masalcımmm sana iyi nöbetlerben kaçıyorummmm görüşmek üzereee
cnm daha hiç birşey hissetmiyorum geçen semilede konuştuk tel.de oda fark etti hiç heyecan yok sende diye ama anladı neden olduğunu.şaşkınım sadece.şoktayım hala atlatmadım inanamıyorum yani...heralde keseyi görünce anlıyacağım....bilmiyorumki çok karmaşık bir durumdayım yani anlıyacağın.....aynen ya 2 gündür sinir oldum bir türlü giremedim kk.ya sinir oldum...slm kızlar ayyy çok sinir oldum sürekli bakım var diyo...sonra alıntı yapıyom cevap yazıyom yok yok yok....çok sinir oldum neyse gülcüm evet ya nasılsın...neler hissediyosun belirtin var mı??kızlar ben bu sıcaklarda adet olmuyom delircem az kaldı...şiştim valla...inş. bayram sonrasına kadar olmam hemen tedaviye giderim inş.şulecim geçmiş olsun canım ya...gerçekten nazar mı var nedir??yarın dr.unu ihmal etme canım
masalcım nasıl bi duygu tatlım... tekme atınca korkuyo musun :)) ayyy çok şeker yaaamaşallah
kızlarrrrrrrrrrrr selammmmmmmmmmmmm:)valla bir girdim mutlu haberi gördümmmmmmmmmmmmmm vee çok sevindim ya ..gülcüm tebriklerrrrrrrrrr allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benimm.rabbim inşallah bizlere de nasip eder bu muhteşem duyguyu...kızlar eski muhabbetlerimizi çok özledim ya eskiden ne güzel kaynatırdıkkk..net bir gitti halim harap oldu valla..bu arada anne olma isteğim had safhalara ulaştı ..nerde anne çocuk görsem yada bir hamile ağlayasım geliyor :)kafayı mı yiyorum yoksa dersiniz:)sizleri çok seviyorumm canlarr..hamişlerimiz dualarınızda olalım lütfen :)
güüüüül naber bitanem. nasılsın?
bebiş nasıl neler hissediyosun tatlım
güüüüül naber bitanem. nasılsın?
bebiş nasıl neler hissediyosun tatlım
iyiyim tatlım sen nasılsın?iyidir heralde bilmiyorumki canım :) salıgünü görcez artıkın :) vallaha hala şoktayım bitanem atlatamadım :)
geçmişi okuyordum k.bakma tatlım ya.....
cemre haklı cnm ama başka bir hastaneye başka bir dr görün gerçektende çok uzun süre vermiş bana pek ilgilenmemiş gibi geldi tatlım.ben başka dr görün derim....hiç birimizin sabrıı kalmadı artık boşa harcıyacak zamanımız yok hiçbirimizin.....cemrem sagol cevabin ve ilgin icin.Aslinda iyi bir doktora gidiyorum. heralde dogal yolla olur belki diyemi dedi bilemiyorum.Dedigin gibi bende cok uzatmadan tekrar gidiyim bir soriyim.Ben gec evlendigim icin zaten mecburdum 30larda annelik dusunmeye.
Beni asil sikan olacaksa olsun olmayacaksa olmayacak deseler keske.Her ay bole bekleyip stres cekmekten fenalik gelior.Sen hamile kaldinmi?
Ne yapmak lazim bir kürünuz falan varmi? Keciboynuzu falan demekki tiriska bizde bir ise yaramiyor.
Sule kiz kim dedi gunah diye kredfi cekmek oyle seymi olur.Kusura bakmada bu devirde borclanmadan hicbirsey yapilamiyor guzelim.Dunyanin
her yerinde isleyis boyle.Onemli olan odenemeyecek bir borcun altina girmemek.Git guzel guzel tedavini yaptir.
inşallah bitanem sağolasın allah rağzı olsun.....şeker varmı diye bakıyorlar şeker yüklemesinde dimi yani sanırsam saçmalamışta olabilirim :) inşallah iyi sonuçlarla çıkarsın cnm benim...iyiyim bende bitanem ne olsun...inşallah salı günü görürsün bizede iyi haberlerle gelirsin....bu arada yarın belki yazlığa gideriz bikaç gün yokum. haberiniz olsun...pazar döneriz çünkü pazartesi şeker yüklemesi yapılacak
cemre haklı cnm ama başka bir hastaneye başka bir dr görün gerçektende çok uzun süre vermiş bana pek ilgilenmemiş gibi geldi tatlım.ben başka dr görün derim....hiç birimizin sabrıı kalmadı artık boşa harcıyacak zamanımız yok hiçbirimizin.....
