Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
site kafasına göre takılıyor:26::26::26::26::26::26::26::26: beğendiği mesajı 2.3 gönderiyor beğenmediğini göndermiyorr

Selam kızlar,
tüp bebeğe başlıyorum sonunda.. Inşallah allahın izni ile tutacak.:)
tek sorun çok üzüldüm bu hafta bir kaç sorunum oldu çok ağladım bu da etkiliyormuş yumurta sayısını ne yapsamki ekime atmak istemiyorum
allahım inşallah bize sağlıklı hayırlı bebişler verir.

canım hiç takılma önüne bak bundan sonraki günlerini mutlu huzurlu geçir
inşşşş bebişin seninle olsun seni anne yapsın

Son düzenleme:
canım ilaç almaya başladın mı ki??
bencede takılma hayatım uzattıkça stres artıyo...bak febecime hazırlıksız yakalandı bebişini aldı geldi :)) darısı sana olsun

bencede takılma hayatım uzattıkça stres artıyo...bak febecime hazırlıksız yakalandı bebişini aldı geldi :)) darısı sana olsun

inşallah darısı hepimize. ilaçlarımı daha kullanmıyorum şimdilik vitamin ilacı ve tek atımlık antibiyotik verdi. regl günümün 2 günü günde 4 doz igne sonra ne zaman büyürse yumurtalar o zaman yapılacak.
allah inşallah hepmize hayırlı sağlıklı bebekler versin ve büyümelerini nasip etsin.

inşallah olur tutunur bıze kızlar hamişim dersin bızde sevınırız kolay olsun her ısın canım

daha iğnelere başlamamışsın ...bundan sonra dikkat et kendine strese girme ve güzel haberlerini alalım inş.

kızlarrrr oğluşumm oluyoooo

ayyy maşallah ne güzel masaldan sonra bi oğluşumuz daha oldu...

hihi hi sanırsam öle masalcımmm darısı tüm bizim gibi isteyenlerin başınaa allahım bize tattırdığı gibi onlarad tattırsın inşşş:))

Bencede takılma hayatım uzattıkça stres artıyo...bak febecime hazırlıksız yakalandı bebişini aldı geldi :)) darısı sana olsun

ya dosba kafama bişey takıldı cevaplar tatmin etmedi beni testlarimde plt 131 çıktı yani düşük.. Nete bakıyorum düşük tehlikesi yaratabilr diyor. Doktorla görüşemedim henüz.

ya dosba kafama bişey takıldı cevaplar tatmin etmedi beni testlarimde plt 131 çıktı yani düşük.. Nete bakıyorum düşük tehlikesi yaratabilr diyor. Doktorla görüşemedim henüz.
canım bu konuda fikrim yok
ama iyi bi dr. seni bilgilendirir...mesela febenin dr.u tüp bebekten önce pıhtılaşma var mı diye baktı bu çok önemli...
şuleninki malesef bakmamış (
yanii kısacası iyi dr. bulmak önemli
Rabbim bu konuda yardımcın olsun
tüp bebek dr.unu çok özenle seçmek lazım

teşekkür ederim doktorumla konuştum sorun yokmuş. Az seviye ile ara farkı varmış. Bana bütün testleri yaptı şükür hepsi iyi çıktı. Sigarayıda bıraktım bol bol yeşillik ve meyve yiyorum vitamin haplarımda var bi bebek kaldı.. Ya beek mama sütleri yiyiorum içinde bol kalsiyum ve vitamin var diye. Heheheheh tatları da çok güzellll..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…