Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben mi alemim kuşummmm alem olan sensin yılan hikayesine dönmüş hamişliğin nerdeyse ohhhhhh rahatladım şimdi:)):92::92::92::92:

sende saolll kuşum artık 3 müzde rahatladığımıza göre kaçabilirim artık mesai bittide dierksiyon kursuna gitmem lazım pazara sınav öpüyorum fıstıklar sizi allaha emanet olun emiii

♥♥♥:92::92::92::92:
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

bunlar semininn, bugün pek görünmedi buralarda...

sende saolll kuşum artık 3 müzde rahatladığımıza göre kaçabilirim artık mesai bittide dierksiyon kursuna gitmem lazım pazara sınav öpüyorum fıstıklar sizi allaha emanet olun emiii

başarılar tatlım sana, inşallah sınavını rahat rahat ilk girişte verirsin..
ben 2000 yılında almıştım ehliyeti:))

masalcım bende uzanayım canım biraz, başım ağrıyor, bir saat kestirsem yeter

geçmiş olsun şulecik dikkat et kendine olurmu semicim ağzım açık okudum ne insanlar var yaa allah namusdan etmesin

geçmiş olsun kuzummm

♥♥♥:92::92::92::92:
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

bunlar semininn, bugün pek görünmedi buralarda...
kalplermi benim donlarmı tumecim

evet bugün açamadım pcyi
yogundum
akşamada yemeğe davetliydik
gelincede komşularım geldi çaya
bende ancak gelebildim işt
e

annene gidiyormuşsun.güle güle git canım.ne kadar kalacaksın diyecm ama sanırım sormak için geç kaldım

iyiyim canım
görmemişim seni
sen nasılsın
ne yaptın bakayım sen sabahın 8 ine kadar

iyiyim canım
görmemişim seni
sen nasılsın
ne yaptın bakayım sen sabahın 8 ine kadar

ya ne yapayım kocacım ıslah etti pc yi
6 da yattı ondan sonrada ben girdim biraz takıldım öle kaldım bu aralar pek giremiycemm sanırım
kocisin ayağı alçıya alındı evde yani :) evde olması sorun değilde pc yi istilah ettiği için dedim yani :)

Son düzenleme:
kızlarrrrrr ben ankaradayımmmm

dün gece sahura geldik buraya, hep beraber sahur yaptık..

kocişim toplantıya gitti, bu akşam iftardan sonra gece tekrar yola çıkacağız..

bu arada semicim hem donlar hem de kalpler senin canımm..

görüşürüz canlarım şimdi çıkmalıyımmm

selam kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr. gerçi kimse yok ama gelince alırsınız artık selamımı.

evet canım bana çok uğurlu geldi gerçekten. uzun süre yazılanları takip ettim kendim yazmadım. o sırada klomen tedavisi görüyordum ve 1 de aşılama yaptırdım.ikinci aşılamayı yaptıracağım zaman bu topiğe yazmaya karar verdim ve yazdım. tam da o zaman ayetel kürsi okunuyordu herkes için. arkadaşlar benim için de okudular ve dualarımız kabul oldu çok şükür. yani buraya yazdığım ilk ay hamile kaldım darısı topikte hamile kalmayı bekleyen diğer arkadaşlarımızın başına. Allahım şu mübarek ramazan ayında hepsinin yüzünü güldürür inşallah. aminnnnnnnnnnnnnnnn

duaların için çok sağol hasretcim
nasıl gidiyor hamilelik

minecim sen nasılsın.şaşırdım seni burda görünce:87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…