Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım iyi geceler sana...hayırlı uğurlu olsun çatlatman ..

iyyi geceler cnm.yaptır iğneni sonrada çatırrr çatıııırrrrr çatlasınlar inşşşşş

memnunmusun dr,dan

cnm aşılama yapan dr da iyiydi aslında ama ikiside negatif olduğu için artık onun yüzüznü bile görmek istemiyorum..
tüp bebekte doçent serap hanım var artık ona gidicem.gidip görüşmüştüm iyi birine benziyo ama nekadar iyi olursa olsun al birini vur ötekine..zeynep kamilden gelmiş oraya.ben evime yakın olduğu için o hastaneyi tercih ettim bidahada başka yere gidemedim.tüp bebek fiyatıda diğer yerlere göre daha uygun.ilaçlar dahil 3500 lira.

canım son yazılanların nasıl görüldüğünü bende bilmiyorum kızlar f5 basın dediler ama olmadı.

evet ben 17 yşında evlendim hemen hamile kaldım hamileliyim esnasında apandisit ameliyatı geçirdim doktorkar sakat doğar aldır dediler ama ben doğurdum çünki patlayan bir apandıstdi ve bana ikinci cocoğun zor olacağını da söylediler ben yinede tum riskleri alıp doğurdum ve çok şükür sağlıklı hemde sınıf birincisi ama sonrasında düşük ve dış gebelik geçirdim tupumun 1 tanesi alındi şu anda oğlum durmadan kardeş istiyorum deyip dyruyor ona sebebinide açıklayamıyorum bura ağrının doğubeyazıt ilçesi mahrumiyet bölgesi doktor felan yok ben zaten ihmalkarlık kurbanıyım

evet uygunmuş bizim 8 bin tuttu aslında bende sonuç negatif olmasına rağmen işte bu konuştuğumuz testleri görmezden gelmesinden dolayı soğudum dr,dan ama dondurulmuşlarım orda riske atmak istemiyorum bende annemlere yakın diye bide çerkezede yakın ist,bulda farklı bi hastaneye bakınmadık evime dahada uzak olmasın trafikle boğuşmayalım diye şimdi nereye bakıcaksın nezaman deniyiceksin

ne güzel anladım canım ama erzurum diyarbakır gibi sana yakın bölgelerde büyük hastaneler var gidemezmisin ağrılısın sanırım bende bitlis tatvanlıyım

ben varım kabulmü

cnm bencede dondurulmuşlarını riske atma ama o tahlili yaptır önce için rahat etsin..ondan sonrada transferi yaptırırsın inş bebişinde sana sımsıkı tutunur..

cnm bencede dondurulmuşlarını riske atma ama o tahlili yaptır önce için rahat etsin..ondan sonrada transferi yaptırırsın inş bebişinde sana sımsıkı tutunur..

inşlh canım seninde inşllh seninde 2 tüp olucak dimi daha öncesin aşılama varmı dondurulmuşun varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…