Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnn:119::119::119::119::119::119:
:124::124::124::124::124::124:

deneyiyorum kuzum sağol bitanem.
akşamda sağ tarafım tutuldu zor yürüyorum valla bugün.
heralde fazla yattım üstünde. çok çıkmadı karnım ama üstüne tabi yatamıyorum ezilir bebiş içerde diye.
birazda teredütlü yatıyorum ben korkumdan aman bi zarar vermiyim diye.

rahat uyuyuncada kabusla uyanıyorum üstüne yatmışım bebeğimi almışlar diye bi rüyayla uyanıyorum.
ve her gece böyle rüyalarla uyanıyorum.
e sonrada o psikolojiyle uyu uyuyabilirsen

yani benimki psikolojik bi nevi delilik hatta delilik.
kafayı sıyırdım sayılır artık. ne büyük bir sorumluluk annelerimiz ne yaptı acaba diyorum bazen.
ama bide diyorum ben biraz zor kavuştum ondan mı böyleyim bilemiyorum.

inşallah Allah ın izni ile hepimizin bebişi olacak hatta bazılarımız normal yolla .. kafayı tüp bebege verdik ya arada kaynama olabilir.

yok canım ne delisi olurmu öle şey kesinlikle bizler zor kavuştuğumuz için bende öle olurum heralde ve burdaki birçok arkadaşımızda.normalde kolay kavuşanlar rahat bizde ister istemez böle korkular olur bitanem....sen dert etme delilik yok yani :))))))) (ŞAKA MANASINDA SAKIN BANA KIZMA TATLIM) canımsın

Son düzenleme:
masalcan selam,

senin tüp bebekle mi neyle oldu ? Bi de güzelgözlümün ?

benim bebişim yok henüz canım birdahaKİ ay hastalanınca 2.veya3. Günü zeynep kamil kadın doğum ve çocuk hastanesine gideceM allahın izniyle...bu arada bana kısa olsun diye gül diyorlar sende diyebilirsin yani :)

Son düzenleme:
benim bebişim yok henüz canım birdahaKİ ay hastalanınca 2.veya3. Günü zeynep kamil kadın doğum ve çocuk hastanesine gidece allahın izniyle...bu arada bana kısa olsun diye gül diyorlar sende diyebilirsin yani :)

olsun içime dogmuştur belki :) İnşallah seninkide gerek kalmadan kendiliginden tutar. Allah hayırlı sağlıklı evlat versin. ...GÜLL TAMAM ŞİMDİ ANLADIM İKİ SAATTİR OKUYORUM NE DİYEYİM DİYE HANİ BEBEKLER İÇİN BİŞEYLER BATIL İNANÇ OLARAK DİYORUZ YA ONUN GİBİ BİŞEY Mİ FELAN DEDİM SAÇMALADIM İŞTE :)

Son düzenleme:

amiiin canım allah rağzı olsun kısmet inşallah öyle olur....seninkide inşallah bekletmeden gelir....yok canım ben eşime güzel gözlüm kelimesini çok kullanırım o yüzden ismimi öle yaptım :))))))

semicim akşam yazmışın ama vallahi yeni gördüm bu bağlantı beni deli edicek.

kızlar kürtajdan beridir adetim 4 günle 6 gün arası ileri atıyordu her ay bu ay bire bir aynı gün oldum 22 sinde normalde sancım olur ama hiç haber vermeden geldi boğazım şişmiş grip oldum üstelik göz nezlesi adet sancısıda şimdi başladı fenalardayım uğrayamıyorum

febecim dualarımdasın gözün aydın ALLAH yardımcın olsun zaman geçmiyodur şimdi çok iyi anlıyorum ama 9 gün sonra ALLAHIN izni ile alıcağın o güzel sonuca odaklan öpüyorum senide yiğenimide şuan hamilesin bak tadını çıkar.

geçmiş olsun bitanem....kendine dikkat et bu yaz gününde nasıl üşüttün sen öyle yaaaa

canım geçmiş olsun allah şifa versin bu sıcaklarda zaten çekilmiYOR Adet ((((((

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…