Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar cumayı beklemedim bugün özele gittim...değerlerin çok güzel dedi...ultrasondan keseyi göremedi 15 gün sonra gözükür dedi...ilaç verdi...dikkat etmem gerekenleri söyledi...çok mutluyum...şimdi benimle ilgili konuşuluyor şu zaman doğacak şöyle yapalım şunları alalım vs... diyorumki benimlemi ilgili konuşuluyo çok farklı birşey insan inanamıyor :) allaaaaahhhhhhhhh isteyen herkese nasip etsin...isterken peygamberimizin adıyla onu araya katarak isteyin ben öyle yaptım...rabbim herkese nasip ettssssiiiinnnnnn..... :):):):)

hayırlı cumalar rabbim tüm dualrımız kabul etsin sağlık huzur versinnnn
gönülerimizden geçeni nasip etsin inşşşşşşşşşşşşşşşşş

sağlıkla kucakla inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
aminnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnn

merhaba kızlar. ben de buraya üye olan ama daha çok okuyarak takip edebilenlerdenim. belki aranızda beni hatırlayanınız vardır. ben de çok bebek istiyordum, 2010 yılında ilki eylül ayında, diğeri aralık ayında olmak üzere 2 sefer aşılama yaptırdım. biri olumsuz sonuçlandı, diğeri ise düşükle sonuçlandı. yılbaşı gecesi herkes yeni yıla girmenin mutluluğunu yaşarken ben düşük acısı yaşadım. karalar bağladım, eşim şimdi bazen o zamandan bahsederken evimin cenaze evi gibi olduğunu söylüyor. şöyle bir bakınca evet aynen de öyleydi, perdeleri bile açmadan karanlıklarda yatıp sadece ağlayıp uyuyordum. neyse ki çalışıyorum da dışarı mecburen çıkıyordum. yoksa onu bile yapmazdım galiba. eşimin ve iş arkadaşlarımın çok desteğini gördüm. ve tam o sırada iş dışında bir arkadaşımın hamilelik haberini duydum. ama nasıl duydum, benden gizlediklerini öğrenerek duydum. aslında benim daha fazla üzülmemem için böyle birşey yapmışlardı ama ben daha da çok üzüldüm. hatta iki üç hafta arkadaşımla görüşmedim. neyse sonra kendimi toparladım. çünkü bebeğim oluyordu, yani bebeğimizin olmaması için bir neden yoktu. zaten doktorlar da öyle demişti hep, sebepsiz infertilite. ama ben ille de birşey var diye düşünüp korkuyordum, şükür ki yokmuş. bunu düşündüm ve kendi kendime evde düşük sonrası hormonlarım düzelsin diye hayıt tohumu çayı içtim ve içimde varsa bir pislik temizlensin diye soğan kürü uyguladım. kafamdan hamilelik fikrini attım desem yalan olur, ama eylül ayına kadar kendimce mola verdim diyordum ??? eylül ayında tüp bebek denemeyi düşünüyordum, hatta çok düşünmemeye çalışıyordum. sonra 1,5 ayda 3 kere adet oldum. ve bir daha da olmadım :) yani anlayacağınız kendiliğinden hamileydim artık. hayıt tohumunun soğan kürünün ne kadar etkisi oldu bilmiyorum, ama herşeyden önce Allahın izniyle hamile oldum.

çok ama çok berbat bir hamilelik geçirdim. hastanede yattım, hiçbirşey yiyemedim, içemedim. daha önceden de var olup ta benim bilmediğim bir sürü hastalıklarımı öğrendim. ve hamileliğin de etkisiyle o rahatsızlıkları yoğun bir şekilde yaşadım. ve nihayet bebeğime 3 hafta erken zorunlu sezeryanla kavuştum. şimdi bebeğim 18 günlük. çok güzel bir kızımız oldu. Allahıma ne kadar şükretsem az geliyor. nasıl şükredeceğimi bilemiyorum. o kadar kötü hamileliğe ve nerdeyse ilaçla beslenmeye rağmen bize sağlıklıca kızımızı verdi diye. eşim hala şoktan kurtulamadı. nasıl anlatsam bilemiyorum ama çok güzel bir duygu. bu kadar zor bir hamilelik geçireceğimi bilseydim gene isterdim, gene uğraşırdım. Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu. istemeyene değer bilmeyecek olana bildiği gibi yapsın. daha 2 gün önce haberlerde 7 günlük bebeği sokağa attıklarını izledim. bu nasıl vicdandır, bunlar nasıl insandırlar.

