Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım benimmmmmmmmmm ya maşallahhhhhhhhh maşallahhhhhhhh sabrın sonu selamet :)allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bitanem çok mutlu oldum çok...darsısı bize inşallah :)kızlar gelin uğrayın arada yahu lütfen hepiciğinizi öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmm:)

semicim Allah sağ salim kucağına almayı nasib etsin inşallah. ben hamileyken bu ikonlar çok hoşuma gidiyordu şimdi sana gelsin canım listemiz olsaydı şimdi ismini de yazardık ne güzel. ne liste kaldı ne bişi offf yaaa

vay be semi tume orkide melodi. bu isimleri burada görünce çok duygulandım birden. özlemişim burayı. buranın tadı bir başka. gelin gene burdan devam edelim görüşmeye

çok şükür
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kendi topiğime yazmasam olmazdı dimi

oh oh ne güzel cok sevindim inşallah sag salım kucagına alırsın allahım bu duyguyu herkese yaşatsın inşallah kıpırtılarınıda hissedersin ne diycegimi bilmiyorum cok mutlu oldum artık oglun olursa kızımı ogluna veririm kız olursada baci olurlar allah gönlüne göre versin

Rabbim Allah, fikrim zikrullah, kalbimin nuru Resullullah, evvelim Allah, ahirim Allah, La ilahe illallah Muhammedün Resullullah.

Cuma gibi günümüz var. Islam gibi dinimiz var. Muhammed gibi sahimiz var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne.

Bugün Cuma günüdür. Dinim Islam dinidir. Dinimin Islam dini olduguna, yetmis binin nisfina, mühürledim üstüne.

Lailahe illallah üç muradim var, biri cennet, bir irmak diyarini görmek. Aç cemalini göster diyarini.Turkkeyif.com hayırlı cumalar diler.

Yine takvim yaprakları Cuma'yı gösteriyor,Rabbim bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı af buyursun.Bizlere esenlik versin.Ahir zaman fitnelerinden ,kazalardan ,belalardan ,sıkıntılardan ,şerli kimselerin ve şeytanın tuzaklarından bizi ve sevdiklerimizi korusun.Hakkımızda hayırlı olan hacetlerimizi kabul buyursun.Selam ve DUA ile hayırlı cumalar.

Ya Resullullah! Aman yarabbi ya rabbena her halimiz malumdur sana, gece gündüz yalvaririm sana. Her zaman sana muhtacim, cemalini göster bana.

Cennetine davet et Allahim kabrimizde rahatlik, siratta selamet, tatli canimiz sana emanet, son nefesimizde selametler ihsan eyle.HAYIRLI CUMALAR

çok şükür
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kendi topiğime yazmasam olmazdı dimi

dönüşün muhteşem olmuş tatlımmm

ALLAH cc sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nesip etsin tatlım

kız gelmişin topiği şenlendirmişin

tume --------orkide ---------hasret--------- yeter ------------kara--------------- melodi

nasılsınız

febe neva falan nerdeler masalcan

oooooooooo

kimsecikler yok ya artık burdaaaa

Son düzenleme:

kara bebek kız mı olacak çok sevindim canım Allah kavuştursun

reyyancım seni de burda görmek çok güzel, bir gittin pir gittin, ben uzun süredir bakmıyordum buraya ama gelince bir kez burayı ne kadar özlediğimi anladım, arada uğrarım yine

haberi yazdıktan sonra dönüp yorumlarda bakmayı akıl edebilseydim keşke
neyse geç oldu biraz ama
reyyancım kızlar beraberiz yine ama işte burda değil.neyse ben arada girer bebeişin haberlerini veririrm.hım cuma günü kalp atışlarını duyduk.anlatsam anlatılacak bişey değil .hepimize nasip etsin rabbim inşallah.bir dahaki kontrol 20 temmuzda ama dayanamayıp daha önce gidebilirim pıt pıtları duymaya

Merhabalar herkese,
Son uc yilda bes dusuk yaptiktan sonra careler ararken buldum bu siteyi.tüp bebek bile denedik ama olmadı. Yumurtalarım kaliteli değilmiş! Son düşüğüm 3 gün once gerçekleşti. Neyseki bu defa kürtaj olmama gerek kalmadı. Dolayısıyla hemen denemeye başlayabilecez. Fertile xx diye bir damla kullanmaya başladım. Ayrıca incir kuru ve bal, tarcin çörek otunada başladım. İnşallah bu defa sonuc alırım. Herkese sevgiler.

