burda kimse yok
kociş koltukta uyuyor
tvde de bişey yok
face de zaten bişey yok
enim canım sıkılıyor, üstelik karnım da ağrıyor...
bugün 3. günüm ama mübarek hiç durmayacak gibi geliyor..
Canım merhaba ben burdayım :)) al benden de o kadar.Can sıkıntısı başka da bir şey yok.Sizin sorununuz ne?
selam kızlar....
tumecim yeni dönemin hayırlı olsun canım...
canım bende endometriozis var, ayrıca prolaktinim yüksek..
siz de problem ne???
canım bende endometriozis var, ayrıca prolaktinim yüksek..
siz de problem ne???
teşekkürler masalcım, başladık gene koşuşturmalara....
valla dersler başlamadan 15 gün sonraki bayram tatilini iple çekiyorum...
bayramda bodrummm beni beklerrrrr
Canım erkek inferlitesisayı binlerde ,hareket ve morfoloji 0 larda öyle işte.olmayınca olmuyor canım.Rabbim isterse işte.
allah yardımcın olsun bitanem.
inşallah canım. dua edicem tatile gitmen için.
gidemedin benim bile içime dert oldutatili hakkediyosun bitanem bu kadar çalışmaya
masalcım bu sefer kesin gideceğim canım, hem de geze geze, bursa, eskişehir oralarında altını üstüne getireceğim...
zaten tatil sonrası dersler yoğunlşacak, okullar açılacak ara sınıflarında dersleri başlayacak..
yeni işyerimde çooook öğrenci var, ama Allahtan birini daha bulmuşlar iki kişi yürüteceğiz bakalım.
yoksa ben tek başıma yetişemezdim
canım Allahtan ümit hiç bir zaman kesilmez.
Rabbim ol der oluverir..
ama işte herşeyin ilacı zaman.
bu dünyada herkesin bir sınavı var..
demekki bizim sınavımızda bu, ben böyle düşünüyorum..
olmazsa da vardır Rabbimin bir bildiği diyeceğim.
belki de benim bebeğimin olmaması olmasından hayırlıdır...
Rabbim dualrımızı kabul eder inşallah, bizlere de yanından keriminden sağlıklı evlatlar verir inşallah..
ooohhh ne güzel allah içine sindirsin.
inşallah çooook fazla eğlenirsin tatlım....
iyi bari yanlız daha zor olmalı iki kişiyseniz güzel olmuş. ben anlamam ama senin dediğin gibiyse hafifler işlerin bari
canım ben çıkayım. akşama iftara gidicez. bi duş alıp hazırlanayım.
kocişin dayısıda gelecek bize beraber gidicez bekletmiyim onlarıda ayıp olmasın.
seni çooook çooook öpüyorum şekerim
bu arada gülün hamileliğine çoook sevindim rabbim tez zamanda hepinizden böyle müjdeli haber almayı nasip etsin inşallaaaahhhh
Amin canım tek başımıza neyiz ki dualarımızdan başka.İnşallah Rabbim bu imtihanımızı güzel ve hayırlı şekilde sonlandırır.Çünkü zaman geçtikçe bu üzüntünün artmasına neden oluyor.Buna da şükür tabi..Hakkımızda hayırlısı canım benim..öptüm iyi akşamlara .
ayyy ne güzel artık listemizde hamişlerin sayısı çok daha fazla...
kız semi biz de girebilecek miyiz o listeye ne dersin bacım?
canım benim inan şoktayım maşallah barekallah cumartesi istanbula gittik yoktum şimdi girdim inanamadım çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook sevindim ve gözyaşlarıma engel olamadım şükürler olsun elhamdülillah ALLAH tamamına erdirsin.kızlar size bir haberim var emin olmamakla birlikte.....
