umudumuz bu ay diyenler gelin dertleşelim..

bence biraz daha bekle 3 gün varmış daha ama dayanamıyorsan garanti olsun dersen kan testi yaptır kesin sonucu veriyor inşallah kırmızılar gelmez.

küçük bir yerde yaşamanın zararları işte hastaneye gidecek yüzüm yok şu an ve öğrencilerim perşembeye kadar stajda oluyorlar.öğrencilerin diline düşmekten korkuyorum.çarşamba günü idrar testi yapmayı düşünüyorum.inşallah doğum günümde hüsrana uğramam.

küçük bir yerde yaşamanın zararları işte hastaneye gidecek yüzüm yok şu an ve öğrencilerim perşembeye kadar stajda oluyorlar.öğrencilerin diline düşmekten korkuyorum.çarşamba günü idrar testi yapmayı düşünüyorum.inşallah doğum günümde hüsrana uğramam.

tatlım idrar testi bazen geç sonuç veriyor kan testi garantidir ama anlıyorum durumunu,haftanın 2 günü okulda olmuyor mu bunlar o zaman git bu arda iyiki doğdunuz nice nice yıllar göbüşinizin dolacagı bir yıl olsun hocammmm :)

iyiyim tatlım gün sayıyorum hala..eşimle gezdik dolaştık biraz yeni geldim eve güzel bi gündü..sen nasılsın?nasıl gidiyor?
iyiyim ben de teşekkürler :) biz de bi çarşı turu yaptık geldik, çarşıda bişey yok öyle alışveriş merkezi falan ama yürüyüş oldu :))) şimdi de performans ödevlerini hazırlyyorum, öğrencilere söz verdim bu hafta getiricem diye, merakla bekliyorlar :) geçen hafta comenius projesi kapsamında yurt dışından öğretmenleri konuketmiştik,onları gezdirmekten,ağırlamaktan 1 hafta okula gidemedim hiç, aksadı...
şekerler öncelikle ikinize merhaba ve ayşegül mennun oldum benim gerçek adım fatma :) reyyan; kızım olursa ismi olacak inşallah :) malesef öğretmen değilim işletme mezunuyum bu sene belki kpss ye girerim bakalım... maraş merkez mi sizin ki?
memnun oldum fatma... inşallah :) maraş merkez canım,inş ayrılıyoruz bu sene, kısmet... doğu görevi bitecek eşimin de... senin için kpss iyi olur umarım, zor bi sınav ama denemeye değer :)
kızlar aralık 21 benim 30.günüm ama geçen ay 36.gün adet oldum ne yapmalıyım?30.günü şu an hesaplıyorum ne yapmalıyım?

kan testi için çok erken değil mi adet gününü bi kaç gün gecikmesi ? ilemiyorum tabi ben daha hiç yaptırmadım, herhalde bi 10 gün falan geçerse önce testi kendim uygularım, pozitif çıkarsa kan veririm gibime geliyor, ben nedense rahatlık sergiliyorum bazen :) strest olmaya gerek yok, hamilelik varsa vardır, bi şekilde belli olur, kimisi 2 aylıken bile anca farkediyor :) rahat olmak gerek, zor olsa da biliyorum ama....

memnun oldum fatma... inşallah :) maraş merkez canım,inş ayrılıyoruz bu sene, kısmet... doğu görevi bitecek eşimin de... senin için kpss iyi olur umarım, zor bi sınav ama denemeye değer :)

oh ne güzel valla kaçın maraştan :) bende ilçesindeyim maraşın...

idrar testleri kesin sonuç vermiyor.geçen gebeliğimdede idrarda belli olmadı kanda belli oldu.kan testi anca perşembe verebilirim.ama sanırım çarşamba idrar testi yapacağım..sonucu yazarım..inşaallah 2012 doğumlu bebişlerimiz olur.evliliğim içinde böyle dua etmiştim.rabbim 2010 da evleneyim demiştim.ekim gibi eşimle tanıştım ama düğün yaza gözüküyordu.sonra 15 tatilde yapalım dedik.iş yerinden izin alamadık 1 ocak olsun dedik.nikah daireside 1 ocak resmi tatil 31 aralık 2010 yazabiliriz deftere dediler.son gün..duam kabul olmuştu.çok şaşırmıştım.inşallah bu sene son günü beklemeden bebişlerimize kavuşuruz..

