semicim ya ben mücadele ettikçe farklı sorunlar çıkıyo biliyosunuz gittim hemen laparoskopi oldum ..sonuç hala beklemedeyim ben mücadele ettikçe engelllere takılıyorum ..yıkılıyo muyum hayır tabiiki sadece takılıyorum sonra yola devam allahımın izniyle hepiciğimiz anne olcağız inşallah :)
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)
semi,MOONLIGHT_82,melodi2+,AHSENNEVA+,kardelen5233,gizliyim,cemrem29,
kardelen nasılsın canım
ne var ne yok varmı güzel haberler
selam canım,yok yaaa iyi haber yok şu anda
sizlerde ne var ne yok,tedaviye falan başladın mı?
Bu arada nevacım,ne kadar ucuzmuş zeynep kamildeki tedavi,burdan gelip gitsem bile,burda ödeyeceğim paradan az tutar heralde,sen oranın yetkilileriyle görüştün mü hiç?
görüşmedim ama çok methini duydum canım amcamın kızı orada doğum yaptı ve o bana oraya git dedi bende orayı düşünüyorum hem bende o hastanede doğmuşum
Yakın zamanda gidip görüşmek istiyorum bakalım
ohhhhhhhh ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh topik bereketlenmillllllllll maşallahhhhhhhhhh:)
selam canım,yok yaaa iyi haber yok şu anda
sizlerde ne var ne yok,tedaviye falan başladın mı?
bu arada nevacım,ne kadar ucuzmuş zeynep kamildeki tedavi,burdan gelip gitsem bile,burda ödeyeceğim paradan az tutar heralde,sen oranın yetkilileriyle görüştün mü hiç?
tamamını okudum
fiyatlar çok cazip ama şu hariç bu hariç diyorlar
ayrıca şu rapor gerekli v.s birsürüde şartı var
biz iyi bir araştırmaya girsek çok iyi olacak markezlar hakkında bilgimiz 0 neredeyse
ist.daki özel tüp baby merkezlerinin 5 6 binden başladığından başka bişey bilmiyorum ben
MERHABA ARKADAŞLAR;
INFERTILITE; BU KELİMEYLE TANIŞTIĞIMDA 23 YAŞINDA ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİYDİM. DERMOİD KİSTİ YÜZÜNDE SAĞ OVERİM ALINDI VE INFERTILITE OLABİLİRSİN DEYİP DOKTORLAR BEYNİMİ SULANDIRMIŞTI VE BEN O ZAMANLAR BEKARDIM BİLE İLK DEFA DUYMUŞTUM. ŞİMDİ ADIM INFERTILITE HASTASI GARİP BİR DUYGU BEN BİRAZ DAHA KARAMSARIM SANIRIM, TEK YUMURTAM VAR VE ONDA DA 2cm DERMOİD KİSTİM OLUŞMUŞ, 2 AŞILAMA VE 1 TÜP BEBEK DENEYİMİ OLAN BİRİ OLARAK BİRAZ ŞANSSIZIM SANIRIM ŞİMDİ DONDURULMUŞ EMBRİYOLARIMLA DENEYECEĞİM AMA ŞUNU BİLİYORUM Kİ RABBİM OL DERSE OLMAYACAK HİÇBİR ŞEY YOKTUR İNŞALLAH ŞUAN DUA KAPILARININ AÇILDIĞI VAKİTTİR EVLAT İSTEYEN HERKESE RABBİM TEZ ZAMANDA HAYIRLI, SAĞLIKLI, EVLAT NASİB EDSİN............
cevap vermedin melodi
kalıcısın bu sfer dimi ce e deyip gitmeyeceksin yine işallah
çünki özlemişim enerjin bana geçti valla
iyi canım çok şükür
adetimin 2.günü işte
ama bizim kızlar süper tabloyu gördüysen çook hamiş çıktı çok şükü
r
kaldık 3 5 kişi
ekim ayında çoğumuz tedaviye bismillah diyecez tekrardan sanırım
bizim faaliyet ayımız ekim sanırım
aşılamalarada ekimde başlamıştık
2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar
ahh ahh ne günlerdi
merhaba arkadaşlar;
ınfertılıte; bu kelimeyle tanıştığımda 23 yaşında üniversite öğrencisiydim. Dermoid kisti yüzünde sağ overim alındı ve ınfertılıte olabilirsin deyip doktorlar beynimi sulandırmıştı ve ben o zamanlar bekardım bile ilk defa duymuştum. şimdi adım ınfertılıte hastası garip bir duygu ben biraz daha karamsarım sanırım, tek yumurtam var ve onda da 2cm dermoid kistim oluşmuş, 2 aşılama ve 1 tüp bebek deneyimi olan biri olarak biraz şanssızım sanırım şimdi dondurulmuş embriyolarımla deneyeceğim ama şunu biliyorum ki rabbim ol derse olmayacak hiçbir şey yoktur inşallah şuan dua kapılarının açıldığı vakittir evlat isteyen herkese rabbim tez zamanda hayırlı, sağlıklı, evlat nasib edsin............
nevaaaaaaaaaaaaaaaa bende o hastanedeeeeeeeee doğmuşummmmmmmmmm yahu :)
cevap vermedin melodi
kalıcısın bu sfer dimi ce e deyip gitmeyeceksin yine işallah
çünki özlemişim enerjin bana geçti valla
iyi canım çok şükür
adetimin 2.günü işte
Ama bizim kızlar süper tabloyu gördüysen çook hamiş çıktı çok şükü
r
kaldık 3 5 kişi
ekim ayında çoğumuz tedaviye bismillah diyecez tekrardan sanırım
bizim faaliyet ayımız ekim sanırım
aşılamalarada ekimde başlamıştık
2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar
ahh ahh ne günlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?