Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

inşallah canım inşallah

heyyyyyyy aşağıdakiler se verin bakem

ayyy uzun zamandır böyle kalabalık görmüyordum böyle burayı sohbetiniz bol olsun kızlar:)

ohhhhhhhh ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh topik bereketlenmillllllllll maşallahhhhhhhhhh:)

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)

semi,MOONLIGHT_82,melodi2+,AHSENNEVA+,kardelen5233,gizliyim,cemrem29,

kardelen nasılsın canım

ne var ne yok varmı güzel haberler

selam canım,yok yaaa iyi haber yok şu anda
sizlerde ne var ne yok,tedaviye falan başladın mı?
bu arada nevacım,ne kadar ucuzmuş zeynep kamildeki tedavi,burdan gelip gitsem bile,burda ödeyeceğim paradan az tutar heralde,sen oranın yetkilileriyle görüştün mü hiç?

tamamını okudum
fiyatlar çok cazip ama şu hariç bu hariç diyorlar
ayrıca şu rapor gerekli v.s birsürüde şartı var
biz iyi bir araştırmaya girsek çok iyi olacak markezlar hakkında bilgimiz 0 neredeyse
ist.daki özel tüp baby merkezlerinin 5 6 binden başladığından başka bişey bilmiyorum ben

görüşmedim ama çok methini duydum canım amcamın kızı orada doğum yaptı ve o bana oraya git dedi bende orayı düşünüyorum hem bende o hastanede doğmuşum
Yakın zamanda gidip görüşmek istiyorum bakalım

kızlar soru sordum ama çıkmak zorundayım
herkeze hayırlı geceler
semicim en kısa zamanda hepinizden iyi haberler alırız inşallah,ben ara ara bakıyorum kim napıyo diye

orkidecimmmmmmmmmm selammmmmmmmm nasıl gidiyor hamişlik ..minik sıpa napıyo :)

MERHABA ARKADAŞLAR;
INFERTILITE; BU KELİMEYLE TANIŞTIĞIMDA 23 YAŞINDA ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİYDİM. DERMOİD KİSTİ YÜZÜNDE SAĞ OVERİM ALINDI VE INFERTILITE OLABİLİRSİN DEYİP DOKTORLAR BEYNİMİ SULANDIRMIŞTI VE BEN O ZAMANLAR BEKARDIM BİLE İLK DEFA DUYMUŞTUM. ŞİMDİ ADIM INFERTILITE HASTASI GARİP BİR DUYGU BEN BİRAZ DAHA KARAMSARIM SANIRIM, TEK YUMURTAM VAR VE ONDA DA 2cm DERMOİD KİSTİM OLUŞMUŞ, 2 AŞILAMA VE 1 TÜP BEBEK DENEYİMİ OLAN BİRİ OLARAK BİRAZ ŞANSSIZIM SANIRIM ŞİMDİ DONDURULMUŞ EMBRİYOLARIMLA DENEYECEĞİM AMA ŞUNU BİLİYORUM Kİ RABBİM OL DERSE OLMAYACAK HİÇBİR ŞEY YOKTUR İNŞALLAH ŞUAN DUA KAPILARININ AÇILDIĞI VAKİTTİR EVLAT İSTEYEN HERKESE RABBİM TEZ ZAMANDA HAYIRLI, SAĞLIKLI, EVLAT NASİB EDSİN............

nevaaaaaaaaaaaaaaaa bende o hastanedeeeeeeeee doğmuşummmmmmmmmm yahu :)

ohhhhhhhh ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh topik bereketlenmillllllllll maşallahhhhhhhhhh:)

cevap vermedin melodi
kalıcısın bu sfer dimi ce e deyip gitmeyeceksin yine işallah
çünki özlemişim enerjin bana geçti valla

iyi canım çok şükür
adetimin 2.günü işte
ama bizim kızlar süper tabloyu gördüysen çook hamiş çıktı çok şükü
r
kaldık 3 5 kişi
ekim ayında çoğumuz tedaviye bismillah diyecez tekrardan sanırım
bizim faaliyet ayımız ekim sanırım
aşılamalarada ekimde başlamıştık

2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

ahh ahh ne günlerdi

anladığım kadarıyla sadece tüp bebek uygulaması o fiyat tahlil ve diğer şeyler bize ait ama sigortamız var onları karşılar herhal bide kullanacağımız ilaçlar yine en az 3-4 bin şart cepte ama yine iyi bence çünkü memorialden en az 8000 le çıkıyorsun. Hiç unutmuyorum bir tanıdık rahim filmi ve kültür alınmasına 2000 tl vermişti orada

canımmm moralini hiç bozmaaaaaaaaaaaaaaa olmaz denilen ne olaylara ne mucizlere şahit oluyoruzzzzzzzzzzzzz inşallah derdi veren rabbim dermanını da verecek ve bizlerde anne olcağız inşallah ..hiç pes etmek yokkkkkkkkk ...mücadele edicezzzzzzzzzzz

kuzummmmmmmmm gitmiyorummmmmmmm tabii giricem sürekli inşallah ..arıza kocam sorun çıkarmazsaaaaaaaaaaaaa :))))))))bendee özleidmmm sizlerii gerçektennnnnnnnn......bende ekim ayında start vericem sanırım birşeylereee:)

amin tatlım allahtan umut kesilmez alnımızda ne yazılıysa onu göreceğiz şükretmek ve sabretmek en güzeli herşeyin hayırlısı.

nevaaaaaaaaaaaaaaaa bende o hastanedeeeeeeeee doğmuşummmmmmmmmm yahu :)

evet bizde 2011 ekim ayı tüp yaptıranlar oluruz belkide :44:

neyse canlar sohbet güzel ama ben yatmaya gidiyorum kociş bağırıyor içerden Hepinize hayırlı geceler evet bende özlemişim burayı artık daha çok girelim topiğimize

nereyeeeeeeeeeee yahuuuuuuuuuu dahaaaaaaaaaaaaa karpuz keseceğdik :)))))))))))))))))))daha çok görüşelimmmmm yaaaaaaaaaaaaa topiğimiz şenlensinnnnnnnnnnn..sizleri seviyoruuuuummmmmmmmmmmmmm iiyi ki varsınızzzzzzz kuzularrrrrrrrrrrrr:)

günaydın hayırlı cumalarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…