Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayy kızlar midem çok kötü, sanki bir paket sigara içmişim gibi sürekli bir öksürme isteği var gıcık yapıyo. Arkadaş aradı akşama bana gelecekmiş iş çıkışı bu hafta bir sohbet edemedik valla yoğunluktan semi 300 400 sayfa diyordu ama 10 sayfa olsak iyi valla

geçmiş olsun bitanem...
evet ya bu hafta doğru düzgün giremedik topiğe. misafir haftası valla oldu.:90:

evvet bitanem alahımın elinde.. elimizden gelenide yapıyoruz zaten.
hayırlısı bakalım

selam canım iyi olmaya çalışıyorum seni çok iyi anlıyorum masalcım ben son 24 saatte yerime dahi oturamadım elimi kolumu koyucak yer bulamamıştım ama transferden sonra hastaneden çıkarken hiç gerek yokmuş bunca sitrese dedim içini rahat tut rabbim umudunu kucağına almayı nasib etsin inşallah

geçmiş olsun şekerim...
seninde misafir hiç bitmiyor canım.
sana kolay gelsin canım

Tumecimm hayırlı uğurlu olsun inşşş bebişin hayırlşısıyla gelir..

nevacım bende okudum 20taneyi bitti.buarada benim yine bat yanlış olmuş.23 mart cnm.yani 1gün bile çok önemli benim için.. test bile aldım ezaneden bakalım inşş gelmezzzzz

Son düzenleme:

merhaba masalcım iyiyim canım bende özledim kısa bi zaman oldu ama çok alışmışım bende özledim giremedim ama aklım hep burdaydı seni çok iyi anlıyorum canım ben transfer öncesi son 24 saat evde oturamıyordum uyuyamadım korkuma ve heycanıma yenik düşmüştüm elimi kolumu koyıcak yer bulamamıştımtransfer sonrası hastaneden çıkarken hiç gerek yokmuş bunca sitrese dedim eşime yani engel olamıyıcaksın biliyorum ama en azından korkulucak bişey yok canım takma sakın.inşallah umudunu kucağına alırsın canım benim rabbim emeklerinizi mukafatlandırsın amiiiiin

masalll bitanemmm bende seni çok özledim yaaaa nezamandır konuşamaıyoruz doğrudüzgün?? okuyomusun vakıayı nasıl gidiyor??

Tumecimm hayırlı uğurlu olsun inşşş bebişin hayırlşısıyla gelir..

nevacım bende okudum 20taneyi bitti.buarada benim yine bat yanlış olmuş.22 mart cnm.yani yarın :18::18::18::18::18:

teşekkürler febecim..
inşallah gelir yine bebişim ama bu seferki aşılamam kanamalı oldu..
diğerlerinde hiç kanama olmamıştı, çok canım yandı, çok bağırdım..
neyseki şimdi iyiyim. bacaklar yukarda yatıyorum öyle.

inşallah senin kırmızılar da gelmez canım...

masalll bitanemmm bende seni çok özledim yaaaa nezamandır konuşamaıyoruz doğrudüzgün?? okuyomusun vakıayı nasıl gidiyor??

aynen aynen şekerim. evet bi aralar ne güzel sohbet ediyoduk ama ne olduysa bu aralarda pek sık giremiyorum heralde. bu tüp bebek mevzusundan evde pek durmuyorum tatlım.gündüz hiç açamıyorum desem yeridir.
evet okuyorum şimdi duş aldım abdest aldım okumak için oturdum. önce bi bakayım dedim kimler var arkadaşlarımdan sonrada okuyucam. başladım ben adet olunca bıraktım. dahada okuyamadım zamanınmda olmadı bitanem. ama bugün başlayıp nasipse bitirene kadar bırakmam artık.
rabbim kabul eder inşallah...

demekki çok kastın kendini tatlım..kanamaya takılma bana demişti dr um kanaman olursa korkma normakl diye.yat tatlım yat sıkı sıkı yumuoşuna yapışsında içeri girip döllesinnn inşşşş benimde kırmızlar gelmez inşş tatlım amin.rüyamda balıklar ekmekler misafirler falan görüyourm hep hayramı yorsam acabatatlım geçen hafta hafif bi kanamam olmuştu ya onu yerleşme kanması olabilir diye okudum netten ümitlendim biraz(herzamanki gibi) bakalım..

