Ayy kızlar midem çok kötü, sanki bir paket sigara içmişim gibi sürekli bir öksürme isteği var gıcık yapıyo. Arkadaş aradı akşama bana gelecekmiş iş çıkışı bu hafta bir sohbet edemedik valla yoğunluktan semi 300 400 sayfa diyordu ama 10 sayfa olsak iyi valla
sağol masalcım...
yatıyorum öyle...
yarın iş var canım..
ama çok şükür yarın ders yok sınav var.
yani ayakta durmak zorunda kalmayacağım...
canım ya korkun artmasın hayatım..
Rabbim alnımıza ne yazdıysa onu yaşıyoruz.
biz elimizden geleni yapalım gerisi Allahıma kalmış.
sen içini ferah tut canım.. öpüyorum seni:))
selam arkadaşlar
2 günlük aradan sonra nasılsınız bakalım
özledim valla sohbeti...
ben iyimiyim bilmiyorum, kafam karışık ve korkuyorum.gün yaklaştıkça dahada çok korkum artıyo.
hazıırlıklarımız tamam, madii açıdan ama manevi olarak ben çoook korkuyorum:95:
bu korkuyu nasıl atıcam üzerimden bilmiyorum
Ayy kızlar midem çok kötü, sanki bir paket sigara içmişim gibi sürekli bir öksürme isteği var gıcık yapıyo. Arkadaş aradı akşama bana gelecekmiş iş çıkışı bu hafta bir sohbet edemedik valla yoğunluktan semi 300 400 sayfa diyordu ama 10 sayfa olsak iyi valla
selam arkadaşlar
2 günlük aradan sonra nasılsınız bakalım
özledim valla sohbeti...
ben iyimiyim bilmiyorum, kafam karışık ve korkuyorum.gün yaklaştıkça dahada çok korkum artıyo.
hazıırlıklarımız tamam, madii açıdan ama manevi olarak ben çoook korkuyorum:95:
bu korkuyu nasıl atıcam üzerimden bilmiyorum
Tumecimm hayırlı uğurlu olsun inşşş bebişin hayırlşısıyla gelir..
nevacım bende okudum 20taneyi bitti.buarada benim yine bat yanlış olmuş.22 mart cnm.yani yarın :18::18::18::18::18:
masalll bitanemmm bende seni çok özledim yaaaa nezamandır konuşamaıyoruz doğrudüzgün?? okuyomusun vakıayı nasıl gidiyor??
demekki çok kastın kendini tatlım..kanamaya takılma bana demişti dr um kanaman olursa korkma normakl diye.yat tatlım yat sıkı sıkı yumuoşuna yapışsında içeri girip döllesinnn inşşşşteşekkürler febecim..
inşallah gelir yine bebişim ama bu seferki aşılamam kanamalı oldu..
diğerlerinde hiç kanama olmamıştı, çok canım yandı, çok bağırdım..
neyseki şimdi iyiyim. bacaklar yukarda yatıyorum öyle.
inşallah senin kırmızılar da gelmez canım...
aynen aynen şekerim. evet bi aralar ne güzel sohbet ediyoduk ama ne olduysa bu aralarda pek sık giremiyorum heralde. bu tüp bebek mevzusundan evde pek durmuyorum tatlım.gündüz hiç açamıyorum desem yeridir.
evet okuyorum şimdi duş aldım abdest aldım okumak için oturdum. önce bi bakayım dedim kimler var arkadaşlarımdan sonrada okuyucam. başladım ben adet olunca bıraktım. dahada okuyamadım zamanınmda olmadı bitanem. ama bugün başlayıp nasipse bitirene kadar bırakmam artık.
rabbim kabul eder inşallah...
demekki çok kastın kendini tatlım..kanamaya takılma bana demişti dr um kanaman olursa korkma normakl diye.yat tatlım yat sıkı sıkı yumuoşuna yapışsında içeri girip döllesinnn inşşşşbenimde kırmızlar gelmez inşş tatlım amin.rüyamda balıklar ekmekler misafirler falan görüyourm hep hayramı yorsam acaba tatlım geçen hafta hafif bi kanamam olmuştu ya onu yerleşme kanması olabilir diye okudum netten ümitlendim biraz(herzamanki gibi) bakalım..
