Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ederiz tabii inşş.bizde onu özledik.tekarar konuşursan selam söyle semiziğime.
bakalım el mi yaman beymi...
zorla getirmesinide biliriz... inşallaaaaaaahhhh

sizi zibidiler siziiii güzellikle olmuyosa zorla sokarız dimiiii

ay inşallah febecim ya... genelde tam gününde ya da bir kaç gün sonra çıkar idrarda..

benim aşılamam tuttuğunda günümden 1 gün önce silik çıkmıştı..

eeee yaniiii. öyle olmaz böyle olur zorla işte
hayır biz onlara şanas verdik evimizde rahatça işine bak dedik yapamadı,doktor teyzesi onları yıkadı pakladı yolladı yok yine yapmadı.ee tamam artık şimdi zorlaaa bu geyikte böyle uzar gider...
ay inşallah febecim ya... genelde tam gününde ya da bir kaç gün sonra çıkar idrarda..

benim aşılamam tuttuğunda günümden 1 gün önce silik çıkmıştı..

ayyy ozaman yarın sabah yapıyorumm.zaten tumecim eğer o kanama yerleşme kanamasıysa 9-10gün geçmiş oluyo yani idrarda belli olması lazım dimii???

febecim inşallah o kanama yerleşme kanamasıdır..
eğer yerleşme kanamasıysa idrarda çıkması lazım..
ama bence bir gün daha bekle canım..
ben aşılama olduğu için yapmıştım..

inşallah çift çizgiyi görürsün hayatım

peki adet belirtilerin falan var mı ya da adet düzensizliğin?

nevacım semiyle tekrar konuşursan çoook selam söyle
dualarımız onunla

nevacım bende bitirdim duamı canım.

ben çıkıyorum kızlar. yeğenimi okudan alıcam. 1-2 saate kadar gelirim .
görüşmek üzere öpüyorum siziii

Hadi hayırlısı olsun bitanem allah spermenlerin yolunu açık etsin :)bu arada aşılama için süreçler nasıl yani nasıl yapılıyor çok merak ediyorum da?

tumecimm iki sattir deli olca.siteye bişe oldu.sayfada hata diyo.zar zor bişeler yaptım.girdim şimdi ama bu seferde avatarlar smilellar falşan gözükmüyo.bigarip kızlar yardım edin lütfennnne yapmalıyııımmm??? teldende girmek çok yazaş ve zor ve sıkıcııı..offf offff

tatlım sorularının cevabına gelince,adetim düzenlidir,belirti olarak ara rar hafif karın ağrısı ve göğüslerim şiş. adetime yakın akıntım olurdu genelde ama şuanda yok.sence yarın yapiimi test yani cnm??? inşş çift çizgidir yaaaaaa

MErhaba kızlar sevgili arkadaşım ŞULE sayesinde topiğinizi okuma fırsatı buldum.Bende sizler gibi bu yoldan geçtim arkadaşlar 2. tüp bebek denememde şükürler olsun Allaha yavruma kavuştum Allahım nasip ederde kucağıma alabilirsem tabi çok zr ama yapmanız gereken tek şey stresten uzak durup Rabbime sığınmak olsun O herşeyin en iyisini verecektir.UMUDUNUZU asla kaybetmeyin.Allah yardımcınız olsun dualarım hepinizle inşallah

Hadi hayırlısı olsun bitanem allah spermenlerin yolunu açık etsin :)bu arada aşılama için süreçler nasıl yani nasıl yapılıyor çok merak ediyorum da?
sağol canım
inşallah sperm yumoşuna kavuşur

aşılama için önce yumurta geliştirici ilaçlar kullanılıyor..
bunlar iğne ya da hap oluyor.

yumurta 18-20mm olduğundqa çatlatma iğnesini oluyorsun ve yıkanan spermler rahim içine bırakılıyor

febecim bence bir gün geçsin adetinden öyle yap.

yarını da bekle. yarından sonra yap bence.
test yapmadan beklemek de olmaz. sonuç olarak geçen her gün insanın umudu biraz daha artıyor.
en azından ne olduğunu öğrenmiş olursun..
ama bir gün daha beklersen varsa da idrarda çıkar zaten...

merhaba miranda
topiğimize hoşgeldin canım..
Allah tamamına erdirsin..
bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.
Allah bize de gösterir inşallah.

ben de bugün 3. aşılamamı yaptırdım..
ikinci aşılamam tutmuştu ama 10. haftada bebeğimi kalbi atmadığı için kaybettim.

hamilelerin duası kabul olurmuş, bizler içinde dua edersen sevinirim canım..

iyi akşamlar arkadaşlar.

semiyle görüştüm daha doğrusu mesaj atmış. herkezlere selamı var.
görümcesi için dua etmemizi istedi bu arada görümcesinin adı SEVİL onun adına dualarımızı yapalım.
allah kabull etsin rabbim tez zamanda dermanını versin inşallah

nevacım sende söyledin ama tekrarlıyım dedim bende canım. seminin ricası üzerine bitanem.
allah yavrucaklarına bağışlasın inşallah.
( AMİN )

Son düzenleme:

allah tez zamanda sağlığına kavuşturur inşallah

dualarım onlarla...

masalcım selam tatlım..dualarımız seminim görümcesi için canım.allah tez zamanda sağlığına kavuştursun inşallah..tüp bebek için ne kadar kaldı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…