hasretciiimmm seni özledim ve çok merak ettim.
inşallah iyisinizdir. neler yaptığını bize yazarmısın öpüyorum seni çooookkk
selinçilek seninde sonucunu çok merak ettim cnm:26:
selammm kızlarr ..semiiiiiiiii inşallah beni duyarsınn:)face açılmıyor benim bilgisayarda kafayı yedi o yüzden giremiyorum canım ..haber vereyim burdan size çok üzgünüm çünkü bugün ilk tüp bebek deneyimim olmadı maalesef koca bir hiç elimde kalan ..allaha sığınıyorum yapabileceğim hiçbirşey yok maalesefff..hepinizi öpüyorum herkse çok selam söyle benden güzelimmm..
slm bayanlar okudukça yalnız olmadığımı anlıyorum.inşallah allah herkese hayırlı sağliklı evlatlar nasip eder. 1.5 yıldır evliyim 6ay klomen içtim ardından progestan çatlatma iğneleri felan hepimiz buradan geçmişizdir. aralık 2011 de rahim filmi çektirdim kanallar açık çıktı. eşimde de bir problem yok.sonunda doktor açıklanamayan inferlite dedi. hanımlar benim sorum rahim filmi çektirdikten sonra aşılama icin beklediniz mi? bu 2. ayım olmazsa nisan da aşılama yapacagım. ben 1 hafta öncesine kadar korkmazdım şimdi korkuyorum hamilelikten tam bunalım offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
merhaba canım. benim durumun da seninle aynıydı. klomen ve çatlatma iğneleriyle hamilelik olmadı. sonra rahim filmi çektirdim açık çıktı kanallar. rahim filminden sonraki ay aşılama yaptırdım ama doktorum iyi değildi o yüzden ilk aşılamayı olmamış gibi sayıyorum. sonra bir ay ara verdim mecburiyetten dolayı ve sonraki ay bir tüp bebek merkezine gidip orada aşılama yaptırdım. tuttu çok şükür. hepsi yeni yaşanmış gibi geliyor ama kızım doğdu ve şuan 2 aylık. darısı senin başına canım. hamilelikten neden korkuyorsun ki çok güzel bir şey hamilelik. özlüyorum şimdi
sizin doktorunuz hemen rahim filminden sonra mı aşılma yaptı benimki 3 ay bekleyelim olmazsa yapalımdedi ben de şimdi bekliyorum nisana kadar olmazsa nisan da aşılama var.benim canım biraz tatlıdır iğne yapmaktan bile korkaım su rahim filmini bile ilk önce çektiremedim masadan kalktım 2 ay sonra artık başka çarem kalmayınca çektim.Bir de arkadaşlar felan anlatır ya benim böyle geçti şöyle zordu.hele bir de çevremizdeki insanların dogum ve hamilelik anıları yok mu bir dogum yapmış kadar oluyorsunuz 9 aylık sıkıntılı bir süreç sonra dogum sonra uykusuz geceler. şimdiye kadar bu yoktu 1 haftadır başladı bu korkularım
slm kızlar ben yine hamileyim 3.5sene ugraş sonra hamile kal kurdaj ol korunmayı biraktıgın an hamile kal bu seferde bebegim yaşarmı o masaya tekrar yatarmıyım düşünceleriyle kafayı ye dur neyse hani ben gecen sefer bi koca karı yakısıyla hamile kalmiştımya bu ay o yakıyı ben kendim hazırladım ve eşimmin yardımıyla belime yapıştırdım ve 6 haftalık hamileyim buraya tarifini yazcam uygulamak isteyen arkadaşlar kesin uygulasın
iki yumurta beyazını bir kalıp sabunun 4/1 rendeleyip macun kıvamına gelene kadar cırpıyoruz sonra kullanılmamiş yıkanmamiş amerikan bezine karışımı yayıp belimize yapıştırıyoruz bezin ölcüleri yaklaşık kuyruk sokumundan 1.5 karış yukarsıkadar belimizi sarcak derecede sonra yakı yapısama kadar 1 saat falan yüz üstü yatıyoruz yakı kendini birakana kadar belde kalıyor yaklaşık 2 3 gün kadar ben bunu adet olup yıkandıktan 2 3 gün sanra uyguladım ve malum günde adamı halvete cagırdım birde bu uygulamayı yapan kadın bana civan pencemi aslan pencemi cayını sabah akşam tüketmemi söyledi aktarda bu bitkilerinde içinde bulundu kadın cayı adı altında bana bitkisel bi cay verdi bide adet olduktan sonra maydonoz suyu içmemi söylemişti kadın tabi ben ikisindede gebe kaldıgım için içmedim maydonoz suyunu uygulayın arkadaşlar yakı belindeyken hareketlerin kısıtlamıyor ama degiyor bu ugurda ne paralar hacadık kurcalamayan kalmadı tüp bebek aşılama neler neler en azından denemeye deger banada dua edin ne olur bebegim saglıklı bi şekilde yaşasın beni en iyi siz anlarsınız zor buldum yine kaybetcem diye içim içimi iyiyor inanaın o masaya yatmak dünyanın en acı verici olayıymiş bundan önce yaşadıklarım yanında hiç kaldı
♥ ♥ ♥ Hayırlı Cumalar ♥ ♥ ♥
Yeri Göğü Yaratan Güzel ALLAH'ım
Sen Ne Kusurumuz Günahımız Varsa Affet. Bizi Bağışla ve Koru Sıkıntıda Olanları Feraha Kavuştur. Tüm Hastalara Hayırlı Şifalar, Dertlilere Devalar, Borçlulara Edalar Nasip Eyle... Eş isteyene Hayırlı Eş, İş İsteyene Hayırlı İş, Ev İsteyene Hayırlı Ev, Çocuk Dileyene Hayırlı Evlatlar Nasip Eyle, Sen Vatanımızı Milletimizi, Evlatlarımızı Koru Ya Rabbimmmmmmm
Bugüne kadar tüm verdiklerin için sonsuz şükürler olsun sana Allahımmmmm...
Elhamdülillahhhhh
AMİNNNNNNNNN
♥ ♥ ♥ ♥
karacım canım senin adına çok sevindim. inşallah sağ salim kucağına alırsın. sakın kötü düşünme her şeyin iyi olacağını çocuğunu sağ salim kucağına alacağını düşün canım. iyi düşün iyi olsun psikoloji çok önemli. kendine çok iyi bak. gelişim sürecini buradan paylaş olur mu. keseyi gördüm kalp atışını duydum falan diye yani
bitanem rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin 3. Bebişte geliyor allahın izniyle :)))))))))))
ya bu facenin adresi ne ben de geleyim bari. burada kimsecikler kalmadı :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?