Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
metin olmaya çalış canım...daha genciz..inşallah yakında
yeniden hamile kalırsın..

benim kuzenimde ilk bebeğini aldırmak zorunda kaldı...psikolojik olarak elbetteki sarsıldı ama
çabuk toparlandı...4ay sonra ikinci müjdeyi verdi bize ve çok sağlıklı bir hamilelik geçirip
Eymenimizi dünyaya getirdi...çok zeki ve tatlı bir oğlu var...inşallah seninde olacak canımm...

bu sıpalar okadar tatlıki...ancak yerini başka bir sıpa doldurabilir:)tüm kalbimle dua ediyorum senin için:)

canım yaaaa çok üzüldümmmm rabbim yardımcın olsunnn

canım çok üzüldüm. Allah'ım yar ve yardımcın olsun. sana dayanma gücü versin inşallah. veren de Allah alan da Allah. aldığı gibi tekrar verecektir inşallah.

allh sabır versın tatlım kendını cok uzmemeye calıs zordur
ama toparlanmaya calıs
gecmıs olsun cnm

canım benım çok üzüldüm. çok geçmiş olsun.
allahım sabır versin sana bitanem. yiyecek ekmeği, içecek suyu yokmuş bu dünyada...
isyan etmeden rabbimin sağ salim hayırlı evlat göndereceği zamanı beklemekten başka çaremiz yok.
rabbim dermansız dert vermesin bitanem. biliyorum tesellisi yok bu durumun çok çok sabır diliyorum sana canım...

allahım en yakın zamanda tekrar meleğini gönderir inşallah dualarım senınle
cenette bebişin seni bekleyecek bitanem

ne denebilirki canım sabırdan başka ama bunuda atlatacağına eminim

cnm çok üzüldüm bu durumda ne deir bilmiyorum allahım bi daha böyle acılar yaşatmasın hakkımızda herşeyin hayırlısı demek daha zamanı var inşallah en kısa zamanda tekrar meleğini gönderir rabbim

ALLAH sabır versin karacım.

kızlar neler yaptınız bayrmda nerelerde gezdiniz

ben kast.ya gittim bayramdan sonra düğüne tüm kurtlRI DÖKTÜM GELDİM
düğün çok güzeldi
ohh kastamonu havaları çalsada oynasak
tabi tüm arkadaşlarımı gördüğümü ve hepsinin yanında bebişleri olodugunu söylememe gerek yok sanırım dimi kızlar
face baktım ama malum geçmşiş yok
gülün oğluşu olacakmış
sağlıkla gelsin gülcüm

daha on dk oldu geleli ama şimdide burda bir kınaya gitmem lazım.yorgunum ben ya
neyse gideyimde azcıkta orada oynayayyım bari

o sefan olsun cnm
hayat baska turlu gecmıyo

merhaba bayanlar :) ben 40 gündür filan hasta değilim doktora gittim ultrasonda bişey göremedi kan tahlili yaptı sonuç 277 çıktı salı gününe tekrar çağırdı..şüpheli dedi inşallah vardır çok heyecanlıyım sizinle paylaşmak istedim... bişey olursa yazarım dua edin bana...

inşallah canım ama değerine göre hamilesin ama düşük olduğu için şüpheli demiş sanırım inşallah gelişir gebeliğin inşallah geç döllenmedir

Cemren seni panax topiğindede gördüm değilmi? Sizde kullanıyordunuz?sizde sorun neydi canım birde kaan aydosa gittin sanırım memnunmusun bizde gitmeyi planlıyoruzda

ahh ahhh ne guzel bı gelısme be inşlh şuphesı bebıs cıkar cnm

Cemren seni panax topiğindede gördüm değilmi? Sizde kullanıyordunuz?sizde sorun neydi canım birde kaan aydosa gittin sanırım memnunmusun bizde gitmeyi planlıyoruzda
evet bız panax kullanıyoruz bız kaan hocaya 2 sene boyunca gıtıtk
dalında ıyı bı dr bızede endol trental klomen testojel sustanon ampul anlıcan herseyı kullandık
ama bıze hıc fayda etmedı cnm ama gıdın ıyı bı dr dur
baktık bısey fayda etmıyo hrseyıde denedık sonunda panaxı gorduk
dedık nasılsa herseyı denedık bunuda deneyelım
asagı yukarı 5 ay oldu ılaca baslayalı ılk testte sperm dısı hucreler gorundu ( hep 0 olan testlerden sonra),
yanı allhın ıznıyle ınşllh devamı gelır bakalım bız devam edıyoruz ılaca hakkımıza hayırlısı cnm
sızın sorun nedır ne zamandan berı ılac kullanıyorsunuz tatlım

ayyy inşallahh yaaaaaa yüreğime su serptiniz..eğer olursa haber veririm size..her anı paylaşcam burada..normalde arkadaşım yok ama burda siz varsınız iyiki varmışsınız :) sağolun...

Arkadşlar bn geçenlerde yazmıştım.Geçen 27 ekimde tüp bebk 1.denemeyi yaptım.12.günü test sonucum 0
100 çıktı.Adet olmamıştım düne kadar.Bugün ise 8-10 saattr bnden kahverengi akıntı geliyo.Söylemesi ayıp affedin ama normal akıntı koksnda faka adet gibi de değil.Sizce negatiften pozitife dönermi bu negatif sonuçtan sonra offf çok merk ediyom

canım bunu anlamanın tek yolu test yaptırmaktırrrr hemen has git ve kan ver kesin olur aklında bir şey kalmaz

evet bizimde denemediğim ilaç ve yöntem kalmadı panaxta aldık k.valdemin isteği üzerine senimi kırcaz dedim :))))))))))))))) hatrı kalmasın kadıncağazın dimi ama :)
daha 2 gün oldu başlayalı canım bakalım inşallah işe yarar
bizde sorun dr lara göre sebepsiz infertilite Ama eşim 5 sene önce varikosel ameliyatı oldu test sonuçlarına baktığımdada en önde gözüken şekil bozukluğu ve normal morfoloji % 0 canım ve bize 2 kez boşu boşuna aşılama yaptırdılar ama tüp bebeği tedavi olmadan yaptırmak istemiyorum onun içinde kaan aydosa gitmek istiyorum ama bugün bir türlü randevü alamadım hastaneyi aradım başka no verdi oda bozuk çıktı sinirlendim yarın kociş alacak bakalım. Sende nosu varsa çok mutlu olurum canım rbbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.bizde günde 3 kez kullanıyoruzyani eşim siz??

ayyy inşallahh yaaaaaa yüreğime su serptiniz..eğer olursa haber veririm size..her anı paylaşcam burada..normalde arkadaşım yok ama burda siz varsınız iyiki varmışsınız :) sağolun...

inşallah canım inşallah mutlu haberi paylaşırsın

canım bu ay benimde adetim öyleydi 5 gün kahverengi leke halinde bende şaşırdım ama bazen öyle oluyor kan testinde çıkmadıysa oktur tatlım üzülme ne olur bizimde sınavımız bu işte umudumuz var iyiki oda olmasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…