Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sağol hayatım
hakkımızda hayırlısı.
inşallah en kısa süree bebişlerimize kavuşuruz inşallah

OLuyor arada öle şeyler:)bende almıyorum tumecim aynen k.validemleri bile haftasonu ama bizimkilerde her pazar onlara gidelim mangal yakalım istiyolar ..çıldırmaya az kaldı ne yapıcam bilmiyorum:84:

çılmaya azmı kaldı çıldır sen hayatım görürsün bak işe yarıyıcaktır sanki hayat bitek onların etrafında dönüyor sinir şeyler zor oldu ama ben aştım darısı size

ahahahaha...
her hafta mangal yakmak ha.
siz gitmiyorsunuzdur herhalde değil mi?
valla benim kayınvalidemler bana yürüyerek 20dklık mesafede ama biz 3-4 haftada bir gideriz.. onlarsa topladan yıl içinde 4 kez gelmezler..

Tumecim benim işim zor valla :)tabiki gitmiyoruz ama bunu oturtana kadar epey zorlandım eşimde çok ailesine düşkün vır vır beynimi yiyo hala öyle ya...ben bir hafta gitmesem k.valide başlar sitemlere triplere..bide evde 2 görümce var bekar 40lı 50 li yaşlarda onlarında afra tafralar bitmez...ayvayı yemişim ben ..bu yüzden stres içindeyim zaten bebiş olunca tam ayvayı yemekten korkuyorum

canım ya gerçekten zormuş senin işin.
Allah yardımcın olsun hayatım.
görümcelerle beraber 3 kayınvalide var yani sende:18::18::18:

zor zor vallahi zor

çılmaya azmı kaldı çıldır sen hayatım görürsün bak işe yarıyıcaktır sanki hayat bitek onların etrafında dönüyor sinir şeyler zor oldu ama ben aştım darısı size

AY AMİN ,,iinşallah yahu:)ailesine düşkün erkek iyidir derler eskiler ama benimkide b..kunu çıkarıyor hesopalıycam hberi yok...:)

görümcelerin bekarmı bebekten sonra ne değişecekki anlayamadım

canım ya gerçekten zormuş senin işin.
Allah yardımcın olsun hayatım.
görümcelerle beraber 3 kayınvalide var yani sende:18::18::18:

zor zor vallahi zor

Sıkı dur tumecim 3 değil 4 tane :) diğer görümce de bekar ama burda değil başka şehirde çalışıyo ama gelcek elbet. çok sık gelip gidiyo şimdilik temelli oda gelirse vay benim halime..ben delirmiyimde kim delirsin artık.ne aşkmış valla gözüm dönmüş evlenmişimeşimi çok seviyorum ama şimdi olsa düşünürdüm birkez daha....

ay canım ya..
bende görümce olcam tabi kardeşim evlenmeye karar verirse..
herhalde ben vır vır eden bir görümce falan olmam sanırım.. zaten kardeşimle farklı şehirlerdeyiz. bayramlarda, bir de tatillerde gidertim evine o kadar.. hayat onların hayatı, istedikleri gibi yaşarlar

canım son yazılanların nasıl görüldüğünü bende bilmiyorum kızlar f5 basın dediler ama olmadı.

ben aslında burdaki bayanların bana doktorlardan daha fazla bilgi vereceyine inanıyorum çunku onlar yaşıyor nede olsa damdan düşenin halini damdandüşen anlar

Benimde 3 abim var evliler.bende görümceyim yani ama hiç karışmayız hayatlarına ya ..çok sever yengemler beni arkadaş gibiyizdir.kısmet işte.

ben ağrıdayım yasım 27 bebek istiyorum ama olmuyor diş gebelik fekan geçirdim suan tup bebek istiyorum ama çok uzak bir yerdeyim

evet ama birtanede 2.sınıfa giden oğlum var onunla teselli buluyorum oda olmasa diyorum bazen düşünmesi bile kötü

Allah bağışlasın soykacım.
ne güzel sen bir tane evlat sahibisin..
Allahım sana ve evladına uzun ömürler versin.
İnşallah bir tane de olsa ben ve buradaki değer arkadaşlarda yaşarız bu duyguyu.
yaşın daha 27.. ve ikinci sınıfa giden çocuk..erken evlendin galiba..

neyse kızlar sohbet güzel ama o kadar yorgunum ki gözlerim kapanıyor.. ben yatıyorum canlarım.. sabah erken kalkıp hastanede çatlatma iğnemi olacağım, sonrada iş. görüşürüz şekerler herkese iyi geceler

ben gidiyorum ama topik kalabalıklaşıyor yavaş yavaş

ben ağrıdayım yasım 27 bebek istiyorum ama olmuyor diş gebelik fekan geçirdim suan tup bebek istiyorum ama çok uzak bir yerdeyim

canım ne güzel bak 27 yaşında 2 sınıfa giden bi oğlun var allah nazardan saklasın bize nazaran şanlısın senin bulunduğun şehirde yoksa yakın şehirlerden bakın

rtumecim pazartesi aşılaman varmışşş.. hayırlı olsun cnm.inş bebişin sımsııkııı tutnur sana ve hayırlısıyla kucağına alırsın.bu arada seni çok merak ettim nese bişe yokmuş.bidaha habersiz bırakma bizi ok?

Allah rahatlık versin sorunsuz bi şekilde umuduna kavuşursun umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…