iyi akşamlar kızlarrr
yeni gitti misafirler... nasılsınız bakalım?
5 dakıka sonra gelicem. mutfak ayakta oynuyo bi toparlayıp geleyim:80:
iyi akşamlar canım hoşgeldin bekliyorum.
hoşbulduk canım...
ay çok yoruldum. bide tabi yarın evi silip süpürmek var:84:
inşallah bakalım canım hala bende tık yok ama aşırı sinir var o engelliyor belkide benimde misafirlerim 1 de gitti muhabbet sıkıydı konu=k.valdeme gidip elini ölüp özür dileyecekmişim suçum neyse milletle hallediyoruz işimi kendisi sanki konuşma özürlü yüzüm yumuşak diye herkez benden birşeyler bekliyor ama yemezler dedim valla hatalı değilim özür dilemem etkiye tepki bu satten sonra dedim laf gitsin artık hiç birşey umrumda değil benim stresim bana yetiyor başkalarını düşünememolsun şekerim..
çalışmalarda bulundun sanırım... Aşılama ile değil belki senin bebiş doğal gelecektir.
kalbin temizmiş bak canım insan sinir oluyor hadi çok samimi olursun çekinmeyeceğin biri olur çat kapı gidersin bune şimdi anlamadım :26:kızlar misafirler geldi ve gitti
çocuklarını başkasına bırakmışlar.. çocuk durmamış. Telefon geldi gittiler.
evet canım gerçekten buradaki paylaşımlar çok önemli bizim için sonuçta anlatılanı anlıyoruz ve bir sonuca varıyoruz bilgi alışverişi yapıyoruz.ben bağımlı oldum valla.merhaba ben yeni olduğum için çok fazla bilmiyorum ama öğrenicem benimle aynı sıkıntıları yaşayan bayanlarla soybet etmek bana morel veriyor
canım seni çok iyi anlıyorum çalışırken misafir ağırlamak çok zor insan yetişemiyor herşeye.öyle valla haklısın.. Ben normalde hafta sonları misafir almıyorum( buna kayınvalidemler bile dahil yani)..
Bunu da çevremdeki herkes bilir. Gelenler kocişin iş arkadaşı ve eşi... Bu akşam size gelelim demiş. Bizimki de gelmeyin diyememiş...insan bir müsait misiniz diye sorar değil mi ama
Telefon edecek fırsat bulamadım diyor.. Toplantıları olduğu için arayamamış. ..o yüzden mesaj atmışş..
Neyse o da arkadaşına kızıyor..
malesef canım bir delilik evleniyoruz ama cahillikte herşey bide nasip tabi herkez aklı başında evlense ortalık bekar kaynardısıkı dur tumecim 3 değil 4 tane :) diğer görümce de bekar ama burda değil başka şehirde çalışıyo ama gelcek elbet. çok sık gelip gidiyo şimdilik temelli oda gelirse vay benim halime..ben delirmiyimde kim delirsin artık.ne aşkmış valla gözüm dönmüş evlenmişim eşimi çok seviyorum ama şimdi olsa düşünürdüm birkez daha....
hoşbulduk canım...
Ay çok yoruldum. Bide tabi yarın evi silip süpürmek var:84:
CANIM PRESEEDİ BENDE İSTİYORUM AMA BİR BECEREMEDİM BEN GİTTİDE AÇIK ARTTIRMALI BENMİ SAFİM NE
HERKESE SELAM ARKADAŞLAR NASILSINIZ ?
