slm kızlar... hatırlarsanız tüp bebek tedavisine başlamıştım
malesef sonuç negatif... üzgünüm...kısmet değilmiş...
hayırlı cumalar
semicim zelalin evinde net yokmuş duyduğumuza göre ve ondan giremiyomuş ama ben kardeşine mesaj attım iyi mi diye,bi cevap bile vermedi,eskiden arada kardeşinden girerdi,artık onuda yapmıyo
inşallah herşey yolundadır.
amiiiiiiiiiinnnnn cnm amiiiiiiiiinnnnnamın cnm hepımızın hayalı
bızde kucagımıza alıp gezmeyı, onunla oynamayı, hayatı saglık sıhhatle onlarla paylasmayı
rabbım bızlere nasıp etsın ınşllh
şükürler olsun cnm iyiyim..elimden geldiğince iyi olmaya çalışıyorumki tekrar başka melek gelsin diye :)öyle canım bizim şer gördüklerimizde nice hayırlar gizlidir. vardır elbet bunda da bir hayır.Allah sana sabır versin. inşallah depresyona girmezsin insanın depresyona çok eğilimli olduğu zamanlar bunlar. evde durma başkalarıyla vakit geçirmeye çalış. insan tek başınayken sürekli kendini bunalıma itecek şeyler düşünüyor.
iyiyim semicim sağol sen nasılsın. evet benim doğum yakın kısmetse yarın olacak. normal doğum istiyorum canım. doktorum suyumun azaldığını bebeğin sıkıntıya gireceğini söyledi o yüzden perşembe günü -yani yarın- suni sancıyla başlatmak istiyor doğumumu. 2 cm açılmam da varmış inşallah suni sancı verilince açılma olur da sezeryana gerek kalmaz.
Allαh'ım ! ßαhαrı Çiçeksiz , Yuvαyı Çocuksuz , Çocuğu Sαhipsiz , Kαlplerimizi Sensiz ve Sevgisiz Bırαkmα ! " (Amin)
hasretçimm hayırlı doğumların olsun inşallah canım bir avazda kurtarsın rabbim :)sağlıklı mutlu bir hayatı olsun minik yavrunun dualarımız seninleee sevgilerrr..
bitanem rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin 3. Bebişte geliyor allahın izniyle :)))))))))))
amiiiiiiiiiinnnnn cnm amiiiiiiiiinnnnn
şükürler olsun cnm iyiyim..elimden geldiğince iyi olmaya çalışıyorumki tekrar başka melek gelsin diye :)
cnm bu arada doğum yapşsın sanırım....allah sağlıkla sıhatle analı babalı büyütmeyi nasip etsin.....
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn tatlım.....
amin canım Allah razı olsun. İnşallah Allahım yeni meleğini gönderir bir an önce.
yetercim zelalca en son temmuzda yazmış.akrabalarımıa gidiyorum diye
sonra bir daha bişey yazmamış
bir bilgin varmı acaba
merak ettim ben
:26:
merhaba kızlar. ben de buraya üye olan ama daha çok okuyarak takip edebilenlerdenim. belki aranızda beni hatırlayanınız vardır. ben de çok bebek istiyordum, 2010 yılında ilki eylül ayında, diğeri aralık ayında olmak üzere 2 sefer aşılama yaptırdım. biri olumsuz sonuçlandı, diğeri ise düşükle sonuçlandı. yılbaşı gecesi herkes yeni yıla girmenin mutluluğunu yaşarken ben düşük acısı yaşadım. karalar bağladım, eşim şimdi bazen o zamandan bahsederken evimin cenaze evi gibi olduğunu söylüyor. şöyle bir bakınca evet aynen de öyleydi, perdeleri bile açmadan karanlıklarda yatıp sadece ağlayıp uyuyordum. neyse ki çalışıyorum da dışarı mecburen çıkıyordum. yoksa onu bile yapmazdım galiba. eşimin ve iş arkadaşlarımın çok desteğini gördüm. ve tam o sırada iş dışında bir arkadaşımın hamilelik haberini duydum. ama nasıl duydum, benden gizlediklerini öğrenerek duydum. aslında benim daha fazla üzülmemem için böyle birşey yapmışlardı ama ben daha da çok üzüldüm. hatta iki üç hafta arkadaşımla görüşmedim. neyse sonra kendimi toparladım. çünkü bebeğim oluyordu, yani bebeğimizin olmaması için bir neden yoktu. zaten doktorlar da öyle demişti hep, sebepsiz infertilite. ama ben ille de birşey var diye düşünüp korkuyordum, şükür ki yokmuş. bunu düşündüm ve kendi kendime evde düşük sonrası hormonlarım düzelsin diye hayıt tohumu çayı içtim ve içimde varsa bir pislik temizlensin diye soğan kürü uyguladım. kafamdan hamilelik fikrini attım desem yalan olur, ama eylül ayına kadar kendimce mola verdim diyordum ??? eylül ayında tüp bebek denemeyi düşünüyordum, hatta çok düşünmemeye çalışıyordum. sonra 1,5 ayda 3 kere adet oldum. ve bir daha da olmadım :) yani anlayacağınız kendiliğinden hamileydim artık. hayıt tohumunun soğan kürünün ne kadar etkisi oldu bilmiyorum, ama herşeyden önce Allahın izniyle hamile oldum.
