geçmiş olsun tatlım neyi var annenin?allah acil şifalar versin... bende öleyim cnm ayın 4 de erken doğum yaptım bebeğim 2,5 saat yaşayıp vefat etti ciğerleri oluşmadığı için malesef....çok üzücü ve yorucu bir süreçteyim herkeze sağlam dik durmaya çalışıyorum tabi bazen patladığım anlar oluyor ama onuda tek başıma yaşıyorum kendi kendime odamda ağlayak kendimi rahatlatmaya çalışıyorum...gerçi rahatladığımda sölenemez....
canım benim kıyamam... kendini harap etme inannnnnn geçecek hepsi. bu aralar müsaidim benim de arayabilirsin. vücudun gebelikle tanıştı bir dahakine herşey daha iyi olacak. bunu neden söylüyorum çünkü bu şekilde ilk çocuğunu kaybedip hemen arkasından hamile kalıp sağlıklı bebişleri olan insanlar var.anneme gelince göğsünde kötü huylü timör vardı.memesi alındı şimdi kemoterapi kürleri başladı. onunla ilgileniyorum şimdi.gerisi günlük şeyler....
canım benim kıyamam... kendini harap etme inannnnnn geçecek hepsi. bu aralar müsaidim benim de arayabilirsin. vücudun gebelikle tanıştı bir dahakine herşey daha iyi olacak. bunu neden söylüyorum çünkü bu şekilde ilk çocuğunu kaybedip hemen arkasından hamile kalıp sağlıklı bebişleri olan insanlar var.anneme gelince göğsünde kötü huylü timör vardı.memesi alındı şimdi kemoterapi kürleri başladı. onunla ilgileniyorum şimdi.gerisi günlük şeyler....
sağolasın cnm.inşallah cnm inşallah hepimiz için bu günde meryem suresini okudum 5 kere hepimizin adını geçirdim en sonunda nerde varsa dedim allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.....cnm allah şifasını versin anenede çok üzüldüm...tez zamanda sapasağlam dimdik ayakta olsun inşallah.....
tatlım annene acıl sıfalar olsun
allh omur versın
ınşllh saglıgına kavusur
tatlım çok sağol... Allah insanı evlatla sınamasın ammaaaa şu da çok önemli allah evladı da anneyle sınamasın...inşallah atlatacağı zamanları da çığlık ata ata haber veririm burda....
sağol canım cevap verdiğin için
en son msjı ben akrabalarımı ziyarete gidiyorum diye olunca merak ettim açıkçası
biranda gitmiş net birdaha gelmemek üzere puff diye.
keşke bir iyi msjı atsaydı kardeşide
neyse sağlıklı olsunda vardır kendine göre bir sebebi
bebişin nasıl canım
belli oldumu cinsiyeti bakmadım cetvelinede kaç aylık bilmiyorum
gülcüm yazdıklarını şimdi anladım.okurken umarım düşündüğüm şey değildir diye umut etmiştim. tesselli cümleleri yetersiz kalır biliyorum ama inan yakın zamanda bu acını unutturacak haberi alırsın.demişti dersin. düşükle sonuçlanmış olsa bile hamile kalmayı başarmışsın, bu iyi bir haber. çünkü hamile bile kalamayanlar var... ben mesela
yüzümüz gülecek ben buna inanıyorumkendine çok iyi bakki vücudun biran önce toparlansın.hamişliğe kendini hazırla canım
merhaba canım internette yemek saati girdim hal böyle olunca hemen çıkmak zorunda kaldım.duaların için çok sağol Allah kabul etsin AMMMMİİNNNN... HADİ BAKALIM EN KISA ZAMANDA MÜJDENİ BEKLİYORUM...
tatlım çok sağol... Allah insanı evlatla sınamasın ammaaaa şu da çok önemli Allah evladı da anneyle sınamasın...inşallah atlatacağı zamanları da çığlık ata ata haber veririm burda....
semicim ben de seni merak ediyorum doğrusu,en son bildiğim tedavideydin,ne oldu iptal mi ettiniz,son durumun nedir?
biz bugün cinsiyetimizi öğrendik canım,erkekmiş bizim bebik
hasretcim tebrik ederim canım, bebeğin dünyayay gelmiş, Rabbim ömrünü uzun bahtını açık etsin, vatana millete hayırlı bir evlat olur inşallah, sana da güle güle büyütmeyi nasip etsin..
gözünaydın hasretcim
ALLAH analı babalı büyütsün
arkadaşlar merhaba bugün 500 tane yasin okutmaya niyetlendim aranızda arapçadan yasin okumak şartıyla kişi başı 1 yasin olarak okumak isteyen varsa bana mesaj olarak veya burdan haberdar ederseniz sevinirim şimdiden hepinizden Allah razı olsun ark. rabbim tez zamanda hamile kalmamı ve evladımı sağlıklı bir şekirde kucağıma almamı nasip etsin hayırlı evlatlar nasip etsin Amin.
arkadaşlar merhaba bugün 500 tane yasin okutmaya niyetlendim aranızda arapçadan yasin okumak şartıyla kişi başı 1 yasin olarak okumak isteyen varsa bana mesaj olarak veya burdan haberdar ederseniz sevinirim şimdiden hepinizden Allah razı olsun ark. rabbim tez zamanda hamile kalmamı ve evladımı sağlıklı bir şekirde kucağıma almamı nasip etsin hayırlı evlatlar nasip etsin Amin.
canım saol allah razı olsun düşünmen yetercanım dualrına amin diorum ama BEN MALESEF ARAPÇA BİLMİYORUM BİLSEYDİM SEVE SEVE OKURDUMMM rabbim kabul etsin inşşşş
ben okurum bı tane tatlım
allh sanada banada vahepımızede hayırlı evlat versınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?