6 hamiişimiz var canım. bitanede yolda. haber bekliyoruz.
birkaç güne kadar 7 hamile olucaz inşallah. ve zamanla bu dahada artacak.
rabbimin izniyle. hepimiz kavuşacağız bebişlerimizeee
daha çok artar inşallah bende hamileyim çok şükür herkeze nasip etsin rabbim
kızlaaarrr merhaba....
febemizden haber geldi bebeişiyle beraber eve gelmiş.çok şükür iyiymiş herşey yolundaymış.
çok selamları var ve dualarımızı bekliyo. bol bol dua edelim bebişimiz sıkı sıkı tutunsun anneciğineveeeeeee burda bayram şenliği olsun inşallaaaahhhhh
kızlaaarrr merhaba....
febemizden haber geldi bebeişiyle beraber eve gelmiş.çok şükür iyiymiş herşey yolundaymış.
çok selamları var ve dualarımızı bekliyo. bol bol dua edelim bebişimiz sıkı sıkı tutunsun anneciğineveeeeeee burda bayram şenliği olsun inşallaaaahhhhh
bizde seni özledik canım sende iyi bak kendineselam kızlar
nasılsınız canlarım
nete giremiyorum şekerler
arada bakıp çıkıyorummm
febecim canım hayırlı haberlerle dön inşallah, bende dua okudum sana canım
Allah yardımcın olsun bitanemm..İnşallah meleğinin müjdeli haberiyle burada bayram edeceğiz tatlım..
masalcım sana da geçmiş olsun tatlım, benim arkadaşımda da hamileliği sırasında aynı sorunlar yaşandı hatta onda kaşıntı da vardı ama doktor normal dedi, ama sen kendi doktoruna gittiğinde de mutlaka göster...
semicim seninde gözün aydın şekerimmm, ben annemin yanındayım sana da annen gelmiş:)))
şulecim, yetercim, mutlucum, gülcüm, nevacım, minecim, orkidedeciğim, papatyacım..... hepinizi çooook özledim kızlarrrrr
ismini unuttuğum varsa ne olur kusura bakmasın:)
kendinize iyi bakın
randevu aldım canım saat 13:30 gidicem genel cerrahiden randevu aldım.
bugün yine var accık bişey anlamadım ne olduğunu:44:
inşallah bişey çıkmaz yaaaaa çok korktum valla.:18:
allha şükürler olsunnnn ne kadar sevindim rabbim devamını getirsin inşallah:) ya maslcım bebişimin pıt pıtını duymadık adam usg si mi bozuk ne bağırsak hareketlerinde grememiş bebbişimi nasıl korktuk sonra bi bastırdı ki grdük en sonunda ama sesi dışarı veremiyomuş asbab kendi göz alışkanlığıyla anlıyabiliyomuş canlı olduğunu bizede göstermeye çalıştı ama canlıymış şükür:) yinede burda cinsiyet uzmanı die bi doktor varmışduvar büyüklüğünde 3 boyutlu usg si varmış ondan randevu aldık ctesi saat 10:30 a hayırtlısı neyse ben yemeğe kaçıyorum kızlar öpüyorum hepinizi
bebebğim gittinmi dr ne oldu
canım ev taşımak çok zor allah yardımcın olsun kolay gelsin evini çabuk toparla netinide çabuk açtır dön aramıza topiğimiz çok sessiz kaldı herkes dağılıyokociş bugün kapatamamış yarın artık zaten yarında taşınacağz akşam gündüz çok sıcak bugün mutfak dolaplarını takıyorlardı yine batırdılar evi
bizde seni özlicez hayırlısıyla git gel inşallah canımgünaydın kızlar ben bi süre yokum annemlerle konyaya gidiyorum ramazana kadar orda kalacagım sizleri çok özleyecegim ben gelene kadar inşallah güzel sonuçlar çıkar ortaya sıra sıra hamiş haberi okurum inşallah febem canım senin içinde yarın bol bol dua edecegim inşallah bebişin hep seninle kalacak hepinizi çok çok öpüyorum
amin inşallah canım cümlemize versin inşallahcanlarım yaa ben sizi ne desem napsam bilemedim..hepinizden yüce rabbim binlerce kez razı olsun veee ne muradınız varsa versin..iki cihan saadetide versin inşşşşşşşş...
