Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

fabeeeeee:):):)
hayırlı sağlıklı bol uğurlu olsun inşallah:) çok sevindimmmm darısı hepimizin başına inşallah:)
kabızlık konusunda incirin üstüne tanımıyorum..bi de sabah aç karnına dedikleri gibi işlenmemiş kayısı yel bolcana iki bardakta su iç artık akşama kadar fabe wc de :):):)
bunları muhakkak yap ben sigarayı bıraktıgımda zamanlar öyle oluyor bunlar yapınca iyi oluyor çocukken annem yapardı...

zaten kendimi hiiiç yormuyorum..dikkatliyim yani.. evettt masal sölemişti kızı olacak diye..canımm yaa yerim ben onu..rabbim hayırlısyla kucağına almayı nasip etsin..

transferden hemen sonra sonda takıp mesanemi boşalttılar..o yüzden sorun yaşamadım çok şükür.. embriyoyuda transferden hemen önce ekrandan gösterdi dr.. transfer anını göremedim ama.

çok ıkınmadım ama çatladı işte kuru olunca mahvettti geçti yani..ayetlkürsüyü hep okuyorumbende çok iananıyorum..

cetvel dediğin tıkermı tatlım yaptım onu ama yoksa sen başka bişeymi diyosun???

amin canım amiinnn sağol..darısı bütün isteyenlere inşşşşş...

kuru incirmi diyosun yani?? evde var hemen yerim vallaaaaaaa

amin canım amiinnn sağol..darısı bütün isteyenlere inşşşşş...

kuru incirmi diyosun yani?? evde var hemen yerim vallaaaaaaa

kuru incir denemedim bilmiyorum ama iyi gelebilir :) taze incir her sabah kahvaltında bulundur cevizle çok güzel ve yararlı olur.. gün içinde de bolcana ye sabah aç karnına muhakkak su ve kayısı ye.. şu an tam incir mevsimi heryerde var.

amin inşallah cümlemizinkinki canım

hmm tamam şekerimmmm

aaaaaaaaaaa nevam gelmiş hoşgelmişşşşş:124::124::124:

gözümüz yollardaydı vallaaaa oooohhhh çoook şükür

aaa evettt yaaa bak benim şansıma geldi sanırsammm bugünnnnnn

mutluyuz canım ilçaları nezaman bıraktın sen??

kızlar önceki günlerdeki yazılarınızı göz gezdirdimde seminin idrar yolu enfeksiyonu mu varmış ?
benim yıllardır sorunum idi taki geçen yıla kadar bir bayan allah razı olsun bir öneride bulunmuştu. Size de öneriyorum, ebegümeci alın baharatçılarda var, kaynatın kaynadıktan sonra 10 dk kısık ateşte kaynatın kovaya boşaltın üsütne oturun çevrenizi bir örtü ile örtünki tam yararlı olsun.. o kadar rahatlıyorki insan bişeyiniz yokkan bile yapın hem rahim akıntılarına enfeksiyona hemde idrar yolu enfeksiyonuna birebir.
hamile olanlara tavsiye edemem .. zararı olurmu bilmiyorum çünkü her hamilelikte geçiriliyor diye biliyorum onun için bitkisel çözüme bakın..

aaa evettt yaaa bak benim şansıma geldi sanırsammm bugünnnnnn

mutluyuz canım ilçaları nezaman bıraktın sen??

hangi ilaçlar canım progestanı diyosan o bana alerji yaptı iğneye çevirdi 3ay kullandim tam başta verdiği vitaminlride bıraktım 3.ayda şimdi elevit pronatal diye bir vitmn verdi canım ay o progestan beni öldürüyodu günde 3defa 3er tane
sen hangi ilaçlrı kullanıyosun canım

HOŞGELDİN NEVACIM ÇOK ŞÜKÜR TOPİK TOPARLANMAYA BAŞLADI :)

selam ahmet marankini geçtim ama sana da bir öneride bulunayım :):):) hurma ye canım. hurmanın içinde içtiğimiz folik asit ilacından daha fazla folik asit var ve zararı yok şekere de zarı yok ve normal dogumu beyine işliyormuş. Normal dogum için bire birdir hurma.. DOGUMDAN SONRA EMZİRME SÜT İÇİNDE ÇOK YARARLIYMIŞ. meryem suresinde de geçer, Hz. meryeme hamileyken hurma yemesi için vahi inmiş meryem suresi ile birlikte. bilginiz olsun tüm bayanlara.
ALLAH HEPİNİZE SAĞLIKLI HAMİLELİK GEÇİRMEYİ NASİP ETSİN.

selam canım çok teşekkür ederim yani hurma yersem vitamine gerek kalmıyomu canım

aminn canım inşallah

Son düzenleme:

progestan ve estrofem kullanıyorum şuanda..

progestanı günde 3defa 3tanemi kullanıyodun sen yanai günde 9tane doğrumu anladım

selam canım çok teşekkür ederim yani hurma yersem vitamine gerek kalmıyomu canım

hurmada b vitaminlerinin hepsi var a vitamini ve folikasit bu durumda gerek kalmıyor diye biliyorum. Hemde dogal. Iyi bir doktorla görüş derim. Hurmayı bol ye maydonozu ye bol peynir süt iç inan gerek bile kalmayacaktır. Bi de ben size birşey sorayım ben de bebek düşünüyorum tüp bebek ama şimdiden ne almalıyım hangi vitaminleri ben size diyorum ama insan iki canlı olmayınca kendine hiç bakmıyor .. Bende eminim bütün vitaminler eksiktir.

hani ya nevayı ben göremedimmm
biri incirmi dedi :)))))))) ben inciri çok severim ama pazarda göremedim dünnn ((((( ay bulmam lazım vallaha canım çok istedi.....

melodi,eda,hasret,şuleee
firariler
varmı başka firari hatırlayamadım
kimse kalmadı ya iyiki gül tume ve masal var

semicim bebeğim iyki sizlerde varsınız canım arkadaşlarım...ama kocis pc yi işgal ettiği için pekte giremiyorum ama fırsat bulfukça resmen atlıyorum :)))))))

Son düzenleme:

bir de muhakkak maden suyu için dogal olan ama.. Hem midenize yararlı yanmayı alır hemde kalsiyum ve minarelleri çok fazladır..maddi olarak durumunuz iyi ise suyu zorla içmek yerine maden suynu tercih edebilirseniz çoook yararlı.

cnm maydonoz düşüğe neden oluyor....sakın maydonoz yeme febecim....selincim seninde aklında olsun tatlım.....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…