kızlarrrr oğluşumm oluyoooo
cnm ihmal etme git dr a bence baya oldu yanlış hatırlamıyorsam hastalanmayalı....bende sorun yok dedim ama bence var :)) delircem kızlar ya hala adet olmadım
ama kan tahlillerime göre bi sorun olmadığı sölemişti dr. ...biraz geç yumurtluyordum güya !!!
bu hafta sonuna kalmadan dr. yolları göründü bana... ya inş. kendiliğimden olurum
şimdi adet olmak için ilaç kullanacam (hormon)
sonra hemen ardından aşılama için ilaç kullanacağım (hormon)
eee sonra sinirli bi dosbik oluyo etrafta ...yazık kocamada di mi ama ?? :))
cnm yitirme hiç yitiğrme ve bol bol dua et...meryem suresini oku devamlı izmiazam duasını oku zaten duada bir yerde duruyorsun dileğini sölüyorsun sonra devam ediyorsun.......ben 5 senelık evlıyım yasım 29 esimin azospermli oldugunu evlılıgımızın ılk3 ayında ogrendık o gunden bu gune kadar ne ılaclar ne macunlar kullandık ama sonuc hep 0 genede alllahtan umudumuzu yıtırmıyoruz sabır ya allah dıyoruz
febecım bebişin hayırlı olsun daısı hepımızın basına
cnm sağolasın darısı sizlerin başına hep aklımdasınız dualarım sizlerle....allahım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin....gülllllllll hadi gözün aydın tatlım..dünyadaki en güzel melodiyi duymuşsun :)pıt pıtları:)ben de an itibari ile reglimi oldum yine bir hüsran ve gelecek aya umutlar devir :)artık kabullendim olmuyo işte ya ...ama allahım büyük elbet birgün olacak o güne kadar dayanma gücü versin rabbim bana yaaaaaaaaaaaaaaa sabırrrrrrrrrrrrr:)hepiciğinizi öperim ...........
meryem suresını bılıyorum daımada okuyorum hangı ayet numarasında durulup dua edılıyor ben bulamadım soylersen sevınırım canım
cnm sağolasın darısı sizlerin başına hep aklımdasınız dualarım sizlerle....allahım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin....
cnm ismi a zam duasında durup dileğini söylüyorsun....yasin kitaplarında var zaten orda yazıyor burda durup duanızı edin sonra devam edin gibisinden.....ben bunları yapıyordum.....
ayyyy maşallahhhhh çook sevindimmmbende merak ediyorummmmmmm
07.09.2011
:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT TARİHİ
MİNE|26.08.2011
CEMREMM|04.09.2011
TUME|12.09.2011
YETER|13.09.2011
SEMİ|17.09.2011
NEVA|19.09.2011
ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|CİNSİYETİ
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|
MASALCAN|3 AŞILAMA SONRASI/DOĞAL|
HASRET41|2.AŞILAMA|
ORKİDE|DOĞAL|
UMUDUMSUN|DOĞAL|:26:
FEBE|TÜP|:26:
MUTLUYUZ|TÜP|
GÜL|DOĞAL|:26:
HANDAN|TÜP|:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?