çok ama çok berbat bir hamilelik geçirdim. hastanede yattım, hiçbirşey yiyemedim, içemedim. daha önceden de var olup ta benim bilmediğim bir sürü hastalıklarımı öğrendim. ve hamileliğin de etkisiyle o rahatsızlıkları yoğun bir şekilde yaşadım. ve nihayet bebeğime 3 hafta erken zorunlu sezeryanla kavuştum. şimdi bebeğim 18 günlük. çok güzel bir kızımız oldu. Allahıma ne kadar şükretsem az geliyor. nasıl şükredeceğimi bilemiyorum. o kadar kötü hamileliğe ve nerdeyse ilaçla beslenmeye rağmen bize sağlıklıca kızımızı verdi diye. eşim hala şoktan kurtulamadı. nasıl anlatsam bilemiyorum ama çok güzel bir duygu. bu kadar zor bir hamilelik geçireceğimi bilseydim gene isterdim, gene uğraşırdım. Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu. istemeyene değer bilmeyecek olana bildiği gibi yapsın. daha 2 gün önce haberlerde 7 günlük bebeği sokağa attıklarını izledim. bu nasıl vicdandır, bunlar nasıl insandırlar.
sizleri anlıyorum, sizler ve sizler gibi bebek için uğraşanlar için sonsuz dua ediyorum. Allah hepinizin gönlüne göresini versin ve dilerim ki sizler daha fazla yıpranmadan versin. beklemek ve belirsizlik çok zor. Allah anne karnında ve ya artık doğmuş, büyüyen tüm çocukların hep yanında ve yardımcısı olsun. onları anne babalarına bağışlasın. hepiniz tez zamanda hayırlısıyla kavuşun bebeklerinize, iyice çekin onların kokusunu içinize sindire sindire. sakın umudunuzu yitirmeyin lütfen.
bunları size destek olmak için yazdım. yanlış anlaşılacak birşey yazdıysam şimdiden özür dilerim. keşke elimde sihirli değnek olsa ve hepinizin yardımcısı olabilsem. herkesin söylediği klasik şeyleri söylemek istemiyorum. Allah yolunuzda yardımcınız olsun. hepinize sevgi ve saygılar...
yeterciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim biri bana mesaj atmış ilaç lazımmış diye numarasını vermiş aradım senin verdiğini söledi linkini verdi o ilaç lazımmış diye dedi hatta dün aradı beni dedi.sen olduğunu söledi ben ko0nuşurum dedim arkadaşımla anlayamadım ama ne olduğunu :26: yalnışlıklamı oldu acaba :26:malesef canım hiç haberim yok
nasılsın gülcüm
yeterciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim biri bana mesaj atmış ilaç lazımmış diye numarasını vermiş aradım senin verdiğini söledi linkini verdi o ilaç lazımmış diye dedi hatta dün aradı beni dedi.sen olduğunu söledi ben ko0nuşurum dedim arkadaşımla anlayamadım ama ne olduğunu :26: yalnışlıklamı oldu acaba :26:
iyiyim cnm şükürler olsun bu günümüze sen nasılsın bakalım????????
sağol canım iyi olmaya çalışıyorum ben de zor zamanlar geçiriyorum annem rahatsız. onunla ilgilendiğim için tedaviyi falan şimdilik erteledim.o iyi olsun toparlansın, yaza da kendim için koşuştururum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?