Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

maşallah canım ne güzel riskli dönemi atlatmışsınız inşallah bundan sonrasıda sorunsuz geçer semicim

41 kere maşallah semicim...sağlıklı doğumlar diliyorum canım..Rabbim cümlemizin yavrusunu bağışlasın içindede bizimkileri...

Ey Rab.Ey Rabbim.İbrahim'e İsmail'i,Zekeriya'ya Yahya'yı,Meryem'e İsa'yı müjdelediğin gibi bizlerede göz aydınlığı ve şükür vesilesi olacak evlatlar müjdele.Evlatları ana babaları için salih birer amel, salih birer kul kıl.Onlara hakkı,güzelliği salatı emretmemiz için bizlere güçi ihlas ve imkan ver.

aminnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canımm benim hayırl ısı böyleymiş demekki

inşallah tez zamanda doğal yolla gelir bebişin
süpriz yapara sana

canım evet hayırlısı böyleymiş diyerek kendimi avutmaya çalışıyorum elden gelen birşey yok ..rabbim zmanını biliyor o zman gönderecek bebişi ne yapalım.inşallah tez vakitte göderir diye umuyorum:)zor birşey ya gerçekten annelik çok kutsal birşeymiş şimdiden anladım ..güzel rabbim hepimize nasip etsin inşallah nerde isteyen el açıp yalvaran varsa hepsine nasip etsin :)öpüyorum çok saol canımm ..

canım benimmm 41 kere maşallah size ay nasıl mutlu oluyorum inan semicim böyle güzel haberler aldıkça senden :)şükürler olsun gerçekten vakti zamanı geldimi oluyor demekki :)umudumuz kaybetmemek gerekiyor muş sen en güzel örneksin hepimiz için :)öpüyorum sevgiyle kalın..herkese çok selam:)

ay canım benim,rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin,hayırlı ve sağlıklı bi evlat nasip etsin.....cnm bizim içinde dua et hamişlerin duaları kabul olumuş...

sağol canım.2liyi yaptırmadım ama 3lü hakkında henüz bişr fikrim yok.araştırmadım ne oldugunu bile bilmiyorum.diyorum hamilelik ne zormuş.ilk 3 ay düşük riski korkusuyla geçiyor biraz korkumuz hafifleyince test stresleri başlıyor e bunlarda bitince doğum endişesi başlar sanırımneyse sağlıkla gelsinlerde
bu arada sen kaç aylık oldun,dr un kim

maşallah canım ne güzel riskli dönemi atlatmışsınız inşallah bundan sonrasıda sorunsuz geçer semicim

sağol saracımcanım endişe hiç bitmiyor ki azaldı diyelim.rabbim inş.sağlıkla nasip eder.

41 kere maşallah semicim...sağlıklı doğumlar diliyorum canım..Rabbim cümlemizin yavrusunu bağışlasın içindede bizimkileri...

amin canım amin.benimkide süpriz yaptı leylacım senin ki gibi.şimdi inş. bekleyen tüm arkadaşların süprizleri gelir tek tek

melodi canım çok üzüldüm... biliyorum yüksekten düşmenin ne olduğunu ama bi gün geleceksin hamileyim diyeceksin....içini ferah tut... tekrar ümitler başlayacak birazcıkta korkuyla ama güzel sonuçlanacak inşallah

selin canım çok üzüldüm...demekki hayatta hiç bişeyi takıntı haline getirmemek lazım...eşin adına üzüldüm kayebeden mücadeleyi bırakan taraf olmuş...dualarımdasın...Rabbim kalbini ne ferahlatacaksa onu nasip etsin

bana gelince zor bi hamilelik geçiriyorum
kalp atışlarını duydum yaramaz iki tane bebişim var
5.haftada kanamam oldu önemsemedim...yerleşme kanamasıydı
8.hafta da yine kanamam oldu ama bu defa ağrım vardı... çok korktum ama inşallah yine bişi olmadı
Rabbime emanet
bu hafta 9.haftam Rabbim herkese hayırlıca kucağına almayı nasip etsin
kızlar hepinize dua ediyorum hamilelerin duaları kabul derler ...Allah ım en kısa zamanda sizlere de bu duyguyu yaşatsın

zor canım hemde cok zor 4lü test 17 haftada yapılıyor anneden kan alıyorlar kesin sonuçları vermiyor istatiksel olarak down sendromlucocuk dogurma yüzdene bakıyorlar benim1\189 hemen umut tepeye sevk ettiler ordada amino sentez yani igneyle bebegimden sıvı alcaklarmış down senromlu cıkarsa bebegimi benden alcaklarmış tabi 1\200 düşük riski varmış kabul etmedim ne olursa olsun bebegin kabulunse sadece aylık kontrollere git o test bu test ugraşıpta hamileligini kendine zehir etme derim ben 1 ayagladım burnumdan geldi ama şimdi kızımda bende iyiyiz inşallah sag salım kucagıma alırım allahım herkese bu günleri göstersin

