Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi akşamlar kızlar nasıslınız

umudumsunnnnnnnnnn tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrr 2.oğluşumuz yola çıkmış ..hoşgelmiş sefalar getirmiş :)allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım..darsı tüm isteyenlerin başına olsun inşallah...

günaydın kızlar nasılsınsınızzz
umudumsunnnn gözün aydın canımmmm sağıcakla gelsin inşşş oğluşunnn

melodicim my baby24 yetecim tşkrlr kızlar cemrem cnm benim inş en kısa zamanda sizlerinde kucakları dolar allahım kimsenin evinden çoçuk cıvıldamalrını eksik etmesin dualarım sizinle sizleri seviyorum

GÜNAYDIN CANLAARRR
bende dün kalp atışlarını duyunca sigarıyı bıraktım zaten azaltmıştım ama tamamen bırakmamıştım ve kolayıda bırakıcam yani içmemeyi düşünüyorum......zaten kalp atışlarını duyunca inandım hamile olduğuma sanki şakaydı yalandı ama dün artık inandım...bende böyle işte :)

cnm ihmal etme git dr a bence baya oldu yanlış hatırlamıyorsam hastalanmayalı....
cnm yitirme hiç yitiğrme ve bol bol dua et...meryem suresini oku devamlı izmiazam duasını oku zaten duada bir yerde duruyorsun dileğini sölüyorsun sonra devam ediyorsun.......
kızlarrrr oğluşumm oluyoooo

cnm hayırlısı olsun :)))))))
allah tamamına erdirsin.sağ salim kavuşalım bebişlerimize inşallah......

Son düzenleme:
gülllllllll hadi gözün aydın tatlım..dünyadaki en güzel melodiyi duymuşsun :)pıt pıtları:)ben de an itibari ile reglimi oldum yine bir hüsran ve gelecek aya umutlar devir :)artık kabullendim olmuyo işte ya ...ama allahım büyük elbet birgün olacak o güne kadar dayanma gücü versin rabbim bana yaaaaaaaaaaaaaaa sabırrrrrrrrrrrrr:)hepiciğinizi öperim ...........

cnm yitirme hiç yitiğrme ve bol bol dua et...meryem suresini oku devamlı izmiazam duasını oku zaten duada bir yerde duruyorsun dileğini sölüyorsun sonra devam ediyorsun.......

meryem suresını bılıyorum daımada okuyorum hangı ayet numarasında durulup dua edılıyor ben bulamadım soylersen sevınırım canım

cnm sağolasın darısı sizlerin başına hep aklımdasınız dualarım sizlerle....allahım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin....
meryem suresını bılıyorum daımada okuyorum hangı ayet numarasında durulup dua edılıyor ben bulamadım soylersen sevınırım canım

cnm ismi a zam duasında durup dileğini söylüyorsun....yasin kitaplarında var zaten orda yazıyor burda durup duanızı edin sonra devam edin gibisinden.....ben bunları yapıyordum.....en ummadığım anda geldi benim bebişim allahım sizlerede nasip etsin....

Son düzenleme:

slm ,hamileymişin gözün aydın olsun,allah kucağına almayı nasip etsin.damdan düşer gbi oldu ama duanın neresinde durup dua edilio?

07.09.2011

:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT TARİHİ
MİNE|26.08.2011
CEMREMM|04.09.2011
TUME|12.09.2011
YETER|13.09.2011
SEMİ|17.09.2011
NEVA|19.09.2011

ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|CİNSİYETİ
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|
MASALCAN|3 AŞILAMA SONRASI/DOĞAL|
HASRET41|2.AŞILAMA|
ORKİDE|DOĞAL|
UMUDUMSUN|DOĞAL|:26:
FEBE|TÜP|:26:
MUTLUYUZ|TÜP|
GÜL|DOĞAL|:26:
HANDAN|TÜP|:26:

nevacım ellerine sağlık... ama maalesefff ben karaları bağladım umutlarım bir ay daha ertelendi.... yeni bat 5 ekim oldu...

facbookda çok güzel bir grup var. ismi 1 hastalık 1 çare.. gruba katılmanızı tavsiye ederim. her gün bir hastalık ve çaresi hakkında bilgi veriyor.

evet ya masalcığımın oğluşuna rakip geldi

neva cım yine takiptesin beni
kız benim bat tarihimden 2 gün sonrasınımı yazıyorsun ne
bakma bsana sen benimkide sapıttı erken erken geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…