Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teyzeleri oğlum hareketlendi....
annesine tepkiler veriyoooooo
maşallah barekallah allahım ikinizide korusun tamamına erdirsin inşallah.

biliyorum canı gönülden bizlere dua ettiğini bizde seni çooooooooooooook seviyoruz amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inşallah masalcım ağzından bal damlıyor inşallah masalcım inşallah darısı tume eda melodi neva semi mine ben dosba cemrem varmı başka bilimiyorum ama ümmeti muhammed içinde isteyen herkese ondanda bize inşallah.

selamün aleyküm kızlar benim internetim geldi çok şükür artık zorlanmıyıcam ve snirlenmiyicem

bu arada kızlar ben gene rahatsızlandım malesef göz kapaklarım yanıyor boğazım şişmiş gene çok bitkinim yerimden kalkamıyorum malesef randevu aldım yarın gidicem tekrar bakalım sorun neymiş dua edin lütfen 1 aydır hastayım iyleşmek istiyorum hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız.

ay menün güzelmiş şekerim...

o fasulyenin akıbetini biliyorum bennnn

masalcım oğluşun hareketlenmiş
gözün aydın canım,ay nasıl bir duygu merak ettim, nasıl hissettin
kuş çırpınması gibi bişeymiş herhalde.. nette öyle okumuştum

şulecim çooook geçmiş olsun canım
sen kendine dikkat etmiyorsun herhalde bitanem ya baksana iyileşemedin bir türlü, her gün sarımsak yut, doğal antibiyotik, vücudu hastalıklardan korur.. kendini de yorma, vitaminsiz falan mı kalıyorsun acaba?

masalcım seni arıyorum arıyorum bilgisayar kaydı çıkıyor...
sayın abonemiz yanlış veya eksik numara çevirdiniz diyor..
oysaki numara ne eksik ne de yanlış...

ay niye böyle oluyor anlamadım...

bu arada sen avea mı turkcell mi yoksa vodafone mi anlamadım ben:26:

ya kızlar doğum fiyatlarıla ilgili bi bilginiz varmı.

izmir için söyleyebilirim canım bi 2 hastaneyi aradım konuştum.
bitanesi normal 400 sezeryan 440. bitanesi de 900 ila 1000 tl arasındaymış.
eğer kendi dr gidersen onlarda 300 ila 1000 tl arası el emeği istiyolarmış.
ben benimkine sordum bunları konuşmak için çooook erken dedi. bi 7 aylık olsun öyle konuşalım dedi
dahada araştırıcam şimdilik bu kadar

canım benim çook geçmiş olsun. sen bu aralar moral olarakda iyi değilsin.
toparlanman lazım hepsi üst üste gelince yormuş olması lazım seni tatlım.
ne olur dikkat et kendine bitanem.
bak bebiş olacak ama annesinin sağlıklı olması lazım kuzum öyle değilmi:26:

gülcüm cikkk:86: yapıp çıkıyon bi yakalayamadım seni.... nasılsın hamileliğe alıştın mı... msn den seni çoktaaaan ekledim ama sen hala eklememişsin yoksaaa sen beni beğenmiyor musun

fırsat buldukça giriyorum cnm mesela bu akşam evdeyim ama sen yoksun :) açık olacak....senden talep gelmediki cnm en benim özelime at msn adresini ben ekliyim cnm.....

ŞULEM geçmiş olsun allah acil şifalar versin tatlım...kedine dikkat et ya lütfen...

ay n sevindim yaşasın şulye kavuştuk dihye
peşinden hastayımı okuyuncada üzüldüm
nazar mı vardır nedir
çok geçmiş olsun.tekrarlamış olmasın canım.masalda katılıyorum
eski şuleyi istiyoruzz

şışşşşttttt aramızda

he görmemişsin sen beni tramamcanım bişey yok
iyiyim bende misafirlerim gittiler toparladım mutfağı
oturdum pc başına.
hiç bahsetmiyosun varmı bir değişiklik
kendikendime diyorum bu kız sabaha kadar oturuyordu birde hamilelik uyku yapar derler sende ters tepti galiba gülcm

slm kızlar
ayyy çok sinir oldum sürekli bakım var diyo...
sonra alıntı yapıyom cevap yazıyom yok yok yok....çok sinir oldum

neyse gülcüm evet ya nasılsın...neler hissediyosun belirtin var mı??

kızlar ben bu sıcaklarda adet olmuyom delircem az kaldı...şiştim valla...
inş. bayram sonrasına kadar olmam hemen tedaviye giderim inş.

