- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
o gencecik canlara
annelerinin kuzularına kıyanları
gözünü kırpmadan can alabilenleri
rabbim sana havale ediyorum
çok üzgünüm kızlar
hastanede önce şehit haberlerini aldım
sonrada morfolojimiz %2 çıktı
hangisine üzülsem
bugün kötübirgün.rabbim bugünümüzü aratmasın
o canilerinde belasını versin
selam kızlar nasılsınız?
Kızlar rabbime şükür dört senenin sonunda,(hep derlerdi de inanamazdım)hiç beklemediğim,en umudum olmayan ayda hamile olduğumu öğrendim
rabbim bütün arayan,bekleyen,bu uğurda emek sarfeden tüm kaderdaşlarıma ve banada sağlıklı bi şekilde yavruma kavuşmayı nasib eder inşallah.
Dualarınızı beklerim.
kardelencim hayırlı olsun canım.
Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin
başım dönüo geçmiş sayfaları okuyamıyorum. hamişlik diil dönme nedeni sigarayı bırakmaya çalışıomm. . dosba anladığım kadarıyla hamile semi de tüpe mi başladı? yeni listeyi yayınlayın kızlar:))). çok sevindimmm ALLAH yardımcımız olsun çok çooooook tebrikediyorum göbişlerinizi öpüorum dospacım. ben de aralıkta başlıycam bi aksilik çıkmazsa tüpe. bi ara hamişlerimizi dualıyalım.
neden kimse yok ya(. burda olduğunuz saatleri denk getiremiorum hep.
sevgili günlük(kendimle başbaşayım gibi geldi)
canım bugün hem sigarayı bırakmaya çalışmaktan, hem gezdirip yedirdiğim içirdiğim tepemde taşıdığım bi arkadaşın terbiyesizliğinden dolayı aynen şu sarı kafa gibiakşamma kadar ağlasam kendime gelemem (((.
sizleri seviyorum kızlarr denk gelip laflayalım artık
merhaba arkadaşlar...
Rabbimden hamiş olanlara yavrularını kucaklarına kolaylıkla almalarını,
bebişleri olmayanlara en kısa zamanda yavrucuklarını kucaklarına almayı nasip etsin inşallah....
Rabbim hepimize yardım etsinnnnnnn...........
bizide kavuştursun bebişlerineeeee
selam kızlar nasılsınız?
kızlar rabbime şükür dört senenin sonunda,(hep derlerdi de inanamazdım)hiç beklemediğim,en umudum olmayan ayda hamile olduğumu öğrendim
rabbim bütün arayan,bekleyen,bu uğurda emek sarfeden tüm kaderdaşlarıma ve banada sağlıklı bi şekilde yavruma kavuşmayı nasib eder inşallah.
dualarınızı beklerim.
beni tebrik eden arkadaşlara cok sagolun allah en kısa zamanda herkese nasip etsin ya bende hiçbir duygu yok nötür yani şuan benim cok mutlu olmam gerekirken yok sanki sıradan birşey gibi ne sevinç ne hüzün sizce bende bi anormallikmi var kendimi hiç hamile gibi hissetrmiyorum
o gencecik canlara
annelerinin kuzularına kıyanları
gözünü kırpmadan can alabilenleri
rabbim sana havale ediyorum
çok üzgünüm kızlar
hastanede önce şehit haberlerini aldım
sonrada morfolojimiz %2 çıktı
hangisine üzülsem
bugün kötübirgün.rabbim bugünümüzü aratmasın
o canilerinde belasını versin
aminnnnnnnnnnnnnnn inşallah kökleri kurusun seref siz lerinnnnnn
Bugün bi mutluyum ki... Dosyam çok şükür heyetten geçti,hemde 7 ay önceki hormon testlerimle..Çünkü bu ay ki fsh ile imkansızdı..Haftaya tüp için raporum elimde.Şu fsh düşerse Rabbimin izniyle tüpe geçicem hemen..Mesajımı okuyanlar noluuuuuuuuuuuuuuuuuur dua edin bana...Çooooooook ama çooook ihtiyacım var...Umudumu yitirmiyorum ama,bugün ki gibi Rabbimin izniyle işlerimiz yolunda gidicek bizde bebek sahibi olucaz inş...
inşallah nevacım,inşallah hepimiz,bekleyen isteyen bütün insanlar kavuşsun yavrularına.canım bu ara pek giren olmuyor herkes yoğun galiba bide biz facede grup kurduk daha hızlı oluyor diye orada takılıyoruzama burayıda terketmiş değiliz nede olsa ilk göz ağrısı
amin inşallah
nasıl sevindiğimi anlatamam canım çok şükür rabbime tek tek yüzlerimiz gülecek inşallah. senin ve hamiş arkadaşlarımında kucaklarına aldıkları görürüz inşallah.
eee bizim için normal bu duygular
ALLAHIM bildiği gibi yapsın o acımasız insanları öteki dünyada ne yapacaklar acaba
semiciğim burada kendisi pkolu eşide %2 morfoloji aynı seninki gibi tüp yaptılar bakalım sonucu ne çıkacak banada umut olacak inşallah tutar 10 yıllık evli arkadaşım c.tesi test yaptıracak senide haberdar edeceğim hemen umutsuzluğa kapılmayalım canım yeterki rabbim ol desin.
amin inşallah
inşallah canım inşallah hepimiz kader arkadaşıyız bizi bizden başkası anlayamaz o yüzdende dualarımız hep kalpten tüm isteyenler için.
%7.6
tek tüple %3.8
ama6 senede bu 3.8 de denk gelir tutardı
başka bir engel daha var demek ki
bu arada çift taraflı varikoselimiz varmış
inanın bebek için getirdiği olumsuzluktan çok
eşimin hasta olması fikri beni üzüyor hatta beni hasta ediyor
ona baş ağrısını bile yakıştıramıyorum ben ya
RABBİM korusun
%7.6
tek tüple %3.8
Rabbim korusun
%7.6
tek tüple %3.8
RABBİM korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?