ben mi alemim kuşummmm alem olan sensin yılan hikayesine dönmüş hamişliğin nerdeyse ohhhhhh rahatladım şimdi:)):92::92::92::92:
yaaaa ama haksızlık deil mi tumecim yaaa benimde öğrenmek hakkım deilmi
ben mi alemim kuşummmm alem olan sensin yılan hikayesine dönmüş hamişliğin nerdeyse ohhhhhh rahatladım şimdi:)):92::92::92::92:
sende saolll kuşum artık 3 müzde rahatladığımıza göre kaçabilirim artık mesai bittide dierksiyon kursuna gitmem lazım pazara sınav öpüyorum fıstıklar sizi allaha emanet olun emiii
sende saolll kuşum artık 3 müzde rahatladığımıza göre kaçabilirim artık mesai bittide dierksiyon kursuna gitmem lazım pazara sınav öpüyorum fıstıklar sizi allaha emanet olun emiii
geçmiş olsun şulecik dikkat et kendine olurmu semicim ağzım açık okudum ne insanlar var yaa allah namusdan etmesin
geçmiş olsun kuzummm
şulecim çoook geçmiş olsun canım,dikkat lütfen kendine, enfeksiyon bu, şakaya gelmez..
umudumsun yetercim tumecim dosbacım sağolun arkadaşlarım ALLAH razı olsun dularınızı eksik etmeyin lütfen.şulecim geçmiş olsun aman dikkat et hayatım ilaçlarını ihmal etme...
masalcım yeni arabanız hayırlı olsun Allah kaza bea vemesin
yaaa kızım topiğin başında başladım bi ilk sayfa baktım senin satın falan geçmiş merak ettim bu kızhamilelik haberini nasıl verdi ilk kızlara ilk değerin düşük çıkmış falan sonra tamamen dşmüş tüp bebek merkezine falan gitmişin acaba bu ay hamile kalmadımı daha sonradan mı hamile kaldı bu kız dedim gebemetreye baktım 20 haftalık gebe olabilmen için 5 mart satının olması gerekio okudum okudum anammmmm sona ulaşamadım çatladım anlıyacağın nasıl öğrendin ilk kesin gebe olduğunu meraak ettim valla çatlıycam şimdiii
kalplermi benim donlarmı tumecim♥♥♥:92::92: :92: :92:
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
bunlar semininn, bugün pek görünmedi buralarda...
iyiyim canım
görmemişim seni
sen nasılsın
ne yaptın bakayım sen sabahın 8 ine kadar
bu arada bu topikkk baya bi kişiye uğurlu gelmiş hasrete masala eceye orkideye bana febeye daha bilmediğim varmı bilmiyorum ama ben inanıyorum bu topikle birlikte hep beraber gebe kalacağız veee bir bir doğuracağız inşş buna bütüm kalbimle inanıyorum kızlarr:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?