inşş tatlım rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inşşş..

ya bide bu ya kırömızlar gelirse tüp tedavisine başlasammı yoksa 1ay dahamaı dursam diyede düşünüyorum..masalll kafam çok karışık korkuyorum bende.. ara vermek hiç iyi bişe değilmiş insan bi garip oluyo kjeşke ara vermeden o gazla devam etseymişim..

evet bayağı kastım febecim..
inşallah spermler içinde şampiyon çıkıp yumoşuma sıkı sıkı tutunur
canım inşallah geçen haftaki kanaman yerleşme kanamasıdır.. ne zaman test yapacaksın peki..

Son düzenleme:

evet ara verince korku 2 kat daha fazla oluyo.
bide aşılamada alıştım ama tüp bebek daha çok korkutuyo beni.
ama bı hışımla kalktık allahım hayırlısıysa olmasını nasip etsin inşallah..
bu arada mikroenjeksiyon olacak benimki..
tüp bebekle m.enjeksiyon arasındaki fark ne dedim dr'ya.
mikroenjeksiyon direk tek spermi yumurtaya enjekte ediyomuş.. görecez bakalım..
sen takılma öyle şeylere dedi kendini bize bırak biz sana bebeğini verecez dedi dr.
banada arasında pek fark yokmuş gibi geliyo:44:

inşş tatlım okuduğuma göre kanamanın miktarıda günüde yerleşme kanaması olmduğunu gösteriyo..rabbim hayırlısıyla nasip etmiştir inşş.valla test aldım ve yapamamak için kendimi zor tutuyorum.doğru sonucu alabaileceğimi bilsem hemen yaparımda idrarda doğru sonuç en erken nezaman çıkar ki.günüm geçmeden çıksa hemen yaparım :)

aynen tatlım aynen ara vermek ve tüp bebeğe başalamak daha farklı.benimkide mikroenjeksiyonla yapıyoruz dedi.bence daha iyi öyle olması.bizim spermler tembellllll aşılmada yumuşun yanına koyduruyoruz bi k...nı kaldırıpta içeri girse olcak ama girmediler.ee ozaman bizde zorla sokarızzz dimii

masalcım hayırlısı canım..
bak buna karar verebilmek bile büyük bir şey.
inşallah tüple ya da mikroenjeksiyonla bebişin gelir..
tek gelsin de...

doktorun ne güzel konuşmuş..
bebeğine kucağına vereceğiz diyorlar..
bak bu kadar kesin konuşuyorlarsa işlerinde de çok iyidirler.
inşallah bebişini alırsın kucağına

hayırlısı olsun bitanem bol bol dua et,inşallah bu son olur senin için canım bidaha uğraşmazsın.

Bu arada kızlar semiyle görüştüm az önce görümcesi yarın ameliyat olacakmış kıslara söyle dua etsinler ameliyatı güzel geçsin dedi.hepinizi çok özlemiş ne zaman döneceğide belli değilmiş şekerler dua edelim arkadaşımız için

Son düzenleme:

bakalım el mi yaman beymi...
zorla getirmesinide biliriz... inşallaaaaaaahhhh

kızlar aklıma geldi anlatayım bari.konumuzlada tam alakalı.
ekimde aşılama yaptırdım ya 14.gün gittik test yaptırdık.sonuç negatif.nese eşimde bende ilk olmuş olmasınında verdiği heyecanla ve dr unda bizi ümitlendirmesinden dolayı acayip üzüldük bozulduk nese ben eve kadar tuttum kendimi.gelince başaldım ağlamaya eşimde yanımda sarılıyo bana falan.. sonra sustum ben konuşuyoruz niye olmadı acaba falan derken biz başladık geyik yapmaya...

1-benim yumoş çok namuslu içine almıyo spermi
2-sperm yumoşu beğenmedii ıyyy ben bunun içine girmem banane dedi

falan gülmekten karnıma ağrılar girmişti.

inşallah canım inşallah. rabbim dualarımızı boş bırakmasın inşallaaaaaahhh

tabiki dua ederiz. bende arayacaktım ama çekindim.inşallah sağ salim çıkar ameliyattan. rabbim çocuklarına bağışlasın. rabbim yavrucakları annesiz bırakmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…