teyzeleri oğlum hareketlendi....
annesine tepkiler veriyoooooo
maşallah barekallah allahım ikinizide korusun tamamına erdirsin inşallah.teyzeleri oğlum hareketlendi....
annesine tepkiler veriyoooooo
biliyorum canı gönülden bizlere dua ettiğini bizde seni çooooooooooooook seviyoruz amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inşallah masalcım ağzından bal damlıyor inşallah masalcım inşallah darısı tume eda melodi neva semi mine ben dosba cemrem varmı başka bilimiyorum ama ümmeti muhammed içinde isteyen herkese ondanda bize inşallah.ah benim canımın içi dualarımdasınız inanın.
ve sizi çoook seviyorum. benim yaşadığım şu güzel duyguyu en kısa zamanda sizinde yaşamanızı çok istiyorum ve kalbimle dua ediyorum kuzum benim
ben çok inanıyorum bu sene sonuna kadar rabbimin izniyle herkez bebişine kavuşacak inşallah
bugün işim çok.misafirim geliyor iftara
menümede tam karar veremedim daha
domates çorbası
patlıcan salata
gavurdağısalata
kaşarlımantar
hasanpaşa köfte
pilav
üzüm kompostosu
tatlı ama ne bilmiyorum
belki zeytinyağlı ayşekadında yapabilirim:44::44::44:
ya kızlar doğum fiyatlarıla ilgili bi bilginiz varmı.
selamün aleyküm kızlar benim internetim geldi çok şükür artık zorlanmıyıcam ve snirlenmiyicem
bu arada kızlar ben gene rahatsızlandım malesef göz kapaklarım yanıyor boğazım şişmiş gene çok bitkinim yerimden kalkamıyorum malesef randevu aldım yarın gidicem tekrar bakalım sorun neymiş dua edin lütfen 1 aydır hastayım iyleşmek istiyorum hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız.
gülcüm cikkk:86: yapıp çıkıyon bi yakalayamadım seni.... nasılsın hamileliğe alıştın mı... msn den seni çoktaaaan ekledim ama sen hala eklememişsinyoksaaa sen beni beğenmiyor musun
selamün aleyküm kızlar benim internetim geldi çok şükür artık zorlanmıyıcam ve snirlenmiyicem
bu arada kızlar ben gene rahatsızlandım malesef göz kapaklarım yanıyor boğazım şişmiş gene çok bitkinim yerimden kalkamıyorum malesef randevu aldım yarın gidicem tekrar bakalım sorun neymiş dua edin lütfen 1 aydır hastayım iyleşmek istiyorum hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız.
ay menün güzelmiş şekerim...
o fasulyenin akıbetini biliyorum bennnn
masalcım oğluşun hareketlenmiş
gözün aydın canım,ay nasıl bir duygu merak ettim, nasıl hissettin
kuş çırpınması gibi bişeymiş herhalde.. nette öyle okumuştum
şulecim çooook geçmiş olsun canım
sen kendine dikkat etmiyorsun herhalde bitanem ya baksana iyileşemedin bir türlü, her gün sarımsak yut, doğal antibiyotik, vücudu hastalıklardan korur.. kendini de yorma, vitaminsiz falan mı kalıyorsun acaba?
güllll korkuttum mu tatlım seni
nasılsın bakayım nasıl gidiyor
sağol canım evet normalde sağlığıma pek dikkat etmem ama bu ara gereken herşeyi yapıyorum ama olmadı toparlanamadım malesef evet ya deniyicem bu sarımsağı hiç aklıma gelmemişti ama çok mantıklı kocişte öyle diyor vitaminsiz kalıyorsun heralde.şulecim çooook geçmiş olsun canım
sen kendine dikkat etmiyorsun herhalde bitanem ya baksana iyileşemedin bir türlü, her gün sarımsak yut, doğal antibiyotik, vücudu hastalıklardan korur.. kendini de yorma, vitaminsiz falan mı kalıyorsun acaba?