idrar testleri kesin sonuç vermiyor.geçen gebeliğimdede idrarda belli olmadı kanda belli oldu.kan testi anca perşembe verebilirim.ama sanırım çarşamba idrar testi yapacağım..sonucu yazarım..inşaallah 2012 doğumlu bebişlerimiz olur.evliliğim içinde böyle dua etmiştim.rabbim 2010 da evleneyim demiştim.ekim gibi eşimle tanıştım ama düğün yaza gözüküyordu.sonra 15 tatilde yapalım dedik.iş yerinden izin alamadık 1 ocak olsun dedik.nikah daireside 1 ocak resmi tatil 31 aralık 2010 yazabiliriz deftere dediler.son gün..duam kabul olmuştu.çok şaşırmıştım.inşallah bu sene son günü beklemeden bebişlerimize kavuşuruz..

amin canım şuan burda ezan okunuyor bu ezanların yüzü suyu hürmetine bebişlerimiz gelir inşallah.bak ne güzel işte duaların kabul olmuş buda olur merak etme Rabbimin o kadar güzel nimetleri var ki...

inşallah canım rabbim isteyen herkese en kısa zamanda evlat nasip etsin..öptüm hepinizi.ben kaçar yarın görüşürüz.

oh ne güzel valla kaçın maraştan :) bende ilçesindeyim maraşın...

a maraşta mısınız??? hangi ilçesi peki? eşinin görevi nedeniyle sanırım... ben çağlayanceritin köyünde kaldım 1,5 sene, ilallah ettim ya, neresi burası doğu desen doğu değil, başka ülke desen o değil :) allahım bi daha düşürmesin doğuya :)))

bunları yazarken ağlıyrm resmen 6 aylık evliyim 3 aydır bebek istyrm ama 3ündede malesef başarısız normalde 22 aralıkta edetm olması lazım bugün kahverengi leke ve biraz açık renkte kan geldi sanırım adetim başlıyor :( bidahaki aya kaldı böyle her ay bebek olabilirmi umudyla denemek insanı strese sokuyr hiç aklmdn çkmıyr çok stresli bir durum sonuç hep hayal kırıklğı :( sabırla bekliyorum

bunları yazarken ağlıyrm resmen 6 aylık evliyim 3 aydır bebek istyrm ama 3ündede malesef başarısız normalde 22 aralıkta edetm olması lazım bugün kahverengi leke ve biraz açık renkte kan geldi sanırım adetim başlıyor :( bidahaki aya kaldı böyle her ay bebek olabilirmi umudyla denemek insanı strese sokuyr hiç aklmdn çkmıyr çok stresli bir durum sonuç hep hayal kırıklğı :( sabırla bekliyorum

merhaba canım...sters yok onu aklından çıkar olur mu,rahat bırak kendini bide yataktan 1 saat felan kalkma ayağını hafaya dik inşallah tez zamanda göbişin dolar bende dün adet oldum önümüzdeki maçlara bakacam artık.

a maraşta mısınız??? hangi ilçesi peki? eşinin görevi nedeniyle sanırım... ben çağlayanceritin köyünde kaldım 1,5 sene, ilallah ettim ya, neresi burası doğu desen doğu değil, başka ülke desen o değil :) allahım bi daha düşürmesin doğuya :)))

:) yok tatlım eşim göksunlu,göksundayız bahsettiğin yeri bilmiyorum aslına bakarsan göksunu da pek bilmem işim düşerse maraşa yada elbistana gidiyoruz bizde doğru ama bazı yerleri hiç gelişmemiş yinede seviyorum nede olsa eşimin memleketi :)

Son düzenleme:
merhaba canım...sters yok onu aklından çıkar olur mu,rahat bırak kendini bide yataktan 1 saat felan kalkma ayağını hafaya dik inşallah tez zamanda göbişin dolar bende dün adet oldum önümüzdeki maçlara bakacam artık.

merhaba hepsini denedim, geçen iki ay sadece ovulasyon testyle yumrtlama günlerimde yaptık bir saat belmn altnda yastkla yattm 3. ayda ise adetmn bittiği ertesi gnden gün aşırı düne kadar ilşkye grdk hepsnde bir saat belmde yastkla bekledm ama bugn kahve kanamm oldu normlde 22sinde adet olmm lazmdı,elimde değil yapamıyrm çok duygsalım 22 yaşndayımhep olmıycakmş gibi gelyr,üst üste rüyalar görüyrm hep kız çocğm oldğnu,napıcam blmyrm olmazsa adet btnce tedavi olmk içn dktra gdcm 2 ay gttm dktra norml dedi ama ndn olmuyr :(

canım benim sters gebeliğe engeldir bak doktor olur demiş.sen cinselliği ödev olarak alğılama bende yastık felan koydum adetim düzenlidir ama olmadı şimdi hayata küsmenin mantığı yok önümüzdeki maçlara bakacaz tamam mı sakin ol.

