ederiz tabii inşş.bizde onu özledik.tekarar konuşursan selam söyle semiziğime.hayırlısı olsun bitanem bol bol dua et,inşallah bu son olur senin için canım bidaha uğraşmazsın.
Bu arada kızlar semiyle görüştüm az önce görümcesi yarın ameliyat olacakmış kıslara söyle dua etsinler ameliyatı güzel geçsin dedi.hepinizi çok özlemiş ne zaman döneceğide belli değilmiş şekerler dua edelim arkadaşımız için
bakalım el mi yaman beymi...
zorla getirmesinide biliriz... inşallaaaaaaahhhh
kızlar aklıma geldi anlatayım bari.konumuzlada tam alakalı.
ekimde aşılama yaptırdım ya 14.gün gittik test yaptırdık.sonuç negatif.nese eşimde bende ilk olmuş olmasınında verdiği heyecanla ve dr unda bizi ümitlendirmesinden dolayı acayip üzüldük bozulduk nese ben eve kadar tuttum kendimi.gelince başaldım ağlamaya eşimde yanımda sarılıyo bana falan.. sonra sustum ben konuşuyoruz niye olmadı acaba falan derken biz başladık geyik yapmaya...
1-benim yumoş çok namuslu içine almıyo spermi
2-sperm yumoşu beğenmedii ıyyy ben bunun içine girmem banane dedi
falan gülmekten karnıma ağrılar girmişti.
ederiz tabii inşş.bizde onu özledik.tekarar konuşursan selam söyle semiziğime.
sizi zibidiler siziiii güzellikle olmuyosa zorla sokarız dimiiii
inşş tatlım okuduğuma göre kanamanın miktarıda günüde yerleşme kanaması olmduğunu gösteriyo..rabbim hayırlısıyla nasip etmiştir inşş.valla test aldım ve yapamamak için kendimi zor tutuyorum.doğru sonucu alabaileceğimi bilsem hemen yaparımda idrarda doğru sonuç en erken nezaman çıkar ki.günüm geçmeden çıksa hemen yaparım :)
aynen tatlım aynen ara vermek ve tüp bebeğe başalamak daha farklı.benimkide mikroenjeksiyonla yapıyoruz dedi.bence daha iyi öyle olması.bizim spermler tembellllll aşılmada yumuşun yanına koyduruyoruz bi k...nı kaldırıpta içeri girse olcak ama girmediler.ee ozaman bizde zorla sokarızzz dimii
kızlar aklıma geldi anlatayım bari.konumuzlada tam alakalı.
ekimde aşılama yaptırdım ya 14.gün gittik test yaptırdık.sonuç negatif.nese eşimde bende ilk olmuş olmasınında verdiği heyecanla ve dr unda bizi ümitlendirmesinden dolayı acayip üzüldük bozulduk nese ben eve kadar tuttum kendimi.gelince başaldım ağlamaya eşimde yanımda sarılıyo bana falan.. sonra sustum ben konuşuyoruz niye olmadı acaba falan derken biz başladık geyik yapmaya...
1-benim yumoş çok namuslu içine almıyo spermi
2-sperm yumoşu beğenmedii ıyyy ben bunun içine girmem banane dedi
falan gülmekten karnıma ağrılar girmişti.
hayır biz onlara şanas verdik evimizde rahatça işine bak dedik yapamadı,doktor teyzesi onları yıkadı pakladı yolladı yok yine yapmadı.ee tamam artık şimdi zorlaaaeeee yaniiii. öyle olmaz böyle olur zorla işte
ayyy ozaman yarın sabah yapıyorumm.zaten tumecim eğer o kanama yerleşme kanamasıysa 9-10gün geçmiş oluyo yani idrarda belli olması lazım dimii???ay inşallah febecim ya... genelde tam gününde ya da bir kaç gün sonra çıkar idrarda..
benim aşılamam tuttuğunda günümden 1 gün önce silik çıkmıştı..
hayır biz onlara şanas verdik evimizde rahatça işine bak dedik yapamadı,doktor teyzesi onları yıkadı pakladı yolladı yok yine yapmadı.ee tamam artık şimdi zorlaaabu geyikte böyle uzar gider...
ayyy ozaman yarın sabah yapıyorumm.zaten tumecim eğer o kanama yerleşme kanamasıysa 9-10gün geçmiş oluyo yani idrarda belli olması lazım dimii???
nevacım bende bitirdim duamı canım.
