kızlarrrrrrrrrrrr selammmmmmmmmmmmm:)valla bir girdim mutlu haberi gördümmmmmmmmmmmmmm vee çok sevindim ya ..gülcüm tebriklerrrrrrrrrr allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benimm.rabbim inşallah bizlere de nasip eder bu muhteşem duyguyu...kızlar eski muhabbetlerimizi çok özledim ya eskiden ne güzel kaynatırdıkkk..net bir gitti halim harap oldu valla..bu arada anne olma isteğim had safhalara ulaştı ..nerde anne çocuk görsem yada bir hamile ağlayasım geliyor :)kafayı mı yiyorum yoksa dersiniz:)sizleri çok seviyorumm canlarr..hamişlerimiz dualarınızda olalım lütfen :)
fırsat buldukça giriyorum cnm mesela bu akşam evdeyim ama sen yoksun :) açık olacak....senden talep gelmediki cnm en benim özelime at msn adresini ben ekliyim cnm.....
ŞULEM geçmiş olsun allah acil şifalar versin tatlım...kedine dikkat et ya lütfen...
tamam canım gönderiyorummmaslında seni kaydederken daver gönderdim sanıyordummm yaşlanıyorum galiba
darısı sizlere inşş zaten t opikte fazla kimse kalmadı hamilelik haberini almayan yakında herkes tek tek vercek bize haberleri veee burası tamm anlamıyla hamişler topiği olacakk yaşassssııııııınnnn
yok canım kafayı yemiyosun...bende sürekli ağlayan bi tip oldum son günlerde...
dün iftardaydık...arkadaşın bebişini sevdim eğer bende kaybetmeseydim araları sadece 3 ay olcaktı(
eğer kaybetmeseydim 35.haftam olacaktı(
offf ya gece gece.... neyse hadi hepinize ii geceler
masalcım merhaba... bizden başka kimse yok... nasılsın nasıl gidiyor gebelik...
günayyydııınnn teyzeleri dün doktora gittik bebişimin her bir yanı ayırt edilebiliyor artık çokk mutluyum ama yaramaz bize hafif poposunu dönmüş beden bize dönük ama nasıl oluyosa poposu ters göstemedi bizimkisi ancak hafif bi çıkıntı gördü dr um büyük ihtimalle erkek dedi ama kesin konuşmadı adamın usg si 4 boyutlu adıda cinsiyet doktoru die çıkmış emin konuşmadığına göre vardır bişey dedim çarşambaya tekrar gitcem bakalım
kimseye haber etmedim ilk size sölüyorum teyzeleri:))))
darısı sizlere inşş zaten t opikte fazla kimse kalmadı hamilelik haberini almayan yakında herkes tek tek vercek bize haberleri veee burası tamm anlamıyla hamişler topiği olacakk yaşassssııııııınnnn
evet canım kimseler yok...
iyi şükür bitanem yok bi yaramazlık.sen nasılsın?
maşallah canım benim...
küçük bir erkekimiz daha oluyor demekki:))))
inşallahhhhh Rabbim bize de mucizeler yaşatır...
ay ne güzel olur düşünsenize..
listemizde adet gününü bekleyen kimse kalmasa,
offf offffff
Kızlar benimde bebisim olmuyor( cok uzuluyorum yasim 32.Doktor enaz birbucuk sene denemeyi onerdi.6 ayi gecti bile (
olmayacak bu gidisle..Her ay bu uzuntuyu cekmekten yoruldum.Insnalarin cocuk yokmu demelerinden bıktım artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?