kızlar nasılsınız ben kotuyum be
benım bı akrabam 1 ay kadar once evlendı
bugun ogrendım kız hamıleymıs sok oldum o arada seyrettıgım bı fılmde de
kadın gebelık testı yaptı tabıkı pozıtıf ay oda yetmedı
bı baktım kı bende adet olmusum ayyyyyyyyyyyyy
yanı bu ne be ustuste ah ah bugun bıraz bozugum
allah hepımıze dayanma gucu versın en yakın zamanda bebıslerımızı bıze gondersın
AAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNN
selam kızlar nasılsınız?
kızlar rabbime şükür dört senenin sonunda,(hep derlerdi de inanamazdım)hiç beklemediğim,en umudum olmayan ayda hamile olduğumu öğrendim
rabbim bütün arayan,bekleyen,bu uğurda emek sarfeden tüm kaderdaşlarıma ve banada sağlıklı bi şekilde yavruma kavuşmayı nasib eder inşallah.
dualarınızı beklerim.
amiiiiiin melodicim,rabbim güldürsün yüzlerimizitatlım allah evladını sana bağışlasın ,sağlıkla sıhhattle gelsin bebişin inşallah..böyle uzun beklemenin sonunda gelen hamilelikler bize daha bir mutluluk veriyor ve umudumuz artıyor..inşallah bizlerde mucizemize kavuşuruz ..tebriklerrr tekrarrrr ..sevgilerrrrrrrrrr
günaydıııııınnnn
nasılsınız canlarım ..... ben çok şükür iyiyim dün akşam aşılamam yapıldı bu akşamda tekrar yapılacak
kolay geçti narkozun verilmesi ve uyanmam tam 15dk sürdü... bugün yatıyorum yarın hayata kaldığı yerden devam
selam kızlar nasılsınız?
kızlar rabbime şükür dört senenin sonunda,(hep derlerdi de inanamazdım)hiç beklemediğim,en umudum olmayan ayda hamile olduğumu öğrendim
rabbim bütün arayan,bekleyen,bu uğurda emek sarfeden tüm kaderdaşlarıma ve banada sağlıklı bi şekilde yavruma kavuşmayı nasib eder inşallah.
dualarınızı beklerim.
hayırlısı olsun tatlım allah sağ salim bebişine kavuşmayı nasip etsin....selam kızlar nasılsınız?
dualarınızı beklerim.
beni tebrik eden arkadaşlara cok sagolun allah en kısa zamanda herkese nasip etsin ya bende hiçbir duygu yok nötür yani şuan benim cok mutlu olmam gerekirken yok sanki sıradan birşey gibi ne sevinç ne hüzün sizce bende bi anormallikmi var kendimi hiç hamile gibi hissetrmiyorum
inşallah aşılamanın sonucu pozitif olur,beklemek zor bilirim.Hayırlı olsun Allah Sağlıkla tamamına erdirsin inşallah mutlu oluyorum çevremde hamile haberleri duyunca daha yolun başındayım diye belkide bende aşılamamı yaptırdım bekliyoruzz bakalım henüz 2 gün oldu
teşekkür ederim kara,inşallah sonuna kadar tutunur yavrum.sende benim gibi 4 senende tutturmuşsun hayırlı ugurlu olsun
teşekkür ederim.hayırlısı olsun tatlım allah sağ salim bebişine kavuşmayı nasip etsin....
yok cnm bi anormallik yok daha öncede yazdım. bende kalp atışını duyunca evt ben hamileyim dedim.normal yani bende senin gibiydim.tam olarak inanmamda 1 ay filan olmuş heralde.....yni normalsin cnm :))))))))))
amiiiiin,inşallah,rabbim kahretsin onları inşallaho gencecik canlara
annelerinin kuzularına kıyanları
gözünü kırpmadan can alabilenleri
rabbim sana havale ediyorum
çok üzgünüm kızlar
hastanede önce şehit haberlerini aldım
sonrada morfolojimiz %2 çıktı
hangisine üzülsem
bugün kötübirgün.rabbim bugünümüzü aratmasın
o canilerinde belasını versin
Bende bende...Umudum hiiiiç Bitmeyecek..bende Anne olacağım(inş..) Çünküüüüüü ondan bundan değil,Rabb dan istiyoruz kızlar..Rabb ne zaman ol derse o zaman olucak..İnanıyorum,hepimiz buraya yazıcaz bir gün..
Hamile olan arkadaşları kutluyorum ve dua ediyorum,Rabbim bebişlerinizi sımsıkı tutundursun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?