Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sağol bitanemmm..evet çok güzell ama ben hala inanamıyorum yaaa keseyi görünce inanaırım sanıyodum ama yok sanki rüya,sanki şaka gibi.. inşş cnm inşş hayırlısıyla kalbini duymak ve hissetmekte nasip olur..

ya bişe sorcam saçma olabilir ama kalp atışları nasıl duyuluyo????:26:

kızlarrrr ben bugün dra gittimmm vee keseyi gördümmmm şükürler olsun rabbimeeeeeee

ayyyy demekki mercimeğin yaşadığı evini gördüüüüüünnnn...
inşallah bebişide görür vede pıtpıtları duyarsın bitanem.
rabbim hayırlı evlat olmasını nasip etsin inşallah çok sevindim bitanem

eee inandınmı arık hamile olduğuna şekerim
nerden baktı kocişinde gördümü?:26:

nasıl duyuluyor derken?

ben yanlış hatırlamıyorsam kalp atışlarını dinlemeye 8. haftada gitmiştim. doppler cihazı var aynı ultrason gibi bir şey. göbekten bakıp sesi dışarı veriyorlar. daha önceki sayfalarda sormuşsun. muayeneleri alttan mı yapıyorlar üstten mi diye. benim hiç alttan yapmadılar hep göbekten.

evet cnm şükürler olsun gördümm.. aminn aminn inşş herkese hayırlı evlat nasip etsin rabbim.ama ben hala inanamıyorumki sanki değişik rüya gibi..

gittik selamlaştık biraz bekledik sonra bana içeri geçip hazırlanmamı sölediler.. bende sordum karındanmı bakılcak diye hayır dedi bende eşime dedimki sen gelme ozman ben utanırım oda garibim kabul etti bekliyodu dışardaki doktor dediki eşinde burdamı evet dedimm e oda gelsin ilk heyecanı yaşasın dedi..:) sonra çağırdılar eşimi..önce babasıyla dr gördü sonra bana çevirdiler bende gördüm..

tamam cnm sağol sesi dışarı nasıl veriyolar onu merak etmiştim bende..

ben 7.haftada tekrar gidicem duyulur dimi ???

canım benim saçma olurmu. bende 8. haftada gittim kalp atışını duymaya.
çok güçlü ve dakikada 180 defa kalbi çarpıyo canım. yani benim oğlumun öyleydi.
bu farklılık gösterebilir. 160 olabilir 140 da olabilir
ama çok güçlü ve sık atıyo. bizimki nasıl bizimki 1 atıyosa onunkin 3 atıyo.
onlara daha az oksijen iletildiği için kalbi kanı pompalamak için daha hızlı çarpmak zorunda zaten.
anlatabildim inşallah

7. haftada duyulur herhalde canım. ne güzel eşin görmüş. daha benim eşim hiç görmedi ultrasonda bebeğini. çok merak da etmiyor gerçi. ama görse eminim çok hoşuna gidecek haberi yok.

ayyy hemde nasıll güzel anlattınnn canım benim çook sağol..

yaa bana 2 hafta saonra gel dedi..ozamn ben 7.haftamda oluyorum duyabilirim inşş.. buarada birsürüüüü tahlil istediiiiiii:94:istersen devlette yaptırabilirsin dedi, orda hesaplattım 300lira tutuyodu. bende devlette yaptırıcam.

Evet evet bu günde bu iş hallolmasaydı pc yeri boylayacaktı Kocişte uğraştı ama onun 20 günde yapamadığını ben cazgırlığımla 1 günde hallettim
çiçekleri eve gönder canım
çok şükür sorun hallolmuş ama bugün yine yoksun buralarda yinemi bir problem var acaba

semi bana bugün aramıza gel dedin bak geldim sen gittin şuledende ses çıkmıyor masalcım azcık işim var tatlım geleceim.

misafirim vardı oturduk sahura kadar ö yüzden gelemedim
yoksa gece mesaisi aynen devam
bu arada bat 22 si

kızlarrrr ben bugün dra gittimmm vee keseyi gördümmmm şükürler olsun rabbimeeeeeee
haid gözün aydın canım vede rabbime şükür

ben genelde devlette yaptırıyorum tahlılerımı canım.
birtek ikili tarama testini yapmıyomuş devet dışarda yaptırdım oda 50 mi 70 mi ne tuttu geri kalan herşeyi devlette yaptırıyorum. gerek yok o kadar para vermeye bence. çünkü devlet hastanelerdede aynı kalıteye sahıpler bence.

benim 8+4 haftalıktı ilk duyduğumda. inşallah duyarsın sende.
ama duymasanda sakın üzülüp korkma küçük olduğundan duayamayabilirsın bıtanem.

hamişlerin arasında kaldımne güzel ya sağım hamiş solum hamiş.topik hamiş doldu

kızlar ben kaçıyorum yarın gece dönücem

febem canımın içi bu anları doya doya yaşa tatlım o kadar çok mutluyumki senin adına senin yüzün güldü hayırlı bir evlat olur inşallah bu arada gerçekten topik hamiş doldu

semi netimde sorun yok çok şükür ama işlerim vardı tatlım yarında misafirim var bakalım bayağı kalabalık olacak ama sulu yemek olarak çorbanın peşine ne yapsam diye düşünüyorum değişik olsun istiyorum hep aynı şeyler olmasın ne yapsam:26::26::26::26::26::26::26:

iyi akşamlar canlarrr nasılsınız

:85::85::85::85:masalcım kocişim bu gece şehir dışında kalacak bitanem
dün de iftara yetişememişti, ondan üzüldüm ben..

febecim bitanem kesenin görünmesine çoooooook sevindim canım.
inşallah 15 gün sonr kalp atışlarını da duyacaksın, 9 ay sonra ise ağlamalarını inşallah...
Rabbim mutluluğunu daim etsin
seni ve bebişini korusun canım

hıııımmm anladım bitanem. evet yalnız kalmışsın. bu gecedemi gelmeyecek peki:26:

nevacım yarın bana da misafir geliyor nasipse.
bu seneki ilk iftar yemeğim olacak..
ben menümü yazayım belki sana da fikir olur..

-ezme mercimek çorbası
-paçanga böreği
-zeytinyağlı barbunya
-yaprak sarma
-fırında patatesli kekikli tavuk
-şehriyeli pilav
-salata
-kızılcık kompostosu
-halleyli pasta

şu an sadece kompostoyu yaptım, sarmayı pişirdim,az sonra barbunyayı yapıp, mercimeği haşlayıp kevgirden geçircem

sana çorba sonrasına güveç tavsiye edebilirim, tabi büyük toprak kabın varsa, benim güvecim küçük o yüzden güveç yapamayacağım canım

masalcım bu arada ben perşembe doktora gidiyorum canım. tabi bir aksilik çıkmazsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…