kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr müjjjjjjjjdeeeeeeeeeeeeee
FEBEMİZ HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETTİİİ..
DARISI HEPİMİZİN BAŞINA
hhehheheeh ben müjdeyi sizden aldım
topiğe vernekte bana düştü
febecim canım rabbim sağlıkla kucağına aldıgın günüde göstersin
ogünde halaylar çekelim işallah
slmmm canlarımmm..eşim dışarı çıktı bende hooppp burayaaaaa:))) hepiniz dualarımdasınız ennn kısa zamanda sizde peşimden gelin inşşşşşşşşşş
canıııımmmmm çabuk çıkmışsın
nasıl sevindim artık klavyemdeki hiç bi kelime bu duyguyu anlatamaz
arayamadım ..müsait değilmişsin.... kalbim seninle....
bitanem benimm... inan benimde kalbim sizinleee...
pazrtesi testi tekrarlayıp iki katına yükselmiş olması gerekiyo.. hala sevinemiyorum.. inşş bi aksilik çıkmadan kucağıma alabilirim..yani dualarınıza hala çoooookkk ihtiyacım varrrrr
anaaaam sevgili güzel annem benim.
ay febem nasıl mutlu oldum anlatamam sana.
ve lütfen olumsuz düşünceleri at şu güzel kafandan lütfen. bu tedirginlik hep sürecek gerçi bebeğini kucağına alana kadar ama yinede herşey güzel olacak inan buna
ve bebeğinide böyle düşünerek üzme lütfen annesiiii
pazrtesi testi tekrarlayıp iki katına yükselmiş olması gerekiyo.. hala sevinemiyorum.. inşş bi aksilik çıkmadan kucağıma alabilirim..yani dualarınıza hala çoooookkk ihtiyacım varrrrr
bende iyiyim şükür canım bebeğinin cinsiyeti belli oldumu?iyiyiz valla ne olsun edacım. çok sıcak cebelleşiyoruz valla.
evden dışarı çıkmadan ööööyllleeee oturuyoruz...
neva iyi yeni evine taşındı işleri çok. neti de yok daha bağlatmadı.ama iyi bi yaramazlık yok
sen nasılsın, neler yapıyosun?:26:
edacım iyiyim elhamdülillah.
senide iyi gördüğüme sevindim
bebek konusunda da bir değişiklik yok canım.işallah dediğin gibi olur canım
hani istemem kalsın diyemeyeceğim
[B]tutun kollarımmmmmmdaaaaannnnnn
düşerim şimdi
yanlızım dostlarım
yanlızım yanlızzzzdi di din didi didi din di di din din din din...
yanlızlıktan arabesk takılmaya başladım kızlar.:84:[/B]
günaydınn bizden başka kimsecikler yok,, beni merak eden de olmamış zaten ama ben febeyi merak ettiğim için nevar ne yok diye bugün girdim int.e
ben de rahim filmini bu ay çektirdim. ben antibiyotik kullanmadım ama bende de adet sancısına yakın sancılar var. arada sızlıyor. sen filmi nasıl cektirdin dijital mi yoksa klasik yöntenlerle mi? ben dijital çektirdim doktor enfeksiyon varsa da yayılmaz demişti :44::44::44::44:
neolur kusura bakma banada aynı şey oluo bakındım duvara bişey yazıomusun die sen yazmayınca çıktım.neyseee kimse takmıyoooo benii galibaaa ben de kaçimmm bariii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?