iyiyim şükür canım.geçmiş olsun tatlım ya....bende şimdi bir düş alıp arkadaşıma gideceğim....saçlarını açıcıyla açıcam sonrada boyayacağım beni bekliyor o0 yüzden şimdi çıkmalıyım görüşmek üzere benim tatlılarım....merhaba canım biraz geç bi cvp oldu ama bağlantım sorunlu biliyosun kusura bakma boğazım şişmiş çok fena iyiyim ama sen nasılsın.
Herkese slm.Giremiyodum uzun zamandır, İyi dilekleriniz için hepinize tşk ederim.Ayın 15 inde Lucrine başladım.Regl olunca 3. gün gideceğim doktora bakalım.Ama ilaca başladığım günden beri hergün lekelenmeler oluyor bu da beni korkutuyo.Hergün regl olacakmış gibi hissediyorum.Lucrin kullanıpta lekelenme olan arkadaşlar varmı aranızda?
merhaba kızlar nasılsınız febeyi merak ettim inşallah bebişi sıkı sıkı tutunur
masalcım yine 2 miz nöbetteyiz tatlım :) nasılsın bebişimiz nasıl bitanem...??????
evet valla. Iyiki biz varız yoksa topiğimiz öksüz ve yetim kalacaktı
Iyiyim bitenem ya ne olsun. Canım sıkıldı 2-3 gündür hep evde.
Bebiş iyidir inşallah valla. Kontrole kadar nasıl olduğunu bilemiyicem. Sadece bi yaramazlığı yok annesine.
çok şükür
:) aynen bende öyle evdeyim dışarı çıkmak istemiyorum zaten bu gün arkadaşa gittim sadece saçlarını boyamaya öle yani zaten çok sıcak insan çıkmakta istemiyor....yaramazlık yapmıyorsa iyidir oğluşumuz annesi :)
canım eşim aradı beni almaya geliyor çay bahçesine gidelim dedi.ben çıkıyorum görüşürüz canım...
[B]nasılsınız kızlar
herkes gezmelerdemi
ben 2 gündür çok yogunum önümüzdeki 1 haftada sanırım böyle olucam
febecim iyiymiş çoksevindim
masalcım arayıp haber verdiğin için çok teşekkür ederim canım
mutluyuzdada problem yok
oh hamişler ve bebişler iyi çok şükür
febe tatlım şimdi işallah senin adını ekleyecz hamiş tablosuna
[/B][/B]
inşallah bitanem inşallah.
evet biliyorum konuştuğumuzda sesin çok yorgun ve telaşlı geliyodu.
bu sıcaklarda allah yardımcınız olsun bitanem.
neyseki güzel şeyler için uğraşıyosunuz
inşallah canım yaaaa.... valla elimde olsa hergün 2 dakika usgde görüp rahatlamak isterim.
uzun süre kontrole gitmeyince aklıma sorular yerleşiyo.:44:
daha 2 hafta filan var dr kontrolüne. herşey iyi gidiyo diye 1.5 ayda bir gel dedi.
ama bilmiyoki ben teredüt ediyorum.ay bide yatmamla ilgili problem var. daha çok sol deniyo.
sol tarafımda çürümezse iyi yani. ve uyuyamıyorum zaten sıcak bide uyku pozisyonumu ayarlıyamıyorum...
neyse az kaldı hem şikayet edecek lüksüm yok asla şikayet etmiyorum. sadece konuşuyorum sizlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?