semicim geldim canım kusura bakmayın sizide merakta bıraktım iftara davetliydik kocişin halasına gittim dr,a vucudunu iltihap sarmış dedi idrar yollarını aynı zamanda solunum yollarını üstüne sinüzütte olunca toparlanamama nedenin bu dedi orucu pazartesiye kadar tutmayıp antibiyotiğini saatine uygun kullan dedi bolca su iç iltihabı atmana su yardımcı olucak sahur ve iftarda yeterli su alamassan toparlanamassın dedi salı günü tekrar gel konturole ona göre yol alırız dedi.
selam kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr. gerçi kimse yok ama gelince alırsınız artık selamımı.
evet canım bana çok uğurlu geldi gerçekten. uzun süre yazılanları takip ettim kendim yazmadım. o sırada klomen tedavisi görüyordum ve 1 de aşılama yaptırdım.ikinci aşılamayı yaptıracağım zaman bu topiğe yazmaya karar verdim ve yazdım. tam da o zaman ayetel kürsi okunuyordu herkes için. arkadaşlar benim için de okudular ve dualarımız kabul oldu çok şükür. yani buraya yazdığım ilk ay hamile kaldımdarısı topikte hamile kalmayı bekleyen diğer arkadaşlarımızın başına. Allahım şu mübarek ramazan ayında hepsinin yüzünü güldürür inşallah. aminnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar nerelerdesiniz
oruç oruçta gezmeyemi çıktınız
hemde bu sıcakta
duaların için çok sağol hasretcim
nasıl gidiyor hamilelik
minecim sen nasılsın.şaşırdım seni burda görünce:87:
günaydın kızlar. her zamanki gibi kimse yok.
hamilelik iyi gidiyor çok şükür semicim. sen nasılsın.
günaydıııınnnn......
febeciiim aklımdaydın bugün arayacaktım. 2 gündür zor sabrettim valla aramamak için
nasılsın gerçi iyiyim demişsin olsun ben yine sorayım.
başladımı bulantıların, ağrın oluyomu? iştahın nasıl anlat bakalım merak ediyoruz
bu hafta keseyide görmeye gideceksin inşallah.
bu arada kalp atışını duyduktan sonra unutma tespihleride dağıtacaksın canım.
yasinini bitirip 41 tane dağıtılacak tatlım. allah kabul etsin canımın içi
kusura bakma ama hatırlatmak istedim
bulantım yok ama ağrılarım ara ara oluyo hala.. bide kabız olmamaya dikkat ettikçe peşimi bırakmadı..şimdi sanırsam çatlak oldu oda canımı yakıyo..geçen akşam çok kanadı..ilaç kullanıyorum inşş iyi gelir...bulantıların nezaman başlamıştı snein?? inşş bulantım olmazzzzzzz
ben zaten sana soracaktım tesbihleri nezman dağıtıcam diye.. ne kusuru bitanem Allah razı olsun.. sonra o astığım tesbihi indirip kullanabilirim dimi?
bulantım yok ama ağrılarım ara ara oluyo hala.. bide kabız olmamaya dikkat ettikçe peşimi bırakmadı..şimdi sanırsam çatlak oldu oda canımı yakıyo..geçen akşam çok kanadı..ilaç kullanıyorum inşş iyi gelir...bulantıların nezaman başlamıştı snein?? inşş bulantım olmazzzzzzz
ben zaten sana soracaktım tesbihleri nezman dağıtıcam diye.. ne kusuru bitanem Allah razı olsun.. sonra o astığım tesbihi indirip kullanabilirim dimi?
ananas ve kivi çok iyi geliyor canım onlardanda bol bol ye
canım yatıyomuısun yoksa kalkıp bişeyler yapmaya başladınmı yada oruç tutuyomusun soracak okadar çok şey varki :)
canım benim kabızlık için işlenmemiş kuru kayısı var kahverengi ondan al günde 4-5 tane yesen iyi geliyo.
yani beni çok rahatlatıyo ve kolay tuvalete gidiyorum. bu arada ne olursa olsun sakın ıkınma.bana ilk başta elevit pronatal vermişti içinde demir olduğu için kabızlığı artırmıştı. sonra bana MULTİ TABS PROVİT LGG verdi dr onunda içinde probiyotik olduğu için bağırsakları çalıştırıyo. kuru kayısıyla beraber sonuç iyiydi.
inşallah olmaz canım bende 8 haftadan sonra bulantı ve kusma başladı. inşallah sende olmaz.
tespihide evet sen kullanacaksın kimseye verme evde kalsın tespihin canım benim
üzüm,erik,kayısı kompostosu yemekten bi hal oldum..
canım sürekli yatmıyorum..ev işi yapmıyorum ama yemek yapıyorum bulaşıkları makineye atıyorum..bide viledayla hafiften detaya girmeden sildim geçn gün okadar.. oruç tutmuyorum çünkü günde 3tane ilaç içiyorum.. ama bol bol kuran okuyorum :) hee burada iki kerede dışarı iftara gittik..eşim kullıyo arabayı,dikkatle yavaşça gittik geldik..
sen nasılsın cnm??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?