masalcım içinden ne geliyosa oku tatlım..fazla mal göz çıkarmaz
ben sizin dualrınıza çok güveniyorum..içim ferahlıyo ohhh şükürler olsun rabbimeeeee
bebişin hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahfebe dualarım seninle tatlmmmm merak etme ama küstk hepinize bebişimin teyzoşlarııı hç merak etmiyosunuz dn doktorda noldu die aşkolsun valla ya
bizde seni çok seviyoruz canım benim iyi buldum burayı iyiki varsınızah bitanem senin güzel görüşün o. ama gerçek değilmi bizi bizden iyi anlayan yok kiiiii
teşekkür ederim canımın içi. bunları duyunca daha bi melek olasım geliyo valla
SEVİYORUM SİZİ BEN YAAAAAA
sağlıkla kullansın cicilerini inşallah canımben iyiyim şekerim sizler nasılsınız??
neler yaptınız bugün...
ben kısaca anlatayım..
2 hafta önce bi südyen almıştım küçük gelmişti sonrada iade etmiştim. para vermediler 1 ay içinde gelin alın bişeyler demişlerdi.tatilden dolayı gidememiştim. bugün gittik kocişle oğluşuma biberon, suluk, burun aspiratörü veee tırnak makası (çıt çıt) aldık. ayyy nasıl mutlu oldum. ilk ciciklerini aldık oğluşumuzun
şimdiye kadar hiiiiç bir şey almadım. korkumdan. bunlarıda mecburiyetten aldım geldim.
yoksa para onlara kalacaktı:76:
canlarım ya ne erkeni okadar sene hasratiyle yanmışız alıcaz tabi ben cinsiyetini öğrenir öğrenmez almaya başlicam allah nasip ederse inşallahiyi yapmışsın canım benim iyi günlerde kullansın oğluşun.
bende erken bişeyler almıyıcam diye söz vermiştim kendime ama seninki erken değil canım.
erken değil de ben bişey almaya korkuyorum. bi 7 aylık olsun öyle almaya başlarım diye düşünüyorum.
nasipse inşallaaaahhhh
canım aynısı benimde oldu göğsüm şişti ve şekil bozukluğu bigi gözüküyo buda herkesde olmuyo sanırım senle benim sütümüz bol olucak inşallahay kızlar geçen gün ayıptır söylemesi çamaşırımı takıyorum bir baktım sağ göğsümde bişey var hem ucu böyle yamulmuş gibi çok korktum. ay dedim dr mı gitsem. sonra düşündüm tomografi filan çekemezler hem belki süt oluyodur bekliyım 1-2 gün dedim. neyseki geçti. sertlık filan yok ama ne tırstım anlatamam.:18::18:
şimdi her fırsatta bakıyorum normal bişey yokolurmu ki öyle varmı bi duymuşluğunuz bi bilginiz.
plurmu öyle şey acaba yoksa bi dr göstereyim mi? ne dersiniz:26:
selam kızlar
nasılsınız canlarım
nete giremiyorum şekerler
arada bakıp çıkıyorummm
febecim canım hayırlı haberlerle dön inşallah, bende dua okudum sana canım
Allah yardımcın olsun bitanemm..İnşallah meleğinin müjdeli haberiyle burada bayram edeceğiz tatlım..
masalcım sana da geçmiş olsun tatlım, benim arkadaşımda da hamileliği sırasında aynı sorunlar yaşandı hatta onda kaşıntı da vardı ama doktor normal dedi, ama sen kendi doktoruna gittiğinde de mutlaka göster...
semicim seninde gözün aydın şekerimmm, ben annemin yanındayım sana da annen gelmiş:)))
şulecim, yetercim, mutlucum, gülcüm, nevacım, minecim, orkidedeciğim, papatyacım..... hepinizi çooook özledim kızlarrrrr
ismini unuttuğum varsa ne olur kusura bakmasın:)
kendinize iyi bakın
ne iyi yapmışsın canım benim allah herkese senin gibi merhametli evlat nasip etsin inşallahçok sağolun kızlar....
annemle bol bol hasret gideriyoruz ama gezmeye pek fırsatım olmadı, gitmeden annemin cam, kapı ne var ne yok hepsini halledeyim dedim.. kaç gündür temizlik yapıyordum..
