hayırlısıyla olur inş bitanem.. ben de 18 gün önce bebeğimi kaybettim.. rabbim hayırlısıyla nasip etsin hepimize..
her yerde bu msj gece bunları kopyala yapıştır yapmışsınız ben bu işten hiç bişey anlamadımmm...Merhabalar,eşim bir buluş yaptı.spermdeki kalitesiz hücreleri yok edip sadece kaliteli spermlerin geriye kalmasıyla döllenme ve tutunma ihtimalini 2 kat arttıracak bir molekülü bulduk sanırım,döllenme ihtimali 2 katına kadar çıkabiliyor,diyet takviyesi olarak üretim için firmalarla görüşüyoruz dua edinde bir an önce anlaşma sağlansın piyasaya çıksın.Fazla bir parayada ihtiyaç yok ama borçlarımız var ve bu işe yatıracak paramızda şu an için yok.Dua edin başarılı olalım.Bayram sonrası tüp bebek yapan bir hocaylada görüşeceğiz,belki kendisi yatırım yapar.
Bu işe yatırım yapmak isteyenler varsa özelden mesaj çeksin,merak etmeyin eğer hemen işlere başlarsak ruhsatı almakla birlikte hemen piyasada olabilecek bir ürün.Az kaldı rahat olun,sizi anlıyorum ama emin olun çok uğraşıyoruz türkiyede bu işe para yatıracak kişi bulmakta zorlanıyoruz.Dua edinde başaralım.Bu molekül aynı zamanda kanser hastalığını önleyebilir(tedavi edebilir dersek ilaç oluyor),otoimmün hastalıkları önleyebilir,premenstruasyon dönemindeki sıkıntılı dönemleri yok edebilir,kadınlardaki yumurtaların sadece kaliteli olanlarını geriye bırakıp erkekten gelecek kaliteli spermlerle döllenme ve tutunmayı kat be kat arttırıp tüp bebekteki başarı oranını yaklaşık yüzde 90-100lere çıkartabilir,şu an başarı oranı yüzde 15-25 arasıdır. Dua edin bu işe biri yatırım yapsın.
Bu molekül spermdeki ve yumurtalardaki apoptotik hücreleri yok ediyor böylelikle sperm sayısını azaltıyor gibi görünüyor ama esasında gereksiz sağlıksız hücreleri yok ettiği için sayı düşüyor ama kalite oranı artıyor.bu yazıyıda tıpçı hocalara tıbbi bilgi vermek için yazdım.Dua edin birisi bu işe girsin,ortak olsun,fazla yatırıma da ihtiyaç yok,altı üstü ruhsat alınacak tarım bakanlığından,Dua edin arkadaşlar,nazar değdirmeyin lütfen.
Eşimin ismi Dr.Enver P....dir.Bunu yazmamızın sebebide ileride bu tarz ürünler çıkaracak kişileri şimdiden engellemektir.Bulduğumuz molekül sperm sayısını azaltıyor ama geriye sadece sağlıklı spermler kaldığı için başarı 2 kata kadara artıyor.Dünyanın en büyük ilaç firması bu molekülü ve gidiş yolunu onayladı,elimizde eşimin tahlilleri var sperm sayısını azaltıp,kalitesini arttırdığına dair,diğer ürünler sayıyı arttırdıklarını iddia ediyorlar bizim farkımız bu.az kaldı dua edin.
canım benim çok üzüldümmmmm inan allah tez zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah hepimize..mücadeleye devam febecim ne yapalım rabbim bizi sınıyor sanırım bazen isyan etmemek için zor tutuyorum kendimi sonraaa geçiyorrr..ama artık çok fazla ağır gelmeye başladı yıllar geçtikçe zaman daraldıkça insanların sorgulayan bakışları arttıkça alıp başımı gidesim geliyorr..inşallah 2012 ye bebiş haberleriyle gireriz sevgilerrrrrrr
her yerde bu msj gece bunları kopyala yapıştır yapmışsınız ben bu işten hiç bişey anlamadımmm...
herkezin bayramı mübarek olsun kızlar
kara seni merak ediyorum tatlım ne durumdasın?
bu arada ben dün regl oldum ama dünde bu günde yok denecek kadar az geldi bende anlamadım((((((
herkezin bayramı mübarek olsun kızlar
kara seni merak ediyorum tatlım ne durumdasın?
bu arada ben dün regl oldum ama dünde bu günde yok denecek kadar az geldi bende anlamadım((((((
sogolun şimdilik kanama birşey yok yarın dr gitcem inşallah hayırlı haberler alırım annesinde kalmiştirbebegim ama ne nide bulantisi nede başka bir belirti yok
sogolun şimdilik kanama birşey yok yarın dr gitcem inşallah hayırlı haberler alırım annesinde kalmiştirbebegim ama ne nide bulantisi nede başka bir belirti yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?