ARANIZDA SOĞAN KÜRÜ UYGULAYAN VARMI KIZLAR BEN BU AY UYGULAYACAM İNŞALLAH AMA KAÇINCI GÜN BAŞLANIR
PRESEED İLE OVULASYON TEST ALDIM
BİSE SÜT BUHARI VARMIŞ ONUDA YAPSAMMI ACEP
HAAA BİDE BUGÜN HAYİT TOHUMU ALDIM
BİRDE NEVACIMJ AYETEL KÜRSİ OKURUM BENDE
HANGİ ARKADAŞ İÇİN NİYET EDİYORUZ
50 TANE YAZ BANA
Kızlar ben burdada tedavide de yeniyim..nısanda ılk aşılamamızı yaptırcaz allah nasip ederse...benim içinde dua edın lutfen...rabbim kimsecıklerın duasını geri çevırmesn...:26:
fabe bidahaki denemeyi nezaman düşünüyorsun bilmiyorum ama sende trambofoli testini ihmal etme bence
fabecim pardon canım ben sana çok soru sordum bunaltım sanırım kusra bakma canım daha dikkatli olurum
CANIM PRESEEDİ BENDE İSTİYORUM AMA BİR BECEREMEDİM BEN GİTTİDE AÇIK ARTTIRMALI BENMİ SAFİM NEDENE BAKALIM AMA HEPSİNİ BİR ANDA DENERSEN NE OLUR BİLEMEM SOĞAN KÜRÜNÜ ADETİN 1. GÜNÜNDEN BAŞLAYIP SABAH AKŞAM İÇMEK KAYDIYLA 15 GÜN PEŞİNDEN 7 GÜN İNCİR KÜRÜ DİYE BİLİYORUM ŞKER SOĞAN SUYU RAHİMİ TEMİZLEDİĞİ İÇİM SONLARA DOĞRU TEHLİKELİ OLUR SANIRIM. AMA YİNEDE ÇOK BİLGİ VAR YAZ NETTE ÇIKAR CANIM HAYIT TOHUMUDA ADET DÜZENSİZLİĞİ İÇİN
DAHA ÖNCE OKUNANLAR
MASALCAN|MİNE
FEBE|SEMİ
ORKİDE|ECE
AHSENNEVA|HASRET
MELODİ İÇİN 313 AYE-TEL KÜRSİ
NEVA|43|?
MASALCAN|50|?
MELODİ|50|OKUNDU
TUME|50|?
ECE|35|?
ŞULE|35|?
EDANURLU|50|?
ALLAH DUALARIMIZI KABUL EDER İNŞALLAH.
LİSTEDEKİ REGL SIRASINA,VE OKUNMAYANLAR SIRASINA GÖRE GİDİYORUM KISLAR.
20.03.2011
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT..................
NEVA|12.03.2011BEKLEMEDE
HASRET41|16.03.2011BEKLEMEDE
MELODİ|17.03.2011BEKLEMEDE
ORKİDE|23.03.2011
MİNE|24.03.2011
FEBE|24.03.2011
MASALCAN|05.04.2011
EDANURLU|07.04.2011
TUME|09.04.2011
SEMİ|14.04.2011
DOSBA|?
ROJDAAA|?
ŞULE|?
ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|HAMİLELİK HAFTASI|CİNSİYETİ
BADES|3.AŞILAMADAN SONRA/DOĞAL|21.HAFTA|KIZ
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|3.HAFTA | ? ?
aaaaa ne çabauk dua paylaşılmışda bitmiş.accıkta bana verin ayollll çorbada bizimde tuzumuz olsun50tane alan arkideşlerimden biri bana 20tanesini verirse seve seve olurum.. acale edin çünkü adetim çok yakın.
ama inşşş olmammmmmm
Kızlar ben burdada tedavide de yeniyim..nısanda ılk aşılamamızı yaptırcaz allah nasip ederse...benim içinde dua edın lutfen...rabbim kimsecıklerın duasını geri çevırmesn...:26:
hoşgeldin canım topiğimize...
aşılamandA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN.
inşallah en kısa sürede bebişine kavuşursun
kızlar bu arada ben sabah tam 8de çatlatma iğnemi oldum...
bana dua edin lütfen..
dua demişken nevacım ben 50 adet ayetel kürsiyi okudum canım
Allah kabul etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?