Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

erkan beyi herkez tavsiye ediyor ama izmit bana biraz zahmatli geliyor inşallah allahım gönlüne göre verir benim gibi bebeginin tekmeleriyle uyan elini dokundugunda onu hisset dünya ozaman dönmeye başlıyor allah herkeze nasip etsin özellikle bizim gibi hasretini cekenlere hayırlı haberleri yaz tamammı melegine cok iyi bak

Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın Avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun Kadir geceniz hayırlara vesile olsun
Bu gece Kadir gecesi Edilen dualar, yapılan tövbeler kabul olurmuş
Bu gece bundan sonra peşpeşe gelecek bir dizi kandillerin; Miraç ve Beraat kandillerinin, on bir ayın sultanı Mübarek Ramazan ayının’da habercisidir Bu sebepledir ki Kadir Gecesin’de manevî gücümüz artacak, kalplerimiz huzur bulacaktır
Bu gece bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesi Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi? Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin
Bin damla serilsin yüreğine, bin mutluluk dolsun gönlüne, bütün hayallerin gerçek olsun, duaların Kabul olsun bu geceKadir gecen mübarek olsun
Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinde, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin
“Kim erdemine inanarak ve sevabını umarak Kadir Gecesini ihya ederse Allah onun bütün geçmiş günahlarını bağışlar” HADİS’İ ŞERİF”

Kuran´in nazil oldugu bin aydan daha hayirli bu gecenin size efradi ailenize ve bütün Islam alemine hayir bereket ve huzur getirmesini diliyor ve dua ediyorumKadir geceniz mubarek olsun
Yeni Kadir Gecesi Mesajları – Kadir Gecesinle İlgili Mesajlar 2010
Size karanfilin sadakatini, sümbülün bagliligini, meneksenin tevazusunu, lalenin gururunu, leylegin saadetini versek, bize de dua eder misiniz? Kadir Geceniz mübarek olsun
Talihiniz gözleriniz kadar berrak, kaderiniz bakisiniz kadar güzel, umudunuz yarin kadar yakin, yarininiz askiniz kadar mutlu, askiniz Kadir kadar mukaddes, dualariniz istediginiz gibi makbul olsun
Varligi ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez Dualarinizin Rabbin yüce katina iletilmisine vesile olan Kadir Geceniz mübarek olsun
Gecenin güzel yüzü yüregine dokunsun, seytan senden uzakta, melekler basucunda olsun, günes öyle bir geceye dogsun ki dualarin kabul Kadir Geceniz mubarek olsun
Bir damla umut serpilsin yüregine, bin tatli umut dolsun günlerine, hayallerin gerçekleri bulsun, bütün dualarin kabul, Kadir Gecen mubarek olsun
Ellerin duaya uzandigi, sinelerin dostlara açildigi, gözlerin masumiyet aradigi bu mubarek günde tum dualariniz kabul olmasi dilegiyle iyi kandiller
Gel ey Muhammed bahardir, dualar ardinda sakli, aminlerimiz vardir Hacdan döner gibi, Beraat’tan iner gibi gel gelBekliyoruz yillardirKadir Geceniz mübarek olsun
Yagmur yüklü bulutlar gibi gelen, etegindeki hayir cevherlerini basimiza bosaltan ve bizlere mutluluk veren kandilin, büyüsüne kapilmaniz dilegiyle Nice kandiller
Kalpler vardir ,sevgiyi yasatmak için,Insanlar vardir, dostlugu paylasmak için,Mubarek günler vardir, Beraberce kutlamak için
Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi? Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin
Gün vardir, bin yildan uzun gelir bize, bir yil vardir bir günden kisa gelir bize Bire bin yazilan bu gecede dua edelim Rabbimiz’e Hayirli kandiller

Son düzenleme:
kızlarrr
biz dra gittik geldik
14+4 üz bugün ve herşey yolunda çok şükür.sende bebekte çok iyi dedi drumuz
yeni drumuz drumuzuda değiştik bu arada

gelelim cinsiyetekızımoluyor işallah.dr kesin dedi değişmez dedi.
ilk cicişide alındı bugün

hepiniz duamdasınız.rabbim en kısa zamanda nasip etsin işallah

Kader ortaklarımm!
Allah hepimizin yüzünü güldürsün..
Yumurtası oluşmayana yumurta,
Oluşup da büyümeyene büyük yumurta,
Büyüyüp de çatlamayana çatlak yumurta,
Spermi kalitesiz kocaya kaliteli sperm,
Parası tükenen bacaya bol bol para,
Sabrı tükenip de isyan edene sabır,
Umudu bitene umut nasip etsinnnnnn inşallaaaaaaaaaaah!

Bebeklerimiz hayırlısı buysa dünyaya gelsinler, sevgiyle büyüyüp onurla yaşasınlar..
Allah'ın sevdiği kullardan olsunlar..
İnşallah sağlıkla doğsunlar..
Hayırlı evlat olsunlar..

