Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr müjjjjjjjjdeeeeeeeeeeeeee

FEBEMİZ HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETTİİİ..
DARISI HEPİMİZİN BAŞINA

sağlıcakla kucaklasın inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

hhehheheeh ben müjdeyi sizden aldım
topiğe vernekte bana düştü

febecim canım rabbim sağlıkla kucağına aldıgın günüde göstersin
ogünde halaylar çekelim işallah

tumecim telaştan msjını görmemişim
müjdeyi ilk ben verdim zannettim
heheheh saf ben
neyse

slmmm canlarımmm..eşim dışarı çıktı bende hooppp burayaaaaa:))) hepiniz dualarımdasınız ennn kısa zamanda sizde peşimden gelin inşşşşşşşşşş

slmmm canlarımmm..eşim dışarı çıktı bende hooppp burayaaaaa:))) hepiniz dualarımdasınız ennn kısa zamanda sizde peşimden gelin inşşşşşşşşşş

canıııımmmmm çabuk çıkmışsın
nasıl sevindim artık klavyemdeki hiç bi kelime bu duyguyu anlatamaz
arayamadım ..müsait değilmişsin.... kalbim seninle....

canıııımmmmm çabuk çıkmışsın
nasıl sevindim artık klavyemdeki hiç bi kelime bu duyguyu anlatamaz
arayamadım ..müsait değilmişsin.... kalbim seninle....

bitanem benimm... inan benimde kalbim sizinleee...

pazrtesi testi tekrarlayıp iki katına yükselmiş olması gerekiyo.. hala sevinemiyorum.. inşş bi aksilik çıkmadan kucağıma alabilirim..yani dualarınıza hala çoooookkk ihtiyacım varrrrr

anaaaam sevgili güzel annem benim.
ay febem nasıl mutlu oldum anlatamam sana.
ve lütfen olumsuz düşünceleri at şu güzel kafandan lütfen. bu tedirginlik hep sürecek gerçi bebeğini kucağına alana kadar ama yinede herşey güzel olacak inan buna
ve bebeğinide böyle düşünerek üzme lütfen annesiiii

sevincinizi tahmin edebliyorum bitanem çünkü sende aynı sevinci bana yaşatmıştın :) inşşş yüce rabbim hepimize sağlıkla kaucağımıza almayı nasip etsin.

canım inşş değerlerin katlayarak devam eder kuzummm

bende iyiyim şükür canım bebeğinin cinsiyeti belli oldumu?
edacım iyiyim elhamdülillah.
senide iyi gördüğüme sevindim

bebek konusunda da bir değişiklik yok canım.işallah dediğin gibi olur canım
hani istemem kalsın diyemeyeceğim

olur inşallah canım hayırlısıyla olsun inşallah

canım çok sevindim inşallah değerlerin 2 ye katlar inşallah bebeğin sağlıkla sıhhatle tutunur sana

masalcımmmmmmmmmm
seni ilk defa başka bir topikte yakalayacaktım
bir heves profiline girdim seni basıcam ya
oyun kulubu ana sayfa yazıyor

[B]tutun kollarımmmmmmdaaaaannnnnn
düşerim şimdi
yanlızım dostlarım
yanlızım yanlızzzzdi di din didi didi din di di din din din din...
yanlızlıktan arabesk takılmaya başladım kızlar.:84:[/B]

[B]tutun kollarımmmmmmdaaaaannnnnn
düşerim şimdi
yanlızım dostlarım
yanlızım yanlızzzzdi di din didi didi din di di din din din din...
yanlızlıktan arabesk takılmaya başladım kızlar.:84:[/B]

valla semicim bende sana takılabilirmiyim canım sıkkın

hayır ola canım neyin var.şimdi yemeğe oturucaz ama fırsat bulursam arada bakarım canım

febecim sıkı sıkı tutunmuştur telaş etme pazartesi 2ye çıkacak Rabbimin izniyle...

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh içime su serpildiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiçıstak çıstak çıstakkkk. çooooookk tebrikler febecim. Allah sağlıkla hamişlik ve kucak dönemleri nasip etsin arkadaşım. nsl nsl sevindim anlatamam. biara tecrübelerini paylaş bizle nsl geçti tedavi süren.

neyseee kimse takmıyoooo benii galibaaa ben de kaçimmm bariii
neolur kusura bakma banada aynı şey oluo bakındım duvara bişey yazıomusun die sen yazmayınca çıktım. olurmu öyle şey bazen de iş çıkıo. benim de adet sancısı gibi her an adet olcam sanıyorum ara ara. ALLAHIM hayırlısını versin. ben klasik çektirdim canım devlet hastanesinde çatır çatır2 gün bişey yoktu antibiyotiği bırakınca sancı başladı sanki. dün artık bi polikliniğe gittim iltabik durumsa tüplerine yayılma riskini alamayız dedi antibiyotik verdi ve sonra hemen picnice gittim dijitalde enfeksiyon olursa neden yayılmasın ki?? nerde nsl çektirmiştin cemremcim.

canımmm sen hiç stres yapma, sıkmada kendini rahat rahat al keyifli filmler onları izle. meyveni ye keyfine bak ve bu haberin tadın ı çıkar dua et. bende dua etcem Allah kısmet ederse

günaydınnn kızlarrrr

uyanmaya çalışmaktayım ben.:97:
sabaha karşı y6atınca böyle olur işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…