Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım benim kıyamam... kendini harap etme inannnnnn geçecek hepsi. bu aralar müsaidim benim de arayabilirsin. vücudun gebelikle tanıştı bir dahakine herşey daha iyi olacak. bunu neden söylüyorum çünkü bu şekilde ilk çocuğunu kaybedip hemen arkasından hamile kalıp sağlıklı bebişleri olan insanlar var.anneme gelince göğsünde kötü huylü timör vardı.memesi alındı şimdi kemoterapi kürleri başladı. onunla ilgileniyorum şimdi.gerisi günlük şeyler....

sağolasın cnm.inşallah cnm inşallah hepimiz için bu günde meryem suresini okudum 5 kere hepimizin adını geçirdim en sonunda nerde varsa dedim allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.....cnm allah şifasını versin anenede çok üzüldüm...tez zamanda sapasağlam dimdik ayakta olsun inşallah.....

tatlım annene acıl sıfalar olsun
allh omur versın
ınşllh saglıgına kavusur

merhaba canım internette yemek saati girdim hal böyle olunca hemen çıkmak zorunda kaldım.duaların için çok sağol Allah kabul etsin AMMMMİİNNNN... HADİ BAKALIM EN KISA ZAMANDA MÜJDENİ BEKLİYORUM...

tatlım çok sağol... Allah insanı evlatla sınamasın ammaaaa şu da çok önemli allah evladı da anneyle sınamasın...inşallah atlatacağı zamanları da çığlık ata ata haber veririm burda....

aminnnnnnnnnn tatlımmmmmm

semicim ben de seni merak ediyorum doğrusu,en son bildiğim tedavideydin,ne oldu iptal mi ettiniz,son durumun nedir?
biz bugün cinsiyetimizi öğrendik canım,erkekmiş bizim bebik

amin cnm inşallah hepimiz bir gün anne olacağız...bende hepinizden bekliyorum bu müjdeyi....
amin tatlım kimseyi sınamasın düşmanımı bile.inşallah tatlım inşallah çığlıklarını duyaarız.

merhaba canım internette yemek saati girdim hal böyle olunca hemen çıkmak zorunda kaldım.duaların için çok sağol Allah kabul etsin AMMMMİİNNNN... HADİ BAKALIM EN KISA ZAMANDA MÜJDENİ BEKLİYORUM...

tatlım çok sağol... Allah insanı evlatla sınamasın ammaaaa şu da çok önemli Allah evladı da anneyle sınamasın...inşallah atlatacağı zamanları da çığlık ata ata haber veririm burda....

allah hayırlısıyla sağ salim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm....

semicim ben de seni merak ediyorum doğrusu,en son bildiğim tedavideydin,ne oldu iptal mi ettiniz,son durumun nedir?
biz bugün cinsiyetimizi öğrendik canım,erkekmiş bizim bebik

hasretcim tebrik ederim canım, bebeğin dünyayay gelmiş, Rabbim ömrünü uzun bahtını açık etsin, vatana millete hayırlı bir evlat olur inşallah, sana da güle güle büyütmeyi nasip etsin..

amin canım. Allah razı olsun. Allah sizlere de bu duyguyu yaşamayı nasib etsin inşallah.

gözünaydın hasretcim
ALLAH analı babalı büyütsün

semicim sen başka topikte yazmışsın ama ben cevabı buraya yazmak istedim. iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. inşallah sizden doğum haberleri almak da bana nasib olur ve ben de sizleri buradan tebrik ederim.

arkadaşlar merhaba bugün 500 tane yasin okutmaya niyetlendim aranızda arapçadan yasin okumak şartıyla kişi başı 1 yasin olarak okumak isteyen varsa bana mesaj olarak veya burdan haberdar ederseniz sevinirim şimdiden hepinizden Allah razı olsun ark. rabbim tez zamanda hamile kalmamı ve evladımı sağlıklı bir şekirde kucağıma almamı nasip etsin hayırlı evlatlar nasip etsin Amin.

canım dualrına amin diorum ama BEN MALESEF ARAPÇA BİLMİYORUM BİLSEYDİM SEVE SEVE OKURDUMMM rabbim kabul etsin inşşşş

kızlar nasılsınız bir kaç gündür pek uğrayamadımmmm buralara keyifler nasıl bakalımmmmm
rabbim güzel haberler almayı vermeyi nasip etsin hepimize (ezanda okunuyor şu anda inşş)

ben okurum bı tane tatlım
allh sanada banada vahepımızede hayırlı evlat versınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

♥ Aşığım ben; hem yaratana,hem de yarattığına ♥.... ELİF DURU'M ♥ ♥ ♥ ŞAFAK ..........19.........

Ya Rabbi.. Ya Rabbiiiiiii !
Sana açılan elleri, Sana yönelen gönülleri, Sana bükülen boyunları, Sana yalvaran bu dilleri boş çevirme, tüm hastalarımıza şifalar, dertlilere devalar, borçlulara edalar, daralan gönüllere ferahlık nasip et Allahımmmmmm...

Amiinnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım dualrına amin diorum ama BEN MALESEF ARAPÇA BİLMİYORUM BİLSEYDİM SEVE SEVE OKURDUMMM rabbim kabul etsin inşşşş
canım saol allah razı olsun düşünmen yeter
ben okurum bı tane tatlım
allh sanada banada vahepımızede hayırlı evlat versınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım Allah razı olsun çok saol inş. rabbim tüm isteyenlere kalpleri evlat sevgisiyle yanıp tutuşanlara tez zamanda nasip eder

iyi seneler kızlarrrr 2012 bizim yılımız olsunnn inşşşş sağlık huzur ehhh birazcık para veeee bol bol bebişli olsunnnn
yarın belki gelemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…