şulecim geçmiş olsun canım ya...gerçekten nazar mı var nedir??
yarın dr.unu ihmal etme canım

masalcım nasıl bi duygu tatlım... tekme atınca korkuyo musun :)) ayyy çok şeker yaaa maşallah

sağol canım evet normalde sağlığıma pek dikkat etmem ama bu ara gereken herşeyi yapıyorum ama olmadı toparlanamadım malesef evet ya deniyicem bu sarımsağı hiç aklıma gelmemişti ama çok mantıklı kocişte öyle diyor vitaminsiz kalıyorsun heralde.

sağol canım bilgilendirdiğin için bi topikte fiyatları çok uçuk gördümde merak ettim bizim hamişlere bi sorıyım istedim.

aynen öyle masalcım annemlere gittim ya yengem suratın hala gözümün önünde dr git dedi zaten rahatsızlandım aldım randevu gidicem dedim bu ara canımıda çok sıktılar ondan toparlanamadım heralde dedim olabilir yani bende düşünmedim değil.
sağol canım elimden geleni yapıcam ah moral oldun masalcım ALLAH razı olsun. inşallah görürüm o günleri.

ŞULEM geçmiş olsun allah acil şifalar versin tatlım...kedine dikkat et ya lütfen...
sağol canım ALLAH razı olsun aslında ben elimden geleni yapıyorum ama bakalım gidicem yarın bunun bi sebebi var muhakkak

ay semi sorma bende size kavuşmak istiyorum artık bağlantının gelmesine sevinemedim bile bilmiyorum ama belkide yada tekrarladı dediğin gibi bende eski şule olmak istiyorum valla.

bak ramazan geçiyor işlerimi bitiremedim kimseyi iftara alamadım bi dünyada bunla kafam şişicek iyleşmek istiyorum.

ay o bağlantı benide sinir ediyordu neyseki halloldu
kıyamam ya canım benim hadi hayırlısı olsun gülün arkasından sen gel inşallah.

sağol canım arkadaşım valla bilmiyorum dosbacım koca aydır hastayım sebebi ne hiç bilmiyorum yarın gidicem bakalım düzelir inşallah.

yok hayatım ben sürekli test yapıyorum bende bişi yok...sadece adet olmuyorum :))
neyse bazen olur böle arada ama bu defa uzun sürdü...

kızlar sitede sürekli bakım var yazıyordu neyseki açılmış ama ben şimdi yatayım canlarım. aslında uykum yok ama mecbur uyumaya çalışacağım artık

iyi geceler kızlarrrr

yok hayatım ben sürekli test yapıyorum bende bişi yok...sadece adet olmuyorum :))
neyse bazen olur böle arada ama bu defa uzun sürdü...

dosbacım adet olamamak zordur bilirim canım

bir kaç kez de bana öyle olmuştu ama farlutal sağolun.. adet söktürücü.

maydanoz, civanperçemi, papatya, nane, nergis, kimyon, safran, rezene, anason, havuç tohumu, karabaş otu, misk ve adaçayını öneriyor. Bu bitkilerden hangisi istenirse o bitki, çay şeklinde demlenip içilir. Bu şifalı bitkilerden yapılan adet söktürücü çaylardan günde 3-4 bardak içilmelidir. Bunu ek olarak taze üvez meyveleri tüketmek de adet söktürmeye faydalı olacaktır.

belki işine yarayabilir canım

canım kan tahlili yaptırmadan farlutal kullanmıyorum
civaperçemi aldım aldım ama ablam korkuttu onu da içmedim...hadi geç döllenme olursa dedi... ayyy iyice stres oldum onu da içmadim
aslında cinaperçemi gayet iyiymiş bu konuda....
bilgiler için çok saol canımmmm
sana ii geceler diliyorum hayatım ne de olsa yarın iş var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…