Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayırlı cumalar kızlar
cumanız mübarek dualarınız kabul olsun işallah aminnnn..

iyi dilekleriniz için sagolun arkadaşlar inanın destekleriniz benim için cok önemli ne olur dua edin inşallah en kısa zamanda sizlerle beraber tadariz bu duyguları daha basit konuları konuşuruz ismi ne olacak nasıl dogum yapcaz cinsiyeti ne bebek takımlarımız nasıl hepimiz en kısa zamanda saglıklı gebelikler geciririz allahım kesilecek kurbanların hürmetine dualarımızı kabul eyler

hayırlısıyla olur inş bitanem.. ben de 18 gün önce bebeğimi kaybettim.. rabbim hayırlısıyla nasip etsin hepimize..

canım benim çok üzüldümmmmm inan allah tez zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah hepimize..mücadeleye devam febecim ne yapalım rabbim bizi sınıyor sanırım bazen isyan etmemek için zor tutuyorum kendimi sonraaa geçiyorrr..ama artık çok fazla ağır gelmeye başladı yıllar geçtikçe zaman daraldıkça insanların sorgulayan bakışları arttıkça alıp başımı gidesim geliyorr..inşallah 2012 ye bebiş haberleriyle gireriz sevgilerrrrrrr

her yerde bu msj gece bunları kopyala yapıştır yapmışsınız ben bu işten hiç bişey anlamadımmm...

Son düzenleme:

amin cnm inşş..isyan etmek yok tatlım evet bu bizim sınavımız..

canımmmmmmmmm arkadaşlarımmmmmmmmmm bayramınız kutlu,umutlu olsunnnnnnnn ve bol bebişliiiiiiiiiiiii:)))))))))))karacımmmmmmmmmmmm dualarımız seninlee senden de iyi haber glicek inşallah çifte bayram yapıcaz o zman ..allahımm büyük allahım inşallah bebeğini sana bağışlarrrrrrrrrr tatlım..lütfennnnnnnnnn topiği de uğrayınnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrr şu face bozdu topiğiiii ama yaaaaaaaaaa...hepinizi çok özledimmmmmmmmmm..şuleeeeeeeeeee hiç haber yok sendennnnnnnnn ..umarımmmmmmmm iyisindirrrrrrrr ve herşey yolundadırrrrrrrrrrr.dosbamm aşılaman tutumamışşşş çok üzüldüm ama ilaçların etkisi devam ediyormuş biliyorsun çalışmalrı aksatma sen bakarsın minik dosba süpriz yaparrrrrrrrrrrrr:)

herkezin bayramı mübarek olsun kızlar
kara seni merak ediyorum tatlım ne durumdasın?

bu arada ben dün regl oldum ama dünde bu günde yok denecek kadar az geldi bende anlamadım ((((((

her yerde bu msj gece bunları kopyala yapıştır yapmışsınız ben bu işten hiç bişey anlamadımmm...

valla ben artık bu tarz şeylere pek güvenmiyorum çünkü bizim gibi hastalar ne duysa yapacak durumda ve bunun farkında olanlar kimi harcayacağını iyi biliyor arkadaş demişki kalitesiz spermleri yok ediyor bizde morfoloji 0 zaten düzgün sperm yok hepsi ölüp gidecek ne anladım bu işten keşke etkili olsa tek diyeceğim rabbim doğru insanların yanında olsun eğer bu dr da dürüstse,gerçekten tüm kalbimle söylüyorum yolu açık olsun ama eğer paraysa tek neden ALLAHA HAVALE EDİYORUM.

bu arada ben dün regl oldum ama dünde bu günde yok denecek kadar az geldi bende anlamadım ((((((

offf sorma nevacım ben de 3 kasımda gördüm kartı... avucumu yaladım. bu iş kafaya takmadan da olacak gibi değil.... sıkıldım artık yaaa

sogolun şimdilik kanama birşey yok yarın dr gitcem inşallah hayırlı haberler alırım annesinde kalmiştirbebegim ama ne nide bulantisi nede başka bir belirti yok

sogolun şimdilik kanama birşey yok yarın dr gitcem inşallah hayırlı haberler alırım annesinde kalmiştirbebegim ama ne nide bulantisi nede başka bir belirti yok

tatlım inşallah bebeğin seninledir canım lütfen olumlu düşünnn..dualarımız seninleeeeeeeeee..bazen hiçbir belirti vermeyebilirr herkes de bulantı olmuyor içini ferah tut..

karacım guzel haberlerını beklıyoruz allh yuzunu guldursun bızede dua et tamam

slm kızlar sizlere hayırlı haber vermek isterdim amaolmadı rüyam yaşamadan bitti bebegim gelişmemiş gelişimigecen hafta durmuş kalp atışlarını alamadık şimdi kurdaj olcam ne diyim allah hepimizi hayırlısını nasip etsin cok kötüyüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…