slm kızlar sizlere hayırlı haber vermek isterdim amaolmadı rüyam yaşamadan bitti bebegim gelişmemiş gelişimigecen hafta durmuş kalp atışlarını alamadık şimdi kurdaj olcam ne diyim allah hepimizi hayırlısını nasip etsin cok kötüyüm
slm kızlar sizlere hayırlı haber vermek isterdim amaolmadı rüyam yaşamadan bitti bebegim gelişmemiş gelişimigecen hafta durmuş kalp atışlarını alamadık şimdi kurdaj olcam ne diyim allah hepimizi hayırlısını nasip etsin cok kötüyüm
ALLAH sabır versin karacım.
kızlar neler yaptınız bayrmda nerelerde gezdiniz
ben kast.ya gittim bayramdan sonra düğüne tüm kurtlRI DÖKTÜM GELDİM
düğün çok güzeldi
ohh kastamonu havaları çalsada oynasak
tabi tüm arkadaşlarımı gördüğümü ve hepsinin yanında bebişleri olodugunu söylememe gerek yok sanırım dimi kızlar
face baktım ama malum geçmşiş yok
gülün oğluşu olacakmış
sağlıkla gelsin gülcüm
daha on dk oldu geleli ama şimdide burda bir kınaya gitmem lazım.yorgunum ben ya
neyse gideyimde azcıkta orada oynayayyım bari
merhaba bayanlar :) ben 40 gündür filan hasta değilim doktora gittim ultrasonda bişey göremedi kan tahlili yaptı sonuç 277 çıktı salı gününe tekrar çağırdı..şüpheli dedi inşallah vardır çok heyecanlıyım sizinle paylaşmak istedim... :d bişey olursa yazarım dua edin bana...
ahh ahhh ne guzel bı gelısme be inşlh şuphesı bebıs cıkar cnmmerhaba bayanlar :) ben 40 gündür filan hasta değilim doktora gittim ultrasonda bişey göremedi kan tahlili yaptı sonuç 277 çıktı salı gününe tekrar çağırdı..şüpheli dedi inşallah vardır çok heyecanlıyım sizinle paylaşmak istedim...bişey olursa yazarım dua edin bana...
evet bız panax kullanıyoruz bız kaan hocaya 2 sene boyunca gıtıtkCemren seni panax topiğindede gördüm değilmi? Sizde kullanıyordunuz?sizde sorun neydi canım birde kaan aydosa gittin sanırım memnunmusun bizde gitmeyi planlıyoruzda
Arkadşlar bn geçenlerde yazmıştım.Geçen 27 ekimde tüp bebk 1.denemeyi yaptım.12.günü test sonucum 0
100 çıktı.Adet olmamıştım düne kadar.Bugün ise 8-10 saattr bnden kahverengi akıntı geliyo.Söylemesi ayıp affedin ama normal akıntı koksnda faka adet gibi de değil.Sizce negatiften pozitife dönermi bu negatif sonuçtan sonra offf çok merk ediyom
ahh ahhh ne guzel bı gelısme be inşlh şuphesı bebıs cıkar cnm
Evet bız panax kullanıyoruz bız kaan hocaya 2 sene boyunca gıtıtk
dalında ıyı bı dr bızede endol trental klomen testojel sustanon ampul anlıcan herseyı kullandık
ama bıze hıc fayda etmedı cnm ama gıdın ıyı bı dr dur
baktık bısey fayda etmıyo hrseyıde denedık sonunda panaxı gorduk
dedık nasılsa herseyı denedık bunuda deneyelım
asagı yukarı 5 ay oldu ılaca baslayalı ılk testte sperm dısı hucreler gorundu ( hep 0 olan testlerden sonra),
yanı allhın ıznıyle ınşllh devamı gelır bakalım bız devam edıyoruz ılaca hakkımıza hayırlısı cnm
sızın sorun nedır ne zamandan berı ılac kullanıyorsunuz tatlım
ayyy inşallahh yaaaaaa yüreğime su serptiniz..eğer olursa haber veririm size..her anı paylaşcam burada..normalde arkadaşım yok ama burda siz varsınız iyiki varmışsınız :) sağolun...
arkadşlar bn geçenlerde yazmıştım.geçen 27 ekimde tüp bebk 1.denemeyi yaptım.12.günü test sonucum 0
100 çıktı.adet olmamıştım düne kadar.bugün ise 8-10 saattr bnden kahverengi akıntı geliyo.söylemesi ayıp affedin ama normal akıntı koksnda faka adet gibi de değil.sizce negatiften pozitife dönermi bu negatif sonuçtan sonra offf çok merk ediyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?