üzülme canım ya ben bunu yazdıktan sonra araştırdım biraz,hoş sen çoktan araştırmışsındır ya,sen gibi degerlere sahip olan annelerin çok küçük bir yüzdesi gerçekten down sendromlu bebek dünyaya getiriyor üstüne basa basa yazmışlar hatta bunu.
bebeğimi en son 15 gün önce gördüm canım.hareketlerini gördüm:) iyiydi şükür cinsiyetini sordum daha erken dedi drum bir dahki aya dedi
bende dayanamadım başka drdan randevu aldım.çarşamba randevum var.işallah bebeğim sağlıklıdır ve işallah cinsiyetini öğrenebilriim
bahsettiğin drların ikisinide tanımıyorum maalesef
benim drum akademide nuri hüseyinoğlu
çarşamba konak has.erkan türköze gidicem.adam süper ama randevu için arayınca 1 aydan önceye gün vermiyorlar yani kararsızım bende bakalım bir gidelimde
yazarım yine .
kızlarrr
biz dra gittik geldik
14+4 üz bugün ve herşey yolunda çok şükür.sende bebekte çok iyi dedi drumuz
yeni drumuz drumuzuda değiştik bu arada
gelelim cinsiyetekızım oluyor işallah.dr kesin dedi değişmez dedi.
ilk cicişide alındı bugün
hepiniz duamdasınız.rabbim en kısa zamanda nasip etsin işallah
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN AMİNNNNNNNNNNNNNNNN Eki Görüntüle 490160 Eki Görüntüle 490160 Eki Görüntüle 490160 Eki Görüntüle 490160 Eki Görüntüle 490160 Eki Görüntüle 490160Kader ortaklarımm!
Allah hepimizin yüzünü güldürsün..
Yumurtası oluşmayana yumurta,
Oluşup da büyümeyene büyük yumurta,
Büyüyüp de çatlamayana çatlak yumurta,
Spermi kalitesiz kocaya kaliteli sperm,
Parası tükenen bacaya bol bol para,
Sabrı tükenip de isyan edene sabır,
Umudu bitene umut nasip etsinnnnnn inşallaaaaaaaaaaah!
Bebeklerimiz hayırlısı buysa dünyaya gelsinler, sevgiyle büyüyüp onurla yaşasınlar..
Allah'ın sevdiği kullardan olsunlar..
İnşallah sağlıkla doğsunlar..
Hayırlı evlat olsunlar..
kızlarrr
biz dra gittik geldik
14+4 üz bugün ve herşey yolunda çok şükür.sende bebekte çok iyi dedi drumuz
yeni drumuz drumuzuda değiştik bu arada
gelelim cinsiyetekızım oluyor işallah.dr kesin dedi değişmez dedi.
ilk cicişide alındı bugün
hepiniz duamdasınız.rabbim en kısa zamanda nasip etsin işallah
selam kızlar.. yeniden buraya yazmak çok güzel... :)
bugün dr dan geldim,keseyi göremedik henüz çok erken.. kanda baktırdım 294 çıktı.cumartesi tekrar yapıcaz 2katı olursa problem yok dedi dr.. Allahım inşş en az 600 lerde bi değer çıkar..
erkan beyi herkez tavsiye ediyor ama izmit bana biraz zahmatli geliyor inşallah allahım gönlüne göre verir benim gibi bebeginin tekmeleriyle uyan elini dokundugunda onu hisset dünya ozaman dönmeye başlıyor allah herkeze nasip etsin özellikle bizim gibi hasretini cekenlere hayırlı haberleri yaz tamammı melegine cok iyi bak
karacım maşallahhh çok büyümüş senin cimcimeeee,az kalmış tanışmaya :)) hayırlısıyla kucağına al inş canım sonrada biz inşşş...
inşş cnm inşşş hepimiz hayırlısıyla alırız kucağımıza bebişlerimizi..maşallah büyüttüm melegimi inşallah seninkide buyur bu arada bebegin durumu nasıl duydunmu kalp atışlarını bak bebe aspirini dr sor ben ilk bebegimi kan pırtılaşması yüzünden yitirdim dr belki o zaman yazsaydı kalırdı cennet kuşum inşallah herşey hayırlısıyla gider herkesin kucagında bir melegi olur 2013de
inşş cnm inşşş hepimiz hayırlısıyla alırız kucağımıza bebişlerimizi..
cnm yarın öbürgün gidicem kontrole ozamn duyarım inş.. ama hamile olduğumu öğrenir öğrenmez gittiğimde dr bana bebe aspirini yazdı, kullanıyorum şuanda.. bildiğim kadarıyla bende pıhtılaşma yok çünkü ilk bebğim 4aylıkken düştü.. pıhtılaşma olsaydı 4ayda yaşayamazdı heralde bendeki problem rahim ağzı yetmezliği.. bunda dikiş atıcak dr inşş sorunsuz alabilirim kucağıma.
canım bazi durumlarda pırtılaşma olsada olmasada önlem almak için yazıyorlar ben hem bebe aspirini hemde kan sulandırıcı igne oluyor inşallah duyarsın bebeginin kalp atışlarını ve hayırlı saglılı bi şekilde gelir bebegin bak bana hergün birşey olcak korkusuyla rabbime sıgınarak geldim bu güne melegim içimde kıpır kıpır cok az kaldı dogumda tüm isteyenler için dua etcem cok buyuk bi özlem bunu en iyi ben anlarım güzel haberlerini yaz olurmu semininde sesi cıkmıyor bu arada
semicim ben geçen bi bakmıştım en son yazdıklarına,bişey göremedim,sen hamile misin yaaaa
ay ne çok sevindim bilemessin canım,rabbim sağ salim kucağına almayı nasib etsin inşallah minik kızçene[/QUOT
:))))))evet canım hamileyim şükürler olsun.mucize kızçem geliyor inş.4 ayımız bitti.
doğum hikayelerini okurken rastladım sana.rabbim yavrunu sana bağışlasın bizede o günleri görmeyi nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?