canım benim çok saol :)dediğin gibi biliyorsun sende insan neler yaşıyor ..elbet geçecek kaldığı yerden hayat devam edecek yeni umutlarla..vakti zamanı gelince olacak inşallah canım inşallah o gün gelsin heralde inanamam bu kadar uğraştan sonra :)

dosbacım dmek iki yaramazın var :)maşallah onlara inşallah sağlıcakla kucağına alacaksın canım iyi güzel şeyler dşün hep ;.)benim arkadaşım bu hafta doğum yapacak allahın izniyle hemde 10.yılında bilmem kaçıncı denemesinde tutturduğu ikizlerini kucağına alacak :)bir kız bir oğlan :)sana da sağlıklı kolay doğumlar nasip olsun inşallah :)

Merhaba hanımlar ben aranıza yeni katıldım sayılır, size kendimi tanıtmak istiyorum öncelikle: 5 yıllık evliyim, Türkçe öğretmeniyim ve Alanyada oturuyorum.. Evlendikten sonra ilk 2 yıl korunduk (eşim korundu ) daha sonra bebek istememize rağmen bebeğimiz olmadı doktorlar hiçbir sorun yok dediler ve klomene başlattılar üç aydan sonra ancak kistlerim vardı daha sonra kendi haline bırakalım dedik bitkisel duyduğum birçok şeyi denedim doktora gitmedim ama yıllar geçmeye başlayınca tekrar doktor kapıları aşındırdık ve 6-7 ay öncesinde ard arda iki defa aşılama denedik ve tabi sonuç yine hüsran şimdi ise dualara sarıldım Mevlam ne vakit verir bilinmez ama sizlerde Allah rızası için bir ricam olacak;

Bebeğim olması için 500 kişiye Yasin dağıtıyorum henüz 100 kişi bulabildim bana yardım edebilir misiniz? 1 Yasinde siz okuyabilir misiniz? Yasinin ardından da Hz.Zekeriyanın duasını: "Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” Yani: “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin" okuyabilir misiniz?

ALLAH OKUYAN OKUMAYAN HERKESTEN RAZI OLSUN!

Mevlam kimseyi evlat hasretiyle yakmasın

canım hayırlı olsun cok sevindim allah hayırlı evlatlar olmayı nasip etsin yaramazlıga gelince yapıyorlar hoşlarına gidiyor bizimkide 12 haftada yaptı yaramazlıgını dr koştuk hanfendi bagdaş kurmuş uyuyor inşallah bi aksılık olmadan hemencecik alırsın yavrularını kollarına

canım rabbime emnaet dedim varmedim.bakalım 3lü ve 4lüde ne yapıcam.hala araştırmadım.1/189 yüksek bir riskmiymiş.standardı neki pek yüksek değil gibi geldi bana.risk li deniliyor sapasağlam doğuyor bebekler.

canım drunu sormuştum kim odlugunu ,doğumu nerde yapmayı düşündüğünü merak ediyrum

GÜNAYDINLARRRR iyi hafta sonlarııııııııııııııııı

canım benim iki dr var özelde faruk bey ama asıl dr devlette ümit hanım dogumumuda devlette normal düşünüyorum tabi bi aksilik olmazsa riksli cıktım ilk duydugumda dunt-ya başıma yıkıldı normalı 1\251 miş ama bu down sendromu testi kesin sonuç degil istatiksel degerlermiş yani bu degerlere sahip kadınlarda daha sık görünüyormuş yaptırma kafan boşu boşuna karışıyor neyse bebegin nasıl saglıklımı bide cinsiyetini merak ettim gelişmelerini yazarsan sevinirim gebeliginin tadını cıkar

üzülme canım ya ben bunu yazdıktan sonra araştırdım biraz,hoş sen çoktan araştırmışsındır ya,sen gibi degerlere sahip olan annelerin çok küçük bir yüzdesi gerçekten down sendromlu bebek dünyaya getiriyor üstüne basa basa yazmışlar hatta bunu.

bebeğimi en son 15 gün önce gördüm canım.hareketlerini gördüm:) iyiydi şükür cinsiyetini sordum daha erken dedi drum bir dahki aya dedi
bende dayanamadım başka drdan randevu aldım.çarşamba randevum var.işallah bebeğim sağlıklıdır ve işallah cinsiyetini öğrenebilriim

bahsettiğin drların ikisinide tanımıyorum maalesef

benim drum akademide nuri hüseyinoğlu
çarşamba konak has.erkan türköze gidicem.adam süper ama randevu için arayınca 1 aydan önceye gün vermiyorlar yani kararsızım bende bakalım bir gidelimde
yazarım yine .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…