Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar... hatırlarsanız tüp bebek tedavisine başlamıştım
malesef sonuç negatif... üzgünüm...kısmet değilmiş...
hayırlı cumalar

Allαh'ım ! ßαhαrı Çiçeksiz , Yuvαyı Çocuksuz , Çocuğu Sαhipsiz , Kαlplerimizi Sensiz ve Sevgisiz Bırαkmα ! " (Amin)

slm kızlar... hatırlarsanız tüp bebek tedavisine başlamıştım
malesef sonuç negatif... üzgünüm...kısmet değilmiş...
hayırlı cumalar

canım geçmiş olsunnnnn rabbim sabır versin inşş

yetercim zelalca en son temmuzda yazmış.akrabalarımıa gidiyorum diye
sonra bir daha bişey yazmamış
bir bilgin varmı acaba
merak ettim ben
:26:

semicim zelalin evinde net yokmuş duyduğumuza göre ve ondan giremiyomuş ama ben kardeşine mesaj attım iyi mi diye,bi cevap bile vermedi,eskiden arada kardeşinden girerdi,artık onuda yapmıyo
inşallah herşey yolundadır.

selincim,yaşadığın şeylere çok üzüldüm,rabbim verecek elbet o vicdansızlara cezalarını
yasmin den sonra,özellikle de ilaç kullandırılacağı için yumurtalar daha kaliteli oluyormuş,o yüzden endişen olmasın o konuda hiç.

sağol canım cevap verdiğin için
en son msjı ben akrabalarımı ziyarete gidiyorum diye olunca merak ettim açıkçası
biranda gitmiş net birdaha gelmemek üzere puff diye.
keşke bir iyi msjı atsaydı kardeşide
neyse sağlıklı olsunda vardır kendine göre bir sebebi
bebişin nasıl canım
belli oldumu cinsiyeti bakmadım cetvelinede kaç aylık bilmiyorum

amın cnm hepımızın hayalı
bızde kucagımıza alıp gezmeyı, onunla oynamayı, hayatı saglık sıhhatle onlarla paylasmayı
rabbım bızlere nasıp etsın ınşllh
amiiiiiiiiiinnnnn cnm amiiiiiiiiinnnnn
şükürler olsun cnm iyiyim..elimden geldiğince iyi olmaya çalışıyorumki tekrar başka melek gelsin diye :)

cnm bu arada doğum yapşsın sanırım....allah sağlıkla sıhatle analı babalı büyütmeyi nasip etsin.....

Allαh'ım ! ßαhαrı Çiçeksiz , Yuvαyı Çocuksuz , Çocuğu Sαhipsiz , Kαlplerimizi Sensiz ve Sevgisiz Bırαkmα ! " (Amin)

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn tatlım.....

hasretçimm hayırlı doğumların olsun inşallah canım bir avazda kurtarsın rabbim :)sağlıklı mutlu bir hayatı olsun minik yavrunun dualarımız seninleee sevgilerrr..

sağol canım. geç yazıyorum kusura bakma. biraz yoğundum bu aralar. canım dediğin gibi bir avazda oldu çok zorlamadı yavrum beni.dualarınız için Allah razı olsun. ben de doğum sırasında edebildiğim kadar dua ettim sizler için. Allahım kabul eder inşallah.

amin canım Allah razı olsun. İnşallah Allahım yeni meleğini gönderir bir an önce.

yetercim zelalca en son temmuzda yazmış.akrabalarımıa gidiyorum diye
sonra bir daha bişey yazmamış
bir bilgin varmı acaba
merak ettim ben
:26:

malesef canım hiç haberim yok

hasretcim tebrik ederim canım, bebeğin dünyayay gelmiş, Rabbim ömrünü uzun bahtını açık etsin, vatana millete hayırlı bir evlat olur inşallah, sana da güle güle büyütmeyi nasip etsin..

eylül canım ne kadar tatlısın...Allah bebeğinin sana ve eşine bağışlasın.ben de sabırla bekleyenlerdenim.forumdan çıkış yapmayı unutmuşum ve hep açık kalmış.uzun bir aradan sonra yine buralardayım.doğum haberleri var çookk sevindim ama üzücü şeyler de olmuş.inanmak başarmanın yarısı diyorum, ve lütfen umudunuzu kaybetmeyin. hepimiz sabırla siteye müjdeli haberi yazacağımız günü bekleyelim.

malesef canım hiç haberim yok
yeterciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim biri bana mesaj atmış ilaç lazımmış diye numarasını vermiş aradım senin verdiğini söledi linkini verdi o ilaç lazımmış diye dedi hatta dün aradı beni dedi.sen olduğunu söledi ben ko0nuşurum dedim arkadaşımla anlayamadım ama ne olduğunu :26: yalnışlıklamı oldu acaba :26:
nasılsın gülcüm

iyiyim cnm şükürler olsun bu günümüze sen nasılsın bakalım????????

şengülcüm yazdıklarını şimdi anladım.okurken umarım düşündüğüm şey değildir diye umut etmiştim. tesselli cümleleri yetersiz kalır biliyorum ama inan yakın zamanda bu acını unutturacak haberi alırsın.demişti dersin. düşükle sonuçlanmış olsa bile hamile kalmayı başarmışsın, bu iyi bir haber. çünkü hamile bile kalamayanlar var... ben mesela
yüzümüz gülecek ben buna inanıyorum kendine çok iyi bakki vücudun biran önce toparlansın.hamişliğe kendini hazırla canım

sağol canım iyi olmaya çalışıyorum ben de zor zamanlar geçiriyorum annem rahatsız. onunla ilgilendiğim için tedaviyi falan şimdilik erteledim.o iyi olsun toparlansın, yaza da kendim için koşuştururum.

sağol canım iyi olmaya çalışıyorum ben de zor zamanlar geçiriyorum annem rahatsız. onunla ilgilendiğim için tedaviyi falan şimdilik erteledim.o iyi olsun toparlansın, yaza da kendim için koşuştururum.

geçmiş olsun tatlım neyi var annenin?allah acil şifalar versin... bende öleyim cnm ayın 4 de erken doğum yaptım bebeğim 2,5 saat yaşayıp vefat etti ciğerleri oluşmadığı için malesef....çok üzücü ve yorucu bir süreçteyim herkeze sağlam dik durmaya çalışıyorum tabi bazen patladığım anlar oluyor ama onuda tek başıma yaşıyorum kendi kendime odamda ağlayak kendimi rahatlatmaya çalışıyorum...gerçi rahatladığımda sölenemez....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…