Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar dün kurdaj oldum bugun hastaneden cıktım cok kötüydü işlem boyunca bagıra bagıra aglamışım anestezinin etkisiyle sonra bide beni gebelerin oldugu servise yatırdılar sabaha kadar bebek sesleri gördügüm her gebe her bebek sesi sanki yüreğimi oydu durdu taburcu olurkrn işlemim yapıldıgı bölüme geçtim bitane baha kurdaj olcak hasta vardı işlemde nasıl agladı dayanamadım kaçtim bebegimi patolojiye göndercekler inşallah hayırlı sonuçlar cıkar en kısa zamanda alırız bebeişlerimizi kucagımıza cok zormuş içimden can kopardılar

seni çok iyi anlıyorum bitanem.. benimki normal doğum şeklinde oldu,resmen doğum yaptım yani..sonra benide aldıkları oda yeni doğum yapanların katıydı.. sürekli bebek sesleri.. ve en acısı yatırdıkları odada bebek için beşik vardı ama bizimki boştu..

çok geçmiş olsun..en büyük acımız bu olsun..napalım eşimize ve bize uzun ömürler versin rabbim.. inşş en kısa zamanda tekrar nasip etsin..

canım geçmiş olsun ne söylesem boş biliyorummmm rabbim bir daha böyle bir şey yaşatmasın inşş bundan sonra bebeğini kucaklarsınnn

çok zor ya ALLAH sabır versin inş en kısa zamanda hayırlı ve güzel bir gebelik yaşar bebeğini kucağına alırsın...

cnm ne zorluklar yasamısın allh kefaret saysın cnm
allh sanasabırların en buyugunu versın ınsallah bı daha kı hastane yatısın dogum ıcın olur tatlım

Merhaba arkadaşlar.bende sizler gibi 9 yıldır bebek hasreti çekenlerdenim.3 negatif aşılama 4 tüp bebek denemesi.ilk deneme mecburi kürtaj (bebek gelişimi olmadığı için)2. Deneme kimyasal gebelik.3 ve 4 negatif.500 yasin adadım benim için okuyacak arkadaşlar varsa özelden msj atabilir...

ayni şekilde sabahakadar hiç uyumadım gözüm hep beşikteydi kendimi hazir hissediyordum ama yok hiç hazır degilmişim allah dayanma gücü verir inşallah ben bu gebelik için 4 seneyi aşkındır ugraştım ne acılar göz yaşları döktüm 30 dk içinden bebegim benden gitti diyorumya hep bagırmısın bebegimi almayım diye 4 senedir yaşadıklarımı dökmüşüm masada dişarda eşim ve annemler içimdeki acıyı dinlemişler ama hem ruhen hem bedenen hemen toparlannıp yeniden umudumum peşinde koşmaya devan etcem bu gebelik bana allahımım bi mucisesiydi ben yeniden tüp bebek için hazırlanırken geldi kondu karnıma bebegim bir kuş oldu cennete koştu ve allahımım izniyle cennetten annesine ve kardeşlerine dua etcek

cok sagolun arkadaşlar duygularınızın samimi oldugunu biliyorum cünkü hepimizin yarası ayni yerde onun için insanlardan sorularında kacarkrn acımı burada paylaşıyorum inan desteginiz benim için cok önemli

karam canımın içi rabbim inşallah yine güldürecek yüzünü bitanem tüm isteyenlere inşallah vakti zamanunda bizlerde alacağız kucağımıza ne güzel bir meleğin var bak cennette seni bekleyen bunu düşün tatlım rabbimden geldi ve yine ona gitti

inşallah canım allah en kısa zamanda hepimize bir bebek versin hiç birimizin gözü yaşlı kolları boş kalmasın

amiinnn cnmm inşş.. inşş en kısa zamanda rabbim tekrar nasip etsin..kucağımıza alalım,mis kokusunu içimize çekelim inşş..

Arkadaşlar merhaba.8 yıllık evliyim.tüm çabalara rağmen bebeğim olmadı.500 yasin adadım.benim için okuyacak arkadaşlar varsa özelden msj atabilirmi...

söyleyecek bişey bulamıyorum sözün bittiği yer ama emin ol canım rabbim sabrını veriyor ALLAHA emanet ol.

iyiyim canım sağol seni çok özledim ben çok uzun zamandır girmiyorum topiğe haklısın ama bence sen bi face aç kendine öpüyorum seni.

canım yazdıklarını okuyunca gözyaslarımı tutmadım allah sana sabır versin benimde 1 senedir olmuyor eşimle bende sorun yok gözüküyor
bi an kendimi senin yerine koydum anne olmayı ne kadar istiyorum bende anlatamam senin yasadığını bende senle yasadım cok kötü oldum inş. en kısa zamanda hamile kalırsın dualarım seninle öptüm canım kib

kızlar şimdi sonucum 1956 çıktı ama doktorum yoktu cuma geliyormuş ama var galiba çok mutluyum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…