GÖZÜN AYDIN CANIMMMMM kız geliyor haaaa maşallah sağlıkla inşşş

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN AMİNNNNNNNNNNNNNNNN Eki Görüntüle 490160 Eki Görüntüle 490160 Eki Görüntüle 490160 Eki Görüntüle 490160 Eki Görüntüle 490160 Eki Görüntüle 490160
AMA BU DUA BENİ Eki Görüntüle 490161 Eki Görüntüle 490161 Eki Görüntüle 490161 Eki Görüntüle 490161

canım kızın hayırlı saglıklı bol rızıklı bi evlat olsun inşallah gebeligin boyunca böyle güzel haberler alırsın allahım herkese hayırlı evlat nasip etsin

ne hasta bekler sabahı
ne taze ölüyü mezar
ne de şeytan bir günahı seni beklediim kadar

bebeğim gel artık ne olur.....4 gün sonra adet günüm ben yine heyecanla bekliyor umut ediyorum.sen gelene kadar da böyle bekleyeceğim.rabbim hayal kırıklığı yaşatma ne olur.
hepinizin bayramı mübarek olsun arkadaşlar.birdahaki bayram en az 3 kişi dolaşırız inşallah:)))

selam kızlar.. yeniden buraya yazmak çok güzel... :)

bugün dr dan geldim,keseyi göremedik henüz çok erken.. kanda baktırdım 294 çıktı.cumartesi tekrar yapıcaz 2katı olursa problem yok dedi dr.. Allahım inşş en az 600 lerde bi değer çıkar..

inşşşşşşşşşşş katlar canım değerleinnn

bnde olucam inş buay bende :) bu ay ilk serophene ve ovitrelle tedavisini oldum ohh çok şükür dün ve bu sabah çatlama sancım olduu gelicek bebişim öle hissediyorum

karacım maşallahhh çok büyümüş senin cimcimeeee,az kalmış tanışmaya :)) hayırlısıyla kucağına al inş canım sonrada biz inşşş...

karacım maşallahhh çok büyümüş senin cimcimeeee,az kalmış tanışmaya :)) hayırlısıyla kucağına al inş canım sonrada biz inşşş...

maşallah büyüttüm melegimi inşallah seninkide buyur bu arada bebegin durumu nasıl duydunmu kalp atışlarını bak bebe aspirini dr sor ben ilk bebegimi kan pırtılaşması yüzünden yitirdim dr belki o zaman yazsaydı kalırdı cennet kuşum inşallah herşey hayırlısıyla gider herkesin kucagında bir melegi olur 2013de

inşş cnm inşşş hepimiz hayırlısıyla alırız kucağımıza bebişlerimizi..

cnm yarın öbürgün gidicem kontrole ozamn duyarım inş.. ama hamile olduğumu öğrenir öğrenmez gittiğimde dr bana bebe aspirini yazdı, kullanıyorum şuanda.. bildiğim kadarıyla bende pıhtılaşma yok çünkü ilk bebğim 4aylıkken düştü.. pıhtılaşma olsaydı 4ayda yaşayamazdı heralde bendeki problem rahim ağzı yetmezliği.. bunda dikiş atıcak dr inşş sorunsuz alabilirim kucağıma.

canım bazi durumlarda pırtılaşma olsada olmasada önlem almak için yazıyorlar ben hem bebe aspirini hemde kan sulandırıcı igne oluyor inşallah duyarsın bebeginin kalp atışlarını ve hayırlı saglılı bi şekilde gelir bebegin bak bana hergün birşey olcak korkusuyla rabbime sıgınarak geldim bu güne melegim içimde kıpır kıpır cok az kaldı dogumda tüm isteyenler için dua etcem cok buyuk bi özlem bunu en iyi ben anlarım güzel haberlerini yaz olurmu semininde sesi cıkmıyor bu arada

maşallah hamişler çoğalıyor inşallah bütün topinkteki kızlar doğururrrrrrr rabbimin izniyleeee

semicim ben geçen bi bakmıştım en son yazdıklarına,bişey göremedim,sen hamile misin yaaaa
ay ne çok sevindim bilemessin canım,rabbim sağ salim kucağına almayı nasib etsin inşallah minik kızçene

rabbime sonsuz şükürler olsun.. bede rabbime sığınıyorum inşş sorunsuz geçer ve hayırlısıyla kucağıma alırım..tüm isteyenler içindede biz inş.

evet bizi ancak biz anlarız..dualarında unutma beni lütfen.. sanırım pazartesi gidiicem kontrole inşş güzel haberleri paylaşırım burdan..allaha emanet olun..

slm arkada şlar 22 agustosta ilk aşılamamı oldum bugun 10. günüm ve aşılamamı ögrenmeme 5 gün adetiime de 8 gün var ama ben bugün idrar testi yaptım malesef negatif çıktı üzüldüm acaba erken mi yaptım kanda çıkar mı gittiğiim doktorlar çok dogurgansın diyolar:) ama 3 yıldır ne gelen var ne giden allahtan çok dogurganmışım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…