geçmiş olsun canım bende bilmiyorum tumecim öğrenmeye çalışıyorum öğrenince haberdar ederim seni boşver canım biz gönderdikte ne oldu bu patoloji veya otopsi bukadar küçük bebekte gereksiz tabi onlar göre yaşadıklarımız çoooooooooooook kolay amaçları para tırtıklamak işte birincide bütün önlemleri alırlarsa ikinciyi nasıl yaptırıcaklar Allah işlah etsin iş bize düşüyor işimizi onlara bırakmıyıcaz
OLuyor arada öle şeyler:)bende almıyorum tumecim aynen k.validemleri bile haftasonu ama bizimkilerde her pazar onlara gidelim mangal yakalım istiyolar ..çıldırmaya az kaldı ne yapıcam bilmiyorum:84:
ahahahaha...
her hafta mangal yakmak ha.
siz gitmiyorsunuzdur herhalde değil mi?
valla benim kayınvalidemler bana yürüyerek 20dklık mesafede ama biz 3-4 haftada bir gideriz.. onlarsa topladan yıl içinde 4 kez gelmezler..
yazdıklarınızı göremiyorum
Tumecim benim işim zor valla :)tabiki gitmiyoruz ama bunu oturtana kadar epey zorlandım eşimde çok ailesine düşkün vır vır beynimi yiyo hala öyle ya...ben bir hafta gitmesem k.valide başlar sitemlere triplere..bide evde 2 görümce var bekar 40lı 50 li yaşlarda onlarında afra tafralar bitmez...ayvayı yemişim ben ..bu yüzden stres içindeyim zaten bebiş olunca tam ayvayı yemekten korkuyorum
çılmaya azmı kaldı çıldır sen hayatım görürsün bak işe yarıyıcaktır sanki hayat bitek onların etrafında dönüyor sinir şeyler zor oldu ama ben aştım darısı size
Tumecim benim işim zor valla :)tabiki gitmiyoruz ama bunu oturtana kadar epey zorlandım eşimde çok ailesine düşkün vır vır beynimi yiyo hala öyle ya...ben bir hafta gitmesem k.valide başlar sitemlere triplere..bide evde 2 görümce var bekar 40lı 50 li yaşlarda onlarında afra tafralar bitmez...ayvayı yemişim ben ..bu yüzden stres içindeyim zaten bebiş olunca tam ayvayı yemekten korkuyorum
AY AMİN ,,iinşallah yahu:)ailesine düşkün erkek iyidir derler eskiler ama benimkide b..kunu çıkarıyor hesopalıycam hberi yok...:)
canım ya gerçekten zormuş senin işin.
Allah yardımcın olsun hayatım.
görümcelerle beraber 3 kayınvalide var yani sende:18::18::18:
zor zor vallahi zor
canım son yazılanların nasıl görüldüğünü bende bilmiyorum kızlar f5 basın dediler ama olmadı.
ay canım ya..
bende görümce olcam tabi kardeşim evlenmeye karar verirse..
herhalde ben vır vır eden bir görümce falan olmam sanırım.. zaten kardeşimle farklı şehirlerdeyiz. bayramlarda, bir de tatillerde gidertim evine o kadar.. hayat onların hayatı, istedikleri gibi yaşarlar
hoşgeldin canım bende yeniyim bişey bilmiyodum şimdi daha iyiyim sıkma canını zamanla sende kaparsın arkadaşlık göndermişsin kabul ettim biraz öncede onu yazmaya çalıştım yanlış yazdım senin sorun ne nerdensin yaş kaç
soyka ağrıda yaşıyorsun sanırım...
bir de dış gebeliğin var değil mi???
evet ama birtanede 2.sınıfa giden oğlum var onunla teselli buluyorum oda olmasa diyorum bazen düşünmesi bile kötü
ben ağrıdayım yasım 27 bebek istiyorum ama olmuyor diş gebelik fekan geçirdim suan tup bebek istiyorum ama çok uzak bir yerdeyim
neyse kızlar sohbet güzel ama o kadar yorgunum ki gözlerim kapanıyor.. ben yatıyorum canlarım.. sabah erken kalkıp hastanede çatlatma iğnemi olacağım, sonrada iş. görüşürüz şekerler herkese iyi geceler
ben gidiyorum ama topik kalabalıklaşıyor yavaş yavaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?