evet doğru söylyrsn insan bbk isteynce sırf bebek içn cnsellk yaşamş gbi oluyr buda strese sokuyr her ilşkye bugn bebek yapıcz dye başlayınca tuhaf oluyr neyse bu ayda geçsin önmzdeki maça bakalım :D:D

evet aynen öyle bu ay ovulasyona bakmama kararı aldım canım ne zaman isterse o zaman olacak dedim valla daha rahatım oturdum bide adet oldum naz yapıyorum ağırıyor felan diye tadını çıkarıyorum yani :)

merhaba..kanaman yerleşme kanaması olabilir.yani bebek yerleşmeye çalışıyor olabilir.tabi ki hamileysen.ikinci şık çok zorlamışsınız sanırım tahriş olmuş olabilir.üçüncü şık evliliğin ilk yılı adet düzensizliği normaldir adetin erken gelmiş olabilir.inşallah hakkımızda hayırlısı olur bakalım.

aaa daha 22 yaşındasın, 6 aylık evlisin, daha 3 aydır deniyorsunuz ve dr hiç sorun yok demiş, sen hala panik mi yapıyorsun:52: inanmıyorum sana, bu ne aceledir, bu ne gereksizpaniktir, lütfenkendini de eşii de yıpratma, zamanı gelince olur elbet... ben de panikteyim biraz ama 27 yaşındayım ve 1,5 yıldır evliyim :) şimdiye kadar olmasını kendim istemedim, şimdi istiyorum olmuyor... zaman ne gösterir bilinmez, elimizden geleni yapıcaz ama hayatı zehir etmeden... reyyanın dediği gibi tadını çıkar şekerim :)
:) yok tatlım eşim göksunlu,göksundayız bahsettiğin yeri bilmiyorum aslına bakarsan göksunu da pek bilmem işim düşerse maraşa yada elbistana gidiyoruz bizde doğru ama bazı yerleri hiç gelişmemiş yinede seviyorum nede olsa eşimin memleketi :)

hıı göksunlu çok kişi tanıyorum, okulda var göksunlular, en yakın arkadaşımın eşi de ericekli :) göksundan da çok geçtim, kar yağması olayı beni çekiyor göksuna, ama merkezde yok :( evin arkasındaki dağlarda var :) çağlayancerit maraşın kötü ilçelerinden, bilmesen de olur, gereksiz bi ilçe :) terör nedeniyle ilçe yapılmış ancak 13 binlik bi köye benziyor daha çok...benim eşim sivaslı ama sivası çok sevmiyorum mesela, senin burayı sevmen çok güzel :) maraşa gelen yabancılar da maraşı genelde sevmezler. sen nerelisin fatma?

Son düzenleme:
hıı göksunlu çok kişi tanıyorum, okulda var göksunlular, en yakın arkadaşımın eşi de ericekli :) göksundan da çok geçtim, kar yağması olayı beni çekiyor göksuna, ama merkezde yok :( evin arkasındaki dağlarda var :) çağlayancerit maraşın kötü ilçelerinden, bilmesen de olur, gereksiz bi ilçe :) terör nedeniyle ilçe yapılmış ancak 13 binlik bi köye benziyor daha çok...benim eşim sivaslı ama sivası çok sevmiyorum mesela, senin burayı sevmen çok güzel :) maraşa gelen yabancılar da maraşı genelde sevmezler. sen nerelisin fatma?

ben mersinliyim geçenlerde kar yağdı buralara da termik santral varya kalmıyor pek fazla...aslında evde huzur varsa bana her yer mersin diyorum :) ilk zamanlar ben nereye geldim felan dedim ama alıştım şükür :) kitaplara verdim kendimi...inşallah sizin tayin işi olur sivası hiç görmedim ama soğuk oluyormuş.

reyyancım, ne güzel kar, çok seviyorum ben :))) mersinin çok güzel ve ucuz olduğunu duydum, gitme şansım olmadı, aslında buralardayken gitsem diyorum, bi daha gelinmez ki...dediğin gibi mutlu ve huzurluysan her yer çok güzel bize :))) inşallah çıkar,çok sağol, sivas merkeze 1 kez gittim ben de, kangalda bizimkiler...

Back
X