biz bugün dra gittik
12+2 yiz yani 3 ayımızı hayırlısı ile atlattık.dr herşeyin yolunda oldugunu söyledi.ense ölçümünü yaptı oda normalmiş çok çükür.ikili test için kan vermedim,gerek duymadım.rabbime emanet bebişim
ama cinsiyetmiz hakkında tahmin yok henüz:44:
daha bişey anlamıyorum,ultrasonda gördüğüm 1 2 dk da o kadar çabuk geçiyor ki ,sonradan tekrar tekrar hatoırlamaya çalışıyorum
bugün ilk defa resmine bakıp bu benim mi dedim,çok tuhaf bir duygu adlandıramıyorum
rabbim hepinize nasip etsin
41 kere maşallah semicim...sağlıklı doğumlar diliyorum canım..Rabbim cümlemizin yavrusunu bağışlasın içindede bizimkileri...biz bugün dra gittik
12+2 yiz yani 3 ayımızı hayırlısı ile atlattık.dr herşeyin yolunda oldugunu söyledi.ense ölçümünü yaptı oda normalmiş çok çükür.ikili test için kan vermedim,gerek duymadım.rabbime emanet bebişim
daha bişey anlamıyorum,ultrasonda gördüğüm 1 2 dk da o kadar çabuk geçiyor ki ,sonradan tekrar tekrar hatoırlamaya çalışıyorum
bugün ilk defa resmine bakıp bu benim mi dedim,çok tuhaf bir duygu adlandıramıyorum
Ey Rab.Ey Rabbim.İbrahim'e İsmail'i,Zekeriya'ya Yahya'yı,Meryem'e İsa'yı müjdelediğin gibi bizlerede göz aydınlığı ve şükür vesilesi olacak evlatlar müjdele.Evlatları ana babaları için salih birer amel, salih birer kul kıl.Onlara hakkı,güzelliği salatı emretmemiz için bizlere güçi ihlas ve imkan ver.
canımm benim hayırl ısı böyleymiş demekki
inşallah tez zamanda doğal yolla gelir bebişin
süpriz yapara sana
biz bugün dra gittik
biz bugün dra gittik
canım cok şükür 3 ayı atlatmışsın inan ben bebegimin hareketlerini hissedene kadar hamile olduguma inanamıyordur şimdi zilli kendini hiç umutturmuyor gerci ikili testi yaptırmadıgına sevindim 3lüyüde yaptırma riks gurubunda cıkarsan insanın burnundan geliyo hamileligiallah sag salim sıhatlı bi şekilde kucagına almayı nasip etsinşişik şişik gez ortalıkta
maşallah canım ne güzel riskli dönemi atlatmışsınız inşallah bundan sonrasıda sorunsuz geçer semicim
41 kere maşallah semicim...sağlıklı doğumlar diliyorum canım..Rabbim cümlemizin yavrusunu bağışlasın içindede bizimkileri...
sağol canım.2liyi yaptırmadım ama 3lü hakkında henüz bişr fikrim yok.araştırmadım ne oldugunu bile bilmiyorum.diyorum hamilelik ne zormuş.ilk 3 ay düşük riski korkusuyla geçiyor biraz korkumuz hafifleyince test stresleri başlıyor e bunlarda bitince doğum endişesi başlar sanırımneyse sağlıkla gelsinlerde
bu arada sen kaç aylık oldun,dr un kim
sağol saracımcanım endişe hiç bitmiyor ki azaldı diyelim.rabbim inş.sağlıkla nasip eder.
amin canım amin.benimkide süpriz yaptı leylacım senin ki gibi.şimdi inş. bekleyen tüm arkadaşların süprizleri gelir tek tek
melodi canım çok üzüldüm... biliyorum yüksekten düşmenin ne olduğunu ama bi gün geleceksin hamileyim diyeceksin....içini ferah tut... tekrar ümitler başlayacak birazcıkta korkuyla ama güzel sonuçlanacak inşallah
bana gelince zor bi hamilelik geçiriyorum
kalp atışlarını duydum yaramaz iki tane bebişim var
5.haftada kanamam oldu önemsemedim...yerleşme kanamasıydı
8.hafta da yine kanamam oldu ama bu defa ağrım vardı... çok korktum ama inşallah yine bişi olmadı
Rabbime emanet
bu hafta 9.haftam Rabbim herkese hayırlıca kucağına almayı nasip etsin
kızlar hepinize dua ediyorum hamilelerin duaları kabul derler ...Allah ım en kısa zamanda sizlere de bu duyguyu yaşatsın
bana gelince zor bi hamilelik geçiriyorum
kalp atışlarını duydum yaramaz iki tane bebişim var
5.haftada kanamam oldu önemsemedim...yerleşme kanamasıydı
8.hafta da yine kanamam oldu ama bu defa ağrım vardı... çok korktum ama inşallah yine bişi olmadı
Rabbime emanet
bu hafta 9.haftam Rabbim herkese hayırlıca kucağına almayı nasip etsin
kızlar hepinize dua ediyorum hamilelerin duaları kabul derler ...Allah ım en kısa zamanda sizlere de bu duyguyu yaşatsın
zor canım hemde cok zor 4lü test 17 haftada yapılıyor anneden kan alıyorlar kesin sonuçları vermiyor istatiksel olarak down sendromlucocuk dogurma yüzdene bakıyorlar benim1\189 hemen umut tepeye sevk ettiler ordada amino sentez yani igneyle bebegimden sıvı alcaklarmış down senromlu cıkarsa bebegimi benden alcaklarmış tabi 1\200 düşük riski varmış kabul etmedim ne olursa olsun bebegin kabulunse sadece aylık kontrollere git o test bu test ugraşıpta hamileligini kendine zehir etme derim ben 1 ayagladım burnumdan geldi ama şimdi kızımda bende iyiyiz inşallah sag salım kucagıma alırım allahım herkese bu günleri göstersin
canım rabbime emnaet dedim varmedim.bakalım 3lü ve 4lüde ne yapıcam.hala araştırmadım.1/189 yüksek bir riskmiymiş.standardı neki pek yüksek değil gibi geldi bana.risk li deniliyor sapasağlam doğuyor bebekler.
canım drunu sormuştum kim odlugunu ,doğumu nerde yapmayı düşündüğünü merak ediyrum
canım benim iki dr var özelde faruk bey ama asıl dr devlette ümit hanım dogumumuda devlette normal düşünüyorum tabi bi aksilik olmazsa riksli cıktım ilk duydugumda dunt-ya başıma yıkıldı normalı 1\251 miş ama bu down sendromu testi kesin sonuç degil istatiksel degerlermiş yani bu degerlere sahip kadınlarda daha sık görünüyormuş yaptırma kafan boşu boşuna karışıyor neyse bebegin nasıl saglıklımı bide cinsiyetini merak ettim gelişmelerini yazarsan sevinirim gebeliginin tadını cıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?