umudumuz bu ay diyenler gelin dertleşelim..

pembe masal kosovada mısın yani şimdi? aa ne değişik :)))

filozofcum, acele etme derim ben ama rahatlıycaksan aldır , içinde kalmasın, belli ki panik yapacaksın, aklından gitmeycek... aldır kurtul :)

pembe masal kosovada mısın yani şimdi? aa ne değişik :)))

filozofcum, acele etme derim ben ama rahatlıycaksan aldır , içinde kalmasın, belli ki panik yapacaksın, aklından gitmeycek... aldır kurtul :)

eşime söyledim artık alır mı bilmiyorum.geçen ki gebelikte idrar testinde çıkmamıştı.o yüzden eşim pek istemiyor idrar testi yapmamı.ama şimdi kan testi de vermek istemiyorum.bilmiyorum ya bakalım alırsa yarın sabah sonucu yazarım.

ayy inş hayırlı bi sebeptendir gecikme, bende bebiş yok maalesef, 4. ayımızdayız denemede ama olacağını sanmıyorum, gayet umutsuzum yani :))) hangi şehirdesin pembemasal? ayşegül benim ismim :)

Kosovadanim canim:)[/QUOTE]

kosovayı çok merak etmişimdir.nasıl bir yer?tavsiye ediyor musun?iş dolayısıyla mı oradasınız?

balım ben sabah test yaptım negatif çıktı ama pozitif çıksaydı sizi terkeder miydim hiç,öyle şey olur mu canım benim.

canım benim önceki gebelikte idrarda çıkmadı kanda çıktı.biraz daha bekle canım adet olmazsan kan testi yaptır.umudunu kaybetme..

eşime söyledim artık alır mı bilmiyorum.geçen ki gebelikte idrar testinde çıkmamıştı.o yüzden eşim pek istemiyor idrar testi yapmamı.ama şimdi kan testi de vermek istemiyorum.bilmiyorum ya bakalım alırsa yarın sabah sonucu yazarım.

hmm, güven eksikliği oluşmuş haliyle...inş iyi haber gelir...:)

kızlar yarın doğum günüm ve sizi partime davet ediyorum yarın saat 19.00 da müsait olursanız buraya konuşmaya bekliyorum..belki fotolarımızı paylaşırız.

Son düzenleme:
eşim test almış yap bari dedi.ben sabah yapacam dedim ama ha sabah ha akşam sonuş aynı çıkmıyor dedi.ve ben yaptım sonuç negatif :( yine kendimi tutamadım ağladım ağladım..

bu gece herkes kocuşunun yanında sanırım.kimse bana destek olmuyor..

Üzülmeyin demek çare değil biliyorum ama üzülmekte yıpranmaktan başka bir sonuç vermiyor. Allah büyük bekleyeceğiz başka çaremiz yok. İyi bir örnek sayılmam belki ama ben 1,5 yıldır bekliyorum bir ara depresyona bile girdim ağlama krizleri çok yaşadım, değişen bir şey olmadı umudum hala var zamana bıraktım. Hem belli mi olur ilerleyen günlerde pozitif olur inşallah mutluluktan ağlarsın..

eşim test almış yap bari dedi.ben sabah yapacam dedim ama ha sabah ha akşam sonuş aynı çıkmıyor dedi.ve ben yaptım sonuç negatif :( yine kendimi tutamadım ağladım ağladım..

dur canım senin daha günün geçmedi ki,erken yaptın testi,ben üç gün geçti yaptım tek çizgiyi gördüm ama yine de umudum var adet olmadıkça umut var demektir.dur hemen pes etme

ayyy cnm yaaaa bekle daha belki geç belli olur geç döllenmedir bak işte bende bu yüzden yapmıcam 10 gün sonra yapcam eğer ozmana kadar adet olmazsam zaten geç belli oluyo benim ilkinde öle oldu beklicem beklicem beklicem ama çok merak ediyorum.... :111:

inşallah geç döllenmedir canım.idrar testlerine çok güvenme diyor doktorum bugün akşama doğru konuştuk da cuma gününe kadar adet olmazsan bi daha yap dedi.bakalım hayırlısı size sonucu yazarım ben.

canım...idrar testi mi yaptın eğer öyle ise geç sonuç verir adet olmadıysan hala şans var demektir ama bebiş yoksada üzülme Rabbim zamanı gelince bize de nasip edecek dua ediyorum sizlerede kendimede olacak inşallah.

