Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyy ne güzel artık listemizde hamişlerin sayısı çok daha fazla...

kız semi biz de girebilecek miyiz o listeye ne dersin bacım?

burda kimse yok
kociş koltukta uyuyor
tvde de bişey yok
face de zaten bişey yok

enim canım sıkılıyor, üstelik karnım da ağrıyor...
bugün 3. günüm ama mübarek hiç durmayacak gibi geliyor..

burda kimse yok
kociş koltukta uyuyor
tvde de bişey yok
face de zaten bişey yok

enim canım sıkılıyor, üstelik karnım da ağrıyor...
bugün 3. günüm ama mübarek hiç durmayacak gibi geliyor..

Canım merhaba ben burdayım :)) al benden de o kadar.Can sıkıntısı başka da bir şey yok.Sizin sorununuz ne?

Canım merhaba ben burdayım :)) al benden de o kadar.Can sıkıntısı başka da bir şey yok.Sizin sorununuz ne?

canım bende endometriozis var, ayrıca prolaktinim yüksek..
siz de problem ne???
selam kızlar....

tumecim yeni dönemin hayırlı olsun canım...

teşekkürler masalcım, başladık gene koşuşturmalara....
valla dersler başlamadan 15 gün sonraki bayram tatilini iple çekiyorum...
bayramda bodrummm beni beklerrrrr

allah yardımcın olsun bitanem.
inşallah canım. dua edicem tatile gitmen için.
gidemedin benim bile içime dert oldu tatili hakkediyosun bitanem bu kadar çalışmaya

Canım erkek inferlitesi sayı binlerde ,hareket ve morfoloji 0 larda öyle işte.olmayınca olmuyor canım.Rabbim isterse işte.

canım Allahtan ümit hiç bir zaman kesilmez.
Rabbim ol der oluverir..
ama işte herşeyin ilacı zaman.
bu dünyada herkesin bir sınavı var..
demekki bizim sınavımızda bu, ben böyle düşünüyorum..
olmazsa da vardır Rabbimin bir bildiği diyeceğim.
belki de benim bebeğimin olmaması olmasından hayırlıdır...

Rabbim dualrımızı kabul eder inşallah, bizlere de yanından keriminden sağlıklı evlatlar verir inşallah..

allah yardımcın olsun bitanem.
inşallah canım. dua edicem tatile gitmen için.
gidemedin benim bile içime dert oldu tatili hakkediyosun bitanem bu kadar çalışmaya

masalcım bu sefer kesin gideceğim canım, hem de geze geze, bursa, eskişehir oralarında altını üstüne getireceğim...

zaten tatil sonrası dersler yoğunlşacak, okullar açılacak ara sınıflarında dersleri başlayacak..
yeni işyerimde çooook öğrenci var, ama Allahtan birini daha bulmuşlar iki kişi yürüteceğiz bakalım.
yoksa ben tek başıma yetişemezdim

ooohhh ne güzel allah içine sindirsin.
inşallah çooook fazla eğlenirsin tatlım....

iyi bari yanlız daha zor olmalı iki kişiyseniz güzel olmuş. ben anlamam ama senin dediğin gibiyse hafifler işlerin bari

canım ben çıkayım. akşama iftara gidicez. bi duş alıp hazırlanayım.
kocişin dayısıda gelecek bize beraber gidicez bekletmiyim onlarıda ayıp olmasın.
seni çooook çooook öpüyorum şekerim

bu arada gülün hamileliğine çoook sevindim rabbim tez zamanda hepinizden böyle müjdeli haber almayı nasip etsin inşallaaaahhhh

Son düzenleme:

Amin canım tek başımıza neyiz ki dualarımızdan başka.İnşallah Rabbim bu imtihanımızı güzel ve hayırlı şekilde sonlandırır.Çünkü zaman geçtikçe bu üzüntünün artmasına neden oluyor.Buna da şükür tabi..Hakkımızda hayırlısı canım benim..öptüm iyi akşamlara .

