canım benim 1,5 saat falan hepsi işlem 20 dk sürmüş zaten ..korkulacak bişey yok inan bana :)omuza ağrı vurmasının sebebi karbondioksit gazı veriliyor organlar birbirinden ayrılsın diye karnı şişiriyorlar o gaz da omuzda toplanıyor ve ağrı yapıyor canım ..6 aya kadar hamile kalırsın dedi doktor ama 3 ay bitti tık yok semicim bilmiyorum bende başka bir problem mi var artıkın ..
mrhb kızlarrr bir kaç gündür yoktumm ... kız kardeşim tüp bebek yaptırmıştı transferden sonra ohss gelişti 3 gündür has idik bu gün taburcu oldu ama hala tam olarak geçmiş değill has ile yaşadığımız şehir farklı yerlde (tüp bebek merkezi)git gel çok yoruldummm ama olsun kardeşimin bebeği tutunsun sorun değil ben yorulayımmm
bende ameliyat oldum laparoskopi hitereskopi benim ameliyatım 5.30 saat sürmüştü 9 ay doldu ama bendede hala tık yok bende tüp bebek deniycem kızmetse bu ay sonu
masallllllll selamm tatlımmmmmmmmmmmm :)nasılsın canım ya oğluşun nasıl az kaldı değil mi doğuma ?
iyiyim bitanem, senigörmedim kusura bakma tatlım
oğluşumda iyi teyzesi yok bi yaramazlık.
evet çok az kaldı allahımın izniyle yakın zamanda kucağımızda olacak inşallah.
sen nasılsın şekerim iyimisin ? sende bizim aramıza katılsan iyi olurdu ama sen bilirsin (facede)
canım ya zaman ne çabuk geçmiş gerçekten daha dün gibi hamile kalışın :))))))))))))allah hayırlı doğumlar nasip etsin fıstıkım ...oğluşunu bizde heyecanla bekliyoruzz ..bende iyiim hala mücadeleye devam masalcım aalhın izniyle bir hamile kalsam artık :)benim face yok maalesef o yüzden ama atmasyon bir face açacam sanırım bu gidişleee :)öpüldünüzzzzz
kızlar çok teşekür ederimmm inşş hayırlısyla şu eşşek sıpası gelseydiiii çok heycanlıyım kızlar yaaa pzrts test günü kardeşiminnn
yeterciim çoook geçmiş olsun tatlım.
pazartesi inşallah çok pozitif olur test sonucu sonrada rabbim sana ve bütün bekleyen arkadaşlarıma nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?