sağol canım bilgilendirdiğin için bi topikte fiyatları çok uçuk gördümde merak ettim bizim hamişlere bi sorıyım istedim.izmir için söyleyebilirim canım bi 2 hastaneyi aradım konuştum.
bitanesi normal 400 sezeryan 440. bitanesi de 900 ila 1000 tl arasındaymış.
eğer kendi dr gidersen onlarda 300 ila 1000 tl arası el emeği istiyolarmış.
ben benimkine sordum bunları konuşmak için çooook erken dedi. bi 7 aylık olsun öyle konuşalım dedi
dahada araştırıcam şimdilik bu kadar
aynen öyle masalcım annemlere gittim ya yengem suratın hala gözümün önünde dr git dedi zaten rahatsızlandım aldım randevu gidicem dedim bu ara canımıda çok sıktılar ondan toparlanamadım heralde dedim olabilir yani bende düşünmedim değil.canım benim çook geçmiş olsun. sen bu aralar moral olarakda iyi değilsin.
toparlanman lazım hepsi üst üste gelince yormuş olması lazım seni tatlım.
ne olur dikkat et kendine bitanem.
bak bebiş olacak ama annesinin sağlıklı olması lazım kuzum öyle değilmi:26:
sağol canım ALLAH razı olsun aslında ben elimden geleni yapıyorum ama bakalım gidicem yarın bunun bi sebebi var muhakkak
ŞULEM geçmiş olsun allah acil şifalar versin tatlım...kedine dikkat et ya lütfen...
ay semi sorma bende size kavuşmak istiyorum artık bağlantının gelmesine sevinemedim bile bilmiyorum ama belkide yada tekrarladı dediğin gibi bende eski şule olmak istiyorum valla.ay n sevindim yaşasın şulye kavuştuk dihye
peşinden hastayımı okuyuncada üzüldüm
nazar mı vardır nedir
çok geçmiş olsun.tekrarlamış olmasın canım.masalda katılıyorum
eski şuleyi istiyoruzz
ay o bağlantı benide sinir ediyordu neyseki hallolduslm kızlar
ayyy çok sinir oldum sürekli bakım var diyo...
sonra alıntı yapıyom cevap yazıyom yok yok yok....çok sinir oldum
neyse gülcüm evet ya nasılsın...neler hissediyosun belirtin var mı??
kızlar ben bu sıcaklarda adet olmuyom delircem az kaldı...şiştim valla...
inş. bayram sonrasına kadar olmam hemen tedaviye giderim inş.
şulecim geçmiş olsun canım ya...gerçekten nazar mı var nedir??
yarın dr.unu ihmal etme canım
masalcım nasıl bi duygu tatlım... tekme atınca korkuyo musun :)) ayyy çok şeker yaaamaşallah
yok hayatım ben sürekli test yapıyorum bende bişi yok...sadece adet olmuyorum :))ay o bağlantı benide sinir ediyordu neyseki halloldu
kıyamam ya canım benim hadi hayırlısı olsun gülün arkasından sen gel inşallah.
sağol canım arkadaşım valla bilmiyorum dosbacım koca aydır hastayım sebebi ne hiç bilmiyorum yarın gidicem bakalım düzelir inşallah.
yok hayatım ben sürekli test yapıyorum bende bişi yok...sadece adet olmuyorum :))
neyse bazen olur böle arada ama bu defa uzun sürdü...
dosbacım adet olamamak zordur bilirim canım
bir kaç kez de bana öyle olmuştu ama farlutal sağolun.. adet söktürücü.
maydanoz, civanperçemi, papatya, nane, nergis, kimyon, safran, rezene, anason, havuç tohumu, karabaş otu, misk ve adaçayını öneriyor. Bu bitkilerden hangisi istenirse o bitki, çay şeklinde demlenip içilir. Bu şifalı bitkilerden yapılan adet söktürücü çaylardan günde 3-4 bardak içilmelidir. Bunu ek olarak taze üvez meyveleri tüketmek de adet söktürmeye faydalı olacaktır.
belki işine yarayabilir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?