Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn....
canım saol allah razı olsun düşünmen yeter
canım Allah razı olsun çok saol inş. rabbim tüm isteyenlere kalpleri evlat sevgisiyle yanıp tutuşanlara tez zamanda nasip eder
cnm ben türçesinden okurum hemde 1 değil 10 tane bile eğer olursa okuyayım arapça bilmiyorum çünkü.....
iyi seneler kızlarrrr 2012 bizim yılımız olsunnn inşşşş sağlık huzur ehhh birazcık para veeee bol bol bebişli olsunnnn
yarın belki gelemem

amin cnm inşallah.....sanada iyi mutlu huzurlu ve muceli seneler cnm.allah bu sene mucizelerimizi inşallah yollar ve sağlıklı sağ salim kucağımıza alırız......

inşallah 2012 de sıpalr bizi üzmeden gelecek :))))))))))yeterim sanada sağlıklı bol kazançlı ve de bebişli yıllar olsun inşallahhhhhhhhhhhhh:)

Kızlar seneniz hayırlı gelsin ben Zeynep kamil hast tüp bebek merkezinde tedavi görenlerle alakalı bilgi edinmek istiyorum.. Çok acil dr. araştırmasındayız.. Birde sgk dan faydalanmak için hangi şartlar gerekli bilen varsa yönlendire bilirmisiniz..Saygılar..

bir bilgim yok cnm....vallaha bu kadın doğum konusun çok iyi drlar var ben araştırdım ama paralarıda çok maddiyatım kaldırmaz....senin durumun nasıl bilmiyorum ama maddiyatım kaldıursa hemen giderdim....

Canım benim, aslında ben normal yolla gebelik yaşayan anne adayyıyım 2012 nisan annesi olucam allah izin verirse.çok yakın bir kız ar mersinde onun dr araştırdık buradan ve tedavisinde ilk denemede tuttu 7 haftalık şu anda ...ama Zeynep Kamili araştırmamdaki sebep 13 yıllık evli başka ark. var maddi konudan sgk il ancak tedavi araştırmamız lazım onlara bu siteden ben çok faydalandığım için onun adına araştırma yapıyordum.. Allah dileyene versin inş...

YA RAB..! Yüreği Yanmış, Gözyaşları İçine Akmış, Ümitleri Zorda Olan Tüm Kardeşlerimize ÜMİT, SABIR ve FERAHLIK Ver...!!( AMİN )
HAYIRLI CUMALAR

topiğimizi ıssıs bırakmayalım kızlar yahu arada uğrayınnnnnnnnnnnn buraya..herkese hayırlı cumalar olsunnnnnnnnnn .tez vakitte göbüşler dolsun inşallah :)

topiğimizi ıssıs bırakmayalım kızlar yahu arada uğrayınnnnnnnnnnnn buraya..herkese hayırlı cumalar olsunnnnnnnnnn .tez vakitte göbüşler dolsun inşallah :)

evet artık kimse uğramıyor. hepten ıssızlaştı topik.

cnm bende nisan annesi olacaktım ama malesef olmadı 5 aylık erken doğum yaptım bebeğim vefat etti allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...rabbim isyeten herkeze tez zamanda yaşatsın bu duyguyu banada beraber :)

kızlarrr nasılsınız :) ben tüp bebek yaptırdım son 4 günüm sonuca duaaa ediiinnn artık tutsun inşallahhh ALLAH HEPİMİZE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN ANALI BABALI BÜYÜTSÜN BAKABİLME GÜCÜ VERSİN.
KASIK AĞRIMDAN BAŞKA HİİİÇ BELİRTİ YOK İNŞALLAH TUTMUŞTUR. SİZLER NASILSINIZ NE YAPTINIZ ?

inşallah hamilesindir canım. artık burada kimsecikler yok. kim ne yapıyor merak ediyorum ben de. inşallah hamişler vardır. sen de inşallah burada güzel haberler verirsin bizlere.

inşşşşşşşşşşş hamişsindir inşşşşşşşş

sanırım kızlar kullandığım alet bozuktu ertesi gün kan testinde çıkmadı iyi bir idrar testi aldım onda da çıkmadı 4 gün sonra asıl test günüm o zaman yapacagım son testimi belki varsa da kana geç karışa biliyormuş ama umudum hiç yok allah sabır versin.

canım idrar testine bakıpta kendini üzme biliyorum beklemek çok zordurrr insan aylarca tedavi olabilir ama o test gününü beklemek aylardan uzun gelir insana hep bir merakkkk bi tets yapayımmmmm ya çıkarsa ya çift çizgiyi görürsem diyeee ama çıkmayınca çok üzülüyoruzzzzz eğer bebeğin sneinleyse onuda üzüyorsunnnn
4gün kalmışşş sabırlı ol lütfen ve test gününde öğren inşşşşşşşşşşşşşşşşşşçift dön aramıza

canım ne güzel yazmışsın inşallah aminnn:)

selinçilek cnm sonucunu yazmamışsın merak ettimmm.. inşş en hayırlı haberi almışsındır..

inşallah hamilesindir canım. artık burada kimsecikler yok. kim ne yapıyor merak ediyorum ben de. inşallah hamişler vardır. sen de inşallah burada güzel haberler verirsin bizlere.

hasretciiimmm seni özledim ve çok merak ettim.
inşallah iyisinizdir. neler yaptığını bize yazarmısın öpüyorum seni çooookkk

selinçilek seninde sonucunu çok merak ettim cnm:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…