kara bebek kız mı olacak çok sevindim canım Allah kavuştursun

evet ya kızım oluyor allahım herkese nasip etsin zilli bi oynuyo durmak bilmiyo ama ben topige giriyorum varmı hamile haberi diye ama cok sessizbenim gibi bekleye insanların hamile oldugunu duyunca inanın kendi gebeligim gibi seviniyorum bende cok cektim cilesini biliyorum allahım kimsesi bebek sesinden nefesinden mahrum birakmasın tez zamanda herkesin kucagı bebişle dolsun

amin canım.ben de kızımı kucağıma alınca kokusunu içime çekince hep böyle dua ediyorum. allahım herkese yaşatsın bu duyguları diye. seminin hamile olduğunu okuyunca öyle bir sevindimki eşim neye uğradığını şaşırdı bi çığlık atmışım. inşallah diğer arkadaşlardan da alırız aynı haberleri.

insallah bende yavrumun kokusunu doya doya içime çekerim allah herkese bu duygugu yaşatsın

reyyancım seni de burda görmek çok güzel, bir gittin pir gittin, ben uzun süredir bakmıyordum buraya ama gelince bir kez burayı ne kadar özlediğimi anladım, arada uğrarım yine
evet canım bi süre hiç uğramadım kkya

daha sonra baktım buralara kimsecikler yok

sen neler yapıyosun

canım ALLAH cc sağlıkla kucağına aldırsın inşallah bebişini

facedesiniz galiba

ben gelemiyorum gruba malesef

neyse arada burdan takip ederim inşallahhh

oraya gelen kızlarada selamlar

insallah bende yavrumun kokusunu doya doya içime çekerim allah herkese bu duygugu yaşatsın

amin canım. çoğu gitti azı kaldı senin de. bu günlerin tadını çıkar bol bol fotoğraf çekil. sonradan bakmak insanın hoşuna gidiyor. ben hamileliğimin son zamanlarında karnımı videoya çekmiştim kızım kımıldarken, şimdi izliyorum hoşuma gidiyor

HERKESE SLM CANLARIM VALLA NE YALAN BENDE ÖZLEMİŞ BURALARI BİRİCİK ARKADAŞIM SEMİDE BİZE EN BÜYÜK MUCİZEYİ YAŞATTI UMUTSUZLUĞUN NE KADAR YANLIŞ BİR ŞEY OLDUĞUNU GÖSTERDİ 7 YIL SONUNDA GELEN BİR MELEĞİMİZ VAR BİRİMİZ DAHA DUALARLA MURADINA ERDİ DARISI İSTEYEN TÜM ANNE ADYLARINA OLSUN İNŞALLAH BU MÜBAREK AYLARIN HÜRMETİNE RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETSİN.

BENDE BİR DEĞİŞİKLİK YOK SADECE HER AY OLDUĞU GİBİ 11 GÜN GÜNÜM GEÇTİ 2 GÜNDÜR ŞİDDETLİ AKINTIM VAR. 2 HAFTADIR ADET SANCISI ÇEKİYORUM AMA NE GELEN VAR NE GİDEN NEYSE HAYIRLISI BAKALIM YARIN TEST ALIP YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM ALIŞKANLIK NEDE OLSA

Son düzenleme:

Ay semi inanamıyorum çok sevindim senin adına Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.nasıl oldu hiç takip edemiyorum burayı neyse bi geçmişi kontrol ediyim.tekrar tebrikler canım.

Ay semi inanamıyorum çok sevindim senin adına Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.nasıl oldu hiç takip edemiyorum burayı neyse bi geçmişi kontrol ediyim.tekrar tebrikler canım.

amin canım amin.nasıl oldu:26: tedaviyle değil canım.arada oluvermiş farketmedim.rabbimin mucizesi.ne kalma ihtimalim vardı nede tedaviye gidecek cesaretim.ama rabbim büyük işte.umarım o günleride görürüz.ve kızların tek tek hamiş kaldıgı günleri

haydiii topik sakinleri
halayaaa
bir bebişimiz daha geliyor
dosba yani asiye hamileeee
gözümüz aydın darısı hepinizin başına.sıradaki gelsin

haydiii topik sakinleri
halayaaa
bir bebişimiz daha geliyor
dosba yani asiye hamileeee
gözümüz aydın darısı hepinizin başına.sıradaki gelsin

hayde hayde sıradaki gelsin halay başı semi sonra dosba üçüncü kim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…