inşallah canım bu aralar iyi gidiyorz.
2 ayda 3 hamiş haberi aldık inşallah devam edecek umutluyuz valla gelecek meleklerimiz
Selam kızlar,
tüp bebeğe başlıyorum sonunda.. Inşallah allahın izni ile tutacak.:)
tek sorun çok üzüldüm bu hafta bir kaç sorunum oldu çok ağladım bu da etkiliyormuş yumurta sayısını ne yapsamki ekime atmak istemiyorum
allahım inşallah bize sağlıklı hayırlı bebişler verir.
canım ilaç almaya başladın mı ki??Selam kızlar,
tüp bebeğe başlıyorum sonunda.. Inşallah allahın izni ile tutacak.:)
tek sorun çok üzüldüm bu hafta bir kaç sorunum oldu çok ağladım bu da etkiliyormuş yumurta sayısını ne yapsamki ekime atmak istemiyorum
allahım inşallah bize sağlıklı hayırlı bebişler verir.
canım ilaç almaya başladın mı ki??
bencede takılma hayatım uzattıkça stres artıyo...bak febecime hazırlıksız yakalandı bebişini aldı geldi :)) darısı sana olsun
inşallah darısı hepimize. Ilaçlarımı daha kullanmıyorum şimdilik vitamin ilacı ve tek atımlık antibiyotik verdi. Regl günümün 2 günü günde 4 doz igne sonra ne zaman büyürse yumurtalar o zaman yapılacak.
Allah inşallah hepmize hayırlı sağlıklı bebekler versin ve büyümelerini nasip etsin.
daha iğnelere başlamamışsın ...bundan sonra dikkat et kendine strese girme ve güzel haberlerini alalım inş.inşallah darısı hepimize. ilaçlarımı daha kullanmıyorum şimdilik vitamin ilacı ve tek atımlık antibiyotik verdi. regl günümün 2 günü günde 4 doz igne sonra ne zaman büyürse yumurtalar o zaman yapılacak.
allah inşallah hepmize hayırlı sağlıklı bebekler versin ve büyümelerini nasip etsin.
kızlarrrr oğluşumm oluyoooo
inşallah olur tutunur bıze kızlar hamişim dersin bızde sevınırız kolay olsun her ısın canım
canım ilaç almaya başladın mı ki??
Bencede takılma hayatım uzattıkça stres artıyo...bak febecime hazırlıksız yakalandı bebişini aldı geldi :)) darısı sana olsun
canım bu konuda fikrim yokya dosba kafama bişey takıldı cevaplar tatmin etmedi beni testlarimde plt 131 çıktı yani düşük.. Nete bakıyorum düşük tehlikesi yaratabilr diyor. Doktorla görüşemedim henüz.
canım bu konuda fikrim yok
ama iyi bi dr. Seni bilgilendirir...mesela febenin dr.u tüp bebekten önce pıhtılaşma var mı diye baktı bu çok önemli...
şuleninki malesef bakmamış(
yanii kısacası iyi dr. Bulmak önemli
rabbim bu konuda yardımcın olsun
tüp bebek dr.unu çok özenle seçmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?