aminnn cnm aminnn inşşş hayırlısıyla bi görsek ozman inanabilirim sanırsam...febecim herşey yolundaymış canım çok şükür
hayırlısıyla keseyide görürsün canım işallah
kızlar bir ara 10 kişi falan vardı yanlış topiğemi geldim dedim
yazışmalrı takip ettim ama yazamadım
neva gelmişş bir ara
ama sadece girebilmiş.hala bağlantıda problemi varmış.3 5 saniyeliğine geliyormuş net
e oda sadece girmesine yaıryor
sonrada ismi aşağıda kaldı sanırım
ayy bitanemm benimm yaa aminnn inşşş rabbim tümm isteyenler hayırlısıyla nasip etsin..yuvalarımızı şenlendirsin inş...inşallah canım senin 5gün emriyosuya canım daha büyük olabilir ondan çağırmışlardır erken her insanda farklı oluyomuş ama alttan bakılınca gözükür tabi canım niye gözükmesin bizde hem kalp atışlarını görmüştük hemde keseyi görmüştük ikisi aynı anda
bende ultrasonda kalbinin attığını görene kadar inanamıyodum ben hamilemiyim acaba gerçekten diyodum ama gördüm rahatladım bakalım bıcırığını görmeden nasıl 2hafta durabileceksin ben muayene günlerini iple çekiyorum hele canım sen bebişin hareketlenmeye başlayınca görürsün bakınca benimmi içimdemi diyosun hep ultrasona baktığımda eskiden yaşadıklarım üzüntülerim geliyo aklıma şükürler olsun diyorum 10 sene bekletti ama yüzümü güldürdü diyorum çok farklı duygular hele şimdi her tarafı şekillenmiş heryeri gözüküyo ultrasonda eli kolu ayagı hareket ediyo görünce mutluluktan bulutlarla beraber uçuyo gibiyim rabbim kimseyi çocukla sınamasın herkesin yavrusunu en kısa zamanda kucağına versin inşallah çok zor bunu çok iyi biliyorum ağır yaşadım
ay çoook yoruldum ve çoook sıcak....
şunu anladım ki misafir ağırlamak şimdilik hiç benlik bişey değilmiş.
bu ilk ve son misafir alışım. kimseleri iftara alamıyıcam. doğumdan sonra artık nasipse
kimseler kusuruma bakmasın.
yemeklerim salatalarım tatlım çorbam ve herşeyim hazır bi masayı kurmak kaldı.
onuda birinin yardım etmesi lazım masanın kaldırılması lazım onu yapamıyıcam.
her şey hazır masanın yeri değişsin hemen tabak çanak konulup yemeye başlayabilirler nasipse
ayyy allah kabul etsin
masalcım ne yorusun kendini hayatım kimse bakmaz senin kusuruna...Allah kabul etsin
kimseyi alma bi daha bu ramazan...sonuçta çok sıcak...bak teyzesi olarak kızıyorum ama :))
tşk ederimm şimdi haliyle sıkııntımız aynı anne olmakk... 1,5 yıldır evliyim 3 aydır bebiş istiyoruz ama hala olmadı... doktora gittim rutin muayene oldum srun olmadıgını söledi ha bu ay oldum ha su ay derkenn hala tık yok en son adet günüm 15 temmuz ovulasyon dönemlerinde sıkı calısmalar yaptıkk folıc te kullanmaya basladım şöleki belkide psikolojiktir bilmiorum adet günümü beklemeden tabikide bilemeyizz amaa bazıı sıkıntılar yasıorumm sürekli agzım kuruo sürekli bi aclık hissi uykuyaa doyamıorum gecen haftaa idrarımda beyaz beyaz kireç gibi tortularr bugündeee bölee vajinadan gelen uzun bi akıntı ve karnımda gerilme daha dogrusu böle üşütmüşümdee karnımın içinde kasılmalar oluyoo vee kendimi sürekli yorgun hissediyorum şimdii sizee olucak sorum su bunlar hamilelik belirtisimii yada şöle diim bu sekilde kendini hemen gösterirmii
yok kuzum almıyıcam bu son oldu.
bu kadar zor geleceğini düşünmemiştim. doğumdan sonra artık.
kusuruma baksalarda baksınlar yani
kızlar umut fakirin ekmeği misali bende her gün umut ediyorumm... bugün bir arkadaşımın daha hamile oldugu haberini aldım ve inanılmaz derecede kıskandım çok sinirim bozulduuu
ben ne zaman hamile olucam
Heyyyy ben geldim dedim duymadınızmı benim ben bahtsız neva :2:
Heyyyy ben geldim dedim duymadınızmı benim ben bahtsız neva :2:
hoşgeldin hoşgeldiiinnnnn gündüz sevinç çığlıkları atmıştım amaaaaa duymadın sanırım
Birdaha atayım bariiiiiii:124::124::124::124::124:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119:
:118::118::118::118::118::118::118::118::118:
Ayrıcada çok sevindik veeeee şükür kavuşturanaaaaaaaaa
bu arada niye bahtsız neva bakayııııımmmm:26:
Inşallah sırf netten dolayıdır bahtsızlığın o olsun başkada bişey olmasın
Evet evet bu günde bu iş hallolmasaydı pc yeri boylayacaktıKocişte uğraştı ama onun 20 günde yapamadığını ben cazgırlığımla 1 günde hallettim
semi bana bugün aramıza gel dedin bak geldim sen gittin şuledende ses çıkmıyor masalcım azcık işim var tatlım geleceim.
tebrik ederim.... Cazgırlık çoğu zaman çoook işe yarıyo zaten arkadaşım.
Elinden bırakma sakın cazgırlığııııııı
Naber iyimisin şekerim. Ev işleri bitti inşallah artık bebişe sıra gelsin.
O kocaman eve bi sıpa gerek demiiiiii
çalışmalara devam demiştim. Dediğimi yaptınmı bakayım seeennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?