üzüm,erik,kayısı kompostosu yemekten bi hal oldum..
canım sürekli yatmıyorum..ev işi yapmıyorum ama yemek yapıyorum bulaşıkları makineye atıyorum..bide viledayla hafiften detaya girmeden sildim geçn gün okadar.. oruç tutmuyorum çünkü günde 3tane ilaç içiyorum.. ama bol bol kuran okuyorum :) hee burada iki kerede dışarı iftara gittik..eşim kullıyo arabayı,dikkatle yavaşça gittik geldik..
sen nasılsın cnm??
zaten tutma sakın şuan tutman iyi olmaz diyecektim
erken başlamışsın canım ama çok dikkat et dinlene dinlene yap
ben nasıl olim canım göbüş büyütüyorum yarın tam 15 haftalık oluyo ve kızım oluyo duydunmu bilmiyorum
ee canım ben aklıma geldikçe sorayım şimdi transfer sırasında sıkışıklık konusunda sorun yaşadınmı canım birde gösterdilermi sanada emriyoyu gönderirlerken ekranda
birde canım nasıl çatlattın çokmu sıkıldın aman sakın sıkılma canım ve bol bol ayetel kürsü oku eline üfle karnına sür canım ayetelkürsünün gücüne çok iannıyorum ben canım
inşallah seninde benim gibi sorunsuz geçer çok şükür mide bulantım falan hiçbişey olmadı şimdiye kadar
bu arada cetvelini yap canım boşluk belli oluyo :))
fabeeeeee:):):)
hayırlı sağlıklı bol uğurlu olsun inşallah:) çok sevindimmmm darısı hepimizin başına inşallah:)
kabızlık konusunda incirin üstüne tanımıyorum..bi de sabah aç karnına dedikleri gibi işlenmemiş kayısı yel bolcana iki bardakta su iç artık akşama kadar fabe wc de :):):)
bunları muhakkak yap ben sigarayı bıraktıgımda zamanlar öyle oluyor bunlar yapınca iyi oluyor çocukken annem yapardı...
amin canım amiinnn sağol..darısı bütün isteyenlere inşşşşş...
kuru incirmi diyosun yani?? evde var hemen yerim vallaaaaaaa
zaten kendimi hiiiç yormuyorum..dikkatliyim yani.. evettt masal sölemişti kızı olacak diye..canımm yaa yerim ben onu..rabbim hayırlısyla kucağına almayı nasip etsin..
transferden hemen sonra sonda takıp mesanemi boşalttılar..o yüzden sorun yaşamadım çok şükür.. embriyoyuda transferden hemen önce ekrandan gösterdi dr.. transfer anını göremedim ama.
çok ıkınmadım ama çatladı işte kuru olunca mahvettti geçti yani..ayetlkürsüyü hep okuyorumbende çok iananıyorum..
cetvel dediğin tıkermı tatlım yaptım onu ama yoksa sen başka bişeymi diyosun???
kuru incir denemedim bilmiyorum ama iyi gelebilir :) taze incir her sabah kahvaltında bulundur cevizle çok güzel ve yararlı olur.. gün içinde de bolcana ye sabah aç karnına muhakkak su ve kayısı ye.. şu an tam incir mevsimi heryerde var.
aaa evettt yaaa bak benim şansıma geldi sanırsammm bugünnnnnn
mutluyuz canım ilçaları nezaman bıraktın sen??
hangi ilaçlar canım progestanı diyosan o bana alerji yaptı iğneye çevirdi 3ay kullandim tam başta verdiği vitaminlride bıraktım 3.ayda şimdi elevit pronatal diye bir vitmn verdi canım ay o progestan beni öldürüyodu günde 3defa 3er tane
sen hangi ilaçlrı kullanıyosun canım
HOŞGELDİN NEVACIM ÇOK ŞÜKÜR TOPİK TOPARLANMAYA BAŞLADI :)
selam ahmet marankini geçtim ama sana da bir öneride bulunayım :):):) hurma ye canım. hurmanın içinde içtiğimiz folik asit ilacından daha fazla folik asit var ve zararı yok şekere de zarı yok ve normal dogumu beyine işliyormuş. Normal dogum için bire birdir hurma.. DOGUMDAN SONRA EMZİRME SÜT İÇİNDE ÇOK YARARLIYMIŞ. meryem suresinde de geçer, Hz. meryeme hamileyken hurma yemesi için vahi inmiş meryem suresi ile birlikte. bilginiz olsun tüm bayanlara.
ALLAH HEPİNİZE SAĞLIKLI HAMİLELİK GEÇİRMEYİ NASİP ETSİN.
hangi ilaçlar canım progestanı diyosan o bana alerji yaptı iğneye çevirdi 3ay kullandim tam başta verdiği vitaminlride bıraktım 3.ayda şimdi elevit pronatal diye bir vitmn verdi canım ay o progestan beni öldürüyodu günde 3defa 3er tane
sen hangi ilaçlrı kullanıyosun canım
HOŞGELDİN NEVACIM ÇOK ŞÜKÜR TOPİK TOPARLANMAYA BAŞLADI :)
progestan ve estrofem kullanıyorum şuanda..
progestanı günde 3defa 3tanemi kullanıyodun sen yanai günde 9tane doğrumu anladım
selam canım çok teşekkür ederim yani hurma yersem vitamine gerek kalmıyomu canım
melodi,eda,hasret,şuleee
firariler
varmı başka firari hatırlayamadım
kimse kalmadı ya iyiki gül tume ve masal var
hurmada b vitaminlerinin hepsi var a vitamini ve folikasit bu durumda gerek kalmıyor diye biliyorum. Hemde dogal. ıyi bir doktorla görüş derim. Hurmayı bol ye maydonozu ye bol peynir süt iç inan gerek bile kalmayacaktır. Bi de ben size birşey sorayım ben de bebek düşünüyorum tüp bebek ama şimdiden ne almalıyım hangi vitaminleri ben size diyorum ama insan iki canlı olmayınca kendine hiç bakmıyor .. Bende eminim bütün vitaminler eksiktir.
hurmada b vitaminlerinin hepsi var a vitamini ve folikasit bu durumda gerek kalmıyor diye biliyorum. Hemde dogal. Iyi bir doktorla görüş derim. Hurmayı bol ye maydonozu ye bol peynir süt iç inan gerek bile kalmayacaktır. Bi de ben size birşey sorayım ben de bebek düşünüyorum tüp bebek ama şimdiden ne almalıyım hangi vitaminleri ben size diyorum ama insan iki canlı olmayınca kendine hiç bakmıyor .. Bende eminim bütün vitaminler eksiktir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?