hadi yaaa off sevinmiştimmmmmm bendeeeeee ilk keseyi göreceğiniz zaman eşinde yanındamıydı?? alttan bakılıyosa eşimi almam ben yanımaaa yaaaaa
hoşgeldin tatlım aramıza tabikide paylaş cnm
slm hoşgeldin ...en yakın zamanda bebişine kavuşursun inş.
bize biraz hikayenden bahsetsene...
anladım cnm inşş hayırlşısıyla babişide görür kızınıııııııya benim doktorum bayan ama olsun ben yinede çok utanıyorum yani eşiminde beni o şekilde görmesinden çok utanırımmmmm
hoşbuldum bitanem sende hoşgeldin.. duların için allah razı olsun cnm benimmmm...evet ya inşş banada karnımdan bakar..bulantı konusunda dua ediyorum valla benim kokuya hassaiyetim zaten var bide artarsa yandımmmm:18:
canım benimde hiç alttan bakmadı 22 haftaya girdim sayılır ama daha hiç bakmadı.
yani, hamilelikte. sadece ilk haftalarda rahat görebilmek için bol bol su içirdiler ultrasonda daha rahat görünüyor diye
tşk ederimm şimdi haliyle sıkııntımız aynı anne olmakk... 1,5 yıldır evliyim 3 aydır bebiş istiyoruz ama hala olmadı... doktora gittim rutin muayene oldum srun olmadıgını söledi ha bu ay oldum ha su ay derkenn hala tık yok en son adet günüm 15 temmuz ovulasyon dönemlerinde sıkı calısmalar yaptıkk folıc te kullanmaya basladım şöleki belkide psikolojiktir bilmiorum adet günümü beklemeden tabikide bilemeyizz amaa bazıı sıkıntılar yasıorumm sürekli agzım kuruo sürekli bi aclık hissi uykuyaa doyamıorum gecen haftaa idrarımda beyaz beyaz kireç gibi tortularr bugündeee bölee vajinadan gelen uzun bi akıntı ve karnımda gerilme daha dogrusu böle üşütmüşümdee karnımın içinde kasılmalar oluyoo vee kendimi sürekli yorgun hissediyorum şimdii sizee olucak sorum su bunlar hamilelik belirtisimii yada şöle diim bu sekilde kendini hemen gösterirmii
eşin girmesin odaya canım dicem ama gelmişse dışarda durması mümkün değil bebişini görmek isticek mutlaka ne zaman gidicen canım keseyi gördünüzmü kalp atışlarını falan hem görümcem gitmişti göremedi doktor alttanda baktırmamış bidaha 2hafta sonraya verdi doktor randevu bence ilkini alttan baktırda sen sonrakileri rica edersin üstten bakarlar canım
eşin girmesin odaya canım dicem ama gelmişse dışarda durması mümkün değil bebişini görmek isticek mutlaka ne zaman gidicen canım keseyi gördünüzmü kalp atışlarını falan hem görümcem gitmişti göremedi doktor alttanda baktırmamış bidaha 2hafta sonraya verdi doktor randevu bence ilkini alttan baktırda sen sonrakileri rica edersin üstten bakarlar canım
tşk ederimm şimdi haliyle sıkııntımız aynı anne olmakk... 1,5 yıldır evliyim 3 aydır bebiş istiyoruz ama hala olmadı... doktora gittim rutin muayene oldum srun olmadıgını söledi ha bu ay oldum ha su ay derkenn hala tık yok en son adet günüm 15 temmuz ovulasyon dönemlerinde sıkı calısmalar yaptıkk folıc te kullanmaya basladım şöleki belkide psikolojiktir bilmiorum adet günümü beklemeden tabikide bilemeyizz amaa bazıı sıkıntılar yasıorumm sürekli agzım kuruo sürekli bi aclık hissi uykuyaa doyamıorum gecen haftaa idrarımda beyaz beyaz kireç gibi tortularr bugündeee bölee vajinadan gelen uzun bi akıntı ve karnımda gerilme daha dogrusu böle üşütmüşümdee karnımın içinde kasılmalar oluyoo vee kendimi sürekli yorgun hissediyorum şimdii sizee olucak sorum su bunlar hamilelik belirtisimii yada şöle diim bu sekilde kendini hemen gösterirmii
peki kalp atışlarını???6 haftalıkken canım benimde
canım sen en kısa zamanda bi kan testi yaptır strese hiç girme inşallah hamile kalmışsındır
5.hafta bitmişti karından kese görünmüştü...
slm şekerlerr bende aranızaa katılmak istiyorumm sıkıntılarımı sizinle paylaşmak istiyorum...
selamlar hoşgeldin:)
tşk ederim sanada selammm nasılsın
peki kalp atışlarını???
ya senin keseyi 6.haftada alttan gördüğüne göre benim 5.haftada görme olasılığı varmıki acaba..gerçi kan değeri 1000nin üstündeyken görünüyomuş benimde üstündedir inşş.. ya ben hala hamile olduğuma inanamıyorum bi görsem ultrasonda rahatlıcam..kimseye söyleyemedim bile gördükten sonra sölicem inşşş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?