Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Melodim çok üzüldüm canım benim ama ümidini yitirme sen güçlü bir kadınsın rabbim zamamnını biliyor ama geç ama erken elbet bizimde kucaklarımızı boş bırakmayacaktır başka ne denirki (((((((((((((

tutmamış demekki çok üzüldüm canım. Allah sabır versin inşallah

kızlarrrr hepinize çok teşekkür ederim güzel dualarınız iiçin güzel yürekleriniz için sizlerle dertleşmeye çok ihtiyacım var ama biliyorusunz face giremiyorum ne yazıkki...şubat ayınsan beri ne mücadele içindeyim şahitsiniz ama olmadı mı olmuyor işte be arkadaşlarım bebişler ne zman isterse o zman gelecek sanırım ..elden birşey gelmyor devriliyorum ama batmıyorum allaha şükür :)yine kaldığım yerden devam edeceğim gücüm yettiği yere kadar hepinize duacıyım elbet bizlerde anne olacağız nevacım yürekten iananıyorum..dosbacığıma ayrı sevindim maşallah hemde ikizler geliyor :)hele semicimin hamile kalması gerçekten süper inşallah neva senden de bekliyorum böyle güzel bir süpriz :)vakti zamanı gelince bebişlere kavuşmak dileğiyle can arkadaşlarım...herkese çok selam benden sevgilerr...masalımın paşasını öpüyorum en kocamanından...

melodicim cok geçmiş olsun umudunu yitirme elbet vardır zamanı bak ben 5 sene tedavi gördüm aşılam tüp bebek hiçbiri tutmadı sonra kandiligimden hamile kaldım gelişmedi kurdaj oldum sonra korunmayı biraktıgım ay hamile kaldım bunları sunun için yazıyıyorum yaradan cok büyük semiyle beni düşün sakın umudunu yıtırme zamanı geldiginde rabbim hayırlı vesaglıklısını versin cok zor dönemler inşallah en kısa zamanda atlatır hayallerime kavuşursun ve sana tavsiyem doktordestegi al psikolojin için cok önemli

canım benimmmmmmmm çok saollllllllll inşallah birgün bende sıpayı yakalayacağım zmaan zaman umudum kırılsa da toparlanıyorumm allahın hikmetinden sual olunmaz biliyortum vakti saati gelince gönderecek bebğimi ..mucizeler hiç bitmesin :)bak doğururken beni unutma emi :)bir avazda inşallah güzelim :)sevgilerr.....

canım hepimiz çok üzüldük.ALLAH yardımcın olsun.hep diyorum hayranım sana,gücüne,mücadelene..bebişin en ummadıgın anda,en doğalındangelecek göreceksin.sadece zamanı var,o zamana kadar da sabırla ve umutla beklemek zorundayız maalesef ama en önemlisi bebek için değil kendimiz için yaşamak,heran yıpranmamak..sonra birgün bir bakmışsıninşallah.öpüyorum canım seni.duamdasın..

semicim mucize anne :)çok saol canım benim allahın izniyle inşallah birgün bende anne olabilirim:)düşe kalka gidiyoruz bakalım allahım sabır versin gerçekten en çok buna ihtiyacım var şu sıralar ..çok öpüyorummm szileriiii:=)

inşallah canım o günü allah nasip etsin hiç unuturmuyum nasıl bi özlem oldugunu cok iyi biliyorum inşallah tedaviye birşeye ihtiyacın olmadan yavrunu kollarına alırsın

kızlar merhaba,

uzuuun zamandır yazmadım size. Depresyonum yeni geçti. içim tabi hala sızlıyor. tüp bebek yaptırdım en son yine tutmadı. sonra eşim beni terk etti bidaha dönemdi. kanamam durmadı 4 ay boyunca. çook kilo verdim. 5 AY GEÇTİ HALA İÇİM ACIYOR İLK GÜNKÜ GİBİ GEÇMİYOR GEÇMİYOR.

öyle işte. şimdi okuyorum yazılarınızı. sizi çok özlemişim. keşke burada güzel birşeyler paylaşa bilseydim. LÜTFEN EŞLERİNİZLE BİRBİRİRİNİZİN DEGERİNİ BİLİN. ÇOCUGUMUZ OLMADIGI İÇİN EŞLERİMİZİ ÇOCUGUMUZ GİBİ GÖRDÜK LÜTFEN ÖYLE YAPMAYIN.

OLAN YİNE KADINA OLUYOR O KADAR HORMON İGNELERİ O KADAR KORTİZONLAR HEPSİ ONUN İÇİNDİ .. ONDAN DOLAYI ÇOCUK OLMUYORKEN AŞIRI YÜKLENMEDEN DOLAYI BENİMDE MENEPOZ YAKLAŞIYORMUŞ. FAZLA TÜP BEBEK AŞILAMA LÜTFEN YAPTIRMAYIN TUTMUYORSA TUTMUYOR VÜCUDUNUZA YAZIK. TÜP BEBEK YAPAN DOKTORLAR BUNU KABUL ETMİYOR.. TÜP BEBEK YAPMAYAN DOKTORLAR KABUL EDİYOR. BENCEDE MANTIKLI YUMURTA REVİZEMİZDE SAYILI YUMURTALARIMIZ VAR VE NE KADAR ÇOK KULLANIRSAK KAR DİYE DÜŞÜNÜLÜYOR.

