çok şükür
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kendi topiğime yazmasam olmazdı dimi
çok şükür
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kendi topiğime yazmasam olmazdı dimi
oh oh ne güzel cok sevindim inşallah sag salım kucagına alırsın allahım bu duyguyu herkese yaşatsın inşallah kıpırtılarınıda hissedersin ne diycegimi bilmiyorum cok mutlu oldum artık oglun olursa kızımı ogluna veririm kız olursada baci olurlar allah gönlüne göre versin
kara bebek kız mı olacakçok sevindim canım Allah kavuştursun
evet ya kızım oluyor allahım herkese nasip etsin zilli bi oynuyo durmak bilmiyo ama ben topige giriyorum varmı hamile haberi diye ama cok sessizbenim gibi bekleye insanların hamile oldugunu duyunca inanın kendi gebeligim gibi seviniyorum bende cok cektim cilesini biliyorum allahım kimsesi bebek sesinden nefesinden mahrum birakmasın tez zamanda herkesin kucagı bebişle dolsun
amin canım.ben de kızımı kucağıma alınca kokusunu içime çekince hep böyle dua ediyorum. allahım herkese yaşatsın bu duyguları diye. seminin hamile olduğunu okuyunca öyle bir sevindimki eşim neye uğradığını şaşırdı bi çığlık atmışım.inşallah diğer arkadaşlardan da alırız aynı haberleri.
evet canım bi süre hiç uğramadım kkyareyyancım seni de burda görmek çok güzel, bir gittin pir gittin, ben uzun süredir bakmıyordum buraya ama gelince bir kez burayı ne kadar özlediğimi anladım, arada uğrarım yine
haberi yazdıktan sonra dönüp yorumlarda bakmayı akıl edebilseydim keşke
neyse geç oldu biraz ama
reyyancım kızlar beraberiz yine ama işte burda değil.neyse ben arada girer bebeişin haberlerini veririrm.hım cuma günü kalp atışlarını duyduk.anlatsam anlatılacak bişey değil .hepimize nasip etsin rabbim inşallah.bir dahaki kontrol 20 temmuzda ama dayanamayıp daha önce gidebilirim pıt pıtları duymaya
insallah bende yavrumun kokusunu doya doya içime çekerim allah herkese bu duygugu yaşatsın
haberi yazdıktan sonra dönüp yorumlarda bakmayı akıl edebilseydim keşke
neyse geç oldu biraz ama
reyyancım kızlar beraberiz yine ama işte burda değil.neyse ben arada girer bebeişin haberlerini veririrm.hım cuma günü kalp atışlarını duyduk.anlatsam anlatılacak bişey değil .hepimize nasip etsin rabbim inşallah.bir dahaki kontrol 20 temmuzda ama dayanamayıp daha önce gidebilirim pıt pıtları duymaya
Ay semi inanamıyorum çok sevindim senin adına Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.nasıl oldu hiç takip edemiyorum burayı neyse bi geçmişi kontrol ediyim.tekrar tebrikler canım.
haydiii topik sakinleri
halayaaa
bir bebişimiz daha geliyor
dosba yani asiye hamileeee
gözümüz aydın darısı hepinizin başına.sıradaki gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?