Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
başım dönüo geçmiş sayfaları okuyamıyorum. hamişlik diil dönme nedeni sigarayı bırakmaya çalışıomm.. dosba anladığım kadarıyla hamile semi de tüpe mi başladı? yeni listeyi yayınlayın kızlar:))). çok sevindimmm ALLAH yardımcımız olsun çok çooooook tebrikediyorum göbişlerinizi öpüorum dospacım. ben de aralıkta başlıycam bi aksilik çıkmazsa tüpe. bi ara hamişlerimizi dualıyalım.
neden kimse yok ya(. burda olduğunuz saatleri denk getiremiorum hep.
sevgili günlük(kendimle başbaşayım gibi geldi)
canım bugün hem sigarayı bırakmaya çalışmaktan, hem gezdirip yedirdiğim içirdiğim tepemde taşıdığım bi arkadaşın terbiyesizliğinden dolayı aynen şu sarı kafa gibi akşamma kadar ağlasam kendime gelemem(((.
sizleri seviyorum kızlarr denk gelip laflayalım artık

merhaba arkadaşlar...
Rabbimden hamiş olanlara yavrularını kucaklarına kolaylıkla almalarını,
bebişleri olmayanlara en kısa zamanda yavrucuklarını kucaklarına almayı nasip etsin inşallah....
Rabbim hepimize yardım etsinnnnnnn...........
bizide kavuştursun bebişlerineeeee

slmmm kızlar nasılsınız

kızlar nasılsınız ben kotuyum be
benım bı akrabam 1 ay kadar once evlendı
bugun ogrendım kız hamıleymıs sok oldum o arada seyrettıgım bı fılmde de
kadın gebelık testı yaptı tabıkı pozıtıf ay oda yetmedı
bı baktım kı bende adet olmusum ayyyyyyyyyyyyy
yanı bu ne be ustuste ah ah bugun bıraz bozugum
allah hepımıze dayanma gucu versın en yakın zamanda bebıslerımızı bıze gondersın
AAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNN

günaydın bacılar nasılsınız

canım yaaa

selam kızlar nasılsınız?

kızlar rabbime şükür dört senenin sonunda,(hep derlerdi de inanamazdım)hiç beklemediğim,en umudum olmayan ayda hamile olduğumu öğrendim
rabbim bütün arayan,bekleyen,bu uğurda emek sarfeden tüm kaderdaşlarıma ve banada sağlıklı bi şekilde yavruma kavuşmayı nasib eder inşallah.
dualarınızı beklerim.

tatlım allah evladını sana bağışlasın ,sağlıkla sıhhattle gelsin bebişin inşallah..böyle uzun beklemenin sonunda gelen hamilelikler bize daha bir mutluluk veriyor ve umudumuz artıyor..inşallah bizlerde mucizemize kavuşuruz ..tebriklerrr tekrarrrr ..sevgilerrrrrrrrrr

amiiiiiin melodicim,rabbim güldürsün yüzlerimizi
çok teşekkür ederim,dört sene neler çektiğimi bi ben bilirim,bi rabbim bilir,inşallah bu defa her şey güzel olur.

Hayırlı olsun Allah Sağlıkla tamamına erdirsin inşallah mutlu oluyorum çevremde hamile haberleri duyunca daha yolun başındayım diye belkide bende aşılamamı yaptırdım bekliyoruzz bakalım henüz 2 gün oldu

günaydın kızlar nasılsınız

canım öncelikle aşilamam hayırlı ugurlu olsun inşallah bebegini hayırlı saglıklı bi şekilde kucagına alırsın sonuç nasıl merak ediyorum inşallah tutunmuştur sana

sende benim gibi 4 senende tutturmuşsun hayırlı ugurlu olsun

beni tebrik eden arkadaşlara cok sagolun allah en kısa zamanda herkese nasip etsin ya bende hiçbir duygu yok nötür yani şuan benim cok mutlu olmam gerekirken yok sanki sıradan birşey gibi ne sevinç ne hüzün sizce bende bi anormallikmi var kendimi hiç hamile gibi hissetrmiyorum

o gencecik canlara
annelerinin kuzularına kıyanları
gözünü kırpmadan can alabilenleri
rabbim sana havale ediyorum

çok üzgünüm kızlar
hastanede önce şehit haberlerini aldım

sonrada morfolojimiz %2 çıktı

hangisine üzülsem

bugün kötübirgün.rabbim bugünümüzü aratmasın

o canilerinde belasını versin

hayırlısı olsun tatlım allah sağ salim bebişine kavuşmayı nasip etsin....

yok cnm bi anormallik yok daha öncede yazdım. bende kalp atışını duyunca evt ben hamileyim dedim.normal yani bende senin gibiydim.tam olarak inanmamda 1 ay filan olmuş heralde.....yni normalsin cnm :))))))))))

Bende bende...Umudum hiiiiç Bitmeyecek..bende Anne olacağım(inş..) Çünküüüüüü ondan bundan değil,Rabb dan istiyoruz kızlar..Rabb ne zaman ol derse o zaman olucak..İnanıyorum,hepimiz buraya yazıcaz bir gün..

Hamile olan arkadaşları kutluyorum ve dua ediyorum,Rabbim bebişlerinizi sımsıkı tutundursun...

inşallah aşılamanın sonucu pozitif olur,beklemek zor bilirim.
sende benim gibi 4 senende tutturmuşsun hayırlı ugurlu olsun
teşekkür ederim kara,inşallah sonuna kadar tutunur yavrum.
teşekkür ederim.
amiiiiin,inşallah,rabbim kahretsin onları inşallah

teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…