selam kızlar
çok şükür hareketlenmeye başlamıiş gibiyiz
bende buralardayım takip ediyorum ama işim var accık buzluğa taze fasülye atıcam onla uğraşıyorum.
ama takipteyim
taze fasülyem tamam...barbunyayı da saolsun annemde hazırlamış verdi...
vişne koymam lazım ama pazara gidemedim bende ...yarın pazar var bakacaz artık
bi de kızılcık şerbeti güzel oluyo bulursam birazda ondan atacam dolaba inş.
evet benimde taze fasülyem barbunyam tamam. bi bamya alamadım onuda bu pazar alırım inşallah.
kırmızı biber közleyip atmam lazım bide accık daha domates yapmam lazım.
yetmeyecek kışın ev dolu olacak. yoksa bize bunlar bile çok
daha çok işim var çoooooookkkk.....
taze fasülyem tamam...barbunyayı da saolsun annemde hazırlamış verdi...
vişne koymam lazım ama pazara gidemedim bende ...yarın pazar var bakacaz artık
bi de kızılcık şerbeti güzel oluyo bulursam birazda ondan atacam dolaba inş.
çok yorma kendini tamam mı??
valla bezelyeyi bu sene düşünmüyorum... vişneninde zamanı geçti daha doğrusu dolu vurmuş piyasada yok gibi...
domatesimi annem yapacak saolsun
biberi benimde yapmam lazım...balıkla çok hoş oluyor
ayy bak yine gayrete geldim :))
evet bu sene çok az vardı...sanırım artık bulamamvişne yok bu sene maalesef..ama kırmızı biber süper oluyoo bende istiyorummmm
bezelye bende atmadım. yemeğini sevmem birtek rus salatasına kullanıyorum onada konserve alırım ne yapalım.
vişne geçen sene çok yaptım hiç yemedik hepsini anneme verdim. ben sevmem yapıyorum kocişte içmiyo şekere yazık atılıyo. iyisimi yapmadım bu sene valla.
domatesim az oldu 8 kavanozum var. ama en az bi 12-15 daha yapayım.
bikaç tanesinide biberli yapayım diyorum hazır olsun.( kocişte tembel işi diyo)
ay bide şimdi balık zamanı açılıyo ben sebzeden çok balık atıyorum buzluğa valla.
çok rahat oluyo. aniden misafir geldimi çıkar yap bi salata bi pilavb çok rahat ve kolay şip şşak yemek .
hemde çok güzel oluyo herkez balık kokutmuyo evini ya oooohhh mis gibi özellikle balık için gelen var bana
bezelye bende atmadım. yemeğini sevmem birtek rus salatasına kullanıyorum onada konserve alırım ne yapalım.
vişne geçen sene çok yaptım hiç yemedik hepsini anneme verdim. ben sevmem yapıyorum kocişte içmiyo şekere yazık atılıyo. iyisimi yapmadım bu sene valla.
domatesim az oldu 8 kavanozum var. ama en az bi 12-15 daha yapayım.
bikaç tanesinide biberli yapayım diyorum hazır olsun.( kocişte tembel işi diyo)
ay bide şimdi balık zamanı açılıyo ben sebzeden çok balık atıyorum buzluğa valla.
çok rahat oluyo. aniden misafir geldimi çıkar yap bi salata bi pilavb çok rahat ve kolay şip şşak yemek .
hemde çok güzel oluyo herkez balık kokutmuyo evini ya oooohhh mis gibi özellikle balık için gelen var bana
slm kızlar ben geldim
evet bu sene çok az vardı...sanırım artık bulamam
kırmızı biber için vakit var daha ...yaparsın tatlım
valla vişneyi seviyorum asitli içecekler yerine evde mis gibi oluyo...özellikle misafire...ama sevmiyosan dolapta yer tutmasın daha iyi
domatesi ve melemeni annemde çok yapar... ben daha o konuya hiç girmedim hazırcıyım :))
balığı bende çok seviyorum anadolu çocuğu olmama rağmen ...ama yine de her türlü balığı denemeye çalışıyorum
aldığım balıkçıdan sorarım eve gelir netten bakarım yengem çok ii bilir arar sorarım... yani balığı seviyorum
ama geçen sene bende evde çok az yaptım... bulunduğum semtte çok fazla balıkçı açıldı bana da değişiklik oluyo diye eşimle sık gittim... bi tembellik çöktü ama bu sene evde yaparım sık sık... kokusuna gelincede napıyım her güzelin bi zoru var dimi??
ellerine sağlık bebeğim afiyetle yiyin inşşşş
balık haa bencede ohhhhhhhhhhh mis gibiiiiiiiiiiii
hoşgeldin canım nasılsın ??
slm kızlar ben geldim
hoşgeldin bitanem
naber nasılsın nerelerdeydin bunca zamandır ?:44:
biraz tatil yaptım kafamı dinlendirmek için ii geldi kendi çapımda eglendim işte annemlere geldim nete baktım haber falan varmı diyeben en az 3 kişiyi böyle görürüm diye umuyorumda
aslında 3 kişi var febe gül ve handan
iyi yapmışsın canım arada kafa dinlemek iyidir
aaa cok sevindim bak 3 dedim 3 cıjtı keşke 10 20 falan deseymişim darısı başıma artık
inşallah canım bu aralar iyi gidiyorz.
2 ayda 3 hamiş haberi aldık inşallah devam edecek umutluyuz valla gelecek meleklerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?