Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba canım biraz geç bi cvp oldu ama bağlantım sorunlu biliyosun kusura bakma boğazım şişmiş çok fena iyiyim ama sen nasılsın.
iyiyim şükür canım.geçmiş olsun tatlım ya....bende şimdi bir düş alıp arkadaşıma gideceğim....saçlarını açıcıyla açıcam sonrada boyayacağım beni bekliyor o0 yüzden şimdi çıkmalıyım görüşmek üzere benim tatlılarım....

Herkese slm.Giremiyodum uzun zamandır, İyi dilekleriniz için hepinize tşk ederim.Ayın 15 inde Lucrine başladım.Regl olunca 3. gün gideceğim doktora bakalım.Ama ilaca başladığım günden beri hergün lekelenmeler oluyor bu da beni korkutuyo.Hergün regl olacakmış gibi hissediyorum.Lucrin kullanıpta lekelenme olan arkadaşlar varmı aranızda?

bende varım arkadaşlar elbet bende birgün annelik duygusunu tadacağım kurban olduğum allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın

merhaba kızlar nasılsınız febeyi merak ettim inşallah bebişi sıkı sıkı tutunur

arkadaşım lucrine ayın 11 inde başladım bende hergün regl olacakmışım gibi hissettim bide çok ateş yaptı bana ellerime ayaklarıma ama bende lekelenme filan olmadı 10.iğneyi vurulduğum gün adet gördüm yarında dr a gidecem bence tedavi gördüğünüz yere bir sorun..

masalcım yine 2 miz nöbetteyiz tatlım :) nasılsın bebişimiz nasıl bitanem...??????

evet valla. iyiki biz varız yoksa topiğimiz öksüz ve yetim kalacaktı

iyiyim bitenem ya ne olsun. canım sıkıldı 2-3 gündür hep evde.
bebiş iyidir inşallah valla. kontrole kadar nasıl olduğunu bilemiyicem. sadece bi yaramazlığı yok annesine.
çok şükür

:) aynen bende öyle evdeyim dışarı çıkmak istemiyorum zaten bu gün arkadaşa gittim sadece saçlarını boyamaya öle yani zaten çok sıcak insan çıkmakta istemiyor....yaramazlık yapmıyorsa iyidir oğluşumuz annesi :)

inşallah canım yaaaa.... valla elimde olsa hergün 2 dakika usgde görüp rahatlamak isterim.
uzun süre kontrole gitmeyince aklıma sorular yerleşiyo.:44:

daha 2 hafta filan var dr kontrolüne. herşey iyi gidiyo diye 1.5 ayda bir gel dedi.
ama bilmiyoki ben teredüt ediyorum.ay bide yatmamla ilgili problem var. daha çok sol deniyo.
sol tarafımda çürümezse iyi yani. ve uyuyamıyorum zaten sıcak bide uyku pozisyonumu ayarlıyamıyorum...
neyse az kaldı hem şikayet edecek lüksüm yok asla şikayet etmiyorum. sadece konuşuyorum sizlerle

[B]nasılsınız kızlar

herkes gezmelerdemi
ben 2 gündür çok yogunum önümüzdeki 1 haftada sanırım böyle olucam

febecim iyiymiş çoksevindim
masalcım arayıp haber verdiğin için çok teşekkür ederim canım

mutluyuzdada problem yok
oh hamişler ve bebişler iyi çok şükür
febe tatlım şimdi işallah senin adını ekleyecz hamiş tablosuna
[/B][/B]

inşallah bitanem inşallah.
evet biliyorum konuştuğumuzda sesin çok yorgun ve telaşlı geliyodu.
bu sıcaklarda allah yardımcınız olsun bitanem.
neyseki güzel şeyler için uğraşıyosunuz

inşallah bitanem inşallah.
evet biliyorum konuştuğumuzda sesin çok yorgun ve telaşlı geliyodu.
bu sıcaklarda allah yardımcınız olsun bitanem.
neyseki güzel şeyler için uğraşıyosunuz

evet canım yorucu ama güzel şeyler
çok şükür problemsiz geçiyor
umarım hep böyle olur

sorun banamı anlamdım ama
aramızda henüz bir arkadaşımız tüp bebek yaptırdı ve transferi 2 gün önceydi
işallah topiğimizin ilk tüpbabysi olacak.henüz aramızda tüp bebekle çocuk sahibi olan yok

canım arkadaşımla internette gezinirken hamile yastığı diye bişey duymuştuk
göbeğine konuyormuş oda normal yastığı koymuştu yani yastığı yataga koyuyor göbeğini yastığın üzerine çok rahatmış demişti o zaman keşke daha önce görseydik demişti sende bir dene tatlım belki sende rahat uyursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…