Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yükselir canım bak en önemli kızsım geçti içini ferah tut canım pozitif düşünce pozitifi çağırır unutmaa....dualarımızdasın canım....

:))))))))))))))
[B]tutun kollarımmmmmmdaaaaannnnnn
düşerim şimdi
yanlızım dostlarım
yanlızım yanlızzzzdi di din didi didi din di di din din din din...
yanlızlıktan arabesk takılmaya başladım kızlar.:84:[/B]

kızlaarr dün akşama doğru nevayla konuştum çok slmı var dün giremedim o yüzden yazamadım üstümde kalmasın dimi :)

Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder."
Ya Halık "bütün varlığı halleri ve hadiseleri tayin ve tesbit eden, hepsini yoktan var eden"
Ya Bari "eşyayı ve her şeyi vücudunun bir birine uygun halde yaratan"
Ya Musavvir "tasvir eden her şeye bir biçim ve özellik veren"
bu esmalar haşr suresinin son ayetlerinde geçer...bebek olması için tesbih şeklinde bol bol çekilir.ben de rütbeme yazdıktan sonra ve tesbih ettikten sonra tüp bebekle hamile kaldım...
ben oruç tuttum da 7 gün bu duayı 21 kez okuyup suya üfledim o suyla orucumu açtım çok şükür o ay hamile kaldım

günaydın canım

hayırdır sabah 6 kadar ne ettiiiinnnn:26:
masalcım dün bayağı yoğun geçti canım önce evi temizledik akladım pakladım
akşam üstü denize gittik
dalga vardı biraz valla dayak yemiş kadar olduk
dalga habire kıyıya fırlattı bizi çok eğlenceliydi ama

akşam düğün vardı kocişele düğüne gittik..
düğün sonrası da arkadaşlarla hoppppp amasraya...
oturduk çay içtik, sohbet ettik, çok geç geldik..
makinede çamaşır vardı onları astım falan derken bayağı geç oldu..
daha yeni kahvaltıdan kalktım ama hala yorgunluk var üzerimde

bu arada febecim bütün dualrım seninle bitanem
reabbimin izniyle değerin katlanacak bebeişin sana sıkı sıkı tutunacak

nevacım aleyküm selam tatlım, selamını aldık:)

slm kızlar nasılsınız
febecim duamdasın
tumecim güzel geçmiş haftasonun... benimde dün ii geçti bi de febenin haberini alınca değme keyfime...
ama bugün çoooook sıcak ( temizlik yapıyorum ramazan öncesi pazarımı yaptım...yarına da misafir düşünüyorum ...yemeğe alacağım çok kişi var ramazanın son 10 günü eşim izin alacak benim memlketime gitcez kısmet olursa....bende erkenden misafir işini bitirmek istiyorum yarın çok samimi arkadaşlarımızı yemeğe davet etcem bakalım gelirlerse bugünden tatlımı falan yapayım diyorum

kolay gelsin bacımmm

saol canım yaaa...
ev işleri bitti şükür yarına sadece yemek kaldı...menüm kalabalık hadi hayırlısı bu sıcakta :))
sen nasılsın

sağol canım bu sıcakta yemek yapmak gerçekten zor

Allahın ismiyle ve hayırla inş.

tumecim sabah 6 yatınca akşama kadar da uyusan bir sersemlik oluyor üztünde
gece uykusunun yerini tutmuyor maalesef.ama değmiş bir güzel eğlenmişsiniz sefan olsun

dosbacım maaşallah becerikli hatunsun
ilk akşamdan misafir.kolay gelsin canım

maşallah tatlım sana...erkenden misafir işine girişmişsin..
bende cumartesi anneme iftara gideceğim.
kocişin ankarada toplantısı var giderken beni de götürecek

öyle semicim akşama doğru anca açıldım valla

günaydıııııınnnnn
HAYIRLI RAMAZANLAR
RABBİM BÜTÜN DUALARIMIZI VE ORUÇLARMIZI KABUL ETSİN İNŞALLAAAHHH

AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNN

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr müjjjjjjjjdeeeeeeeeeeeeee

FEBEMİZ HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETTİİİ..
DARISI HEPİMİZİN BAŞINA

iki saattir okuyorum nihayet öğrenebildim febeeeee ayyyy bu ne güzelll bişiiiiiii febecimmm mutluluğun anatılmaz yaşanır dimiiii canımmm allah tamamına erdirsin herşey gönlünce olsun

merhabbaaa ben radyotom denilen bir merkezde yaptım. sorma hiiççç bende de hala sancı var akıntı da var offff offff bu hafta yine hastanelerde sürüneceğimmmm

iki saattir okuyorum nihayet öğrenebildim febeeeee ayyyy bu ne güzelll bişiiiiiii febecimmm mutluluğun anatılmaz yaşanır dimiiii canımmm allah tamamına erdirsin herşey gönlünce olsun

buraya ne kadar azda gelsem bende merak ettim çok ve gördüğüm de çok sevindim gerçekten febecim ne diycemi bilemedim kusura bakma cnm.bende heycanlanırım böle durumlarda .kendine çok iyi bak öptm.

günaydıııııınnnnn
herkese hayırlı ramazanlar herşey gönlünüzce olsun
Rabbim ramazanın hürmetine dualarımızı kabul etsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…