ben çıkıyorum kızlar. yeğenimi okudan alıcam. 1-2 saate kadar gelirim .
görüşmek üzere öpüyorum siziii
Hadi hayırlısı olsun bitanem allah spermenlerin yolunu açık etsin :)bu arada aşılama için süreçler nasıl yani nasıl yapılıyor çok merak ediyorum da?teşekkürler melodiciğim.. yaptırdım aşılamamı geldim.. hayılrısı olsun bakalım.. aşılama 12de olacaktı.. sperm yıkanması erken bittiği için 11:30da yapıldı.. şimdi evdeyim ayaklar havada yatıyorum
ececim şekerim çok sağol..
az önce geldim eve..
bu aşılamam çok zor geçti..
şu an da biraz kanama var.
daha öncekilerde kanama olmamıştı.
o masaya yatınca kürtaj olduğum günü hatırladım ve kastım kendimi biraz.
canım yıkama sonrası sayı 51 milyondu.. çok mu az sence:18::18::18::18::18:
ileri hızlı hareketli %40tı.
bugün hariç 5 gün boyunca ilişki önerdi. bir de duphaston verdi. günde 2 tane içiceğim.
hayırlısı ececim. kanama olunca tutmaz derler ama.....
febecim inşallah o kanama yerleşme kanamasıdır..
eğer yerleşme kanamasıysa idrarda çıkması lazım..
ama bence bir gün daha bekle canım..
ben aşılama olduğu için yapmıştım..
inşallah çift çizgiyi görürsün hayatım
peki adet belirtilerin falan var mı ya da adet düzensizliğin?
sağol canımHadi hayırlısı olsun bitanem allah spermenlerin yolunu açık etsin :)bu arada aşılama için süreçler nasıl yani nasıl yapılıyor çok merak ediyorum da?
tumecimm iki sattir deli olca.siteye bişe oldu.sayfada hata diyo.zar zor bişeler yaptım.girdim şimdi ama bu seferde avatarlar smilellar falşan gözükmüyo.bigarip kızlar yardım edin lütfennnne yapmalıyııımmm??? teldende girmek çok yazaş ve zor ve sıkıcııı..offf offff
tatlım sorularının cevabına gelince,adetim düzenlidir,belirti olarak ara rar hafif karın ağrısı ve göğüslerim şiş. adetime yakın akıntım olurdu genelde ama şuanda yok.sence yarın yapiimi test yani cnm??? inşş çift çizgidir yaaaaaa
MErhaba kızlar sevgili arkadaşım ŞULE sayesinde topiğinizi okuma fırsatı buldum.Bende sizler gibi bu yoldan geçtim arkadaşlar 2. tüp bebek denememde şükürler olsun Allaha yavruma kavuştum Allahım nasip ederde kucağıma alabilirsem tabi çok zr ama yapmanız gereken tek şey stresten uzak durup Rabbime sığınmak olsun O herşeyin en iyisini verecektir.UMUDUNUZU asla kaybetmeyin.Allah yardımcınız olsun dualarım hepinizle inşallah
Hadi hayırlısı olsun bitanem allah spermenlerin yolunu açık etsin :)bu arada aşılama için süreçler nasıl yani nasıl yapılıyor çok merak ediyorum da?
hayırlı olsun tume inşallah bu kez yüzün güler:
iyi akşamlar arkadaşlar.
Semiyle görüştüm daha doğrusu mesaj atmış. Herkezlere selamı var.
Görümcesi için dua etmemizi istedi bu arada görümcesinin adı sevil onun adına dualarımızı yapalım.
Allah kabull etsin rabbim tez zamanda dermanını versin inşallah
Nevacım sende söyledin ama tekrarlıyım dedim bende canım. Seminin ricası üzerine bitanem.
Allah yavrucaklarına bağışlasın inşallah.
( amin )
masalcım selam tatlım..dualarımız seminim görümcesi için canım.allah tez zamanda sağlığına kavuştursun inşallah..tüp bebek için ne kadar kaldı ?iyi akşamlar arkadaşlar.
semiyle görüştüm daha doğrusu mesaj atmış. herkezlere selamı var.
görümcesi için dua etmemizi istedi bu arada görümcesinin adı SEVİL onun adına dualarımızı yapalım.
allah kabull etsin rabbim tez zamanda dermanını versin inşallah
nevacım sende söyledin ama tekrarlıyım dedim bende canım. seminin ricası üzerine bitanem.
allah yavrucaklarına bağışlasın inşallah.
( AMİN )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?