tamam bitanem,görüşürüz sonra..
bende gülün hamileleiğine çooook sevindim...
inşallah bitanem inşallah bir gün bizler de burdan duyururuz hamileliğimiz de hep beraber halaylar çekeriz burda

öyle canım..
sana da iyi akşamlar.

amaa amaaa ben bişi soracaktım tume bi baktımmm kaçmışş cuma gunu ultrasyona girdim. adetim yeni bitmişti ama doktor içime uhde düşürdu ultrasyon ekranına baktı baktı:44::44: sen hamilemisin dedi galiba değilim dedim oyyyy aklıma düşürdü yine.... ama dayanamayacam birazdan dışarı çıkacam bi test alıp deniyim diyorum ammmaaa sabah mı denesem ayyy bilemedim şimdiii

ayyy ne güzel artık listemizde hamişlerin sayısı çok daha fazla...

kız semi biz de girebilecek miyiz o listeye ne dersin bacım?

bu hızla bat bekleyenler listesinde kimse kalmayacak canım
ne uğurlu topikmiş
seni dosbayı göndericez önce hamişler listesine sonra mine reyhan ben gelicez işallah

canım benim inan şoktayım maşallah barekallah cumartesi istanbula gittik yoktum şimdi girdim inanamadım çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook sevindim ve gözyaşlarıma engel olamadım şükürler olsun elhamdülillah ALLAH tamamına erdirsin.

nekadar güzel ve temiz bi yüreğin var masalcım duanda olmak istiyorum arkadaşım.

ah benim canımın içi dualarımdasınız inanın.
ve sizi çoook seviyorum. benim yaşadığım şu güzel duyguyu en kısa zamanda sizinde yaşamanızı çok istiyorum ve kalbimle dua ediyorum kuzum benim

ben çok inanıyorum bu sene sonuna kadar rabbimin izniyle herkez bebişine kavuşacak inşallah

sağol cnm amiin inşallah canım gelicekler tabi...ayyy amiiin cnm ya vallaha sanki şakaydı diyeceklermiş gibi geliyor inanamıyorum yaa...
güll canım gözün aydıın. Allah'ım sağ salim kucağına almayı nasib etsin inşallah.
Ne güzel yaa. Bu ay da hamiş haberleri geliyor. Hadi sıradaki kızlar. Sizler de verin bize böyle güzel haberler.
sağolasın bebişim.amiiiin cnm amiiiinnn allah rağzı olsun....evet alıcaz ben inanıyorum buna kesinlikle

canım erkek inferlitesi sayı binlerde ,hareket ve morfoloji 0 larda öyle işte.olmayınca olmuyor canım.rabbim isterse işte.

öyle deme allah büyük allahın izniye hepimiz sırayla görecez bu günleri bak kızlara sor aramızdabelkide en karamsar bendim ama allah ol dedimi herşey oluyor....

Tumecim sakın öle bişey duymuyum birdaha lütfen tabiki sizde gireceksiniz listeye hemde en kısa zamanda allahın izniyle......ben devam edicem meryem suresini okumaya sizler için ama sizde okuyum lüfen.....
[/b]

canım inşallah inşallah pozitifi görürsün rabbim tüm isteyenlere versin bebişini.....
bu hızla bat bekleyenler listesinde kimse kalmayacak canım
ne uğurlu topikmiş
Seni dosbayı göndericez önce hamişler listesine sonra mine reyhan ben gelicez işallah
evet sırayı bilemem ama kesinlikle ve şiddetle katılıyorum bekleyen listesinde kimse kalmayacak herkez bizim topiği konuşacak :)))))))))))) yaşasın bizim topiiiiikkkkkkk yaşasııııııınnnnnnn

aynen tatlım vallaha bende şoktayım.....sağol tatlım allah rağzı olsun amin cnm amin inşallah benimde hep dualarımdaydınız hepte olacaksınız sizleri çok ama çok seviyorum kader arkadaşlarım benim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…