Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hayde hayde sıradaki gelsin halay başı semi sonra dosba üçüncü kim bakalım

tebrik ederim ikinizi de ne güzel bizim de 3 sene bitti 2 aşılama 1 tüp bebek bıraktık geride ikisi de çok profesyonel değildi sanki.sebepsiz infertilite bizimki semi umut oldun bana belki benimde bigün olur ansızın.adanada acıbademe gittim ilaçlarımı burada kullanıp transferiçin istanbula gidecektim ama cesaretim yok.hayırlısı belki kendiliğinden:)))

çok tebrik ediyorum seni önceki topikten biliyorm ve hamile olduğunu öğrenince tebrik etmek istedim çok sevindim ALLAHIM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim 8 yıl oldu ama daha bişey yok RABBİM bizlerede nasip etsin darısı başımıza tez vakitte inş kendine iyi bak

sağol canım bende hatırlıyorum seni
benimde 7 sene oldu çıkmayan candan umut kesilmiyor o kadar azdı ki doğal hamiş kalma şansım
ama oluverdi işte.rabbim istesin yeterki.
bakmışsın en beklemediğin anda hamilesin.
inş.en kısa zamanda seninde güzel haberini alırız canım

kızlarrrrrrrrrrrrrrr selammmm :)dosbacık hamile demek :)çok sevindim çokkkkkkkkkkk canım benim maşallah ya :)ben demiştim ona olacak diye :)kızım arada uğrasanıza buraya yahu iyice bıraktınız burayı ..özlüyorum sizleriiiiiiiiiiiiiiiiiii ..uğrayın arda lütfenn ..bende donmuş bebişimi aldım gün sayıyorum dualarınız bana da olsunnnn emii..bu arada dosbacık doğal mı hamile kaldı?ne güzel yaa hepimiz kavuşucaz allahın izniyle inşallah ....nevacıımmmm senden de bir bomba bekliyorum inannnnnnnn:)

semicim demek pıt pıtları duydun maşallah maşşallah güzel rabbim çok büyük ya :)darısı başımıza inşallah ..öpüyorum hepiciğinizi :)

haydiii topik sakinleri
halayaaa
bir bebişimiz daha geliyor
dosba yani asiye hamileeee
gözümüz aydın darısı hepinizin başına.sıradaki gelsin

çok sevindim sağlıkla inşş

inşşşşş bebeişin tutunur sana canım anne yapar seni inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

selam canım ....Allah yardımcın olsun güzel haberini alalım inşallah...hadi sana moral olayım bende dondurulmuştan transfer oldum ... daha keseyi görmeye gitmedim heyecanlıyım bana da dua edin bu defa hayırlıca kucağıma almak nasip olsun ...

dosbacımmmm hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun inşallah bu sfer herşey çok güzel olacak allahın izniyle..dualarım hepimize ne güzel banada umut oldun rabbim nasip etmiş olsun yeter ki..herkese çok selammm bendennnn sevgilerr..........

haydiii topik sakinleri
halayaaa
bir bebişimiz daha geliyor
dosba yani asiye hamileeee
gözümüz aydın darısı hepinizin başına.sıradaki gelsin

cok sevindim allah sag saglım saglıklı bir sekilde dostonunda seninde benimde kucagımıza almayı nasip etsin diger arkadaşlarlarında en kısa zamanda muratlarına ererler inşallah

canım hamilemisin insallah öyledir benim 15 haftam kaldı dogumda herkese dua etcem dogumda yapılan dualar kabul olurmuş

canım hamilemisin insallah öyledir benim 15 haftam kaldı dogumda herkese dua etcem dogumda yapılan dualar kabul olurmuş

karacım maşallah az kalmış canım :)hayırlısıyla kolay doğumlar olsun inşallah :)ben şuan gün sayıyorum inşallah hamileyimdir :)takvimi uğur getirsin diye yaptım inşallah devam eder güzelim..eveet evettt doğumda edilen dualar kabul olurmuş :)öpüyorum sizi:)

sözün bittiiiğiii yerrrr.... caanıı gönülden tebrik ediyorum. Allah a emanet oluuunnnn. bize de dua et, kiii eminim ediyorsundur

hadi inşallah hayırlı haberi paylaşırsın hayırlı haberlerini bekliyorum su mubarek günlerde allahım hepimizin dualarını kabul eder inşallah bence tuttu içime öyle doguyor ve cok tatlı hayırlı bi evlat olcak,

canım benimmmmmmmmmm inşallah güzel rabbim nasip eder:)hepimize mutlu günler görmek nasip olsun karacım :)ne olursa olsun elbet yakalayacağım bu sıpayııııııııııııı ben :)çok saol güzel duaların için karşılıklı dualarımız canım benim .....öpüyorummm ben ve minnoşlarım :)

kızlar bişi sorcam dondurulmuş transfer ne demek???

eğerki yetrli sayıda ve kalitede embiyon oluşmuşsa ve( embiryo dölnemiş yumurta demek)bunlardan sadece bir tanesi transfer edildiği için kalalnı has dondurluyor ve ilerleyen zamanlarda yeniden denemek isteyen hastalara tranfer ediliyor dondurulmuş transfer diye buna deniyor [sıze=3][/sıze]

melodi sonuç belli olmadı mı canım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah. bu arada dosba ikizlere hamile canım iki melek geliyor inşallah

CANIM ÇOK MERAK ETTİM SENİ SONUÇ BELLİ OLMADIMI DOSBAM İKİZLERİNİN KALP ATIŞLARINIDA DUYMUŞ ÇOK ŞÜKÜR HAMİŞLERİMİZ ÇOĞALIYOR NE GÜZEL İNŞALLAH SENİNKİDE TUTMUŞTUR BİTANEM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…