Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pc nin ışığında yazıyorum tatlım kelimeleri yanlış yazıyorum ama hoşgör oda karanlık

o zaman hiiiiç böbürlenme her şerde bi hayır vardır bak adam son derece mutludur bu durumdan
hadi inşallah bebişde gelir hayırlısıyla canımın içi

ay konuşmadık ama sanırım bir iki bişey mutluyuzla konuşmuş ordan anladığım kadarıyla hem o meşhur komşusu üzmüş galiba hemde k.pederiyle sanırım bişeyler olmuş ama ne olduğunu bilmiyorum bitanem.
kesin müsait olduğunda anlatır bize suleciiimmmm

ben kaçıyorum canlar çoook uykum geldi yatayım bariii....
hem saat de geç oldu, yarın görüşmek üzere öpüldünüüüüüüüüüüzzzzzzz

iyi geceler Allah rahatlık versin hepinize
tatlı rüyalaaaaaarrrrrr

nevacım hoşgeldin canım arkadaşım bizde seni çooooooooooooooooooooooook özledik geldiğini görüncede çooooooooooooook mutlu oldum ama bizinterneti bayram sonrasına kadar komşudan alıcaz çok zayıf sinirlendiriyor beni sürekli gidiyor kızlar bana bişeyler yazmış cvp veremiyorum sürekli kesildiği için sende kusura bakma 12,den beridir başındayım nihayet yazabiliyorum.

masalcım senide öpüyorum güzel anne

masalında dediği gibi pek giremiyorum biraz yoğun bi süreç görümcemin kocasıda rahatsız bi ayağım orda 15 gündürde çok hastaydım halada toparlanamadım bikaçgündür hastalıkta çok yıprattı zaten dangalak komşum eteğindeki taşları döküyor bide kayınvalidem ve görümcem canımı sıkıyor hasta hastada uğraşmak zor oluyor sıkkılıyorum haliyle gerçi görümcem ve münasebetsiz komşum aldılar nasiplerini hemde fazlasıyla bütün biriktirdiklerimi patladım kayınvalidemede mübarek günler diye ALLAH rızası için susuyorum ama koydum mesafemi gitmiyorum karşılaşırsakta sadece meraba diyorum bu vesileyle anlatmış oldum.

9.08.2011

:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT TARİHİ
SEMİ|?
NEVA|26.08.2011
GÜL|12.08.2011
TUME|21.08.2011
YETEER:89:|21.08.2011

ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|CİNSİYETİ
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|
MASALCAN|3 AŞILAMA SONRASI/DOĞAL|
HASRET41|2.AŞILAMA|
ORKİDE|DOĞAL|
UMUDUMSUN|DOĞAL|:26:
FEBE|TÜP|:26:

Son düzenleme:

iyi geceler masalcığım yat sen kuzum ben yatarsam bidaha kalkamam sahur için onun için bekliyorum

şulem bu dünyada kimse için üzülmeye değmez bitanem benim k.valdemden çok korkuyordum huzur vermeyecek diye ama hçte umduğum gibi olmadı ama ben yinede mesafemi koruyorum boşver tatlım hakedene hakettiğini ver içine atma sakun o komşunu gelip ben haklayacağım artık bırak ya muhatap olma şu kadınla densiz şey

şimdiden herkese günaydınn

nevacım hoşgeldin canım, sonunda internet olayı hallolmuş çok sevindim.

febecim meleğini görmeye az kaldı bitanem, ben inanılmaz heyecanlıyım senin adına, seni tahmin bile edemiyorum

masalcım iftar menünü alayım canımcım, çarşambaya bende iftar vereceğim Allahımın izniyle ama ne yapacağıma karar veremedim henüz
zaten pazartesi işe başlıyorum, misafir işini şimdiden halletmeliyim

neyse kızlar ben kaçar, gidip yatayım, tek başına sahur yapmak çook sıkıcı...
üstelik bütün uykumda kaçtı
nasıl uyurum bilmem artık

günaydın kızlar keyifler nasılll özledim sizi

günaydıııınnnn
nevacım hoşgeldin...hayırlı olsun internetin :))
bakıyorumda topicte artık hamişler daha çoğunlukta maşallah darısı bizim başımıza

nevacım benim bat tarihim 26.08.2011 eklersen sevinirim

9.08.2011

:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT TARİHİ
SEMİ|?
NEVA|26.08.2011
GÜL|12.08.2011
TUME|21.08.2011
YETEER:89:|21.08.2011
MİNE|26.08.2011

ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|CİNSİYETİ
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|
MASALCAN|3 AŞILAMA SONRASI/DOĞAL|
HASRET41|2.AŞILAMA|
ORKİDE|DOĞAL|
UMUDUMSUN|DOĞAL|:26:
FEBE|TÜP|:26:

slm kızlarr nasılsınız.

febecim canım gözün aydın. Allah'ım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı da nasip etsin inşallah. ve inşallah rahat bir hamilelik geçirirsin canım.

slm kızlarr nasılsınız.

febecim canım gözün aydın. Allah'ım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı da nasip etsin inşallah. ve inşallah rahat bir hamilelik geçirirsin canım.

sağol bitanem allah razı olsun.. inşşş inşşş sorunsuz geçer ve hayırlısıyla sağ salim kucağıma alabilirimmm

kızlarrrr ben bugün dra gittimmm vee keseyi gördümmmm şükürler olsun rabbimeeeeeee

gözün aydın canım. ne kadar güzel bir duygu değil mi. Allah'ım isteyen herkese yaşatsın inşallah. darısı kalp atışını duymanın, bebeğinin kımıldamalarını görmenin ve hissetmenin başına canım. emin ol bunlar çok uzak değil.

kızlarrrr ben bugün dra gittimmm vee keseyi gördümmmm şükürler olsun rabbimeeeeeee

gözün aydın canım. ne kadar güzel bir duygu değil mi. Allah'ım isteyen herkese yaşatsın inşallah. darısı kalp atışını duymanın, bebeğinin kımıldamalarını görmenin ve hissetmenin başına canım. emin ol bunlar çok uzak değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…