selam canlarım..herkese hayırlı cumalar.. dünden beri karnımda ağrı vardı gecede doğru düzgün uyuyamadım.. sabah dr u aradım gel bakalım dedi.. gittik.. nese çok şükür bebiş iyi gözüküyodu içim rahatladı biraz ama ağrım da var.. bi kaç test istedi dr yarın sabah tekarar gidicez en az 7saat aç olarak batın usg çektiricez.. inşş önemli bişe çıkmaz..dualarınızı bekliyorum..
semiii seni de unutmadım :)) hepinizi öpüyorum
ismini yazmadıklarım yazdıklarım hepnizi seviyorum mutluyum yeteeer ... öpüldünüz
hoşgeldin tatlım aramızamerhaba arkadaşlar
yaklaşık bir haftadır topiğinizi takip ediyorum.Biraz geç oldu ama benide aranıza alırmısınız?
Sanırım böyle daha kolay atlatacağım.:79:
cnm bunu benim kayınvalidemde yapıyor güzel oluyor gerçekten hafif bir tatlı2 su bardağı kadar kadayıfı elde ufalayıp [dökme kadatıf] az margarin ve azda sıvı yağla kavurmaya başlayın 1 su bardağı şeker ekleyin iyice başından ayrılmadan sürekli karıştırarak kavurun en sın ocaktan almaya yakın birazda dövülmüş cevizle kavurun ve kenara koyun.
1 su bardağı nişasta
1 çorba kaşığı un
1 lt süt
1 su bardağı toz şekeri sürekli karıştırın ocaktan almaya yakın 1 yemek kaşığı margarinlede bi taşım kaynatın iyice kıvam bulsun göz göz olana kadar muhallebi kıvamı alana kadar yani kaynayacak ocaktan alıp kaynarlıgı gidince 1 paket krem şanti ekleyin çırpıcıyla iyice çırpın borcamı yağlayıp borcama dökün soğuyunca kavrulmuş kadayıfı üzerine döküp buzlukta 2 saat bekletin.
afiyet olsun.
kızlar kendi çapımda ufak bir tüp bebek merkesi araştırması yaptım zeynep kamilde heyet raporu çıkarırsan ilk tüp 400 ikinci 340 falanmış ama devlette 3 aşılama yaptırmış olmak kaydıyla yok ben uğraşamam diyorsan ilaçlar hariç 1200 müş kocişe dedim oo iyiymiş dedi yaptırırız o zaman adam 7 8 bin tutar diye düşünüyormuş bakalım bize yollar gözüküyor gibi cesaretimi topladığım an gideceğim kızlar hadi hayırlısı bakalım. :18::18::18::18::18:
merhaba cnm hoşgeldin aramızaMERHABA ARKADAŞLAR;
INFERTILITE; BU KELİMEYLE TANIŞTIĞIMDA 23 YAŞINDA ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİYDİM. DERMOİD KİSTİ YÜZÜNDE SAĞ OVERİM ALINDI VE INFERTILITE OLABİLİRSİN DEYİP DOKTORLAR BEYNİMİ SULANDIRMIŞTI VE BEN O ZAMANLAR BEKARDIM BİLE İLK DEFA DUYMUŞTUM. ŞİMDİ ADIM INFERTILITE HASTASI GARİP BİR DUYGU BEN BİRAZ DAHA KARAMSARIM SANIRIM, TEK YUMURTAM VAR VE ONDA DA 2cm DERMOİD KİSTİM OLUŞMUŞ, 2 AŞILAMA VE 1 TÜP BEBEK DENEYİMİ OLAN BİRİ OLARAK BİRAZ ŞANSSIZIM SANIRIM ŞİMDİ DONDURULMUŞ EMBRİYOLARIMLA DENEYECEĞİM AMA ŞUNU BİLİYORUM Kİ RABBİM OL DERSE OLMAYACAK HİÇBİR ŞEY YOKTUR İNŞALLAH ŞUAN DUA KAPILARININ AÇILDIĞI VAKİTTİR EVLAT İSTEYEN HERKESE RABBİM TEZ ZAMANDA HAYIRLI, SAĞLIKLI, EVLAT NASİB EDSİN............
sem,c,m sanaha hadiiiiiiiiiiihadi kızlar ben kaçar
iyi geceler
cnm geçmiş olsun hyırlı haberlerle gel inş....selam canlarım..herkese hayırlı cumalar.. dünden beri karnımda ağrı vardı gecede doğru düzgün uyuyamadım.. sabah dr u aradım gel bakalım dedi.. gittik.. nese çok şükür bebiş iyi gözüküyodu içim rahatladı biraz ama ağrım da var.. bi kaç test istedi dr yarın sabah tekarar gidicez en az 7saat aç olarak batın usg çektiricez.. inşş önemli bişe çıkmaz..dualarınızı bekliyorum..
bol bol merhaba dediğiniz için teşekkürler kızlar
ben ekim ayı aksilik çıkmazsa tüp yaptırmayı düşünüyorum. febecime sorularım olcak umarım giriodur inş. kulübe. bu sefer sizleri öpmüyorum
şu an tek başımayım ama çenem düştü sanırım :))
bugün bende değişiklik yaptım ve sağlık ocağına gittim :))
aile hekimim başka sağlık ocağındaydı netten bakmıştım ama bana çok ters olduğu için gitmiyodum...neyse bana yakın olana nakil yaptırdım
ayyy çok tatlı bi hemşire yardımcı oldu...artık benim hemşiremmiş :))
neyse dr. da fazla ilgiliydi...adet olmuyorum deyince aklınıza gelen bütün testleri yazdıtabii 13 haftayı duyunca
3 tüp kan verdim ...pazartesi sonuç alacağım baktım gebe değilimşu söktürücü çayı içeyim ve en geç cuma dr.a gideyim diyorum :))
zaten p.tesi misafirim gelecek tel ile öğrenirim salı dr.a giderim artık
yeni arakadaşlar hoş gelmişlerrr
inşş hepimiz bir an önce anne oluruz
teşekkürler dosbacımm. benimkisi latife tadında laf sokmapapatyac selam canım ...ya topicte kopukluk vardı herkes uzun aralıklarla girdiği için herkesin selamı havada kaldı...
neyse artık daha çok görüşürüz inş.
kız gerçekten bu aile hakimliğine geçilmesinin en iyi tarafı bu oldu dr ve hemşirelere sihirli değnek değmiş gibi oldu valla
ıyı dıleklerın ıcı cok tesekkurler canım
heğpımız anne olacagız ınşllh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?