Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
GÜNAYDIN KIZLAR GİRİP BİRAZ GEÇMİŞİ OKUYAYIM DEDİM :))

çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda atlatırsın inşallah genelde idrar yollarında iltihap olanlar ilaçları kullandıktan sonra hamile kalıyolar benim tanıdığımda bir kaç kişi var o yüzden ilaçlarını düzgün kullan canım inşşallah sende hamile kalırsın bu aydan sonra :)

AMİN İNŞALLAH HASRETCİM

kızlar nerelerdesiniz
oruç oruçta gezmeyemi çıktınız
hemde bu sıcakta

melodi,eda,hasret,şuleee
firariler
varmı başka firari hatırlayamadım
kimse kalmadı ya iyiki şengül tume ve masal var

şule şükür kavuşturana
neredesin sen hatun ya
nasıl biraz daha iyimisin
ayırca eski komşun ve k.pederinle ilgili birşeyler var yine galiba

ayy bugün çok yoruldum
evin her yerini sildim, süpürddüm,toz aldım. banyoyu baştan aşağı yıkadım çok şükür tertemiz oldu evim.
yarın iftara misafir çağırdım. eksik olan şeyler vardı birde markete gittim aldım geldim eksikleri.
ama canım çıktı ve belimle kalçam tutuldu zor yürüyorum.

yarın akşam için bide rus salatası yaptım. yarına zamanım kalmaz diye korktum.
biraz dinleneyim birde tiramusu yapmayı düşünüyorum tabi kalkabilirsem. dolapta bekleyince benim daha çok hoşuma gidiyor.
yarında tavuk sote yapıcam güveçte,pilav, mercimek çorbası, patlıcan ezmesi, salata.
heralde yeter bunlar inşallah.
allah kabul etsin inşallah

duaların için çok sağol hasretcim
nasıl gidiyor hamilelik

minecim sen nasılsın.şaşırdım seni burda görünce:87:

günaydın kızlar. her zamanki gibi kimse yok.

hamilelik iyi gidiyor çok şükür semicim. sen nasılsın.

günaydınnn kızlarrrrr.... nasılsınız???? ufak tefek şeylerin dışında ben iyiyim çok şükürr...

günaydıııınnnn......

febeciiim aklımdaydın bugün arayacaktım. 2 gündür zor sabrettim valla aramamak için
nasılsın gerçi iyiyim demişsin olsun ben yine sorayım.
başladımı bulantıların, ağrın oluyomu? iştahın nasıl anlat bakalım merak ediyoruz
bu hafta keseyide görmeye gideceksin inşallah.

bu arada kalp atışını duyduktan sonra unutma tespihleride dağıtacaksın canım.
yasinini bitirip 41 tane dağıtılacak tatlım. allah kabul etsin canımın içi
kusura bakma ama hatırlatmak istedim

kızlar benim işim var bugün ama yinede burayı ihmal etmem.
tabiki yanlız kalmazsam sohbet edecek birileri gelirse

öpüyorum hepiciğiniziiii
sizi seviyoruuuuummmmm:103::103::103::103:

bulantım yok ama ağrılarım ara ara oluyo hala.. bide kabız olmamaya dikkat ettikçe peşimi bırakmadı..şimdi sanırsam çatlak oldu oda canımı yakıyo..geçen akşam çok kanadı..ilaç kullanıyorum inşş iyi gelir...bulantıların nezaman başlamıştı snein?? inşş bulantım olmazzzzzzz

ben zaten sana soracaktım tesbihleri nezman dağıtıcam diye.. ne kusuru bitanem Allah razı olsun.. sonra o astığım tesbihi indirip kullanabilirim dimi?

ananas ve kivi çok iyi geliyor canım onlardanda bol bol ye

canım yatıyomuısun yoksa kalkıp bişeyler yapmaya başladınmı yada oruç tutuyomusun soracak okadar çok şey varki :)

canım benim kabızlık için işlenmemiş kuru kayısı var kahverengi ondan al günde 4-5 tane yesen iyi geliyo.
yani beni çok rahatlatıyo ve kolay tuvalete gidiyorum. bu arada ne olursa olsun sakın ıkınma.bana ilk başta elevit pronatal vermişti içinde demir olduğu için kabızlığı artırmıştı. sonra bana MULTİ TABS PROVİT LGG verdi dr onunda içinde probiyotik olduğu için bağırsakları çalıştırıyo. kuru kayısıyla beraber sonuç iyiydi.
inşallah olmaz canım bende 8 haftadan sonra bulantı ve kusma başladı. inşallah sende olmaz.

tespihide evet sen kullanacaksın kimseye verme evde kalsın tespihin canım benim

ananas ve kivi çok iyi geliyor canım onlardanda bol bol ye

canım yatıyomuısun yoksa kalkıp bişeyler yapmaya başladınmı yada oruç tutuyomusun soracak okadar çok şey varki :)

üzüm,erik,kayısı kompostosu yemekten bi hal oldum..

canım sürekli yatmıyorum..ev işi yapmıyorum ama yemek yapıyorum bulaşıkları makineye atıyorum..bide viledayla hafiften detaya girmeden sildim geçn gün okadar.. oruç tutmuyorum çünkü günde 3tane ilaç içiyorum.. ama bol bol kuran okuyorum :) hee burada iki kerede dışarı iftara gittik..eşim kullıyo arabayı,dikkatle yavaşça gittik geldik..

sen nasılsın cnm??

ya çok dikkat ediyorum..bol bol sıvı tüketiyorum ve kaysı kompostosu içiyorum sürekli..şuanda mevsimi diye tazesinden kaynatıyorum hep.ama olmadı ondanda alırım..

ayyy o miss kokulu canım arkadışımın hediyesini kimseleree vermemmmmmmmm

zaten tutma sakın şuan tutman iyi olmaz diyecektim

erken başlamışsın canım ama çok dikkat et dinlene dinlene yap

ben nasıl olim canım göbüş büyütüyorum yarın tam 15 haftalık oluyo ve kızım oluyo duydunmu bilmiyorum

ee canım ben aklıma geldikçe sorayım şimdi transfer sırasında sıkışıklık konusunda sorun yaşadınmı canım birde gösterdilermi sanada emriyoyu gönderirlerken ekranda

birde canım nasıl çatlattın çokmu sıkıldın aman sakın sıkılma canım ve bol bol ayetel kürsü oku eline üfle karnına sür canım ayetelkürsünün gücüne çok iannıyorum ben canım

inşallah seninde benim gibi sorunsuz geçer çok şükür mide bulantım falan hiçbişey olmadı şimdiye kadar
çok şükür

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…