Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cok güzel bi topik tebrikler
4 tüp bebek deniycem umudıumu kesmedim

nevacım nasılsın tatlım?senin kırmızılar gelmedi hala belkide bebiş gelmiştir canım..bi test yapsana artık yahu...

teşekkür ederiz. hoşgeldin sende aramıza tatlım...

hayırlısı olsun bitanem. rabbim inşallah bu sefer bebişini gönderir
bende yaptırıcam inşallah. adet olmayı bekliyorum canım. 1 tüp bebeğimi yaptırıcam inşallah.
rabbimin izniyle

inş
hayırlısı olur ilkinde tutar anne olursun

amin inşallah bitanem

kararım adet olunca tüp bebeğe başlıyıcaz canım. allahın izniyle

Hayırlı olsun canım..bebiş gelcek artık allahın izniyle..:)ben rahim filmi çektiricem çarşamba günü adetin 4. Günü olur heralde değil mi ?

inş
hayırlısı olur ilkinde tutar anne olursun

ayyy inşallah bitanem

senin 4. sanırım. hiçbirimi tutmadı. yani tutanlar var ama düşükle sonuçlananlar var. o yüzden sordum canım. kaç yaşındasın, kaç yıllık evlısin. kaç yıldır anne olmayı bekliyosun???
bahsedermisin kendinden biraz bize canım.

Hayırlı olsun canım..bebiş gelcek artık allahın izniyle..:)ben rahim filmi çektiricem çarşamba günü adetin 4. Günü olur heralde değil mi ?

olur heralde canım. dr'mı dedi bitanem.
benim rahim filmin adetimin 6 günü çekilmişti. hatta o ayda aşılama yapılacaktı 2. aşılamam.ilaçlarımı kullanıyodum. sonra heralde verilen ilaç veya yapılan işlemden dolayı büyümesi gerektiği kadar büyümeyip erken çatlamıştı. sonraki aya kalmıştı aşılamam.

DAHA ÖNCE OKUNANLAR
MASALCAN|MİNE
FEBE|SEMİ
ORKİDE|ECE
AHSENNEVA|HASRET

MELODİ İÇİN 313 AYE-TEL KÜRSİ

NEVA|43|OKUNDU
MASALCAN|30|OKUNDU
MELODİ|50|OKUNDU
TUME|50|OKUNDU
ECE|35|OKUNDU
ŞULE|35|?
EDANURLU|50|OKUNDU
FEBE|20|OKUNDU

ALLAH DUALARIMIZI KABUL EDER İNŞALLAH.
LİSTEDEKİ REGL SIRASINA,VE OKUNMAYANLAR SIRASINA GÖRE GİDİYORUM KISLAR.

21.03.2011
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT..................
NEVA|12.03.2011BEKLEMEDE
HASRET41|16.03.2011BEKLEMEDE
ORKİDE|23.03.2011
MİNE|24.03.2011
FEBE|23.03.2011
MASALCAN|05.04.2011
EDANURLU|07.04.2011
TUME|09.04.2011
SEMİ|14.04.2011
MELODİ|20.04.2011
DOSBA|?
ŞULE|?

ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|HAMİLELİK HAFTASI|CİNSİYETİ
BADES|3.AŞILAMADAN SONRA/DOĞAL|?|KIZ
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|6.HAFTA |??

Son düzenleme:

iyi akşamlar bitanem..
benimde duam bitti şekerim yazabilirsin...
gittimi misafirim şekerim??

DOKTOr aslında masalcım 5. günü demişti ama ben müsait değilim babamı dooktora götürücem izmire ..bide anesteziyle çekilicem korkuyorum çünkü..bu arada kimyasal geçirdiğinde adetinde pıhtılar ve zara benzeyen şeyler varmıydı..bende 3 gün geciktim ve dün çok ağrılı bi şekilde gece geldi ne yazık ki..

tabikide kesmeyeceksin çıkmadık candan umut kesilmez sadece zaman olayımız var zamanını bilemiyoruz rabbim ne zaman uygun görürse canım .bu arada hoş geldin.
nevacım nasılsın tatlım?senin kırmızılar gelmedi hala belkide bebiş gelmiştir canım..bi test yapsana artık yahu...
iyiyim tatlım.evet hala bekliyorum geçen ay 28 çektiya ona göre hesaplarsam 7 gün geçmiş oluyor benim 10 gün geçtiğide oluyordu ama eşime dedim bir test alda bari belki tek çizgiyi görürsem beynim direnmeyi bırakıp gönderir kırmızıları ''ama bize kırmızı hiç yakışmıyor''
hayırlı olsun canım..bebiş gelcek artık allahın izniyle..:)ben rahim filmi çektiricem çarşamba günü adetin 4. Günü olur heralde değil mi ?

iyi akşamlar bitanem..
Benimde duam bitti şekerim yazabilirsin...
Gittimi misafirim şekerim??

misafirim gelmedi canım işi uzamış kızlar ne olur şu mide yanmasına bir çözümü olan varmı ilaç alamıyorum %1 ihtimalde olsa mahvoldum baharatlı yedim o yaptı sanırım çok kötüyüm

olur heralde bitanem bi sorun olacağını sanmıyorum.
geçmiş olsun babacığınada bitanem.
pıhtı çok geldi canım. hatta benim normade 4 gün sürer adetim bu kimyasaldan dolayı heralde 6-7 gün sürdü canım. ama zara benzeyen bişey görmedim tatlım. ama çok fazla pıhtı vardı.
ve normal bir adet zamanımda ped dolu olurdu ama en sonkı yani kımyasalda sadece tuvalete girdiğimde acayıp gelıyodu. hemde pıhtı şeklinde. kanama kesilene kadarda devam etti..

nevacım hamilelikte de yanmalar oluyo bitanem belki duymuşsundur. o zamanda bile gaviscon şurup veriliyo varsa al iç derim bitanem. bebiş de varsa zararı olmaz şekerim
yada rennie duo şuru canım

Son düzenleme:

ÇOK saol canım benim..benimde pıhtı çok ffazla ya off..bakalım inşallah sonuçlar temiz çıkar..nevacım buarada kekik suyuda çok iyi gelir mideye haberin olsun kuzum..

ÇOK saol canım benim..benimde pıhtı çok ffazla ya off..bakalım inşallah sonuçlar temiz çıkar..nevacım buarada kekik suyuda çok iyi gelir mideye haberin olsun kuzum..

canım kusura bakma söylemişsindir ama aklımda değil.
sen ne aşamadaydın ne yaptırdın tüp bebekmi yoksa aşılamamı ve tutumu hiç..
valla çok özür dilerim unuttuğum için

Allah razı olsun canım
Dualarım isteyen herkes için canım kulun kula ettiği kadar güzel bişey yoktur.Rabbim isteyen dileyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…