Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam canlarım..herkese hayırlı cumalar.. dünden beri karnımda ağrı vardı gecede doğru düzgün uyuyamadım.. sabah dr u aradım gel bakalım dedi.. gittik.. nese çok şükür bebiş iyi gözüküyodu içim rahatladı biraz ama ağrım da var.. bi kaç test istedi dr yarın sabah tekarar gidicez en az 7saat aç olarak batın usg çektiricez.. inşş önemli bişe çıkmaz..dualarınızı bekliyorum..

kuzum geçmiş olsun dikkat et kendine

bol bol merhaba dediğiniz için teşekkürler kızlar
ben ekim ayı aksilik çıkmazsa tüp yaptırmayı düşünüyorum. febecime sorularım olcak umarım giriodur inş. kulübe. bu sefer sizleri öpmüyorum

papatyac selam canım ...ya topicte kopukluk vardı herkes uzun aralıklarla girdiği için herkesin selamı havada kaldı...
neyse artık daha çok görüşürüz inş.

febeee canım nasılsın
bebişin nasıl...dr.dan geldikten sonra girmemişsin merak ettim canım
testler neydi ki acaba??

nevaaaa günün haberi sendeymiş tatlım
hareket gördüm bereket olsun diyorum inş.
canım kararlı gördüm seni... fiyat araştırması yapmışsın...
iyi araştır benim dr. aşılama için 750 demişti ama ilaçlarla 1150 tutmuştu..
tüp sorduğumda 3500 dedi 1500 ile 2000 arası ilaç tutar demişti....dediğim gibi böle bi durumda kalırsam eşimin anlaşmalaı olduğu kurumda yaptırırım

bu arada herkes hoşgelmiş sefa getirmiş .... melodicim özlemişim tatlım ses ver daha sık gel tatlım

şu an tek başımayım ama çenem düştü sanırım :))
bugün bende değişiklik yaptım ve sağlık ocağına gittim :))
aile hekimim başka sağlık ocağındaydı netten bakmıştım ama bana çok ters olduğu için gitmiyodum...neyse bana yakın olana nakil yaptırdım
ayyy çok tatlı bi hemşire yardımcı oldu...artık benim hemşiremmiş :))
neyse dr. da fazla ilgiliydi...adet olmuyorum deyince aklınıza gelen bütün testleri yazdı tabii 13 haftayı duyunca
3 tüp kan verdim ...pazartesi sonuç alacağım baktım gebe değilim şu söktürücü çayı içeyim ve en geç cuma dr.a gideyim diyorum :))
zaten p.tesi misafirim gelecek tel ile öğrenirim salı dr.a giderim artık

kızlar dosba çok yoruldu kaçayım artık
tumecim seni merak ediyorum
masalcım nöbeti bırakmışsın merak etmedim diil hani :)) nerdesin :))
şulecim de uğramamış...
neyse kaçtım ben ii geceler

semiii seni de unutmadım :)) hepinizi öpüyorum
ismini yazmadıklarım yazdıklarım hepnizi seviyorum mutluyum yeteeer ... öpüldünüz

semiii seni de unutmadım :)) hepinizi öpüyorum
ismini yazmadıklarım yazdıklarım hepnizi seviyorum mutluyum yeteeer ... öpüldünüz

bir an unuttun sandım
cıngar çıkartacaktım

ay çok sevindim herkes ekim ayında dr yolunda bakalım
bol bebişli bir ay olur işallah
yeni yıla herkes göbişinde bebeşiyle girsin işallah

hamile olmayan kimse kalmasın topiğimizde

yeni gelenler için kendimi tanıtayım
kızlar ben GÜL.yani burda arkadaşlar bana GÜL diyor...hepiniz hoşgeldiniz aramıza.
inşallah bu topik bana uğurlu geldiği gibi sizlerede uğur getirsin...HİÇBİR ZAMAN UMUDUNUZ YİTİRMEYİN SAVAŞINIZDA YENİLMEYİN LÜTFEN.....

merhaba arkadaşlar
yaklaşık bir haftadır topiğinizi takip ediyorum.Biraz geç oldu ama benide aranıza alırmısınız?
Sanırım böyle daha kolay atlatacağım.:79:
hoşgeldin tatlım aramıza
cnm bunu benim kayınvalidemde yapıyor güzel oluyor gerçekten hafif bir tatlı
çoooooooooooooooooooooook sevindim yemin ederim nevam hadi vallaha hepiniz bismillah deyin ya
merhaba cnm hoşgeldin aramıza
düşücen çok hoşuma gitti tabik allah büyük ve derdi veren rabbim dermanınıda verir sana düşen sabır etmek ve dua etmek cnm unutma....

hadi kızlar ben kaçar
iyi geceler
sem,c,m sanaha hadiiiiiiiiiii diycektim ama senden güzel bir haber duydum haadi bismillah deyin kızlaaarrr
cnm geçmiş olsun hyırlı haberlerle gel inş....

cnm hayırlısı olsun çok sevindim vallaha herkez artık bişeylere başlamayı dşünüyor çooooooooooooooookkkkkkkkkkkk mutlu oldum yemin ederim

KIZLAAR BEN ANNEMDEYİM DÜNDEN BERİ BU GÜN EVE GEÇİCEM AMA NE ZAMAN KAÇTA GEÇERİM BİLEMİYORUM...HABER VEREYİM DEDİM GÖRÜŞMEK ÜZERE ÖPTÜM HEPİNİZİ....:92::92::92:

kız gerçekten bu aile hakimliğine geçilmesinin en iyi tarafı bu oldu dr ve hemşirelere sihirli değnek değmiş gibi oldu valla

yeni arakadaşlar hoş gelmişlerrr
inşş hepimiz bir an önce anne oluruz

teşekkürler gülcüm Allah kalbine göre versin sevindiğinden eminim. ancak inşallah bi aksilik çıkmazda yaptırabilirim.eşimin iznini ayarlamak çok problem. bakalım denk getirebilicez mi. kısmet(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…