15.09.2011
:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT TARİHİ
TUME|12.09.2011
YETER|14.10.2011
SEMİ|17.09.2011
CEMREM|05.10.2011
NEVA|12.10.2011
ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|CİNSİYETİ
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|
MASALCAN|3 AŞILAMA SONRASI/DOĞAL|
HASRET41|2.AŞILAMA|
ORKİDE|DOĞAL|
UMUDUMSUN|DOĞAL|:26:
FEBE|TÜP|:26:
MUTLUYUZ|TÜP|
GÜL|DOĞAL|:26:
HANDAN|TÜP|:26:
2 su bardağı kadar kadayıfı elde ufalayıp [dökme kadatıf] az margarin ve azda sıvı yağla kavurmaya başlayın 1 su bardağı şeker ekleyin iyice başından ayrılmadan sürekli karıştırarak kavurun en sın ocaktan almaya yakın birazda dövülmüş cevizle kavurun ve kenara koyun.
1 su bardağı nişasta
1 çorba kaşığı un
1 lt süt
1 su bardağı toz şekeri sürekli karıştırın ocaktan almaya yakın 1 yemek kaşığı margarinlede bi taşım kaynatın iyice kıvam bulsun göz göz olana kadar muhallebi kıvamı alana kadar yani kaynayacak ocaktan alıp kaynarlıgı gidince 1 paket krem şanti ekleyin çırpıcıyla iyice çırpın borcamı yağlayıp borcama dökün soğuyunca kavrulmuş kadayıfı üzerine döküp buzlukta 2 saat bekletin.
afiyet olsun.
kara sende hoşgeldin canım
aaa melodiciğim nasılsın şekerim
şulecim eline sağlık canım
en çok sevdiğim tatlılar arasında ama yapmayı gözüm almıyor azıcık özmekli ya
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz
umarım topiğimiz sizede uğurlu gelir
melodi ne zaman aramıza döneceksimn canım
arda ce e deyip kaçıyorsun
canım benimmmmmmmmm:)iyiyim şükür kavuşturana valla çok özledim çokkkkkkkkkkkkkkkk :)nevacım doktora gittikçe birşeyler çıkıyo valla sonumuz ne olcak bilmiyorum artık..sen nasılsın evin hayırlı uğurlu olsun inşallah ..yerleştin mi tam anlamıyla tatlım ?
kızlar kendi çapımda ufak bir tüp bebek merkesi araştırması yaptım zeynep kamilde heyet raporu çıkarırsan ilk tüp 400 ikinci 340 falanmış ama devlette 3 aşılama yaptırmış olmak kaydıyla yok ben uğraşamam diyorsan ilaçlar hariç 1200 müş kocişe dedim oo iyiymiş dedi yaptırırız o zaman adam 7 8 bin tutar diye düşünüyormuş bakalım bize yollar gözüküyor gibi cesaretimi topladığım an gideceğim kızlar hadi hayırlısı bakalım. :18::18::18::18::18:
oooooooooooo süperrrr haberr çok sevindimmmmmmmmmmmmm..hadi bir cesarettttttttttttttttt kap gel yavruyuuuuuuuuuuu
ooo yerleştim tabi canım çaya beklerimBirgün lak lak ederiz
Aynı bildiğin gibi işte bu ay 25. Günde hasta oldum bende dr gittim ama gittim sayılmaz bizi tüp bebek merkezi paklar ancak
ahh ahhh nevacımmmmmmmmmmm iiyiyi kii varsınız vallaaa :)sanırımmmmmm benide o paklayacakkkkkkkkk ..artık olsunda hayırlısıyla razıyım inan tüpe müpe herşeyeeeeeeeeeeeeeee :)sanırımm benim rahim duvarım ince az adet oluyorum şimdi onu nasıl kalınlaştıtıcaz bakalım ?
içimemi doğdu ne
heyet raporsuz 1 200 çok iyi bir rakamkızlar kendi çapımda ufak bir tüp bebek merkesi araştırması yaptım zeynep kamilde heyet raporu çıkarırsan ilk tüp 400 ikinci 340 falanmış ama devlette 3 aşılama yaptırmış olmak kaydıyla yok ben uğraşamam diyorsan ilaçlar hariç 1200 müş kocişe dedim oo iyiymiş dedi yaptırırız o zaman adam 7 8 bin tutar diye düşünüyormuş bakalım bize yollar gözüküyor gibi cesaretimi topladığım an gideceğim kızlar hadi hayırlısı bakalım. :18::18::18::18::18:
semmiii döndüm ttatlımm..ya sormaa bunalımlardaydım ama tabiiki mücadeleye devam ...........özledim sizleriiiiiiiii:)
heyet raporsuz 1 200 çok iyi bir rakam
bende bir araştırsammı
nereyi aradın noyu nerden buldun
hoşgeldin canım.umarım bıu gerçek bir dönüştür
o kadar alışmıştık sana
sonra kayboluverdin
neden ?niçin?
hem bunalımdayım deyip durma bakayım
senin kadar evli olupta hamiş olmayan yok gibi topikte baksana
herkes hamiş maaşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?