ALLAH HEPİNİZ İÇİN HAYIRLISINI VERSİN HAYIRLI DEGİLSE BİLE HAYIRLI YAPSIN SİZİ ÜZMESİN İNŞALLAH.

CANIM BENİM YA NELER YAŞAMISIN ÖYLE SENNN ÇOK ÜZÜLDÜM şu varki HEP SÖYLÜYORUM NE YAŞARSAK YAŞAYALIM BEEĞİMİZ OLSUN OLMASIN BU VİCUT BİZE BİR ÖMÜR LAZIMMM

cnm çok üzüldüm...rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimize....ama dediğine katılıyorum eşlerimizi çocuğumuz gibi görüp çok özenli davranıyoruz ve sonuç totolar tavan yapıyor malesef ((((

canım diyecek bi söz bulamıyorum

ALLAH cc yar ve yardımcın olsun

hiç bişey için üzme kendini ve önüne bak inan senden başka kimseye bişey olmaz

selametle

canımm benim hayırl ısı böyleymiş demekki

inşallah tez zamanda doğal yolla gelir bebişin
süpriz yapara sana

canım çok sevindim ikiz olduğunu görünce bidaha sevindim
ALLAH cc sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin minişlerini

25 yaşında 5 yıllık evliyim 3 yıldır bebiş istiyorum eşimde sorun var sperm sayısı 1-2 canlı sperm 4 defa tüp bebek yaptırdım 3 hiç tutmadı 4 tuttu 8 haftalıkken kalbi durdu 2,5 ay oldu şimdi dursaydı 5 aylık hamile olacaktım allahım takdiri ilahisi böyleymiş hiç isyan etmedim allahtan gelen dedim dualardan geri kalmadım her anım çocuk istemiyle geçiyo diyebilirim o kadar çok istiyorum ki yüreğim o kadar çok acıyoki artık bebişim gel diyorum ama elden gelen bişe yok biliyorum ama bir gün bende anne olacağım allahım sevdiği kuluyumki beni sınav ediyo şükürler olsun rabbime umudumuzu hiç bir zaman yitirmeyelim bu kadar dualar bu kadar istemekler bu kadar tedaviler boş kalmayacak bir gün ola bakmışızki ikiz bebeklerimiz olmuş hissettiğim kadarıyla 2012 yılında bu tüp bebek denemem de yine hamile kalacağım hemde ikiz olacağına inanıyorum çok umutluyum allahım bu umutlarımı boşa çıkarmaz inşallah allahtan umut kesilmez bu kadar istekler boş kalmaz allahım gönlümüzdekini hayırlı eylesin isteyen herkese rabbim aratmadan evlat verir inşallah

hayattan Zevk Almak için Umut etmelisin inanmalısın umut bizim gücümüzdür.

biz bugün dra gittik
12+2 yiz yani 3 ayımızı hayırlısı ile atlattık.dr herşeyin yolunda oldugunu söyledi.ense ölçümünü yaptı oda normalmiş çok çükür.ikili test için kan vermedim,gerek duymadım.rabbime emanet bebişim

ama cinsiyetmiz hakkında tahmin yok henüz:44:

daha bişey anlamıyorum,ultrasonda gördüğüm 1 2 dk da o kadar çabuk geçiyor ki ,sonradan tekrar tekrar hatoırlamaya çalışıyorum
bugün ilk defa resmine bakıp bu benim mi dedim,çok tuhaf bir duygu adlandıramıyorum
rabbim hepinize nasip etsin

aminnnnnnnn sağlıkla sıhatle gelsin kuzun inşşş

rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah..bizi de unutma bak hamilelerin duaları kabul olurmuş,allah rızası için dua et cnm ya,rabbim hayırlısıyla bizeded tatdırsın o duyguları....

rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah..bizi de unutma bak hamilelerin duaları kabul olurmuş,allah rızası için dua et cnm ya,rabbim hayırlısıyla bizede tatdırsın o duyguları....

canım cok şükür 3 ayı atlatmışsın inan ben bebegimin hareketlerini hissedene kadar hamile olduguma inanamıyordur şimdi zilli kendini hiç umutturmuyor gerci ikili testi yaptırmadıgına sevindim 3lüyüde yaptırma riks gurubunda cıkarsan insanın burnundan geliyo hamileligiallah sag salim sıhatlı bi şekilde kucagına almayı nasip etsinşişik şişik gez ortalıkta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…