benim işim çoktan bittide ustalar batırmasa dün mutfağımın tezgahka dolap arası taşı döşendi son olarak adam karşı cama kadar derziyi fırlatmışBugün onları temizledim bir tek davöumbaz falan takılacak yarın servis gelecek sonra çarşamba iftara alıyorum artık zaten çok fazla herkezi çağırmayı düşünmüyorum en yakunları ama yine bir 4 5 gün olur .
çalışmakara gelince netin şerefine eee onada dedim senin mutluluğun için benim mutluluğum önemli diye yani nete oda çok sevindi bir nevi
şulemin ne sıkıntısı varki inş. önemli birşey değildir rabbimö dermansız der vermesin.
nevacım hoşgeldin canım arkadaşım bizde seni çooooooooooooooooooooooook özledik geldiğini görüncede çooooooooooooook mutlu oldum ama bizinterneti bayram sonrasına kadar komşudan alıcaz çok zayıf sinirlendiriyor beni sürekli gidiyor kızlar bana bişeyler yazmış cvp veremiyorum sürekli kesildiği için sende kusura bakma 12,den beridir başındayım nihayet yazabiliyorum.
Masalcım senide öpüyorum güzel anne
Masalında dediği gibi pek giremiyorum biraz yoğun bi süreç görümcemin kocasıda rahatsız bi ayağım orda 15 gündürde çok hastaydım halada toparlanamadım bikaçgündür hastalıkta çok yıprattı zaten dangalak komşum eteğindeki taşları döküyor bide kayınvalidem ve görümcem canımı sıkıyor hasta hastada uğraşmak zor oluyor sıkkılıyorum haliyle gerçi görümcem ve münasebetsiz komşum aldılar nasiplerini hemde fazlasıyla bütün biriktirdiklerimi patladım kayınvalidemede mübarek günler diye allah rızası için susuyorum ama koydum mesafemi gitmiyorum karşılaşırsakta sadece meraba diyorum bu vesileyle anlatmış oldum.
9.08.2011
:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT TARİHİ
SEMİ|?
NEVA|26.08.2011
GÜL|12.08.2011
TUME|21.08.2011
YETEER:89:|21.08.2011
ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|CİNSİYETİ
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|
MASALCAN|3 AŞILAMA SONRASI/DOĞAL|
HASRET41|2.AŞILAMA|
ORKİDE|DOĞAL|
UMUDUMSUN|DOĞAL|:26:
FEBE|TÜP|:26:
slm kızlarr nasılsınız.
febecim canım gözün aydın. Allah'ım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı da nasip etsin inşallah. ve inşallah rahat bir hamilelik geçirirsin canım.
kızlarrrr ben bugün dra gittimmm vee keseyi gördümmmm şükürler olsun rabbimeeeeeee
kızlarrrr ben bugün dra gittimmm vee keseyi gördümmmm şükürler olsun rabbimeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?