ya kızlar bende cok korkuyorum ya bebegim olmazsa diye
bizimde 1 sene oldu doktora gittim iğneyle klomen verdi faydası olmadı
6 ay daha beklicem isteyen herkese allahım nasip etsin cok zoorrrrrrr
Depremi yaşadıktan o kadar insanı ölmüş gördükten sonra insan herşeyi bir kenara bırakıyo Bu esnada hep şunu düşündüm şimdi bebeğim olsa bu soğukta ne yapardı diye aşılamamın 8. günü belkide tutundu var bilemiyorum bunu bile düşünemiyorum Burada ki herkes için dua edin lütfen
Depremi yaşadıktan o kadar insanı ölmüş gördükten sonra insan herşeyi bir kenara bırakıyo Bu esnada hep şunu düşündüm şimdi bebeğim olsa bu soğukta ne yapardı diye aşılamamın 8. günü belkide tutundu var bilemiyorum bunu bile düşünemiyorum Burada ki herkes için dua edin lütfen
kızlar ben hala adet olmadım, sancım olıyor ama olamıyorum, offf inanılmaz akıntım var, sürekli adet oldum diye wcdeyim ama gelen giden yok..
hasretciğim seni çok merak ettik bitanem...
eğer gelirsen bize yazarmısın tatlım....
merhaba arkadaşlar. depremden dolayı beni merak etmişsiniz çok teşekkür ederim. şulecim de sağolsun özel mesaj yazmış. ben çok şükür iyiyim. deprem sırasında ercişte değildim raporluydum. depremi yaşamadım. Ama arakadaşlarımdan aldığım haberler çok üzücü. vefat eden öğretmen aradaşlarım var mekanları cennet olur inşallah. Gölcük depremini merkezinde yaşamış biri olarak ercişte olmadığım için Allah'ıma şükrediyorum. Allah'ım böyle bir acıyı bir daha yaşatmasın. bu soğuk günlerde çadırlarda sokaklarda yatmak zorunda olan insanların yardımcısı olsun. Allah'ım ölenlere rahmet kalanlara sabır versin inşallah.
elhamdülillah çok sevindim iyi olmana ilk andan beridir aklımdaydın hiçbirimizdede numaran yoktu başımız sağolsun rabbim sabır versin geride kalanlara yardım etsin inşallah bende 99 depremini yaşamış biri olarak çok etkilendim tekrar o yıllarrı yaşıyor gibiyim pazar gününden önce şehitlerimize içim kan ağlarken pazar gününden beridirde memleketimizin insanın haline çok üzülüyorum tebessüm dahi etmek vicdan azabına neden oluyor ALLAHIM çok büyük şu okunan ezanların yüzü suyu hürmetine yardım etsin inşallah.merhaba arkadaşlar. depremden dolayı beni merak etmişsiniz çok teşekkür ederim. şulecim de sağolsun özel mesaj yazmış. ben çok şükür iyiyim. deprem sırasında ercişte değildim raporluydum. depremi yaşamadım. Ama arakadaşlarımdan aldığım haberler çok üzücü. vefat eden öğretmen aradaşlarım var mekanları cennet olur inşallah. Gölcük depremini merkezinde yaşamış biri olarak ercişte olmadığım için Allah'ıma şükrediyorum. Allah'ım böyle bir acıyı bir daha yaşatmasın. bu soğuk günlerde çadırlarda sokaklarda yatmak zorunda olan insanların yardımcısı olsun. Allah'ım ölenlere rahmet kalanlara sabır versin inşallah.
merhaba arkadaşlar. depremden dolayı beni merak etmişsiniz çok teşekkür ederim. şulecim de sağolsun özel mesaj yazmış. ben çok şükür iyiyim. deprem sırasında ercişte değildim raporluydum. depremi yaşamadım. Ama arakadaşlarımdan aldığım haberler çok üzücü. vefat eden öğretmen aradaşlarım var mekanları cennet olur inşallah. Gölcük depremini merkezinde yaşamış biri olarak ercişte olmadığım için Allah'ıma şükrediyorum. Allah'ım böyle bir acıyı bir daha yaşatmasın. bu soğuk günlerde çadırlarda sokaklarda yatmak zorunda olan insanların yardımcısı olsun. Allah'ım ölenlere rahmet kalanlara sabır versin inşallah.
canım benim iyi olmanıza çok sevindim inan.
allahım sizi korusun bitanem.
ölenlere allahtan rahmet, kalanlarada allahımdan sabır diliyorum.
allahım beterınden korusun inşallah. allah yardımcıları olsun hakkaten çoook zor durumdalar...çok üzücü bi durum.
elhamdülillah çok sevindim iyi olmana ilk andan beridir aklımdaydın hiçbirimizdede numaran yoktu başımız sağolsun rabbim sabır versin geride kalanlara yardım etsin inşallah bende 99 depremini yaşamış biri olarak çok etkilendim tekrar o yıllarrı yaşıyor gibiyim pazar gününden önce şehitlerimize içim kan ağlarken pazar gününden beridirde memleketimizin insanın haline çok üzülüyorum tebessüm dahi etmek vicdan azabına neden oluyor ALLAHIM çok büyük şu okunan ezanların yüzü suyu hürmetine yardım etsin inşallah.
kızlar aşılamam tutmadı( bayramdan sonra kısmetse tüp düşünüyorum
hasretcim geçmiş olsum milletimizin başı sağolsun...bi daha yaşatmasın Rabbim
çok şükür canım hepimiz merak içindeydik evet bende düzce depremini yaşamış biri olarak çok zor günler yaşıyorlardır eminim rabbim yardım etsin inşallah.
tumeciğim inşallah tatlım inşallah hamilesindir dicem ama ama düzen diye birşey kalmadı bizde malesef birazdaha bekle tatlım havalar soğuduya oda etkilşiyor üşütüyoruz ne kadar dikkat etsekte.benimde daha 15 gün falan var adetime şimdidedn kasıklarım ağırıyor çok kötü
dosbam herşeyin hayırlısı tatlım geçmiş bitmiştir önümüze bakmak gerek
melodide ne zamandır uğramıyor nerelerde bu kız yahu
kızlar aşılamam tutmadı( bayramdan sonra kısmetse tüp düşünüyorum
hasretcim geçmiş olsum milletimizin başı sağolsun...bi daha yaşatmasın Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?