Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sana yazdıktan sonra bir araştırayım dedm
evet gaz verip şişiriyorlarmış

mrhb kızlarrr bir kaç gündür yoktumm ... kız kardeşim tüp bebek yaptırmıştı transferden sonra ohss gelişti 3 gündür has idik bu gün taburcu oldu ama hala tam olarak geçmiş değill has ile yaşadığımız şehir farklı yerlde (tüp bebek merkezi)git gel çok yoruldummm ama olsun kardeşimin bebeği tutunsun sorun değil ben yorulayımmm

çok geçmiş olsun yetercim
ohss zormuş ama genelde bebek tutundugu zaman olurmuş
umarım kardeşin hamiledir de tüm çektiklerini unutur

yeteeeerrr canım kardeşin için geçmiş olsun inşallah tutmuştur bebişi...
nevacım evet doğru anladın 2 kere yapıyo benim dr. aşılamayı işini sağlam tutuyo...
melodicim benden başka narkoz alan yok tatlım :)) ben biraz korkuyorum ve kendi isteğimle alıyorum ama sadece 10dk sürüyo :))
semicim belki laparoskopi demez... hayırlısı dersede korkma tatlım ... nasıl olsa hatırlamayacaksın
bana gelince dün 2.aşılamam yapıldı şimdi bekleme zamanı...nedense çok rahatım sanki tutmamış gibi
hadi şimdi kahvaltımı yapayım ... buralardayım ara ara :)

bende ameliyat oldum laparoskopi hitereskopi benim ameliyatım 5.30 saat sürmüştü 9 ay doldu ama bendede hala tık yok bende tüp bebek deniycem kızmetse bu ay sonu

hakkımızda hayırlısı artık :)9 ay sonrada laparoskopiden hamile kalanları biliyorum belli olmuyor bu işler tatlım :)benim hala umudum varrrrrrrrrr yaniii ...inşallah tüpe gerek kalmadan bebişler gelirrrrrrrrr allahım :)

geldimmmmmmmmm :))))))))))))semiiiiiiiiiiiii çok az kaldık hamiş kalamayan hadii bir gayrettttttttttttttt2012 yeee biz deeeeeeeeeeee göbişimizde bebişmizle girelimmmmmmmmmm yahuuuuuuuuuuu:)

masallllllll selamm tatlımmmmmmmmmmmm :)nasılsın canım ya oğluşun nasıl az kaldı değil mi doğuma ?

masallllllll selamm tatlımmmmmmmmmmmm :)nasılsın canım ya oğluşun nasıl az kaldı değil mi doğuma ?

iyiyim bitanem, senigörmedim kusura bakma tatlım
oğluşumda iyi teyzesi yok bi yaramazlık.
evet çok az kaldı allahımın izniyle yakın zamanda kucağımızda olacak inşallah.

sen nasılsın şekerim iyimisin ? sende bizim aramıza katılsan iyi olurdu ama sen bilirsin (facede)

canım ya zaman ne çabuk geçmiş gerçekten daha dün gibi hamile kalışın :))))))))))))allah hayırlı doğumlar nasip etsin fıstıkım ...oğluşunu bizde heyecanla bekliyoruzz ..bende iyiim hala mücadeleye devam masalcım aalhın izniyle bir hamile kalsam artık :)benim face yok maalesef o yüzden ama atmasyon bir face açacam sanırım bu gidişleee :)öpüldünüzzzzz

kızlar çok teşekür ederimmm inşş hayırlısyla şu eşşek sıpası gelseydiiii çok heycanlıyım kızlar yaaa pzrts test günü kardeşiminnn

evet gerçekten çabuk geçti. ama bu son zamanlar durdu sanki günler geçmiyo gibi
her zaman dualarımdasınız melodicim rabbimin uygun gördüğü zamanda bebiş göndereceğine eminim benimki gibi sizede bu güzeeel mucizeden gönderecek ben inanıyorum ve zamanını bekliyorum.
maşallah bu aralar herkez harekete geçti bile ben bebişler geldi gözüyle bakıyorum tatlım.
rabbimin mucizeleri hiç bitmez bunu unutmayın ve boool boool dualar edin mutlaka kabul oluyo
en güzel örneğide benim buna eminim
bizim yanımızda yaradanımız
evet atmasyon iyi olur tatlım bekleriz senide aramızaaa

