keçiboynuzu pekmezi tüketiyoruz.Birde keçiboynuzunu kaynatıp içtik ama banamısın demediayrıca tadıda igrenc.
sogan kaynatıp suyunuda içtim vallahi zehirlenicem bigun
Kızlar benimde bebisim olmuyor( cok uzuluyorum yasim 32.Doktor enaz birbucuk sene denemeyi onerdi.6 ayi gecti bile (
olmayacak bu gidisle..Her ay bu uzuntuyu cekmekten yoruldum.Insnalarin cocuk yokmu demelerinden bıktım artk
günaydın kızlar çok kafamı karıştıran bişey öğrendim kredi çekmek günahmış e biz kredi çekip tedaviye başladık yanlış yapmışız şimdide kredi başvurusunda bulunduk araba almak için çok kafam karıştı napmalıyız bilmiyorum sizinde fikirlerinizi merak ediyorum.
bu arada sahurdan sonra uyumadım testlerim 90 milyon tutucaktı özele gittiğim için bende devlet hastanesinde yaptırmak istedim erken gitmem lazım uyursam uyanamam diye uyumadım birazdan gidicem sonuçlarda 3 te çıkıcak geliir uyur gider alır sonuçları hastaneye götürürüm hepinizi seviyorum öpüyorum.
günaydın kızlar çok kafamı karıştıran bişey öğrendim kredi çekmek günahmış e biz kredi çekip tedaviye başladık yanlış yapmışız şimdide kredi başvurusunda bulunduk araba almak için çok kafam karıştı napmalıyız bilmiyorum sizinde fikirlerinizi merak ediyorum.
bu arada sahurdan sonra uyumadım testlerim 90 milyon tutucaktı özele gittiğim için bende devlet hastanesinde yaptırmak istedim erken gitmem lazım uyursam uyanamam diye uyumadım birazdan gidicem sonuçlarda 3 te çıkıcak geliir uyur gider alır sonuçları hastaneye götürürüm hepinizi seviyorum öpüyorum.
cemrem sagol cevabin ve ilgin icin.Aslinda iyi bir doktora gidiyorum. heralde dogal yolla olur belki diyemi dedi bilemiyorum.Dedigin gibi bende cok uzatmadan tekrar gidiyim bir soriyim.Ben gec evlendigim icin zaten mecburdum 30larda annelik dusunmeye.
Beni asil sikan olacaksa olsun olmayacaksa olmayacak deseler keske.Her ay bole bekleyip stres cekmekten fenalik gelior.Sen hamile kaldinmi?
Ne yapmak lazim bir kürünuz falan varmi? Keciboynuzu falan demekki tiriska bizde bir ise yaramiyor.
Sule kiz kim dedi gunah diye kredfi cekmek oyle seymi olur.Kusura bakmada bu devirde borclanmadan hicbirsey yapilamiyor guzelim.Dunyanin
her yerinde isleyis boyle.Onemli olan odenemeyecek bir borcun altina girmemek.Git guzel guzel tedavini yaptir.
slm canlarımmmmm... nabersiniz???? valla ben pek iyi değilim..mide bulantısı,aşırı iştahsızlığım var.. mutfağa giremiyorum en ufak kokuya hassasiyetim var..salatadan ve haşalanmış patatesten başka bişe yiyemez oldum.haftasonu annem gelip yardım edecek inşşş..
slmmm
ben çok yorgunum nişan için elbisealmaya çıktım ouruçlu ve bu sıcakta
tabanlarım acıyor o kadar çok gezdim yinede hiiiçç birşey bulamadım
umut ta yok topu topu 2 elbise denedim aday bile yok ya ne yapıcam ben:84:
febecim canım bebiş iyiolsun sen iyi olda birşey olmaz canımsabredeceksin gececek
hem çok bekledik dimi midemiz buylansın diye
masal nöbettemiydin canım face taşınalı beri kimse ugramıyor ce deyip kaçıyoruz
ben çadırı buraya mı kursam geleni ağırlarım:87::87:
masalcancannnn yine bizbizeyizne var ne yokkk
iyiyim canım sağol. sen nasılsın....
ben alışkınım güzelim ben bu topiğin nöbetçisiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?