test yaptım 2, cizgi koyu çıktı arkadaşımı çağırdım baktı var dedi yinede 2, testi yaptık aynı çıktı arkadaşım aldı eczaneye gitti...yanılma payı varmı diye yok demişler çok koyu çizgi....pazartesi dr.gidecem allah hayırlısını nasip etsin henüz kimseciklere bişey demiyorum sadece o arkadaşım sizler ve kocis pazartesi bi kesinleşsin sölerim artık arkadaşlarıma annemlere kaynanamlara filan hepsine.....
nekadar güzel ve temiz bi yüreğin var masalcım duanda olmak istiyorum arkadaşım.neeeee ay hadi hayırlısı... aman allahım çooooooook sevindim.
ay ister inan ister inanma bugün listeye bakıyodum kim ne zaman adet olmuş ne zaman çatlamış filan.
baktım senın yazıyo orda 12.08 diye.
yemin ederim sana dedimki içimden bu kız bişey demedi istermisin hamileyim haberini versin dedim.
inşallah dedim ve akşamına böyle güzel bi haber.
inan gülcüm yemin ederim çok fazla sevindim yaaaa....
hayırlı haber olsun inşallah. maden çift çizgi vardır bebiş gelmiştir bir meleğimiz daha
canım benim inan şoktayım maşallah barekallah cumartesi istanbula gittik yoktum şimdi girdim inanamadım çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook sevindim ve gözyaşlarıma engel olamadım şükürler olsun elhamdülillah ALLAH tamamına erdirsin.
nekadar güzel ve temiz bi yüreğin var masalcım duanda olmak istiyorum arkadaşım.
sağol cnm amiin inşallah canım gelicekler tabi...ayyy amiiin cnm ya vallaha sanki şakaydı diyeceklermiş gibi geliyor inanamıyorum yaa...gülll bitanemmm gözün aydın.. çooookk sevindimmmmm ohh ayağını iyice sürrrr seninde peşinden hemen kızlar gelsinnn inşşşşşşşşşşşş...rabbim hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı nasip etsin.....Bak ben sana demiştim hatırlatmadan geçemedim kusura bakma
sağolasın bebişim.amiiiin cnm amiiiinnn allah rağzı olsun....evet alıcaz ben inanıyorum buna kesinliklegüll canım gözün aydıın.Allah'ım sağ salim kucağına almayı nasib etsin inşallah.
Ne güzel yaa. Bu ay da hamiş haberleri geliyor. Hadi sıradaki kızlar. Sizler de verin bize böyle güzel haberler.
canım erkek inferlitesisayı binlerde ,hareket ve morfoloji 0 larda öyle işte.olmayınca olmuyor canım.rabbim isterse işte.
canım inşallah inşallah pozitifi görürsün rabbim tüm isteyenlere versin bebişini.....amaa amaaaBen bişi soracaktım Tume bi baktımmm kaçmışş Cuma gunu ultrasyona girdim. Adetim yeni bitmişti ama doktor içime uhde düşürdu Ultrasyon ekranına baktı baktı:44::44: Sen hamilemisin dedi Galiba değilim dedim Oyyyy aklıma düşürdü yine.... Ama dayanamayacam birazdan dışarı çıkacam bi test alıp deniyim diyorum ammmaaa sabah mı denesem ayyy bilemedim şimdiii
evet sırayı bilemem ama kesinlikle ve şiddetle katılıyorum bekleyen listesinde kimse kalmayacak herkez bizim topiği konuşacak :)))))))))))) yaşasın bizim topiiiiikkkkkkk yaşasııııııınnnnnnnbu hızla bat bekleyenler listesinde kimse kalmayacak canım
ne uğurlu topikmiş
Seni dosbayı göndericez önce hamişler listesine sonra mine reyhan ben gelicez işallah
canım benim inan şoktayım maşallah barekallah cumartesi istanbula gittik yoktum şimdi girdim inanamadım çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook sevindim ve gözyaşlarıma engel olamadım şükürler olsun elhamdülillah allah tamamına erdirsin.nekadar güzel ve temiz bi yüreğin var masalcım duanda olmak istiyorum arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?