kızlar çok teşekür ederimmm inşş hayırlısyla şu eşşek sıpası gelseydiiii çok heycanlıyım kızlar yaaa pzrts test günü kardeşiminnn

yeterciim çoook geçmiş olsun tatlım.
pazartesi inşallah çok pozitif olur test sonucu sonrada rabbim sana ve bütün bekleyen arkadaşlarıma nasip etsin

of ya
sabah kan vermeye gideceğm
az önce kağıtları hazır edeyim dedim
istenen kan tahlilleri
tsh fsh e2 hıv v.s
görünce başlıyorum titremeye

nefret ediyorumb u huyumdan yada hastalığımdan
ama başarıcam
alıp gelicem

zira başarmam lazım artık bebekleri geçtim
okuldan dönen çocukları
sokakta bisiklete binen çocukları görünce bile durup bakmaya düşünmeye başladım
ne düşündüğümü söylememe gerek yok değilmi
o yüzden işte başarmam lazım
bazılarınıza, bilmeyene komik gelebilir ama benim için zor ama artık korkaklık yapma lüksüm yok

dosbacım inşallah bebişin seninledir canım ben ve arkadaşlar inanıyoruz rabbim herşeyin doğrusunu bilir önce hayırlısını istemeliyiz.

yetercim çok geçmiş olsun canım rabbim bu çektiğimiz sıkıntıları boşa çıkarmaz inşallah kardeşinde mutlu haberi alır. canı gönülden istiyorum.

semi evet artık biyerlerden başlamak lazım sende benim kociş gibi kaçaklık yapma başla bir an önce korkulacak bişey yok canım ne yapalım çekerek olacaksa bebiş dayanmak zorundayız doğduklarında totolarının çekecekleri var bizden.

ben yarın öğleden sonra lüleburgaz yollarındayım muhtemelen pazartesi döneceğim inşallah döndüğümde güzel haberler olur hepinizi çok seviyorum ve ösleyeceğim öpüldünüz şekerler.

günaydın hayırlı cumlarrr rabbim tüm dualrımız kabul etsin inşş

AHSENNEVA
sağol bebeğim inşşşşş cuma hürmetine

nevacım inşallah hayırlı haberlerle dönersin kuzum dualarımız seninle tatlım..semiiiiiii tebriklerrrrrr :)bende aynen senin gibiyim şu test olayları çok kasar beni ..mecburuz ne yapalım inşallah güzel sonuçlar alırsın fıstıkım :)masalcım güzel dileklerin için çok saol inşallah rabbim yüzümüzü güldürecek dediğin gibi mucizeler hiç bitmiyor vakti zamnı gelince oluyorrr:)yeterrrrrr inşallah kardeşinin sıpası sıkı sıkı tutunmuştur anneciğine ..cumaların yüzü suyu hürmetine rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin inşallah ..dosbacım inşallah sende bebişine kavuşacaksın inşallah canımmm .hepinizi öpüyorum sevgilerrrrrrrrrrrr..

Merhaba
aranıza yeni katıldım 25 yaşındyım 10 aylık evliyim 5 ayında yazz+24 doğum konrol hapı kullandım sonra çocuk istedik 5 aydır olmadı bende genel bir muayene için doktora gittiğimde yumurta rezervimin yaşıma göre az olduğunu 30 yaşında birisinin rezervine sahip olduğumu söledi ve hemen riske atmamak için aşılama yöntemine geçti.Yarında aşılamam yapılacak biliyorum daha başındayım sizlerin mesajlarını okuyunca hemen umudumu kaybetmemem gerektiğini anladım ama bu denememde olur inşallah hepimizin olur zor bir duyguymuş bu Dualarımda benim yani bizim gibi olan herkesi anıyorum.

semiiiiiii tebrikler tatlımmmmm alahım bu girdiğin sürecin sonundan hamiş olarak çıkmanı nasip etsinnn:)) nevacımmmm dularımız seninlee inşş eşinde artık destek verir ve bu ankara yolculuğu hayırlı olur senin için yetercimmm kızkardeşinin miniği inşş onunladır ve inşşş sımsıkı tutunur. topiğimize yeni katılan arkadaşlar inanın her yazdığınızı okudukça hepiniz için tek tek dua ediorum allahım tüm topiği hamişş olmalarını nasip etsin aminnn öpüldünüz hepiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…