Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm daha hiç birşey hissetmiyorum geçen semilede konuştuk tel.de oda fark etti hiç heyecan yok sende diye ama anladı neden olduğunu.şaşkınım sadece.şoktayım hala atlatmadım inanamıyorum yani...heralde keseyi görünce anlıyacağım....bilmiyorumki çok karmaşık bir durumdayım yani anlıyacağın.....aynen ya 2 gündür sinir oldum bir türlü giremedim kk.ya sinir oldum...

sağol bitanem allah sizlerede nasip etsin inşallah hiç aklımdan çıkmıyorsunuz hep dua ediyorum....

iyiyim tatlım sen nasılsın?iyidir heralde bilmiyorumki canım :) salıgünü görcez artıkın :) vallaha hala şoktayım bitanem atlatamadım :)
geçmişi okuyordum k.bakma tatlım ya.....

iyiyim bende bitanem ne olsun...

inşallah salı günü görürsün bizede iyi haberlerle gelirsin....

bu arada yarın belki yazlığa gideriz bikaç gün yokum.
haberiniz olsun...
pazar döneriz çünkü pazartesi şeker yüklemesi yapılacak

cemre haklı cnm ama başka bir hastaneye başka bir dr görün gerçektende çok uzun süre vermiş bana pek ilgilenmemiş gibi geldi tatlım.ben başka dr görün derim....hiç birimizin sabrıı kalmadı artık boşa harcıyacak zamanımız yok hiçbirimizin.....

(ay kızlar hala bende bebek bekliyormuş gibi konuşuyorum allaha şükürler olsun meleğim geldi kurban olduğum allahım hepinize nasip etsin yarabbim sen büyüksün ol de lütfennn arkadaşlarımında meleğini yolla....ammiiiiiinnn)

inşallah bitanem sağolasın allah rağzı olsun.....şeker varmı diye bakıyorlar şeker yüklemesinde dimi yani sanırsam saçmalamışta olabilirim :) inşallah iyi sonuçlarla çıkarsın cnm benim...

evet canım doğru biliyosun. annemde var benim şeker.
bendede çıkabilir diye bakılaacak. ama zaten rutin bakılan bişey.
gebelikte risk yüksek

slm kızlar nasılsınız. birkaçgündür girmiyordum siteye epey ilerlemiş sayfalar okumak uzun sürdü.

teyzeleri oğlum hareketlendi....
annesine tepkiler veriyoooooo

masalcım gözün aydın canım. çok güzel bir duygu değil mi. ben hamilelikten önce korkarım sanıyordum ama şimdi bebeğimin kımıldamalarını hissetmek o kadar hoşuma gidiyor ki. o kımıldayınca ben Allahıma şükrediyorum. Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah bu duyguları en kısa zamanda.

yaa etrafımda ne kadar hamile varsa hepsine doktorlar erken doğum olabilir diyorlar. bu ne iş anlamadım yani. endişe etme canım bir şey olmaz Allah'ın izniyle.

canım 17. haftamda bende de bir çıkıntı görünmüştü doktor büyük ihtimalle erkek dedi çıkıntıyı da bana gösterdi. ama iki hafta sonra kız olduğunu öğrendim. o yüzden sen kimseye haber verme şimdiden. ben soranlara büyük ihtimalle erkek demiştim ama pişman oldum sonradan. kesinleşene kadar söyleme cinsiyetini.

canım benim. senin hamilelik biraz zor geçecek anlaşılan. ben midem bulandığı zamanlar sakız çiğnemiştim yatıştırmıştı midemi sen de dene belki işine yarar. bide kendini midenin bulanmadığına inandırmaya çalış. Allah'ım kolaylık versin. inşallah uzun sürmez bulantıların.

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrr .hepiciğinizi öpüyorummmmmmm....:)ya kızlar benim reglilerim 3 gün falan sürüyo ya artıkın ve doktor fsh hormon tahlkini yapmadı sadec progesterona baktı o kadar yumurtlama var dedi her ay yumurtluyorum ama annem erken menopoza girdiği için (38)endişelerim giderek artıyor.gerçi 35 inde beni doğurmuş ama :)yani bilemiyorum yumurta rezervi azlığı olursa tam mıçtık yani kafaları yemek üzereyim anlayacağınız of of anne olabilmek ne zormuş yahu

hayırdır halaaa burdasın gitmedin mi hastaneye?
canım çımdan bi baktım o ara yazmışsın kusura bakam.

günahmış malesef canım kulaktan dolma bişey değil çok araştırdım bi gerekçesi hiçbir açıklaması yok çok çaresizdim kendi paramla yaptırmak için bilmediğim halde çok mücadele ettim fakat hiç bi şansım kalmamıştı alamamıştım parmı mecbur kaldım ama içim acımadımı öğrenince acıdı hatta belkide bu sebepten kaybettiğimi düşündüm evladımı.

evet semicim böyleymiş bilmiyordum dün gece öğrendim canım sizlerede danışmak fikrinizi almak istedim sağolasın.

valla bende dün gece sahurdan sonra vakit geçirmeye çalışırken sabah erkenden hastaneye gidicem diye oyalanırken öğrendim.
haklısın tumecim bizimde yeni bitti bebek için çektiğimiz kredi maaşlada anca döndürüyoruz elhamdülillah tamam iyi kazanıyor koçiş artık ama e hastanede taksit yapmıyor nakit istiyor biriktirmekte uzun sürüyor bilmiyorum çok karıştım.

eskşden dosttuk şimdi düşman olduk ama neden ben hiç bilemedim
dediğim bir eski arkadaşım akrabam ve kankardeşim var yada vardı
onunda 3 sene olmadı şimdi kızı var belki yaşına girecek
rüyamda bebeği kucağımda birkaç aylık hali
onu sallıyorum seviyorum almaya çalışıyorlar benden bu onmun bebeği sende olmasını istemezdi
gibilerinden işte
ben bu bebek veben oınu seviyorum neolur almayın aramızdakilerle ne alakası var diyorum
hem bebeği kucaklamış pışpışlıyoru ağlamasın sussun diye
hemde ben nasıl ağlıyorum

sadece saçma bir rüya değilmi kızlar

hayır olsun tatlım. evet bir rüya...
rüyalara takılmamak lazım demiiiiii:44:

rüyada ağlayan gerçekte güler derler
rüyayı nasıl yorumlarsan öyle çıkarmış
bizde öyle yorumlayalım değilmi masalcım
ama omuzlarım çökük sanki bugün
sen nasılsın gitmiyprmusun yazlığız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…