ne güzelanladım canım ama erzurum diyarbakır gibi sana yakın bölgelerde büyük hastaneler var gidemezmisin ağrılısın sanırım bende bitlis tatvanlıyım
merhaba allah isteyen herkese nasip etsin bizede siz tup bebekmi yaptırdınız yoksa aşılama mıbende düşünüyorumdaAllah razı olsun canım
Dualarım isteyen herkes için canım kulun kula ettiği kadar güzel bişey yoktur.Rabbim isteyen dileyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallahh
merhaba allah isteyen herkese nasip etsin bizede siz tup bebekmi yaptırdınız yoksa aşılama mıbende düşünüyorumda
canım kusura bakma söylemişsindir ama aklımda değil.
sen ne aşamadaydın ne yaptırdın tüp bebekmi yoksa aşılamamı ve tutumu hiç..
valla çok özür dilerim unuttuğum için
dosbacım bak okadar sinirleniyorumki aklıma gelince yanlış yazmışım umarım anlarsın nezaman oldu senin. bide bu kan pıhtılaşması üzerinde bende çok durdum ilk 3 ayda düşüklere çoğunlukla kan pıhtılaşması neden oluyormuş bu testi trambofoli testi deniyor nezaman yaptırdın bilgilendirirsen sevinirim bende yaptırmayı düşünüyorumda
evet canım ilk 3 ayda hatta ilerleyen zamanlarda da pıhtılaşma varsa bebeği kaybediyorsun
pıhtı gidiyo ve bebek beslenemiyo ölüyor dr. böle anlattı basitçe...
bu testi hayatım ilk dşükte devlet karşılamıyor ve 750tl ben 150 verdim
şimdi kafam biraz daha rahat sıra hamile kalmakta :))
kızlar haftasonu burda değildim yarında yolculuğa çıkıyorum 1 hafta uğrayamam....inş. döndüğümde güzel haberler alırım hepinizi öpüyorum Allah a emanet olun
Canım benim ne kusuru olur mu öle şey:)ben geç yazıyorum sayfa birtürlü açılmıyor o yüzden kızlzr..ben doğal yoldan gebe kaldım 2 sene önce ama 8 haftalıkken aldırmak zorunda kaldım..şimdi 1 yılı geçti deniyoruz olmuyor ..prolaktinim yüksek çıktı ondan olabilir dedi doktor..4 aydır ilaç kullanıyorum düştü çok şükür ama bebek hala gelmiyo..kürtajdan dolayı belki tüplere zarar gelmiştir diye rahim filmi çektiricem işte..umarım gelmemiştir tabide:)
Canım benim ne kusuru olur mu öle şey:)ben geç yazıyorum sayfa birtürlü açılmıyor o yüzden kızlzr..ben doğal yoldan gebe kaldım 2 sene önce ama 8 haftalıkken aldırmak zorunda kaldım..şimdi 1 yılı geçti deniyoruz olmuyor ..prolaktinim yüksek çıktı ondan olabilir dedi doktor..4 aydır ilaç kullanıyorum düştü çok şükür ama bebek hala gelmiyo..kürtajdan dolayı belki tüplere zarar gelmiştir diye rahim filmi çektiricem işte..umarım gelmemiştir tabide:)
aslında en başta bende erzurum gibi düşündüm ama sonra risk almak istemedim çünkü etrafımda erzurumda tup bebek yapdım memnun kaldım diyen olmadı. Yaptıran varmı onuda bilemiyorum zaten ben bu parayı yıl lardır büyük zorluklarlan biriktirdim sıf yakın diye ya heba olursa ozaman kahrolurum işte ben memoriyal diyorum ama şişlimi yoksa ataşehirmi kararsızım çünki sonuçta gelirsem otelde kalırım yaniönemli olan sonuç almam bilgilerini benimlenpaylaş canım bay
teşekkürler melodiciğim.. yaptırdım aşılamamı geldim.. hayılrısı olsun bakalım.. aşılama 12de olacaktı.. sperm yıkanması erken bittiği için 11:30da yapıldı.. şimdi evdeyim ayaklar havada yatıyorum
ececim şekerim çok sağol..
az önce geldim eve..
bu aşılamam çok zor geçti..
şu an da biraz kanama var.
daha öncekilerde kanama olmamıştı.
o masaya yatınca kürtaj olduğum günü hatırladım ve kastım kendimi biraz.
canım yıkama sonrası sayı 51 milyondu.. çok mu az sence:18::18::18::18::18:
ileri hızlı hareketli %40tı.
bugün hariç 5 gün boyunca ilişki önerdi. bir de duphaston verdi. günde 2 tane içiceğim.
hayırlısı ececim. kanama olunca tutmaz derler ama.....
canım bende yaptırırsam şişli memorialde yaptıracağım drumda güvenç karlıkaya çok iyi bir dr memnun olmayan duymadım bilgi olsun diye söyledim.
nevaCIM BEN DE SENİN DURUMUNU ÇOK MERAK EDİYORUM.ŞU TESTİ YAPTIR ARTIK.İÇİMDEN BİR SES SANKİ GÜZEL BİR HABER ALACAKMIŞSIN GİBİ??YADA BEN BÖYLE İSTİYORUM DİYE DE OLABİLİR.AMA YAPTIR BENCE ..
Kızlar merhaba ben yeni katıldım aranıza , 3 ay önce 9 haftalık gebeşiğim ektopik gebeliği tansıyla sonlandırılı ardından kista ameliyatı oldum ve bu ay herşey normal giderse tekrar deneyeceğim ama yaşadıklarım yüzünden paranoyalar yapıyorum ya tekrar aynı şeyler olursa diye.. umudumu yitirmek istemiyorum...
canım hoşgedin aramıza çok geçmiş olsun cahilliğimi mazur gör, ektopik gebeliği ne:26: ilk defa duyuyorum korkma canım evet elimizde değil hep korkuyla bir adım geride yaşıyoruz ama ne yapalım başımıza ne geliyorsa çekmekle mükellefiz vardır rabbimin bir bildiği.
hımm anladım canım peki doğal yollamı hamile kalmıştın?sağol canım , ektopik gebelite adet gecikmesi ile ultrason gelişimi tutmuyor bebeğin beta hcg gerekli seviyeye ulaşamıyor ve bir süre sonra yavaş bir şekilde aşağıya iniyor.ama düşük olmuyor ve bebek canlanamıyormuş.aşırı kanamalar olmasına rağmen düşmemişti ama canlanamamışdıda
Korku elimde değil hem çok istiyor hemde çok korkuyorum
kızlar yazamadan edemiyecegim aklıma takıldı ben bu ay bi doktora gitmiştim ya klomen vermişti yumurtan gelişmemiş demişti sonra duphaston verdi buna başla adet olursun dedi ve geçen cumartesi bitti ben bittikten 3 gün sonra bekliyordum olmadı geçen aykı adet tarihim 20 şubattı ben 23 yazdırdım belki geçikme yapar diye ama bu ilaç içipte geçkime yapması imkansız allahım inşallah vardır bişeyler umutlanmakta istemiyorum...ama bi belirti arıyorum bazen var bazen kayboluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?