evet idrar testi yaptım canım henüz adet de olmadım umudum var yani

slm arkadaşlar ben yeni üye oldum bu siteye farkettimki benim gibi bunu yaşayan çok kişi var ben 1.5 yıldır evliyim hiç korunmadım ama çocuğum olmuyor:(

Kosovadanim canim:)

kosovayı çok merak etmişimdir.nasıl bir yer?tavsiye ediyor musun?iş dolayısıyla mı oradasınız?[/QUOTE]

Evet canim cok guzell bi ulke ben kosvaliyim burda osmanlilarin 500 yilik bir gecmisi var onlardan kalanim :) gelip gezmeni tafsi ederim kosovaya gelince ayrica sirbistan makedonya ve arnavutluk ve bosnayi da gezebilirsin cok yakin burdaki insanlar hafta sonunu ulkeleri gezerek geciriyor :)

Ben de geldim aranıza. Bu yeni ve farklı maratonda allah hepimizin şansını açık tutar inşallah. Nerede ise 2 yıllık evliyim ama korunmayı bırakalı henüz 1 ay oldu. Bu ay periyodum gününde geldi ama kısacık sürdü. 2-3 günde kendisi yok oluverdi. Hapı yeni bıraktığım ve bir önceki ay biraz problemli bir dönem geçirdiğim için fazlaca takılmadım bu duruma ama. İşte kocaman bir ama var orada. Mide bulantısı çok yaşamama rağmen bu ay hem adet öncesi hem sonrasında bol bol bulantım oldu bugüne kadar. İdrar testi negatif. Şu an kendimde hiçbir farklılıkta hissetmiyorum. Sanırım bu ayı es geçiyoruz. Zaten korunmayı bırakmadan önce tüm testlerimde yapıldı. Ufacık bir miyom dışında her şey normal gözüküyor. Folik asit alımına da başladığım için fazlaca telaşlı değilim.

Eee biz hazır ve nazır durumda olduğumuza göre meleğimizin keyfini beklemekten başka yapacak bir şey yok gibi.

Bu arada çok çok deneyip hep hüsrana uğrayan arkadaşlara moral olsun diye bir şey anlatayım sizlere. Dayım ve yengem evlendikten sonra hiç ama hiç korunmadılar ve çocuklarıda olmadı. Maddi olanaksızlıklardan dolayı nedenini de araştırma şansları olmadı. Lakin tam 4 yıl sonunda ilk meleğine hamile kaldı yengem. 4 yıl dile kolay. Olmadı olmadı olası geldi. Şimdi 2 tane nur topu gibi evlatları var.

O nedenle meleklerinizden umudu kesmeyin. Vadesi geldiğinde önüne geçmek mümkün değil. Bu süreci mutlu mesut geçirmeye özen gösterelim. Çok kıymetli heyecanlar bunlar....

kızlar yarın doğum günüm ve sizi partime davet ediyorum yarın saat 19.00 da müsait olursanız buraya konuşmaya bekliyorum..belki fotolarımızı paylaşırız.

canımmmmm iyi ki doğdun nice nice yılllara Rabbim gönlünde ne isteğin varsa yeni yaşında versin.Umudunun hiç solmayacağı bir yıl olsun bide tatlı mı tatlı bir melek evinize gelsin arkandan çekiştire çekiştire anne desin geceleri yatır masın seni :)koçişinle mutlu bir yıl geçir şekerleme kıvamında olsun :)

esraik,pınar,kbra,nname sizlerde aramıza hoşgeldiniz.

slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.3 senelik evliyiz.yaklaşık 2 yıldır korunmuyoruz.eşimin ve benim bütün tahlillerimiz yapıldı.hatta benim rahim filmim bile çekildi.herhangi bi terslik olmadığı görüldü.fakat adet düzensizliğim var.2 ay düzenli adet oldum;fakat bu ay 2-3 damla kadar geldi diyebilirim.eşim sürekli test yap diyor ama ben her test yaptıktan sonra uğradığım hüsran nedeniyle test yapmaya korkuyorum. en son 29 eylül ve 30 ekimde regl oldum.kasım ayında gelmedi.aralık bitiyor hala yok.testin sonucu yine boş çıkacak diye test yapmaktan kaçıyorum.arkadaşlar bana yardım eder misiniz? yada neler yapmamı önerirsiniz?

Back
X