çok şükür bugün bitirdim..
bir tek ikeaya gidebildim..
bir de yarın annemle şöyle bir çıkacağız dışarı zaten yarın gece kociş gelecek, cumartesi de yola çıkacağız.
kocişin kuzeninin düğünü var hafta sonu, öyle işte.....
şimdi yine çıkmam lazım ter içindeyim bir duş alıyım kızlar,
hepinizi çooook seviyorum canlarım benimmm
aslında çok doğru ama annelik duygusunu yaşamadığımız için çok istiyoruz heralde belkide ilerde bu günlerimizi çok aricaz allah bilir :)KIZLARRR SELAMMM :)
BAKIN GÜZEL BİRŞEY BULDUM OHH RAHATIM ARTIK BUNU OKUDUKTAN SONRA :):):):):)
Sual: İslam âlimleri kaç çocuk sahibi olmayı tavsiye ediyorlar?
CEVAP
Peygamber efendimiz (Ahir zamanda, sizin en iyiniz çoluk çocuğu olmayandır) buyuruyor. Yani çocuk sahibi olmamak tavsiye ediliyor. Eskiden ise, (Ben ümmetimin çokluğu ile iftihar ederim) buyurarak çok çocuk sahibi olunmasını tavsiye ediyordu.
Ahir zamanda çocukları İslam terbiyesi ile yetiştirmek çok zordur. Çocuk çoğaldıkça bu zorluk artar. Terbiye edebilecek olan istediği kadar çocuk sahibi olur.
DEMİŞŞŞŞŞŞ :) HADİ YİNE İYİYİZ :):):):):))
amin l canım yapışşın annesini bidaha bırakmasın inşallahkızlaaarrr merhaba....
kucağımıza aldığımız günleride görürüz inşallah canım6 hamiişimiz var canım. bitanede yolda. haber bekliyoruz.
birkaç güne kadar 7 hamile olucaz inşallah. ve zamanla bu dahada artacak.
rabbimin izniyle. hepimiz kavuşacağız bebişlerimizeee
canım allah nazardan saklasın inşşşşş sımsıkı tutunsun anne yapsın seni
amin aminn aminnnnn
inşallah hebimizin bebişleri allaha emanet olsun melek korusun inşallahgörmüştür bitanem. zaten görünüyo bende her baktığımızda kalp çarpıntısını görüyoruz zaten.
inşallaha hayırlı haberlerle gelirsiniz. bende seni öpüyorum bitanem
gittim bitanem gittim. süt bezlerinden dolayı süt kanallarıda genişliyo dedi.
korkulacak bişey yok dedi. normalmiş yani.
haftaya kendi dr gidicem onada gösteririm yine varsa o zımbırtıdan göğsümde.
iyi korkuttu ama beni
çokkk tşkrlr mutluyuzzz allah mutluluğunu daim etsin bebişinle beraber inşşş masalcımm allah evlatlarınmıza bze bağışlasın ve salıcakla kucağımızada almaMIZI NSP ETSİN İNŞŞŞ
çokkk tşkrlr mutluyuzzz allah mutluluğunu daim etsin bebişinle beraber inşşş masalcımm allah evlatlarınmıza bze bağışlasın ve salıcakla kucağımızada almaMIZI NSP ETSİN İNŞŞŞ
merhaba canım biraz geç bi cvp oldu ama bağlantım sorunlu biliyosun kusura bakma boğazım şişmiş çok fena iyiyim ama sen nasılsın.merhaba şulecim bende tam çıkıyordum ama seni görünce bir sorayım dedim nasılsın tatlım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?