hayde hayde sıradaki gelsin halay başı semi sonra dosba üçüncü kim bakalım
çok tebrik ediyorum seni önceki topikten biliyorm ve hamile olduğunu öğrenince tebrik etmek istedim çok sevindim ALLAHIM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim 8 yıl oldu ama daha bişey yok RABBİM bizlerede nasip etsin darısı başımıza tez vakitte inş kendine iyi bak
haydiii topik sakinleri
halayaaa
bir bebişimiz daha geliyor
dosba yani asiye hamileeee
gözümüz aydın darısı hepinizin başına.sıradaki gelsin
kızlarrrrrrrrrrrrrrr selammmm :)dosbacık hamile demek :)çok sevindim çokkkkkkkkkkk canım benim maşallah ya :)ben demiştim ona olacak diye :)kızım arada uğrasanıza buraya yahu iyice bıraktınız burayı ..özlüyorum sizleriiiiiiiiiiiiiiiiiii ..uğrayın arda lütfenn ..bende donmuş bebişimi aldım gün sayıyorum dualarınız bana da olsunnnn emii..bu arada dosbacık doğal mı hamile kaldı?ne güzel yaa hepimiz kavuşucaz allahın izniyle inşallah ....nevacıımmmm senden de bir bomba bekliyorum inannnnnnnn:)
semicim demek pıt pıtları duydun maşallah maşşallah güzel rabbim çok büyük ya :)darısı başımıza inşallah ..öpüyorum hepiciğinizi :)
kızlarrrrrrrrrrrrrrr selammmm :)dosbacık hamile demek :)çok sevindim çokkkkkkkkkkk canım benim maşallah ya :)ben demiştim ona olacak diye :)kızım arada uğrasanıza buraya yahu iyice bıraktınız burayı ..özlüyorum sizleriiiiiiiiiiiiiiiiiii ..uğrayın arda lütfenn ..bende donmuş bebişimi aldım gün sayıyorum dualarınız bana da olsunnnn emii..bu arada dosbacık doğal mı hamile kaldı?ne güzel yaa hepimiz kavuşucaz allahın izniyle inşallah ....nevacıımmmm senden de bir bomba bekliyorum inannnnnnnn:)
semicim demek pıt pıtları duydun maşallah maşşallah güzel rabbim çok büyük ya :)darısı başımıza inşallah ..öpüyorum hepiciğinizi :)
inşşşşş bebeişin tutunur sana canım anne yapar seni inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
selam canım ....Allah yardımcın olsun güzel haberini alalım inşallah...hadi sana moral olayım bende dondurulmuştan transfer oldum ... daha keseyi görmeye gitmedim heyecanlıyım bana da dua edin bu defa hayırlıca kucağıma almak nasip olsun ...
haydiii topik sakinleri
halayaaa
bir bebişimiz daha geliyor
dosba yani asiye hamileeee
gözümüz aydın darısı hepinizin başına.sıradaki gelsin
canım hamilemisin insallah öyledir benim 15 haftam kaldı dogumda herkese dua etcem dogumda yapılan dualar kabul olurmuş
selam canım ....Allah yardımcın olsun güzel haberini alalım inşallah...hadi sana moral olayım bende dondurulmuştan transfer oldum ... daha keseyi görmeye gitmedim heyecanlıyım bana da dua edin bu defa hayırlıca kucağıma almak nasip olsun ...
karacım maşallah az kalmış canım :)hayırlısıyla kolay doğumlar olsun inşallah :)ben şuan gün sayıyorum inşallah hamileyimdir :)takvimi uğur getirsin diye yaptım inşallah devam eder güzelim..eveet evettt doğumda edilen dualar kabul olurmuş :)öpüyorum sizi:)
hadi inşallah hayırlı haberi paylaşırsın hayırlı haberlerini bekliyorum su mubarek günlerde allahım hepimizin dualarını kabul eder inşallah bence tuttu içime öyle doguyor ve cok tatlı hayırlı bi evlat olcak,
yeterim inşallah ya canım benim güzel rabbim hepimize nasip etsin inşallah.:)
kızlar bişi sorcam dondurulmuş transfer ne demek???
dosbacımmmm hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun inşallah bu sfer herşey çok güzel olacak allahın izniyle..dualarım hepimize ne güzel banada umut oldun rabbim nasip etmiş olsun yeter ki..herkese çok selammm bendennnn sevgilerr..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?