canım ben akşam mesajlaştım febeyle iyiymiş şükür dinleniyomuş.
selamı var sizlere.
canım arkadaşımla internette gezinirken hamile yastığı diye bişey duymuştuk
göbeğine konuyormuş oda normal yastığı koymuştu yani yastığı yataga koyuyor göbeğini yastığın üzerine çok rahatmış demişti o zaman keşke daha önce görseydik demişti sende bir dene tatlım belki sende rahat uyursun
sorun banamı anlamdım ama
aramızda henüz bir arkadaşımız tüp bebek yaptırdı ve transferi 2 gün önceydi
işallah topiğimizin ilk tüpbabysi olacak.henüz aramızda tüp bebekle çocuk sahibi olan yok
deneyiyorum kuzum sağol bitanem.
akşamda sağ tarafım tutuldu zor yürüyorum valla bugün.
heralde fazla yattım üstünde. çok çıkmadı karnım ama üstüne tabi yatamıyorum ezilir bebiş içerde diye.
birazda teredütlü yatıyorum ben korkumdan aman bi zarar vermiyim diye.
rahat uyuyuncada kabusla uyanıyorum üstüne yatmışım bebeğimi almışlar diye bi rüyayla uyanıyorum.
ve her gece böyle rüyalarla uyanıyorum.
e sonrada o psikolojiyle uyu uyuyabilirsen
yani benimki psikolojik bi nevi delilik hatta delilik.
kafayı sıyırdım sayılır artık. ne büyük bir sorumluluk annelerimiz ne yaptı acaba diyorum bazen.
ama bide diyorum ben biraz zor kavuştum ondan mı böyleyim bilemiyorum.
günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnn:119::119::119::119::119::119:
:124::124::124::124::124::124:
masalcan selam,
senin tüp bebekle mi neyle oldu ? bi de güzelgözlümün ?
yok canım benim doğal oldu.
tüp bebek yaptıracağımız ay bebiş geldi yani
masalcan selam,
senin tüp bebekle mi neyle oldu ? Bi de güzelgözlümün ?
heheheheh ne güzel olmuş :) Allah eline alıp uzun ömür, sağlık ve mutlulukla büyütmeyi nasip etsin torunlarını göresin inşallah:) valla ne güzel olmuş maaşallah :)
benim bebişim yok henüz canım birdahaKİ ay hastalanınca 2.veya3. Günü zeynep kamil kadın doğum ve çocuk hastanesine gidece allahın izniyle...bu arada bana kısa olsun diye gül diyorlar sende diyebilirsin yani :)
olsun içime dogmuştur belki :) inşallah seninkide gerek kalmadan kendiliginden tutar. Allah hayırlı sağlıklı evlat versin. ...güll tamam şimdi anladım iki saattir okuyorum ne diyeyim diye hani bebekler için bişeyler batıl inanç olarak diyoruz ya onun gibi bişey mi felan dedim saçmaladım işte :)
amiiin canım allah rağzı olsun kısmet inşallah öyle olur....seninkide inşallah bekletmeden gelir....yok canım ben eşime güzel gözlüm kelimesini çok kullanırım o yüzden ismimi öle yaptım :))))))
inşallah cümlemizin duasını kabul etsin allahım:)
semicim akşam yazmışın ama vallahi yeni gördüm bu bağlantı beni deli edicek.
kızlar kürtajdan beridir adetim 4 günle 6 gün arası ileri atıyordu her ay bu ay bire bir aynı gün oldum 22 sinde normalde sancım olur ama hiç haber vermeden geldi boğazım şişmiş grip oldum üstelik göz nezlesi adet sancısıda şimdi başladı fenalardayım uğrayamıyorum
febecim dualarımdasın gözün aydın ALLAH yardımcın olsun zaman geçmiyodur şimdi çok iyi anlıyorum ama 9 gün sonra ALLAHIN izni ile alıcağın o güzel sonuca odaklan öpüyorum senide yiğenimide şuan hamilesin bak tadını çıkar.
semicim akşam yazmışın ama vallahi yeni gördüm bu bağlantı beni deli edicek.
Kızlar kürtajdan beridir adetim 4 günle 6 gün arası ileri atıyordu her ay bu ay bire bir aynı gün oldum 22 sinde normalde sancım olur ama hiç haber vermeden geldi boğazım şişmiş grip oldum üstelik göz nezlesi adet sancısıda şimdi başladı fenalardayım uğrayamıyorum
febecim dualarımdasın gözün aydın allah yardımcın olsun zaman geçmiyodur şimdi çok iyi anlıyorum ama 9 gün sonra allahın izni ile alıcağın o güzel sonuca odaklan öpüyorum senide yiğenimide şuan hamilesin bak tadını çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?