ya bide bu ya kırömızlar gelirse tüp tedavisine başlasammı yoksa 1ay dahamaı dursam diyede düşünüyorum..masalll kafam çok karışık korkuyorum bende.. ara vermek hiç iyi bişe değilmiş insan bi garip oluyo kjeşke ara vermeden o gazla devam etseymişim..
inşş tatlım okuduğuma göre kanamanın miktarıda günüde yerleşme kanaması olmduğunu gösteriyo..rabbim hayırlısıyla nasip etmiştir inşş.valla test aldım ve yapamamak için kendimi zor tutuyorum.doğru sonucu alabaileceğimi bilsem hemen yaparımda idrarda doğru sonuç en erken nezaman çıkar ki.günüm geçmeden çıksa hemen yaparım :)evet bayağı kastım febecim..
inşallah spermler içinde şampiyon çıkıp yumoşuma sıkı sıkı tutunur
canım inşallah geçen haftaki kanaman yerleşme kanamasıdır.. ne zaman test yapacaksın peki..
evet ara verince korku 2 kat daha fazla oluyo.
bide aşılamada alıştım ama tüp bebek daha çok korkutuyo beni.
ama bı hışımla kalktık allahım hayırlısıysa olmasını nasip etsin inşallah..
bu arada mikroenjeksiyon olacak benimki..
tüp bebekle m.enjeksiyon arasındaki fark ne dedim dr'ya.
mikroenjeksiyon direk tek spermi yumurtaya enjekte ediyomuş.. görecez bakalım..
sen takılma öyle şeylere dedi kendini bize bırak biz sana bebeğini verecez dedi dr.
banada arasında pek fark yokmuş gibi geliyo:44:
bide aşılamada alıştım ama tüp bebek daha çok korkutuyo beni.
ama bı hışımla kalktık allahım hayırlısıysa olmasını nasip etsin inşallah..
bu arada mikroenjeksiyon olacak benimki..
tüp bebekle m.enjeksiyon arasındaki fark ne dedim dr'ya.
mikroenjeksiyon direk tek spermi yumurtaya enjekte ediyomuş.. görecez bakalım..
sen takılma öyle şeylere dedi kendini bize bırak biz sana bebeğini verecez dedi dr.
banada arasında pek fark yokmuş gibi geliyo:44:
Bide aşılamada alıştım ama tüp bebek daha çok korkutuyo beni.
Ama bı hışımla kalktık allahım hayırlısıysa olmasını nasip etsin inşallah..
Bu arada mikroenjeksiyon olacak benimki..
Tüp bebekle m.enjeksiyon arasındaki fark ne dedim dr'ya.
Mikroenjeksiyon direk tek spermi yumurtaya enjekte ediyomuş.. Görecez bakalım..
Sen takılma öyle şeylere dedi kendini bize bırak biz sana bebeğini verecez dedi dr.
Banada arasında pek fark yokmuş gibi geliyo:44:
inşş tatlım okuduğuma göre kanamanın miktarıda günüde yerleşme kanaması olmduğunu gösteriyo..rabbim hayırlısıyla nasip etmiştir inşş.valla test aldım ve yapamamak için kendimi zor tutuyorum.doğru sonucu alabaileceğimi bilsem hemen yaparımda idrarda doğru sonuç en erken nezaman çıkar ki.günüm geçmeden çıksa hemen yaparım :)
aynen tatlım aynen ara vermek ve tüp bebeğe başalamak daha farklı.benimkide mikroenjeksiyonla yapıyoruz dedi.bence daha iyi öyle olması.bizim spermler tembellllll aşılmada yumuşun yanına koyduruyoruz bi k...nı kaldırıpta içeri girse olcak ama girmediler.ee ozaman bizde zorla sokarızzz dimii
hayırlısı olsun bitanem bol bol dua et,inşallah bu son olur senin için canım bidaha uğraşmazsın.
Bu arada kızlar semiyle görüştüm az önce görümcesi yarın ameliyat olacakmış kıslara söyle dua etsinler ameliyatı güzel geçsin dedi.hepinizi çok özlemiş ne zaman döneceğide belli değilmiş şekerler dua edelim arkadaşımız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?