(ay kızlar hala bende bebek bekliyormuş gibi konuşuyorum allaha şükürler olsun meleğim geldi kurban olduğum allahım hepinize nasip etsin yarabbim sen büyüksün ol de lütfennn arkadaşlarımında meleğini yolla....ammiiiiiinnn)
inşallah bitanem sağolasın allah rağzı olsun.....şeker varmı diye bakıyorlar şeker yüklemesinde dimi yani sanırsam saçmalamışta olabilirim :) inşallah iyi sonuçlarla çıkarsın cnm benim...
evet canım doğru biliyosun. annemde var benim şeker.
bendede çıkabilir diye bakılaacak. ama zaten rutin bakılan bişey.
gebelikte risk yüksek
evet canım doğru biliyosun. annemde var benim şeker.
bendede çıkabilir diye bakılaacak. ama zaten rutin bakılan bişey.
gebelikte risk yüksek
teyzeleri oğlum hareketlendi....
annesine tepkiler veriyoooooo
bence menü güzel...zeytinyağlıda olabilir aslında.
sana kolay gelsin tatlım. kaç kişi gelecek iftara?
valla kesin yapardı bu bööööyle devam etseydi. çıkmayacağım beni bırakın diye feryat figan giderdi
ay aman erken doğmasında dursun bakalım yerinde.
suyum fazlaymış fazla olduğu içinde patlayıp erken doğum olabilirmiş
günayyydııınnn teyzeleri dün doktora gittik bebişimin her bir yanı ayırt edilebiliyor artık çokk mutluyum ama yaramaz bize hafif poposunu dönmüş beden bize dönük ama nasıl oluyosa poposu ters göstemedi bizimkisi ancak hafif bi çıkıntı gördü dr um büyük ihtimalle erkek dedi ama kesin konuşmadı adamın usg si 4 boyutlu adıda cinsiyet doktoru die çıkmış emin konuşmadığına göre vardır bişey dedim çarşambaya tekrar gitcem bakalım
kimseye haber etmedim ilk size sölüyorum teyzeleri:))))
slm canlarımmmmm... nabersiniz???? valla ben pek iyi değilim..mide bulantısı,aşırı iştahsızlığım var.. mutfağa giremiyorum en ufak kokuya hassasiyetim var..salatadan ve haşalanmış patatesten başka bişe yiyemez oldum.haftasonu annem gelip yardım edecek inşşş..
canım çımdan bi baktım o ara yazmışsın kusura bakam.hayırdır halaaa burdasın gitmedin mi hastaneye?
günahmış malesef canım kulaktan dolma bişey değil çok araştırdım bi gerekçesi hiçbir açıklaması yok çok çaresizdim kendi paramla yaptırmak için bilmediğim halde çok mücadele ettim fakat hiç bi şansım kalmamıştı alamamıştım parmı mecbur kaldım ama içim acımadımı öğrenince acıdı hatta belkide bu sebepten kaybettiğimi düşündüm evladımı.cemrem sagol cevabin ve ilgin icin.Aslinda iyi bir doktora gidiyorum. heralde dogal yolla olur belki diyemi dedi bilemiyorum.Dedigin gibi bende cok uzatmadan tekrar gidiyim bir soriyim.Ben gec evlendigim icin zaten mecburdum 30larda annelik dusunmeye.
Beni asil sikan olacaksa olsun olmayacaksa olmayacak deseler keske.Her ay bole bekleyip stres cekmekten fenalik gelior.Sen hamile kaldinmi?
Ne yapmak lazim bir kürünuz falan varmi? Keciboynuzu falan demekki tiriska bizde bir ise yaramiyor.
Sule kiz kim dedi gunah diye kredfi cekmek oyle seymi olur.Kusura bakmada bu devirde borclanmadan hicbirsey yapilamiyor guzelim.Dunyanin
her yerinde isleyis boyle.Onemli olan odenemeyecek bir borcun altina girmemek.Git guzel guzel tedavini yaptir.
evet semicim böyleymiş bilmiyordum dün gece öğrendim canım sizlerede danışmak fikrinizi almak istedim sağolasın.şulecim üzüldüm canım.
günümüzdeki şartlar hernekadar krediyi luzumlu hale getirse bile
dinimizde faiz günah ve açık kapı bırakılmamış bu kon uda
sadece zaruri ihtiyaçlarda biraz dhaa yumuşak konuşmuştu bir hocamız
demiştiki kliradasın ve ev almanın hiçbir imkanı yok o zaman al ama araba keyfidir demişti.
birçok kişiyi ikilemde bırakıyor ve basit tabir ile haram olmamalı diye d
üşünülüyor bizde yaşamıştık aynı durumu.ama çıkış yok işte
dost ve akraba kredisine başvurmak gerekiyor
valla bende dün gece sahurdan sonra vakit geçirmeye çalışırken sabah erkenden hastaneye gidicem diye oyalanırken öğrendim.selam kızlarr
dershaneden geldim, bir bakayım dedim. tekrar döneceğim dershaneye..
şule kredinin haram olduğunu ilk kez duydum..
valla benim ömrüm kredi ödemekle geçiyor..
12 ay ödeme kaldı, seneyede kredi çekeceğim ne yapayım ev alabilmek için mecburum...
günümüz şarlarında zor kredisiz yaşamak..
kredi kartlarını bazen geç yatırıp bi de onlara faiz ödüyorum
valla devletimiz bile IMF den kredi alıyor biz ne yapalım...
eskşden dosttuk şimdi düşman olduk ama neden ben hiç bilemedim
dediğim bir eski arkadaşım akrabam ve kankardeşim var yada vardı
onunda 3 sene olmadı şimdi kızı var belki yaşına girecek
rüyamda bebeği kucağımda birkaç aylık hali
onu sallıyorum seviyorum almaya çalışıyorlar benden bu onmun bebeği sende olmasını istemezdi
gibilerinden işte
ben bu bebek veben oınu seviyorum neolur almayın aramızdakilerle ne alakası var diyorum
hem bebeği kucaklamış pışpışlıyoru ağlamasın sussun diye
hemde ben nasıl ağlıyorum
sadece saçma bir rüya değilmi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?