Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hadi yaaa off sevinmiştimmmmmm bendeeee ee ilk keseyi göreceğiniz zaman eşinde yanındamıydı?? alttan bakılıyosa eşimi almam ben yanımaaa yaaaaa

canım benimde hiç alttan bakmadı 22 haftaya girdim sayılır ama daha hiç bakmadı.
yani, hamilelikte. sadece ilk haftalarda rahat görebilmek için bol bol su içirdiler ultrasonda daha rahat görünüyor diye

hoşgeldin tatlım aramıza tabikide paylaş cnm

tşk ederimm şimdi haliyle sıkııntımız aynı anne olmakk... 1,5 yıldır evliyim 3 aydır bebiş istiyoruz ama hala olmadı... doktora gittim rutin muayene oldum srun olmadıgını söledi ha bu ay oldum ha su ay derkenn hala tık yok en son adet günüm 15 temmuz ovulasyon dönemlerinde sıkı calısmalar yaptıkk folıc te kullanmaya basladım şöleki belkide psikolojiktir bilmiorum adet günümü beklemeden tabikide bilemeyizz amaa bazıı sıkıntılar yasıorumm sürekli agzım kuruo sürekli bi aclık hissi uykuyaa doyamıorum gecen haftaa idrarımda beyaz beyaz kireç gibi tortularr bugündeee bölee vajinadan gelen uzun bi akıntı ve karnımda gerilme daha dogrusu böle üşütmüşümdee karnımın içinde kasılmalar oluyoo vee kendimi sürekli yorgun hissediyorum şimdii sizee olucak sorum su bunlar hamilelik belirtisimii yada şöle diim bu sekilde kendini hemen gösterirmii

eşin girmesin odaya canım dicem ama gelmişse dışarda durması mümkün değil bebişini görmek isticek mutlaka ne zaman gidicen canım keseyi gördünüzmü kalp atışlarını falan hem görümcem gitmişti göremedi doktor alttanda baktırmamış bidaha 2hafta sonraya verdi doktor randevu bence ilkini alttan baktırda sen sonrakileri rica edersin üstten bakarlar canım

canım benimde hiç alttan bakmadı 22 haftaya girdim sayılır ama daha hiç bakmadı.
yani, hamilelikte. sadece ilk haftalarda rahat görebilmek için bol bol su içirdiler ultrasonda daha rahat görünüyor diye

ayyy inşş benimde bakmaz yaaaa... ozaman ben de sıkışık giderim ama benim 5haftalık ya karında görünürmü kese acaba???

canım sen en kısa zamanda bi kan testi yaptır strese hiç girme inşallah hamile kalmışsındır

yarın veya çarşamaba gidicez..tam 5haftalık olunca yani..keseyi görcez inşş..

sen kaçıncı haftanda görmüştün keseyi falan????

yarın veya çarşamaba gidicez..tam 5haftalık olunca yani..keseyi görcez inşş..

sen kaçıncı haftanda görmüştün keseyi falan????

cnm hayırlısıyla inşş en kısa zamnada bebişine kavuşursun ama sana şunu söyleyebilirm kesinlikle o belirtiler takılma.. ben çook yaşadım biliyorum daha günüme 5-6gün varken midem bile bulanıyodu ayy neler neler her ay başka bi belirtiyle kendimi yıprattım durdum..beklemekten başka çare yok.. sabırla olacak inşşş tatlım.. hem daha 3ay olmuş kendini kasma rahat ol bebişin gelir inşşşşşş

6 haftalıkken canım benimde
peki kalp atışlarını???

ya senin keseyi 6.haftada alttan gördüğüne göre benim 5.haftada görme olasılığı varmıki acaba..gerçi kan değeri 1000nin üstündeyken görünüyomuş benimde üstündedir inşş.. ya ben hala hamile olduğuma inanamıyorum bi görsem ultrasonda rahatlıcam..kimseye söyleyemedim bile gördükten sonra sölicem inşşş..

canım sen en kısa zamanda bi kan testi yaptır strese hiç girme inşallah hamile kalmışsındır

temmuz 15 de en son adet oldugum için beklicem mecbur ama böle belirtiler olurmu bilmiorum acaabamı diorumm bölee geriyorum kendimi bide adet oldugumdaa üzülüyorumm hassaslasıyorumm o yüzdendee hemen gidip kan testi yaptırmak ta istemiorumm

febecim herşey yolundaymış canım çok şükür
hayırlısıyla keseyide görürsün canım işallah

kızlar bir ara 10 kişi falan vardı yanlış topiğemi geldim dedim
yazışmalrı takip ettim ama yazamadım

neva gelmişş bir ara
ama sadece girebilmiş.hala bağlantıda problemi varmış.3 5 saniyeliğine geliyormuş net
e oda sadece girmesine yaıryor
sonrada ismi aşağıda kaldı sanırım

tşk ederim sanada selammm nasılsın

ben de iyiyim teşekkür ederim.. Içinde korku olmasın 3 ay çok kısa bir süre 3 ay daha vaktin var bak bizler yıllardır ugraşıyoruz. Içinde korku olmasın ama eşinle sen güzel beslenin çok önemli.. Eşin sigara ve alkol kullanıyor mu ? Senin regl sorunun var mı ? Bunlar çok önemli ve erken tedbir alınması gerekiyor.

inşallah canım senin 5gün emriyosuya canım daha büyük olabilir ondan çağırmışlardır erken her insanda farklı oluyomuş ama alttan bakılınca gözükür tabi canım niye gözükmesin bizde hem kalp atışlarını görmüştük hemde keseyi görmüştük ikisi aynı anda

bende ultrasonda kalbinin attığını görene kadar inanamıyodum ben hamilemiyim acaba gerçekten diyodum ama gördüm rahatladım bakalım bıcırığını görmeden nasıl 2hafta durabileceksin ben muayene günlerini iple çekiyorum hele canım sen bebişin hareketlenmeye başlayınca görürsün bakınca benimmi içimdemi diyosun hep ultrasona baktığımda eskiden yaşadıklarım üzüntülerim geliyo aklıma şükürler olsun diyorum 10 sene bekletti ama yüzümü güldürdü diyorum çok farklı duygular hele şimdi her tarafı şekillenmiş heryeri gözüküyo ultrasonda eli kolu ayagı hareket ediyo görünce mutluluktan bulutlarla beraber uçuyo gibiyim rabbim kimseyi çocukla sınamasın herkesin yavrusunu en kısa zamanda kucağına versin inşallah çok zor bunu çok iyi biliyorum ağır yaşadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…