana dua etsin dedi rabbim onun yanında olsun hayırlı evlat nasip etsin inşallah herkese iyi geceler

dualarım seninle febecim benim yüzümü güldürdü seninde yüzünü güldürsün inşallah

Son düzenleme:
:83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83:

günaydın canım benimde uykularım kaçtı 2gündür moralim bozuk doktorun verdiği bütün testleri yaptırdım tam israr tahlilimde kan çıktı nettende okudum korktum doktorun yazdıklarına karnımda ağrıyo zaten doktor randevuma 2gün daha var 20sinde randevum

mutluyuzcum çıkmak zorundayım. sana maaşallah bize darısı diyorum. panik yapma sakin hareket et ve kendini bebişi kasma üşütme. artarsa doktora git hemen. çoook öpüorummm

mutluyuzcum çıkmak zorundayım. sana maaşallah bize darısı diyorum. panik yapma sakin hareket et ve kendini bebişi kasma üşütme. artarsa doktora git hemen. çoook öpüorummm

bilmiyorumki neden ağrıdığını ağrıdan uyuyamadım okuyorum canım sürekli hemde. bende öpüyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…