sizleri anlıyorum, sizler ve sizler gibi bebek için uğraşanlar için sonsuz dua ediyorum. Allah hepinizin gönlüne göresini versin ve dilerim ki sizler daha fazla yıpranmadan versin. beklemek ve belirsizlik çok zor. Allah anne karnında ve ya artık doğmuş, büyüyen tüm çocukların hep yanında ve yardımcısı olsun. onları anne babalarına bağışlasın. hepiniz tez zamanda hayırlısıyla kavuşun bebeklerinize, iyice çekin onların kokusunu içinize sindire sindire. sakın umudunuzu yitirmeyin lütfen.

bunları size destek olmak için yazdım. yanlış anlaşılacak birşey yazdıysam şimdiden özür dilerim. keşke elimde sihirli değnek olsa ve hepinizin yardımcısı olabilsem. herkesin söylediği klasik şeyleri söylemek istemiyorum. Allah yolunuzda yardımcınız olsun. hepinize sevgi ve saygılar...

hayırlı cumalar rabbim tüm dualrımız kabul etsin inşşşşşşşşşşş

ne kadar güzel yazmışsın okurken gözyaşlarıma hakim olamadım. Allah sağlıkla, mutlukla, huzurla, hayırlarla cümleyle büyütmeni nasip etsin canım. çok teşekkürler umut verdiğin için. bunları okudukça umut doluyor insan:)

çok tebrikler maaaşallah canım. sağlıkla kucağına alıp büyütmekte nasip olsun inşallah. darısı tüm isteyenlere:) tekrar tebrikler

karacım çok ama çok geçmiş olsun( şu şapşal işleri bi düzene sokamadılar. birazda hastane yönetiminin düşüncesizliği. Allah yardımcın, yardımcımız olsun..

sağlıkla kucakla inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
aminnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnn

amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN...

sağol canım umut olduğun için inşallah bizlerde mucizelereimize kavuşuruz canım ne güzel bak sen kavuşmuşsun dua et bizlere tatlım.

tdeniz ben demiştim sana dimi çok sevindim canım inşallah kucağına aldığın günleride görürüz

nasılsın kuzummmm
çok şükür bitanem sen nasılsın??

aminn cnm inşş.. çok sevindim hayırlısıyla kucağına alırsın inşş.. çok dikkat et kendine ..allaha emanet ol..ve bizede çok dua et lütfen..

ayy eylül canımm tebrik ederim.. rabbim analı babalı büyümesini nasip etsin inşş..ara ara aklıma geliyodun,naptı nasıl geçiyo diye iyiki geldin iyiki bu güzel haberi paylaştın bizimle..

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

çok şükür bitanem sen nasılsın??

aminn cnm inşş.. çok sevindim hayırlısıyla kucağına alırsın inşş.. çok dikkat et kendine ..allaha emanet ol..ve bizede çok dua et lütfen..

canım hayat telaşı içinde koşuşturuyoruz çok şükürrrrrr başak bir sıkıntımız yokkkk

dualarım sizlerle arkadaşlarrr....allahım sizlerede nasip etsin...tüm iyi dilekleriniz için sağolun...hepinizi öpüyorumm...

rabbım mutlulugunu daım etsın kucagına alıp sevmeyı
allah analı babalı hayırlı evlat nasıp etsın cnm

merhaba arkadaşlar sizlerle bayadır görüşemiyorum çünkü ben ev taşıdım tayinimiz çıktı internet yoktu bi ara şimdi vınn kullanıyoruz ve hamile kalmak için uğraşıyorum hamile kalan arkadaşlara hayırlısıyla bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin ve bizlerede en kısa zaman da hamile kalmayı nasip etsin rabbim inşaallah kızlar geçen hafta dr a gittim ve miyom olduğunu ve aldırmamız gerektiğini söyledi bende ameliyat olacam galiba bu miyom hakkında bilgisi oln varmı benim içeri doğru büyümüş küçükmüş ama yinede hamileliğe engel olabilir dedi ben korkyorum biraz ALLAHIMyardım eder inşaallah bu hafta ameliyat olmam gerekiyor selamlar

merhaba arkadaşlar ne zamandır girmiyordum buraya cnm benim karacım allahım bu acını en kısa zamanda yeni bebekle doldurup güldürsün yüzünü tdeniz arkadaşımm allahım evladını sağsalim kucağına almayı nasip etsinn gözün aydınn allahım diğer bebek isteyen tüm arkadaşlara nasip etsin inşşşş allahım hepimizin yüzünü güldürsün hayırlısı ve ihsanında olanıyla...

merhaba arkadaşlar
aranıza yeni katıldım. 3 senelik evliyim 6 aydır bebiş denemelerim başarısız. doktora gittiğimde yumurtlama sorunuyla karşılaştım. bu ay takibe başlıyorum tedirginim ne olacak bilmiyorum

rabbim yüzünü güldürüsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…